Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Και βρισκεις να παρκαρεις στην αθηνα?

εγω ειχα παει 3 φορες για τα χαρτια μου οταν γεννησα και τις 3 φορες ηταν αδειο να φανταστεις αμεσως πηγαινα στα γκισε και τελειωνα σε χρονο dt

βεβαια πηγαινα στον 2 οροφο στον 1 ειχε λιγο κοσμο αλλα ελαχιστο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατια αν εχεις τη δυνατοτητα για 2κλινο καντο γιατι πιστεψτε με ναι μεν ειναι για 3-4 μερες αλλα θελεις ξεκουραση και υπνο

αλλο να εισαι με ενα μωρο και αλλο με 3 μεσα στο δωματιο

εγω στο 3κλινο δεν μπορουσα να κλεισω ματι γιατι οι διπλανες μου ειχαν διδυμα και με το που ετρωγε το δικο μου και το περναν εφερναν της διπλανης τα διδυμα και γινονατν για ενα 3ωρο χαμος

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Και βρισκεις να παρκαρεις στην αθηνα?

εγω ειχα παει 3 φορες για τα χαρτια μου οταν γεννησα και τις 3 φορες ηταν αδειο να φανταστεις αμεσως πηγαινα στα γκισε και τελειωνα σε χρονο dt

βεβαια πηγαινα στον 2 οροφο στον 1 ειχε λιγο κοσμο αλλα ελαχιστο

Δεν ειμαι και ομονοια καλε :-P:razz:

κοντα στην συγγρου ειμαι κι εχουμε παρκινγ κατω απο την υπηρεσια μας αλλα συνηθως το πρωι βρισκω εξω απο την υπηρεσια την ωρα εκεινη φευγουν για τις δουλειες τους οι ενοικοι :)

στο λητω δεν εχει εξακλινα.μονο τρικλινα και δικλινα μου ειπανε.

φωτεινη ποτε θα κανεις το β επιπεδου?

Στις 19 του μηνα θα κανω την εξεταση Αλφα τεστ {ουτε που ξερω τι ειναι :(} και τον ιουνιο θα κανω την Β'επιπεδου

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Στις 19 του μηνα θα κανω την εξεταση Αλφα τεστ {ουτε που ξερω τι ειναι :(} και τον ιουνιο θα κανω την Β'επιπεδου

δεν το εχω ακουσει το αλφα τεστ..αντε θα μαθεις και το φυλο του μωρου σε λιγες μερες.

δεν το εχω ακουσει το αλφα τεστ..αντε θα μαθεις και το φυλο του μωρου σε λιγες μερες.

Ελπιζω να το μαθω στις 19 του μηνα {ειναι και τα γεννεθλια μου :tongue::tongue:}

Αχ ξυπνησε ο ανιψουλης μου μετα απο πολλες προσπαθειες μου γκρινιαζε και φωναζε : ζε βλεπεις κοιμαμαι αχε με...

ε κι εγω τον αφησα τι να κανω... θα τα πουμε λιγο αργοτερα ελπιζω να ειμαστε παλι ον λαιν ολες μαζι

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...