Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

αχ φωτεινη μου και εγω φοβαμαι!

να δεις σε λιγο καιρο που δεν θα σε αφηνει να κοιμηθεις!:D

συγχυστηκες στην δουλεια?

Ασε Κατια ενας μ@...... πολιτης ηρθε με φορα και προσπαθησε να μπει πισω απο το γραφειο μου την ωρα που εμπαινα κι εγω για να παει στον προισταμενο μου και με τα νευρα που εδειχνε πως ειχε τραβηξε μια στην καρεκλα {του κοινου που εχουμε απεξω} και το μπρατσο της καρεκλας με χτυπησε στο ποδι και η πλατη στην κοιλια .... και γυριζει και μου λεει"καλημερα" Τι ειπατε του λεω??καλημερα? Την συγνωμη δεν την εχετε στο λεξιλογιο σας? και μετα αρχισε να με ειρωνευται .. μπηκε στην μεση ο προισταμενος οτι ειμαι σε κατασταση εγκυμοσυνης και να ηρεμησει λιγο και πεταει το καλυτερο ... ΟΛΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΝΕΤΕ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ!!! και γυριζω και του λεω μεινε κι εσυ να εχεισ τα ιδια δικαιωματα μ'εμας εεε κι αρχισε μανουρα μεχρι που τον εβγαλε διακριτικα εξω ο προισταμενος και οπως μιλαγα με μια συναδελφο και λεω τι στο διαολο δηλαδη πρεπει να κανουμε να το βαλω ταμπελα? και αυτος απο την σκαλα που ειχε ηδη φτασει στον κατω οροφο ακουσε το στο διαολο και ανεβαινει {αααα μην ξεχασω ζητησε και το ονομα μου :-P να μου ζητησει και καλα εγγραφος συγνωμη }ν και μου λεει στο διαολο να πας εσυ και του λεω την ατακα : εγω θα παω κι οταν φτασω θα σε καλεσω κι εσενα να παιξουμε ταβλι ... και σηκωθηκα να παω στο αρχειο γιατι αρχισα να τρεμω ... και τον ξαναεβγαλε ο προισταμενος εξω κι εγω ξεσπασα σε κλαμματα.....

Ηθελα να ηξερα αν παθαινα κατι εκεινη την ωρα τι θα μπορουσα να του εκανα του μ@... ?????

Που μ'αυτα που γινονται να μιλησουμε στο δημοσιο δεν μπορουμε ... γιατι πολυ απλα ειμαστε δημοσιοι υπαλληλοι:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για πολλα κιλα μαλ.... μιλαμε!

μην δινεις σημασια σε τετοια γαιδουρια!δυστυχως υπαρχουν πολλα!πρεπει να προσπαθεις να εισαι οσο το δυνατον πιο ηρεμη,για το μπεμπε σου!οταν εκνευριζεσαι να σκεφτεσαι το μωρο σου,εγω ετσι επιβιωνω..

η απαντηση σου παντως ηταν πολυ πετυχημενη!

εγω παντως αργησα να το νιωσω νομιζω γυρω στις 20 βδομαδες και μετα κια τωρα πλεον το νιωθω συνεχεια και βαζω κια την μικρη να αγγιζει την κοιλια να το νιωσει και εκεινη:D

οσο για τα μαιευτηρια τα ιδιωτικα μας πιανουν κανονικα τον ...

και δεν αξιζει ειδικα αν πας 6 κλινο σε δημοσιο βρισκεις ωραιοτατο μονοκλινο και νιωθεις και μεγαλυτερη ασφαλεια οχι παντα βεβαια γιατι και εκει γινονται βλακειες

βασικα το θεμα ειναι παν απολα να εχεις καλο γιατρο που να τον εμπιστευεσαι

στο ιασω μια φιλη μου επεσε σε ενα απατεωνα και της την μαδησε με χιλιες δυο εξετασεις ανευ λογω και αιτιας και εσκασε 5000 στο ιασω και αυτος της ζηταγε αλλα 4000!!φρικτο!

εγω στο λητω πριν 2 χρονια ειχα δωσει σε 3κλινο γυρω στα 2000 με καισαρικη ο γιατρος δεν ηθελε χρηματα του δωσαμε εμεις απο μονοι μας λογω του οτι ειναι συναδερφος ο αντρας μου αλλα η διπλανη θα εδινε οσα της επαιρνε το λητω ,μια αλλη εδωσε 1500

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

για πολλα κιλα μαλ.... μιλαμε!

μην δινεις σημασια σε τετοια γαιδουρια!δυστυχως υπαρχουν πολλα!πρεπει να προσπαθεις να εισαι οσο το δυνατον πιο ηρεμη,για το μπεμπε σου!οταν εκνευριζεσαι να σκεφτεσαι το μωρο σου,εγω ετσι επιβιωνω..

η απαντηση σου παντως ηταν πολυ πετυχημενη!

Εκεινη την ωρα Κατια δυστυχως για εκεινον το μωρο σκεφτηκα και δεν εκανα κι αλλα , δεν μ'ενοιαζε και αν μου εκανε αναφορα....

εγω παντως αργησα να το νιωσω νομιζω γυρω στις 20 βδομαδες και μετα κια τωρα πλεον το νιωθω συνεχεια και βαζω κια την μικρη να αγγιζει την κοιλια να το νιωσει και εκεινη:D

και δεν αξιζει ειδικα αν πας 6 κλινο σε δημοσιο βρισκεις ωραιοτατο μονοκλινο και νιωθεις και μεγαλυτερη ασφαλεια οχι παντα βεβαια γιατι και εκει γινονται βλακειες

βασικα το θεμα ειναι παν απολα να εχεις καλο γιατρο που να τον εμπιστευεσαι στο ιασω μια φιλη μου επεσε σε ενα απατεωνα και της την μαδησε με χιλιες δυο εξετασεις ανευ λογω και αιτιας και εσκασε 5000 στο ιασω και αυτος της ζηταγε αλλα 4000!!φρικτο!

εγω στο λητω πριν 2 χρονια ειχα δωσει σε 3κλινο γυρω στα 2000 με καισαρικη ο γιατρος δεν ηθελε χρηματα του δωσαμε εμεις απο μονοι μας λογω του οτι ειναι συναδερφος ο αντρας μου αλλα η διπλανη θα εδινε οσα της επαιρνε το λητω ,μια αλλη εδωσε 1500

Βασω εγω νιωθω τα χτυπηματακια του εντονα αλλα οι εξω δεν μπορουν να το νιωσουν εντονα αν δεν με πιεσουν λιγο χαμηλα... με την γιατρο καναμε πειραματακια οταν το κουναγε με τον υπερηχο και αυτο εκανε κολοτουμπιτσες εγω τοτε ενιωθα τις διακριτικες κλωτσιτσες του .....τωρα απλα τις νιωθω λιγο πιο εντονα :)

Ελπιζω η γιατρος μου να μην μου πιασει τα οπισθια αν και την τεταρτη ετοιμαζομαι να της ανοιξω μια συζητησουλα για το χρηματικο :)

9zlup2.png

Διαφημίσεις

βασικα το θεμα ειναι παν απολα να εχεις καλο γιατρο που να τον εμπιστευεσαι

στο ιασω μια φιλη μου επεσε σε ενα απατεωνα και της την μαδησε με χιλιες δυο εξετασεις ανευ λογω και αιτιας και εσκασε 5000 στο ιασω και αυτος της ζηταγε αλλα 4000!!φρικτο!

φετος ειναι 2500 με καισαρικη που ρωτησα σε τρικλινο.και εμας ο γιατρος δεν θα παρει χρηματα λογω οτι ειναι συναδελφος του πατερα μου οποτε σκεφτομαστε σοβαρα να παω σε δικλινο.

το δημοσιο το θεωρω ρισκο οπως ειπες και εσυ.πρεπει να βρεις απιστευτο γιατρο!

φωτεινη εχετε ακομα αυτον τον προισταμενο που ειχατε πριν 2 χρονια?

Κατσε γνωριζεις που εργαζομαι ? γιατι μαλλον με μπερδευεις με αλλην :D

9zlup2.png

εσυ δεν δπυλευεις στον οαεδ?

Ναι αλλα σε ποιον νομιζεις οαεδ ειμαι ?

εχουμε 3 προισταμενους και ειχαμε μια διευθυντρια η οποια πηγε για συνταξη χαχαχα

9zlup2.png

φωτεινη σιγα σιγα θα το νιωσουν και οι αλλοι.εμενα ο αντρας μου το ενιωσε γυρω στις 23 εβδομαδες και τρελαθηκε!τωρα βεβαια οταν κουνιεται το βλεπει και ο απεναντι,πεταγονται ποδαρακια!η αισθηση του μωρου να κουνιεται θα ειναι το μονο που θα μου λειψει οταν γεννησω..

Διαφημίσεις

Τσου δεν ειμαι στου Μοσχατου πολυ θα το ηθελα αλλα και παλι

γεννηθηκα εδω εχω πολλους γνωστους δεν μπορω να θελω να εξυπηρετησω και να μην μπορω οποτε ειμαι αλλου προς κεντρο σχεδον

9zlup2.png

παντως σε αυτον εδω θα ησουν πολυ χαλαρη απ'οτι τους εβλεπα ,δεν εχουν πολυ κοσμο

και γω κεντρο δουλευω κια τωρα με τη διακοπη του τρενου ηταν μαρτυριο να πηγαινοερχομαι , αυτος ηταν και ο λογος που σταματησα πιο νωρις κουραζομουν πολυ στο πηγαινε ελα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

παντως σε αυτον εδω θα ησουν πολυ χαλαρη απ'οτι τους εβλεπα ,δεν εχουν πολυ κοσμο

και γω κεντρο δουλευω κια τωρα με τη διακοπη του τρενου ηταν μαρτυριο να πηγαινοερχομαι , αυτος ηταν και ο λογος που σταματησα πιο νωρις κουραζομουν πολυ στο πηγαινε ελα

Μην τον βλεπεις ετσι οτνα ηταν διπλα στο σπιτι μου ο κοσμοσ εβγαινε απεξω .. απλα ο χωρος ειναι μεγαλος και δεν φαινεται ο κοσμος αλλα γενικοτερα του μοσχατου δεν εχει τοσους αλλοδαπους οσους εκει που ειμαι εγω και κυριως στην Αθηνα επανω... δοξα το θεο εχω αμαξι .. αν πηγαινα με την συγκοινωνια ηθελα 45 λεπτα για να φτασω σπιτι μου ενω με το αμαξι μου στις 07:25 φευγω απο το σπιτι μ και στις 07:35 ειμαι στο γραφειο {αν δεν σταματησω στου Γρηγορη στην καλλιθεα να παρω καφε :cool::cool:}

9zlup2.png

φετος ειναι 2500 με καισαρικη που ρωτησα σε τρικλινο.και εμας ο γιατρος δεν θα παρει χρηματα λογω οτι ειναι συναδελφος του πατερα μου οποτε σκεφτομαστε σοβαρα να παω σε δικλινο.

το δημοσιο το θεωρω ρισκο οπως ειπες και εσυ.πρεπει να βρεις απιστευτο γιατρο!

Εγω την γιατρο μου με τιποτα ΔΕΝ την αλλαζω... Τις εχω απολυτη εμπιστοσυνη μετα ειδικα απο μια εμεμβαση που μου ειχε κανει ...

Σιγα το 6κληνο στο ΙΑΣΩ ειναι χωρισμενο στην μεση μ'ενα παραβαν ... ετσι ηταν και η νυφη μου

Και στο κατω κατω για 2-3 μερες μονο ειναι ... τι να την κανω την σουιτα που πανε μερικες η σε μονοκληνα κ.α.

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...