Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

πινω νερο και παω τουαλετα.αυτη ειναι η ρουτινα μου!!χαχα!!

τον βαζεις καθολου μεσα στο παρκο?

Εδώ κα 2 μήνες. Μια χαρά παιζει. Υπάρχουν και μέρες που κλαει και θέλει μανούλα αλλά γενικώς κάθεται και κάνω τις δουλειες μου. Και το ιντερνετ. Επιθέματα τελικα ποια πήρες? Να Βάλεις στην βαλίτσα γιατί τν 3 μερα θα τρέχει το γάλα. Πες στην μαια σου να στο βάλει αμέσως τ μωρό στο στηθος. Εμενα μου τον έβαλε την ώρα που με έραβε ο γιατρός. 5 λεπτα μετά που γεννήθηκε. Τελικά θα την γλητώσεις την καισαρική?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ κα 2 μήνες. Μια χαρά παιζει. Υπάρχουν και μέρες που κλαει και θέλει μανούλα αλλά γενικώς κάθεται και κάνω τις δουλειες μου. Και το ιντερνετ. Επιθέματα τελικα ποια πήρες? Να Βάλεις στην βαλίτσα γιατί τν 3 μερα θα τρέχει το γάλα. Πες στην μαια σου να στο βάλει αμέσως τ μωρό στο στηθος. Εμενα μου τον έβαλε την ώρα που με έραβε ο γιατρός. 5 λεπτα μετά που γεννήθηκε. Τελικά θα την γλητώσεις την καισαρική?

πηρα τα nuk.τα εβαλα ηδη μεσα στην βαλιτσα!

εφοσον γυρισε μου ειπε οτι θα προσπαθησουμε για φυσιολογικο τοκετο και θα δουμε στην πορεια.

τωρα εχω ενα θεματακι με το ζαχαρο.μου το βρηκε αυξημενο.ειχε καμια παρομοια εμπειρια?:confused:

Διαφημίσεις

85 ειχα παρολλο που ειμαι αρκετα παχουλη. Ε θα περασει. Αν σου εμφανιστηκε τωρα. Παντως δοκιμασε και τα επιθεματα που σου ειπα lansinoh. Eiναι λεπτα καιδεν φαινονται.

85 νηστικη και 1.44 μετα απο 2 ωρες φαγητου.τα nuk μου τα δωσανε μαζι με την πιπιλα που πηρα σαν διαφημιστικα.

πιπιλα απο σιλικονη ή απο καουτσουκ ειχατε παρει?

Καλησπερα κι απο μενα την ταλαιπωρη και συνχισμενη σημερα :(

περαστικα και υπομονη!αισθανεσαι καθολου καλυτερα τωρα?

Ναι κατια μου συνηλθα παλι καλα ...

Αχ διαβαζω ολα αυτες τις ετοιμασιες της Κατιας και αγχωνομαι απο τωρα ...

Εμενα η γιατρος μου παντως επιθεματα μ'εβαλε να παρω απο τωρα γιατι το στηθος μου πριστηκε πολυ αποτομα μου ειπε και με πονανε οι ρογες μου :( τοσο ωστε ουτε το σουτιεν να μην δεχομαι .. και για να τις προστατευσω πηρα της johnson's απο το φαρμακειο και τωρα ειμαι καλυτερα , οπως και σουτιεν θηλασμου απο τωρα φοραω ...

χτες ηρθε μια μανουλα στην δουλεια για να κανει την αιτηση για την 6μηνη αδεια ... και βρηκα ευκαιρια μιας και γεννησε προσφατα στο ΙΑΣΩ να την ρωτησω ποσο της πηγε το κοστολογιο ... μου ειπε οτι οι τιμες πεσανε πολυ και εγω μολις το ακουσα χαρηκα , γιατι δεν ειμαστε και τοσο καλα οικονομικα τελευταια με τις περικοπες που μας κανουν και που εγω θα σταματησω νωριτερα την εργασια μου μιας και τωρα ξεκινησαν οι μεταθεσεις σ'αλλες υπηρεσιες κατι που στην κατασταση μου δεν ειναι οτι καλυτερο .... 2200 ευρω με καισαρικη σε 6κληνο + 1800 ο γιατρος της ... εμενα μου φανηκε πολυ λογικη τιμη απο αυτες που εχω ακουσει τελευταια ... πχ του ξαδερφου μου που αλλα του ειπε ο γιατρος του και αλλα τελικα πληρωσε 7500 σαν πολλα μου φανηκαν για 6κληνο

εσεις εχετε ακουσει τιποτα διαφορετικο μηπως?

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

85 νηστικη και 1.44 μετα απο 2 ωρες φαγητου.τα nuk μου τα δωσανε μαζι με την πιπιλα που πηρα σαν διαφημιστικα.

πιπιλα απο σιλικονη ή απο καουτσουκ ειχατε παρει?

εμενα ειναι χαλαρη στο ζαχαρο παρολο που εχω και ιστορικο με την μητερα μου που ειναι διαβητικη και καω ουτως η αλλως καθε 3μηνο εξετασεις... απλα τωρα επειδη εχουμε μηχανακι ειδικο στο σπιτι μερα παρα μερα περνω αιμα για να ειμαι εγω ηρεμη :eek::eek:

88 νηστικη

9zlup2.png

Διαφημίσεις

εμενα ειναι χαλαρη στο ζαχαρο παρολο που εχω και ιστορικο με την μητερα μου που ειναι διαβητικη και καω ουτως η αλλως καθε 3μηνο εξετασεις... απλα τωρα επειδη εχουμε μηχανακι ειδικο στο σπιτι μερα παρα μερα περνω αιμα για να ειμαι εγω ηρεμη :eek::eek:

88 νηστικη

Μια χαρα εισαι.....

Εγώ πριν 6 μήνες έδωσα 2000 σε 6κληνο με φυσιλογικο χωρις επισκληριδιο.

Τελικα τον ξαδερφο μου τον μυριστηκαν απο μακρυα πως εχει χρημα φαινεται χαχαχαχα και θελει το 3ο παιδι αν κανει να το κανει λεει εκει που εκανε το πρωτο σε δημοσιο νοσοκομειο κι οχι εκει που ειναι ο γιατρος της γυναικας του ...

9zlup2.png

88 νηστικη

φωτεινη μου και εμενα ο πατερας μου ζει με τις ινσουλινες,ειναι διαβητικος.καθε μηνα εκανα εξετασεις και τωρα βρηκε να ανεβει.νηστικη εισαι τελεια!!

θα παρω και εγω τωρα μηχανηματακι να ελεγχω.τον γιατρο μου τον απασχολει η μετρηση μετα απο 2 ωρες φαγητου.

στο λητω παντως παρομοιες τιμες μου ειπανε,συν 200 ευρω για την επισκληριδιο.πεσανε αρκετα οι τιμες!:)τωρα ποσα θα σου παρει ο γιατρος εξαρταται!

φωτεινη μου και εμενα ο πατερας μου ζει με τις ινσουλινες,ειναι διαβητικος.καθε μηνα εκανα εξετασεις και τωρα βρηκε να ανεβει.νηστικη εισαι τελεια!!

θα παρω και εγω τωρα μηχανηματακι να ελεγχω.τον γιατρο μου τον απασχολει η μετρηση μετα απο 2 ωρες φαγητου.

στο λητω παντως παρομοιες τιμες μου ειπανε,συν 200 ευρω για την επισκληριδιο.πεσανε αρκετα οι τιμες!:)τωρα ποσα θα σου παρει ο γιατρος εξαρταται!

Αντε να γεννησεις κι εσυ να μου πεις πως θα ειναι :-P:-P

σιγα σιγα θα μου το πεις ενταξη???

Γιατι φοβαμαι ειπαμε .. ειμαι φοβιτσιαρα ...

Σημερα το μικρο το παραενιωσα ...με ξυπνησε απο της 5 το πρωι και δεν ειχα τι να κανω κι εστελνα μηνυματα στον αντρουλη μου που ηταν ταξιδι :-P:-P...εγω ηξερα οτι εκεινη την ωρα κοιμοταν κι αυτος ηταν ξυπνιος και τρομαξε και με πηρε τηλ :-P:-Pμου εκανε παρεουλα μεχρι να σηκωθω να παω για δουλεια {καλυτερα να μην πηγαινα σημερα} και μετα στην δουλεια με ταραξε γιατι το ταραξα κι εγω :(:(

9zlup2.png

Αντε να γεννησεις κι εσυ να μου πεις πως θα ειναι :-P:-P

σιγα σιγα θα μου το πεις ενταξη???

Γιατι φοβαμαι ειπαμε .. ειμαι φοβιτσιαρα ...

Σημερα το μικρο το παραενιωσα ...με ξυπνησε απο της 5 το πρωι και δεν ειχα τι να κανω κι εστελνα μηνυματα στον αντρουλη μου που ηταν ταξιδι :-P:-P...εγω ηξερα οτι εκεινη την ωρα κοιμοταν κι αυτος ηταν ξυπνιος και τρομαξε και με πηρε τηλ :-P:-Pμου εκανε παρεουλα μεχρι να σηκωθω να παω για δουλεια {καλυτερα να μην πηγαινα σημερα} και μετα στην δουλεια με ταραξε γιατι το ταραξα κι εγω :(:(

αχ φωτεινη μου και εγω φοβαμαι!

να δεις σε λιγο καιρο που δεν θα σε αφηνει να κοιμηθεις!:D

συγχυστηκες στην δουλεια?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...