Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας!

μολις γυρισα απο τον γιατρο!ο μπεμπης μου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πηρε την τελικη του θεση,γυρισε με το κεφαλακι!!μου ειπε οτι μεσα στις επομενες 20-25 μερες θα γεννησωωωωωωω!!!!!

με επιασε ενας φοβος...!!

στελλα μου πηγα και τα παρηγγειλα απο το φαρμακειο!μου ειπε οτι ειναι η καλυτερη κρεμα!!

βασω μου εγω πηρα αυτον http://www.babywearing.gr/Slings/mei%20tai.htm και μου φερανε και αυτον http://www.chicco.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=241 το soft and dream.

Αντε με το καλό. Εγώ οταν πηγαινα να γεννησω προγραμματισμένα γελουσα και τραγουδουσα στη διαδρομη. Θα σε πιασει κάτι μολις μπεις στις αίθουσες. Θα ακους τις αλλες να φωναζουν. Μολις δεις το νινι σου θα τα ξεχασεις όλα.

Τον chicco αν μπορεις να τον αλλάξεις.... Δεν ειναι και οτι καλητερο για τα αγορια....

το ξερω,μου το ειχες ξαναπει,για αυτο παρηγγειλα το αλλο.

θα παω σημερα στο λητω να παρω σουτιεν θηλασμου και κατι σεντονακια για την κουνια και θα ρωτησω αν μπορω να το αλλαξω.

σουτιεν θηλασμου λες να παρω ενα νουμερο μεγαλυτερο?

Όλα καλά Κάτια μου. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω το μειωμένο μαζεμένο αλλά δεν ξέρω αν θα μου το δώσουν. Κάνεις βολτίσες?

Καλημερα μανουλες.....

Αχχχ δεν ειμαι καλα σημερα ολο το βραδυ εκανα εμετο και ειχα διαρροια ...στις 12 το βραδυ πηρε ο αδερφος μου την γιατρο μου τηλεφωνο { λειπει παλι ο αντρουλης μου κλαψ κλαψ }και μου ειπε γαστρεντεριτιδα ... αυτο μου ελειπε τωρα γαμωτο....

Στελλιτσα για αυτο που λες μπορεις να χρησιμοποιησεις το 6 μηνο που δινει ο ΟΑΕΔ και σε πληρωνει κανονικα για 6 μηνες καπου στα 700 ευρω.Αυτο παντα με συμφωνια με τον εργοδοτη σου ...

Εμας που ειναι λιγο μπερδεμενο το εψαχνα την Δευτερα κι απο οτι μου ειπαν και κοπελες που εχουν γεννησει προσφατα να παρω το μειωμενο ολο μαζεμενο ετσι ωστε το μωρακι μου μετα να ειναι 1 ετους και να μπορω να τον βαλω σε καποιον παιδικο ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

κατια αυτον τον κοκκινο της κικο ειχα και εγω το ειχα χρησιμοποιησει μια φορα γιατι τοτε δεν ειχα ιδεα απο μαρσιπους και στο τετραγωνο απτο σπιτι μου χε φυγει η μεση ,αχρηστος εντελως και εκανε και 60 ευρουλακια απτο λητω

απο τη στελλα θα παρω και εγω το σλινγκ

το μει ται ειναι λιγο μανουβρα το δεσιμο γιαυτο δεν το ηθελα

φωτεινη περαστικα σου

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Βασω και εγώ δεν έχω ακυσει καλά λογια.

Κατια αλλαξετον αν μπορεις.

Φωτεινη περαστικουλια. Αυτο ελειπε τώρα. Μην στεναχωριεσαι. Το 6μηνο τελειωνει και έλεγα μήπως μετα μου δωσουν το μειωμένο. Σιγα μη μου το δώσουν. Δεν θελω να αφησω το νινι μουυυυυυ!!!

το ξερω,μου το ειχες ξαναπει,για αυτο παρηγγειλα το αλλο.

θα παω σημερα στο λητω να παρω σουτιεν θηλασμου και κατι σεντονακια για την κουνια και θα ρωτησω αν μπορω να το αλλαξω.

σουτιεν θηλασμου λες να παρω ενα νουμερο μεγαλυτερο?

Ξερουν οι κοπέλες.Ειναι ελαστικά. Πάντως εγώ τα βολευτικα. Να τα δοκιμασεις όμως... Ναι να τον αλλάξεις. νεφ-νεφ σεντονακια ειναι φανταστικη ποιότητα.

Καλημερα μανουλες.....

Αχχχ δεν ειμαι καλα σημερα ολο το βραδυ εκανα εμετο και ειχα διαρροια ...στις 12 το βραδυ πηρε ο αδερφος μου την γιατρο μου τηλεφωνο { λειπει παλι ο αντρουλης μου κλαψ κλαψ }και μου ειπε γαστρεντεριτιδα ... αυτο μου ελειπε τωρα γαμωτο....

Στελλιτσα για αυτο που λες μπορεις να χρησιμοποιησεις το 6 μηνο που δινει ο ΟΑΕΔ και σε πληρωνει κανονικα για 6 μηνες καπου στα 700 ευρω.Αυτο παντα με συμφωνια με τον εργοδοτη σου ...

Εμας που ειναι λιγο μπερδεμενο το εψαχνα την Δευτερα κι απο οτι μου ειπαν και κοπελες που εχουν γεννησει προσφατα να παρω το μειωμενο ολο μαζεμενο ετσι ωστε το μωρακι μου μετα να ειναι 1 ετους και να μπορω να τον βαλω σε καποιον παιδικο ...

περαστικα και υπομονη!αισθανεσαι καθολου καλυτερα τωρα?

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

και εμεις αργησαμε να ξυπνησουμε και ειχα να μαγειρεψω γιαυτο δεν βγηκαμε αλλα νιωθω την ζεστη και εδω στο σπιτι

κατια που λες για παρκο εμενα ηταν η πιο αχρηστη αγορα

δεν μπηκε ποτε δεν της αρεσε καθολου και σου να πω καλυτερα το ευχαριστιουνται κατω σε ενα χαλακι με μια κουβερτουλα κια γυρω μαξιλαρακια

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...