Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα σε βολεψει καλυτερα να παρεις το μειωμενο μαζεμενο?μετα θα εχεις κανονικο οκταωρο?ποτε πας δουλεια κανονικα?

προσπαθω να περπαταω οσο πιο πολυ μπορω αλλα αρχιζει και μου ειναι πολυ δυσκολο.λιγο καθομαι ορθια και τα ποδια μου γινονται αλλα τοσα,δεν χωρανε στα παππουτσια.

Καλημερα!στο λητω ειχα γεννησει αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενη καθολου και τωρα θα παω στο αττικο

Εχω πητ τελος αυγουστου αλλα θα γεννησω με καισαρικη γιαυτο δεν ξερω ακομα υπολογιζω γυρω στις 10 -15

Στελλα μακαρι να στο δωσουν το μαζεμενο ,ομως λιγο δυσκολο δεν το δινουν ευκολα αναλογα τις σχεσεις σας

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!στο λητω ειχα γεννησει αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενη καθολου και τωρα θα παω στο αττικο

Εχω πητ τελος αυγουστου αλλα θα γεννησω με καισαρικη γιαυτο δεν ξερω ακομα υπολογιζω γυρω στις 10 -15

Στελλα μακαρι να στο δωσουν το μαζεμενο ,ομως λιγο δυσκολο δεν το δινουν ευκολα αναλογα τις σχεσεις σας

ωχ!για πες τις εμπειριες σου απο το λητω...

Διαφημίσεις

θελω να παρω σουτιεν θηλασμου και πιτζαμες για το μαιευτηριο.

για τον μπεμπη σημερα μου φερανε απο το babywearing το μαρσιπο που ειχα παραγγειλει.δεν ξερω αν πρεπει να παρω πιπιλες!εσυ ειχες παρει?

Λοιπόν θηλασμου σουτιεν φορουσα από τον 3ο μηνα. Μου το είχε πει η μαια μου. Δεν κάνει εγκυος με μπανελες. Πηγαινε Λητω. Εχει πολύ βολικά. Εγώ ακόμα τα φοράω επειδη θηλάζω. Πυτζάμες ας μην έχουν κουμπάκια. Δεν βολευει να θηλάσεις από τα κουμπάκια. Καλήτερα να σηκώνεις την μπλούζα να νιωθει και το μωρο το δερμα σου.

Τι μαρσιπο πηρες? Εγώ έχω 2 ring sling.

Eννοειται θα πάρεις πιπιλες. Πάρε αυτη. Δευπάρχει καλήτερη για νεογεννητα. http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090313&itmid=1790377 Μου εδωσαν και στο μαιευτηριο. Μπατονετες πήρες? Κρεμα για τις θηλες? Εχεις βοηθεια για τον θηλασμο?

πηρα mei tai.εγραφε οτι ειναι καλυτερα για νεογεννητα.

σουτιεν φοραω και εγω χωρις μπανελα απο την αρχη.δεν εχω παρει ουτε μπατονετες,ουτε κρεμα για τις θηλες.

αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο και με την μαια οποτε κατι θα μου πει για τον θηλασμο.

ποια κρεμα ειχες παρει?την ειχες ξεκινησει πριν την γεννα?ψευδοθηλες λες να χρειαστω?

katia ποιο μαρσιπο πηρες ?εγω θα παρω αυτον http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29873 einai ο καλυτερος λενε τα κοριτσια που εχουν δοκιμασει ολους τους τυπους

και ενα σλινγκ και θα ειμαι οκ

για θηλασμο οτι βοηθεια θελεις εδω ειμαστε!θηλαζα μεχρι 2 ετων την μικρη ,σταματησαμε λογω εγκυμοσυνης

otan με το καλο γεννησεις θα σε περιμενουμε διπλα στο καφε au lait

μπατονετες μην παρεις απαγορευονται εγω δεν της εχω βαλει ακομα να φανταστεις

θηλες θα δεις αν χρειαστεις θα παρεις τοτε απο το μαιευτηριο,βασικα οι θηλες σου ειναι καλες ή επιπεδες ?αν ειναι επιπεδες ή εισεχουσες τοτε μονο θα χρειαστεις ,εγω που εχω επιπεδες δεν με βολεψαν ,διυσκολευτηκα λιγο αλλα το μωρο τις εφτιαξε

πιπιλα παρε μια για νεογγενητο δεν την χρειαζεσαι ομως αμεσα στις πρωτες 40 μερες ,μεχρι να εδραιωθει η γαλουχια καλο ειναι να αποφευγεται

πιτζαμες με κουμπια εμενα με βολεψαν στο θηλασμο αλλα και μετα δεν ειχα προβλημα ιδιαιτερο και με αυτες που δεν ειχαν

αυτα θα σου πω και αλλα αργοτερα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Την ειχα πριν τη γεννα αλά στο μαιευτηριο που ειπε τα περισσοτερα. Lansinoh κρεμα για θηλές και επιθεματα. Τα έχω δοκιμασει ΟΛΑ. Πάρε και θα με θυμηθεις. Πηγαινε στο φαρμακειο σου και κάντα παραγγελεια. Την επομενη μέρα θα τα έχεις. Ξεκινησα την κρεμα 2 μηνες πρινγεννησω εναλλάξ με καθαρο οινοπνευμα. Δεν μου μάτωσαν ποτέ και δεν πονουσα! Ψευτοθηλές να σου δώσω έγώ δεν τις έχω καν ανοιξει.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...