Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Εκανα την προσπαθεια να ανεβω με το ασανσερ και μου την ειπαν οτι δεν εχω κανενα προβλημα .. κι εγω τους εδειξα την κοιλια μου και κανανε πως δεν καταλαβαινανε οτι ειμαι εγκυος....

Αντε να ερθει η ωρα να σταματησω την δουλεια μου δεν αντεχω αλλο :(:(

Και που είσαι ακόμα Φωτεινούλα μου...

Θυμάμαι ένα σκηνικό:

ήμουν 7 μηνών (με κοιλιά τούρλα μιλάμε)

και είχα ανέβει στο λεωφορείο...

...όλοι έκαναν οτι δεν με έβλεπαν!

Ούτε ένας με λίγο ίχνος ευαισθησίας!!...

...μου ερχόταν να κάτσω στα σκαλοπάτια της πόρτας

-δεν την άντεχα την ορθοστασία!

ώσπου σταμάτησε ο οδηγός το λεωφορείο στην μέση του δρόμου :shock:

(ήταν ο μοναδικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ -με κεφαλαία γράμματα!!!)

και μου είπε να πάω μπροστά

και ζήτησε απο κάποιον να σηκωθεί για να κάτσω εγώ!!

Δεν μπορείς να φανταστείς πως είχα νιώσει τότε...

Ηταν βέβαια και καλοκαίρι και φαινόταν για τα καλά η κοιλιά μου

(γέννησα τέλη Ιουλίου για να καταλάβεις)

Οπότε Φωτεινή μου

μην περιμένεις και πολλά....:(

εκτός του οτι μπορεί ακόμα να μην φαίνεται καλά η κοιλίτσα σου...

αλλά και να φαινόταν υπάρχουν κάποια γαιδούρια

που κάνουν οτι δεν βλέπουν!!...

ΥΓ : τέτοια σκηνικά τα έζησα μέχρι τέλος της γέννας μου...

........γιατί στη δουλειά πήγαινα μέχρι και τον 9ο μήνα

(ήθελα να κρατήσω όλη την άδεια για μετά την γέννα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα μανουλες.....

Πω Πω σημερα περπατησα απο το γραφειο μου στο κεντρο της αθηνας και τα ειδα ολα :(

Φοβομουν στο μετρο ετσι οπως ετρεχαν για να μπουν μεσα μην με χτυπησουν, στις κυλιομενες που ανεβηκα 2 φορες σπρωχνανε για να ανεβουν πιο γρηγορα {ακομα δεν εχω καταλαβει την νοοτροπια αφου σε ανεβαζει η σκαλα γιατι αναβαινουν κι απο μονοι τους .... }

Εκανα την προσπαθεια να ανεβω με το ασανσερ και μου την ειπαν οτι δεν εχω κανενα προβλημα .. κι εγω τους εδειξα την κοιλια μου και κανανε πως δεν καταλαβαινανε οτι ειμαι εγκυος....

Αντε να ερθει η ωρα να σταματησω την δουλεια μου δεν αντεχω αλλο :(:(

σε καταλαβαινω απολυτα!προχθες πηγα σε μια δημοσια υπηρεσια και ειχε την καλοσυνη μια κυρια να μου πει να παω πρωτη στην ουρα.πεταγεται ενας "κυριος" και εκανε ολοκληρη φασαρια που μπηκα πρωτη.μου ηρθε να βαλω τα κλαματα αλλα τον αγνοησα!δυστυχως υπαρχουν πολλα γαιδουρια!:twisted:

Καλημέρα και καλό μήνα. Α και εγώ τα έζησα. Όταν έμπαινα στο τρολευ όλοι κοιταζαν έξω. Με το καρότσι τώρα να δειτε... Στην τράπεζα πάντα πρώτη, στο δρόμο σταματάνε να περάσω και γενικώς παντυ προτεραιότητα!!!!! χιχιχιχι

σε καταλαβαινω απολυτα!προχθες πηγα σε μια δημοσια υπηρεσια και ειχε την καλοσυνη μια κυρια να μου πει να παω πρωτη στην ουρα.πεταγεται ενας "κυριος" και εκανε ολοκληρη φασαρια που μπηκα πρωτη.μου ηρθε να βαλω τα κλαματα αλλα τον αγνοησα!δυστυχως υπαρχουν πολλα γαιδουρια!:twisted:

Εμεις παντως στην Υπηρεσια μας τις εγκυμονουσες και τισ γυναικες με καροτσακια χωρια να ρωτησουμε τον υπολοιπο κοσμο τους εξυπηρετουμε πρωτους... αμα θελουν ας παραπονεθει κανεις....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Έτσι πρέπει. Ρωτάς το μωράκι στο καρότσι αν μπορεί να περιμένει? Ρωτάς την έγκυο αν μπορει να σταθει όρθια? Θέλω να καταγκειλω επίσης μια παιδιατρο στο ΙΚΑ Μοσχατου που περίμενα μια υπογραφή της 9 μηνων έγκυος με 42 βαθμους να σταζω και να μη με κραταν τα ποδια μου. Πηγα να μπω στο γραφειο της που ήταν ανοιχτη η πόρτα και επειδη μιλουσε κουτσομπολευε με μια νοσοκομα με έδιωξε και περιμενα όρθια 15 λεπτά έτοιμη να καταρεύσω. Ηλιθια γυναικα. Ελπιζω να μην την εχετε παιδιατρο. Πηγα να μου γράψει μια αντιβιωση και μου ειπε 11:30 οτι σχόλασε και εκανα φασαρια.... Εχω κι άλλα.....

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!αργησα αλλα σας βρηκα!χαιρομαι που βρισκω μοσχατιωτισσες εδω μεσα!:D

και χαιρομαι διπλα γιατι βλεπω υπαρχουν και εγκυουλες!

μενω μοσχατο τα 2 τελευταια χρονια και μου αρεσει πολυ η περιοχη

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

γεια σας κοριτσακια!αργησα αλλα σας βρηκα!χαιρομαι που βρισκω μοσχατιωτισσες εδω μεσα!:D

και χαιρομαι διπλα γιατι βλεπω υπαρχουν και εγκυουλες!

μενω μοσχατο τα 2 τελευταια χρονια και μου αρεσει πολυ η περιοχη

καλως ηρθες!!!!

που μενεις στο μοσχατο???:P

Καλως σας βρηκα!!μενω χαμηλα κοντα στον αγιο κων/νο , πηγαινουμε καθημερινα μεσημερι και απογευμα βολτες στην παιδικη που ειναι στη μεταμορφωσεως πισω απο την εκκλησια αλλα και στην χρ.σμυρνης .

Εχω ενα κοριτσακι και τον Αυγουστο θα ρθει και ο γιος

Κατια κοντευεις αντε με το καλο!που θα γεννησεις?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Καλως σας βρηκα!!μενω χαμηλα κοντα στον αγιο κων/νο , πηγαινουμε καθημερινα μεσημερι και απογευμα βολτες στην παιδικη που ειναι στη μεταμορφωσεως πισω απο την εκκλησια αλλα και στην χρ.σμυρνης .

Εχω ενα κοριτσακι και τον Αυγουστο θα ρθει και ο γιος

Κατια κοντευεις αντε με το καλο!που θα γεννησεις?

στο λητω θα γεννησω.εσυ?

αγορακι και εσυ ε?μεχρι ποτε περιμενεις τον αυγουστο?:P

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...