Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ μένω στο ποτάμι 5 λεπτα από την εκκλησια. Χαχαχα Πολύ γειτόνισσες! Το πόσο είσαι? Ο άντρας μου του '74. Μηπως γνωρίζεστε. Ειναι απο το Μοσχάτο.

Κι εγώ του '74 είμαι αλλά έμενα στη Φρεαττύδα. Όταν παντρεύτηκα ήρθα Μοσχάτο γιατί μας άρεσε η περιοχή.

OP6Gp3.png

bayop2.png

κοριτσια της ωρες που μπαινω δεν ησαστε εσεις , καταλαβαινω οτι μπορειτε μονο αυτες της ωρες που μπαινετε δεν πειραζει ελπιζω να συναντηθουμε καποια μερα, χαιρομε που ειστε ολα τα κοριτσια καλα και να καλωσορισω και την καινουργια κοπελα που ηρθε στην παρεα μας και να χαιρετε και το παιδακι της ! ο γαμπρος μας τι κανει δεν σε ξεχασα θα σου στειλω μια φωτογραφεια για να δεις την νυφη φιλακι

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες. Τι κάνετε? Δεσποινα όλα καλά με τον παιδικό σταθμό?

Κατερίνα Βγάζεις βολτα τα κορίτσια? Τι ώρα?

Καλησπέρα,

Συνήθως τις βγάζω πρωί, (μετά τις 11:00) όταν φυσικά είναι κάποιος μαζί μου να με βοηθήσει γιατί 2 καρότσια δεν μπορώ να τα κουμαντάρω! Αρκετές φορές πηγαίνουμε στις κούνιες στη Χρυσ. Σμύρνης. (αν προλαβαίνουμε γιατί κλείνουν το μεσημέρι).

Εσύ που πας τον πιτσιρικά βόλτα?

OP6Gp3.png

bayop2.png

Καθε μέρα την ίδια ώρα με εσενα. Πάω Καλλιθεα και Μοσχάτο. Αν πάω προς Μοσχατο αναβω κεράκι στους Ταξιαρχες και τρώω και τυρόπιτα στον Γιάννη. χιχιχι

Γιατι δεν παιρνεις αυτο? http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1040102&colID=1261&itmid=1388439 Να έχεις 1 καρότσι.

Καθε μέρα την ίδια ώρα με εσενα. Πάω Καλλιθεα και Μοσχάτο. Αν πάω προς Μοσχατο αναβω κεράκι στους Ταξιαρχες και τρώω και τυρόπιτα στον Γιάννη. χιχιχι

Γιατι δεν παιρνεις αυτο? http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1040102&colID=1261&itmid=1388439 Να έχεις 1 καρότσι.

Γιατί μου έκαναν δώρο το 2ο καρότσι! Κι εσύ fan του Γιάννη? Γιατί και η κόρη μου τρελαίνεται για πεινιρλί! Όποτε περνάμε απ' έξω φωνάζει "μαμ" οπότε αναγκάζομαι να της αγοράζω κάτι!

OP6Gp3.png

bayop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες.....

Πω Πω σημερα περπατησα απο το γραφειο μου στο κεντρο της αθηνας και τα ειδα ολα :(

Φοβομουν στο μετρο ετσι οπως ετρεχαν για να μπουν μεσα μην με χτυπησουν, στις κυλιομενες που ανεβηκα 2 φορες σπρωχνανε για να ανεβουν πιο γρηγορα {ακομα δεν εχω καταλαβει την νοοτροπια αφου σε ανεβαζει η σκαλα γιατι αναβαινουν κι απο μονοι τους .... }

Εκανα την προσπαθεια να ανεβω με το ασανσερ και μου την ειπαν οτι δεν εχω κανενα προβλημα .. κι εγω τους εδειξα την κοιλια μου και κανανε πως δεν καταλαβαινανε οτι ειμαι εγκυος....

Αντε να ερθει η ωρα να σταματησω την δουλεια μου δεν αντεχω αλλο :(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλησπερα μανουλες.....

Πω Πω σημερα περπατησα απο το γραφειο μου στο κεντρο της αθηνας και τα ειδα ολα :(

Φοβομουν στο μετρο ετσι οπως ετρεχαν για να μπουν μεσα μην με χτυπησουν, στις κυλιομενες που ανεβηκα 2 φορες σπρωχνανε για να ανεβουν πιο γρηγορα {ακομα δεν εχω καταλαβει την νοοτροπια αφου σε ανεβαζει η σκαλα γιατι αναβαινουν κι απο μονοι τους .... }

Εκανα την προσπαθεια να ανεβω με το ασανσερ και μου την ειπαν οτι δεν εχω κανενα προβλημα .. κι εγω τους εδειξα την κοιλια μου και κανανε πως δεν καταλαβαινανε οτι ειμαι εγκυος....

Αντε να ερθει η ωρα να σταματησω την δουλεια μου δεν αντεχω αλλο :(:(

Αχ εγώ στην αρχή πήγαινα με μετρο αλλα μετά με τρολευ. Κανεις δεν μου έδινε θέση. Άσε το στριμωξιδι στην κοιλια. Παρε αδεια γιατρου και μην ξαναπας.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...