Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες :) :)

Απο σημερα ειμαι η κυρια "κοκοβικου" χαχαχαχαχα

κυρια κοκοβικου μου,να ζησετε!!!!!!!!!οτι επιθυμειτε και καλη λευτερια!!!!

πως σου φανηκε ο πολιτικος?εγω δεν ειχα καταλαβει πολλα πραγματα!

(εκανα πρωτα πολιτικο τον ιουνιο και μετα τον θρησκευτικο τον οκτωβριο.)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχουμε μεγάλο θέμα στο parents.gr με τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς στο Μοσχάτο!

Δεν βρίσκουμε έναν της προκοπής....

Εμείς είχαμε γράψει την μικρή σε έναν

και μετά απο μια εβδομάδα την ξε-γράψαμε!....

Αστα...:-(

Εσείς σε ποιον στέλνετε τον ανιψιό σου;

Ειστε ευχαριστημένοι;

καλησπερα sophie σε ποιο ειχες γραψει την μικρη σου παιδικο sorry που σε ρωταω αλλα την στελνω και εγω παιδικο για να ξερω τι γινετε ?

γεια σας κοριτσια μανουλες και μελουσες μανουλες , φωτεινουλα μου να ζησετε κοριτσι μου να ειναι οι ζωη σας ολο ευτυχια και αγαπη και με το καλο και το ζουζουνι σας να σας χαριζει παντα χαρες φιλακια πολλα !:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπερα μανουλες ειναι η μονη στιγμη που μπορω να μπω και αυτο για λιγο ... βλεπετε εχει πεσει πολυ βαψιμο στο σπιτι και ειμαστε ολη μερα σχεδον εκει ... Ο συζυγος πιο πολυ γιατι αρχιζουν και με πονανε τα ποδια μου απο την ορθοστασια και φευγω για να ξεκουραζομαι ....

Αχχ καλε δεν καταλαωα ποτε μπηκαμε στο δημαρχειο και ποτε ο Αντιδιμαρχος μας "διαβασε" χιχι και πορε φυγαμε

Αφηστε που γελαγαμε συνεχεια με τουσ μαρτυρες και τον Αντιδημαρχο που τυχαινει να τον ξερω και προσωπικα ...Στο τελος του ειπα πιστευω να εγιναν ολα σωστα και γελαγαμε παλι ....

Ο Θρησκευτικος σκεφτομαι σε κανενα χρονο περιπου να γινει ... βασικα οταν το μωρακι μας θα ειναι περιπου 8-9 μηνων και αν ολα μας πανε οπως ακριβως θελουμε και ελπιζουμε ...

αυτα απο μενα παω να ξεκουρασω ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα sophie σε ποιο ειχες γραψει την μικρη σου παιδικο sorry που σε ρωταω αλλα την στελνω και εγω παιδικο για να ξερω τι γινετε ?

Θα σου στείλω πμ για να μην θεωρηθεί δυσφήμιση!

Αχχ καλε δεν καταλαωα ποτε μπηκαμε στο δημαρχειο και ποτε ο Αντιδιμαρχος μας "διαβασε" χιχι και πορε φυγαμε

Αφηστε που γελαγαμε συνεχεια με τουσ μαρτυρες και τον Αντιδημαρχο που τυχαινει να τον ξερω και προσωπικα ...Στο τελος του ειπα πιστευω να εγιναν ολα σωστα και γελαγαμε παλι ....

Ο Θρησκευτικος σκεφτομαι σε κανενα χρονο περιπου να γινει ... βασικα οταν το μωρακι μας θα ειναι περιπου 8-9 μηνων και αν ολα μας πανε οπως ακριβως θελουμε και ελπιζουμε ...

αυτα απο μενα παω να ξεκουρασω ...

00020255.gif

Φωτεινούλα

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!

00020322.gif

Καλησπερα μανουλες....

Αχχχ νιωθω τοσο περιεργα.... σε 2 ωρες θα ειμαι στην γιατρο μου , ελπιζω αποψε να δουμε τι ειναι εστω στο περιπου.....

:cool::cool::cool:

Οντως Κατια χαθηκαμε αλλα εγω ειμαι στο τρεξιμο λιγο ... λιγο το σπιτι λιγο η γιορτη του αντρα μου λιγο ενα γλεντι που καναμε το σκ για τον γαμο και για την γιορτα εχω ξεπατωθει :-(:sad:

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες. Φωτεινη εγώ ημουν 5 μηνων στον γάμο και δν έκανα γλέντι. Χιχι τη γλύτωσα. Άντε να μας πεις τι είναι...

catsai πως σε λένε? Που περιπου μένεις Μοσχάτο? Πσο χρονων είσαιι? Αυτά για αρχή! Αααα καλως ήρθες και να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου!

Αχχχχχ θα το κανω νταντα δεν θα την γλιτωσει :-P:-P

Ηταν κουλουριασμενο και δεν καταφεραμε να το δουμε ουτε σημερα ... Μου ειπε οτι στα μεσα Μαιου που θα κανω το Αλφα τεστ ( παω να ψαξω τι εξεταση ειναι :cool:} υπαρχει περιπτωση να δουμε τι θα ειναι ...

Αλλα νιωσαμε κι εγω και ο συζυγος {που μετα απο πολυ καιρο το ξανακουσε}

νιωθουμε πολυ ομορφα ... ειδικα οταν το ειδαμε το ενα του χερακι να το εχει στο στοματακι του και το αλλο χαιδευε το μαγουλακι του .... :-P:-P:-P

9zlup2.png

catsai πως σε λένε? Που περιπου μένεις Μοσχάτο? Πσο χρονων είσαιι? Αυτά για αρχή! Αααα καλως ήρθες και να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου!

Γεια σου Stellitsa,

ευχαριστώ για τις ευχές σου!

Με λένε Κατερίνα, είμαι 36 και μένω κοντά στην εκκλησία των Ταξιαρχών. Εσύ?

OP6Gp3.png

bayop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...