Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια...... :)

Α θα σου πει η νυφη μου Σοφια δεν ξερω πως λεγεται { ναι ειναι η νυφη μου το πικολινο :) }

ΑΑΑΑαααααα Νυφουλα μου, μηπως θελεις να μου το κανεις εμενα αυτο δωρο εεε??? Να μωρε τωρα δωρο για τον πολιτικο γαμο χαχαχαχχαχαχαχ

δεν φτανει που εξαφανησες την stirella στο σπιτι σου μιλας κιολας...... φτου σου.για τον πολιτικο ε?????????????????? δεν με καλεσες χαχαχαχαχ

StcJp3.png

Γεια σας μανουλεςςςςς.....

Αχχχχ εχουν ξεκινησει κατι ομορφα σκιρτηματακια μεσα μου ολη μερα και μ'αρεσει :oops::oops::oops:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Αχχχχ εχουν ξεκινησει κατι ομορφα σκιρτηματακια μεσα μου ολη μερα και μ'αρεσει :oops::oops::oops:

3 μερουλες αγαπη μου και θα εισαι κυρια μοστρατου..... χαχαχαχα

με το καλο ψυχη μου ολα να σου πανε οπωσ τα σκεφτεσαι και καλυτερα. φιλακια στην κοιλιτσα απο την τρελοθεια...............

θα γινω θειιιιιιιιιιιιιιιααααααααααααααααααααααααα.

StcJp3.png

Καλησπερα μανουλες....

Όταν θα είσαι ξαπλωμένη να δες τι θα νιώθεις! χιχι

Ασε Στελιτσα το βραδυ που θελω να κοιμηθω μου εχει βαλει το μικρο ξυπνητηρι :lol::lol: στις 4 και στις 6 με σηκωνει να παμε για πιπι μας χαχαχα... δεν το καταλαβαινω οταν ειμαι ξαπλωμενη :?

καλημερα σε ολες.

οπως βλεπετε πρωινη πρωινη!δεν με αφησε ο μπεμπης να κοιμηθω!νομιζω οτι θα μου σπασει τα πλευρα!!χαχα

ηρεμησε κατια μου coollll λιγο σου εμεινε ελα υπομονη

3 μερουλες αγαπη μου και θα εισαι κυρια μοστρατου..... χαχαχαχα

με το καλο ψυχη μου ολα να σου πανε οπωσ τα σκεφτεσαι και καλυτερα. φιλακια στην κοιλιτσα απο την τρελοθεια...............

θα γινω θειιιιιιιιιιιιιιιααααααααααααααααααααααααα.

Καλα εσυ εχεις χαζεψει παρα πολυ :lol::lol: αφου καθε λιγο και λιγακι παιζεις με την κοιλιτσα μου και με βγαζεις φρωτογραφιες χαζοθειααααα

9zlup2.png

Όταν θα είσαι ξαπλωμένη να δες τι θα νιώθεις! χιχι

Αχ Φωτεινή μου να δεις τι υπέροχη αίσθηση θα είναι όταν μεγαλώσει λίγο ακόμα το μπεμπάκι σου και θα κουνιέται στην κοιλίτσα σου!!

Θα βλέπεις την κοιλιά σου να κάνει κύματα!!! :D

Ιδίως οταν θα είσαι ξαπλωμένη και γενικά όταν θα χαλαρώνεις όπως σου λέει η stellitsa!!

Εγω την είχα πρωτονιώσει γύρω στον 5ο μήνα....

στην αρχή νόμιζα οτι είχα "σπασμούς" στα εντερά μου :lol: :lol:

(απο την δυσκοιλιότητα! :oops:)

μετά κατάλαβα οτι ήταν τα "φτερουγίσματα" της μπεμπούλας μου!

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες :) :)

Απο σημερα ειμαι η κυρια "κοκοβικου" χαχαχαχαχα

9zlup2.png

Καλημερα Κατια. Πως εισαι?

καλα ειμαι στελλιτσα!λιγο η μεση μου ποναει,λιγο πρηστηκαν τα ποδια μου,λιγο το ενα λιγο το αλλο αλλα κανω υπομονη!

ο μπεμπης μου ακομα δεν εχει γυρισει και απο οτι καταλαβαινω εκει θα παραμεινει!βολευτηκε ο χοντρουλης και δεν λεει να αλλαξει!!:P

ο βασιλακης σου καλα??

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...