Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Βουλα τι δουλεια κάνεις? Πολλες ώρες.... Εγώ θα πάω Ιουλιο για δουλεια και σκεφτομαι που θα αποχωριστω το νινι μου. Ποιος την κρατάει?

Στελλιτσα Αντρακλας ειναι ο ανιψιος μου:) {της piccolino εννοω :)}

Το πρωι παει παιδικο το μεσημερι τον κραταει η μητερα μου {πεθερα της } και τον περνει με το που γυριζει απο την δουλεια της...

Aρα τα ίδια είναι με τα δικά μας (πριν 2,5 περίπου χρόνια).

Δηλαδή αφού είναι 2000 ευρώ το Ιασώ

η αμοιβή του γιατρού θα είναι άλλα 2000 ευρώ

και άλλα 1500-2000 ευρώ τα βλαστοκύτταρα (αν θα τα κάνετε)

να-τα 6000 ευρουλάκια!......

Αλήθεια, εσείς θα τα κάνετε τα βλαστοκύταρρα?

Τι σκέφτεστε?

Βούλα-piccolino προς τα που μένεις?

Τα παιδιά μας έχουν κοντινές ηλικίες.

(Λογικά θα έχουμε βρεθεί και στις κούνιες....)

Εγω προσωπικα Σοφια θα τα κρατησω οπως εκανε και η νυφη μου με τον αδερφο μου .... ΠΟΤΕ δεν ξερεις τι μπορει να γινει....Καπου προχτες διαβασα πως σ'ενα παιδακι στο εξωτερικο του ειχαν κρατησει τα βλαστοκυτταρα και ειχε ενα προβλημα στο ποδι του {αν θυμαμαι καλα} και του το φτιαξανε απο την αρχη με τα βλαστοκυτταρα του που ειχαν κρατησει ....

Κοντα σχετικα στο γηπεδο μενουμε Σοφια στο σχολειο μας :-P:razz:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eγώ μένω σε ένα στενο στη Γράμμου, 5 λεπτα απο το γηπεδο. χιχιχι γειτονισσες. Να βρεθουμε καλε.... Μπορεί να χρειαστουμε ζαχαρη, να ξέρουμε που θα ζητησουμε!!!

Στελλιτσα Αντρακλας ειναι ο ανιψιος μου:) {της piccolino εννοω :)}

Το πρωι παει παιδικο το μεσημερι τον κραταει η μητερα μου {πεθερα της } και τον περνει με το που γυριζει απο την δουλεια της...

Δηλαδή Φωτεινή και piccolino είστε νύφη και κουνιάδα? :P

Σε ποιον παιδικό σταθμό τον πηγαίνετε?

Εγω προσωπικα Σοφια θα τα κρατησω οπως εκανε και η νυφη μου με τον αδερφο μου .... ΠΟΤΕ δεν ξερεις τι μπορει να γινει....Καπου προχτες διαβασα πως σ'ενα παιδακι στο εξωτερικο του ειχαν κρατησει τα βλαστοκυτταρα και ειχε ενα προβλημα στο ποδι του {αν θυμαμαι καλα} και του το φτιαξανε απο την αρχη με τα βλαστοκυτταρα του που ειχαν κρατησει ....

Καλά θα κάνετε!

Υπάρχουν κάποιοι που είναι τελείως αντίθετοι!.....

Δεν μπορώ να τους καταλάβω! :confused:

Ελπίζω και εύχομαι να μην το μετανιώσουν ποτέ στην ζωή τους...

οπως ΦΥΣΙΚΑ

και σε όλους εμάς που τα κρατήσαμε να είναι ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ!!!!!

Εμένα πάντως με είχε προβληματίσει πολύ το γεγονός

ποια τράπεζα βλαστοκυττάρων να επέλεγα.

Τελικά επιλέξαμε τήν ίδια του Ιασώ...

Βουλα τι δουλεια κάνεις? Πολλες ώρες.... Εγώ θα πάω Ιουλιο για δουλεια και σκεφτομαι που θα αποχωριστω το νινι μου. Ποιος την κρατάει?

στελλιτσα καθημερινα δουλευω απο τησ 8 μεχρι τησ 2 αλλα καθε παρασκευη μεχρι τησ 9 το βραδυ.ειναι παρα πολυ δυσκολο να αποχωριζεσαι το ζουζουνι σου. τωρα που ο γιαννης παει παιδικο ειναι πιο ευκολα γιατι ξερω πωσ περναει καλα εκει και τισ υπολοιπεσ ωρεσ μεχρι να ερθω τον εχει η πεθερα μου.

StcJp3.png

Έχουμε μεγάλο θέμα στο parents.gr με τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς στο Μοσχάτο!

Δεν βρίσκουμε έναν της προκοπής....

Εμείς είχαμε γράψει την μικρή σε έναν

και μετά απο μια εβδομάδα την ξε-γράψαμε!....

Αστα...:-(

Εσείς σε ποιον στέλνετε τον ανιψιό σου;

Ειστε ευχαριστημένοι;

Διαφημίσεις

Έχουμε μεγάλο θέμα στο parents.gr με τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς στο Μοσχάτο!

Δεν βρίσκουμε έναν της προκοπής....

Εμείς είχαμε γράψει την μικρή σε έναν

και μετά απο μια εβδομάδα την ξε-γράψαμε!....

Αστα...:-(

Εσείς σε ποιον στέλνετε τον ανιψιό σου;

Ειστε ευχαριστημένοι;

ο μικρος παει σε δημοσιο σταθμο δεν μπηκα καν στη διαδικασια να κοιταξω για ιδιωτικο. περναει τελεια, προσεχουν τα παιδια παρα πολυ και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

StcJp3.png

βαρεθηκα να σιδερωνω σημερα. μια μερα εχω ρεπο και γιναμε κολληταρια με το σιδερο. τα ρουχα που βγαζει ο μικρος ειναι απιστευτο. τωρα πρεπει να αγορασω και καινουργιο και δεν ξερω πιο να παρω ........... τα παιξε το καημενο απο την πολυ χρηση. καμια βοηθεια?

StcJp3.png

καλησπερα σε ολες!

μολις γυρισαμε απο το νοσοκομειο..εκανε ο αντρας μου επεμβαση,οξεια σκωληκοειδιτιδα.ακομα μιση ωρα και εσπαγε.απο την πεμπτη κοριτσια σημερα γυρισαμε σπιτι.ευτυχως ολα καλα!

εισαστε ολες καλα?

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες!

μολις γυρισαμε απο το νοσοκομειο..εκανε ο αντρας μου επεμβαση,οξεια σκωληκοειδιτιδα.ακομα μιση ωρα και εσπαγε.απο την πεμπτη κοριτσια σημερα γυρισαμε σπιτι.ευτυχως ολα καλα!

εισαστε ολες καλα?

περαστικα του. ποναει πολυ αυτο το χειρουργειο, εγω μπηκα παραμονη του γαμου και της βαφτησης του μικρου για χειρουργειο.και το περασα ασχημα. αφου πηγαν ολα καλα......

StcJp3.png

ο μικρος παει σε δημοσιο σταθμο δεν μπηκα καν στη διαδικασια να κοιταξω για ιδιωτικο. περναει τελεια, προσεχουν τα παιδια παρα πολυ και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Σε ποιον πάει. Τι χρειαζεται για να τα πάρουν?

καλο φαινεται τωρα πρεπει να αρχισω τα ναζια στον ανδρουλι μου..... φωτεινη heeeelp

StcJp3.png

Δηλαδή Φωτεινή και piccolino είστε νύφη και κουνιάδα? :P

Σε ποιον παιδικό σταθμό τον πηγαίνετε?

Καλά θα κάνετε!

Υπάρχουν κάποιοι που είναι τελείως αντίθετοι!.....

Δεν μπορώ να τους καταλάβω! :confused:

Ελπίζω και εύχομαι να μην το μετανιώσουν ποτέ στην ζωή τους...

οπως ΦΥΣΙΚΑ

και σε όλους εμάς που τα κρατήσαμε να είναι ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ!!!!!

Εμένα πάντως με είχε προβληματίσει πολύ το γεγονός

ποια τράπεζα βλαστοκυττάρων να επέλεγα.

Τελικά επιλέξαμε τήν ίδια του Ιασώ...

Καλησπερα κοριτσακια...... :)

Α θα σου πει η νυφη μου Σοφια δεν ξερω πως λεγεται { ναι ειναι η νυφη μου το πικολινο :) }

καλο φαινεται τωρα πρεπει να αρχισω τα ναζια στον ανδρουλι μου..... φωτεινη heeeelp

ΑΑΑΑαααααα Νυφουλα μου, μηπως θελεις να μου το κανεις εμενα αυτο δωρο εεε??? Να μωρε τωρα δωρο για τον πολιτικο γαμο χαχαχαχχαχαχαχ

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...