Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ωπα Ωπα μας πιασανε ... ναι εγω ειμαι αυτη :-P:-P:-P

Ελα Pm να μου πεις :-P:razz:

FwTeiNi σου έστειλα πμ.

Φιλάκια σε όλες τις Μοσχατιώτισες!! :-P

Γεια σας Μανουλεςςςς.....

Οκ Σοφια απαντησα :-P:razz::-P

Εχω τοση χαρα σημερα που ερχεται ο αντρουλης μου

Που μετα απο 21 ημερες που λειπει ξαφνικα με πιασανε πονοι χαμηλα :-(:-(:-(

Σημερα βρηκαν να με θυμηθουν???:mad::-x:-x:-x

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Γεια σας Μανουλεςςςς.....

Οκ Σοφια απαντησα :-P:razz::-P

Εχω τοση χαρα σημερα που ερχεται ο αντρουλης μου

Που μετα απο 21 ημερες που λειπει ξαφνικα με πιασανε πονοι χαμηλα :-(:-(:-(

Σημερα βρηκαν να με θυμηθουν???:mad::-x:-x:-x

Φωτεινούλα βλέπω οτι είσαι στην 13η εβδομάδα! Αυχενική έχεις κάνει?

(Sorry εαν έχω χάσει επεισόδια και επαναλαμβάνω ερωτήσεις που μπορεί να έχουν απαντηθεί,

αλλά βρε κορίτσια 18 σελίδες :shock: δεν έχω χρόνο να τις διαβάσω όλες!...)

Μην ανησυχείς για τα πονάκια!

Ειναι που μεγαλώνουν όλα σιγά-σιγά μέσα σου!

κανονικα απο 6 μαιου θα περιμενω αλλα μου ειπε τελος μαιου-αρχες ιουνιου εκτος αν μπω με καισαρικη,οποτε νωριτερα.

Κάτια μου, με το καλό!

Ποιόν γιατρό έχεις? Απο το Μοσχάτο είναι?

Μην το παίρνεις και τόσο στραβά το θέμα της καισαρικής...

Εγώ είχα παρακαλέσει τον γιατρό μου:

Εαν έβρισκε την παραμικρή δυσκολία να μου έκανε αμέσως καισαρική!

Δεν ήθελα να το ρισκάρω!.... Αστειευόμαστε?

(Τελικά φυσιολογικά γέννησα αλλά με τεχνητούς πόνους)

Να γεννησεις πρωτομαγια. χιχιχι

Και εγώ με ραντεβου γεννησα γιτι θα έμπαινα στον 10ο. Ειναι τέλεια. Πας προετοιμασμενη. Που θα γεννησεις?

στο λητω θα γεννησω στελλιτσα!

σκεφτομαι και ονειρευομαι πως θα ειναι να ξερω οτι την επομενη μερα θα παω με ραντεβου να γεννησω με καισαρικη!!:P

Κάτια μου, με το καλό!

Ποιόν γιατρό έχεις? Απο το Μοσχάτο είναι?

Μην το παίρνεις και τόσο στραβά το θέμα της καισαρικής...

Εγώ είχα παρακαλέσει τον γιατρό μου:

Εαν έβρισκε την παραμικρή δυσκολία να μου έκανε αμέσως καισαρική!

Δεν ήθελα να το ρισκάρω!.... Αστειευόμαστε?

(Τελικά φυσιολογικά γέννησα αλλά με τεχνητούς πόνους)

sophie μου μενω συνορα καλλιθεας-μοσχατο.

ο γιατρος μου ειναι ο σταγκουδης,ειναι στο λητω.

οτι γινει τουλαχιστον να ειναι καλυτερα και για τους δυο μας!!

α!!δεν σας ειπα το αλλο!με εβαλε σε αυστηρη διαιτα!να παρω μονο αλλα 2 κιλα συνολικα..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Σοφια μου ναι εκανα την Αυχενικη μια βδομαδα πριν την Μεγαλη εβδομαδα και η γιατρος μου ειπε οτι ηταν αψογη , την PPA περιμενουμε τωρα να βγει .....

μου εκανε κι εκεινη ενα υπερηχο γιατι ηθελε να το ακουσει γιατι στον προηγουμενο κουνιοταν και δεν καταφερε να τ'ακουσει ...

Κατια μου οταν γεννουσε η νυφη μου και περιμεναμε απεξω ειχε πολυ γελιο ... ολες ερχοντουσαν με καισαρικη με ραντεβου και ολες φιλαγανε μανουλες και τον μπαμπα τους καμια δεν φιλησε τον αντρα τους γιατι αραγε δεν ξερω... εγω παντως ειπα στον αντρουλη μου οτι {που θα ειναι μεσα} αν δει και δεν αντεχω τους πονους και υπαρξει προβλημα να ζητησει καισαρικη και μου ειπε θα ακουσουμε πρωτα την γιατρο και μετα θα παρουμε εμεις τις αποφασεις φοβαμαι πολυ :(:(:(

9zlup2.png

Κάτια σκέψου οτι είναι μιση ώρα δουλεια.... Εγώ να μην σου πω ποσες ώρες περιμενα να με πιασουν οι πόνοι. Εσυ τσακα τσακα ασε που στο τέλος μπορει ναμην χρειαστει να κάνεις....

Φωτεινη καιεμενα ηταν μεσα ο αντρας μου. Λητώ και εσυ?

Σοφια μου ναι εκανα την Αυχενικη μια βδομαδα πριν την Μεγαλη εβδομαδα και η γιατρος μου ειπε οτι ηταν αψογη , την PPA περιμενουμε τωρα να βγει .....

μου εκανε κι εκεινη ενα υπερηχο γιατι ηθελε να το ακουσει γιατι στον προηγουμενο κουνιοταν και δεν καταφερε να τ'ακουσει ...

Κατια μου οταν γεννουσε η νυφη μου και περιμεναμε απεξω ειχε πολυ γελιο ... ολες ερχοντουσαν με καισαρικη με ραντεβου και ολες φιλαγανε μανουλες και τον μπαμπα τους καμια δεν φιλησε τον αντρα τους γιατι αραγε δεν ξερω... εγω παντως ειπα στον αντρουλη μου οτι {που θα ειναι μεσα} αν δει και δεν αντεχω τους πονους και υπαρξει προβλημα να ζητησει καισαρικη και μου ειπε θα ακουσουμε πρωτα την γιατρο και μετα θα παρουμε εμεις τις αποφασεις φοβαμαι πολυ :(:(:(

φωτεινη μου και εγω φοβομουνα παρα πολυ αλλα οσο πλησιαζει ο καιρος αισθανομαι πιο ψυχραιμη!:rolleyes:εχω τοση ανυπομονησια να δω τον μπεμπη που ξεχναω τον φοβο μου!(τωρα αγχωθηκε ο αντρας μου!:tongue:)

υπαρχουν βραδια που δεν μπορω να κοιμηθω γιατι σκεφτομαι πως θα ειναι ο μπεμπης,πως θα ειναι η ζωη μας.καθομαι και κλαιω μονη μου γιατι σκεφτομαι τον αντρα μου μπαμπα!

Κάτια σκέψου οτι είναι μιση ώρα δουλεια.... Εγώ να μην σου πω ποσες ώρες περιμενα να με πιασουν οι πόνοι. Εσυ τσακα τσακα ασε που στο τέλος μπορει ναμην χρειαστει να κάνεις....

Φωτεινη καιεμενα ηταν μεσα ο αντρας μου. Λητώ και εσυ?

Οχι στελιτσα ΙΑΣΩ θα γεννησω... το θελει πολυ κι εχει παρει κατι μαθηματα ιατρικων λογω της δουλειας του τους αναγκαζουν να τα ξερουν αυτα σε περιπτωση πολεμου να τα ξερουν λιγο πολυ ολα....

φωτεινη μου και εγω φοβομουνα παρα πολυ αλλα οσο πλησιαζει ο καιρος αισθανομαι πιο ψυχραιμη!:rolleyes:εχω τοση ανυπομονησια να δω τον μπεμπη που ξεχναω τον φοβο μου!(τωρα αγχωθηκε ο αντρας μου!:tongue:)

υπαρχουν βραδια που δεν μπορω να κοιμηθω γιατι σκεφτομαι πως θα ειναι ο μπεμπης,πως θα ειναι η ζωη μας.καθομαι και κλαιω μονη μου γιατι σκεφτομαι τον αντρα μου μπαμπα!

Εχω 3 βραδυα τωρα που ξυπναω στις 5 το πρωι λες κι εχω μεσα μου ξυπνητηρι παω πινω νερο 'η χυμο και καθομαι λιγο στην κουζινα και κανω ενα τσιγαρο και σκεφτομαι ... στα 2 απο αυτα τα βραδυα κλαιω...κλαιω και γιατι φοβαμαι και γιατι αυτες τις μερες δεν εχω τον ανθρωπο μου διπλα μου/κοντα μου ...

Φοβαμαι την γεννα οσο κι αν προσπαθουν διαφοροι απο διπλα μου να μου λενε πως μετα δεν θα θυμαμαι τιποτα απο πονους παρα μονο χαρα ... εγω ομως φοβαμαι και κανω κατι που δεν πρεπει αλλα απο την αλλη δεν μπορω{δεν ξερω αν δεν θελω...} καπνιζω....

Νιωθω καπως αυτες τις μερες και περιμενω να ξεκινησουμε και να τελειωσουμε με την μετακομιση για να μπορεσουμε να αποδρασουμε εστς ενα σαββατοκυριακο οι δυο μας για εμας.... και οι δυο το εχουμε αναγκη αυτο .....

Αχχχ...Αχχ....:-(:-(:-(:-(

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...