Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kathrin17 είπε:

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Και εγώ όταν πέρασα τις 8 μέρες  βραχυχρονιες αναρρωτικης, τον υπέρηχο κ την αναρρωτικη τις έστειλαν στην επιτροπή. Ελπίζω να μην με καλέσουν!!

Εσύ πηγες;; ή έστειλες τον άνδρα σου ; 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

καλημερα μανουλες!εγω θα κανω στην αγια ελεουσα.ειναι διπλα στο σπιτι μας και με βολευει πολυ.αν και σκεφτομαι τα βεγγαλικα και καπως μου ερχεται.εχθες ριχνανε στην γειτονια μας καθως πηγαιναμε και κοντεψα να γεννησω απο το φοβο μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα μανουλες....

Στελλιτσα μην μου πεις οτι με τον τοσο κοσμο που ειχε χτες θα σε εβρισκα???:-P:-P:-P:-P

Ασε που ο Παπας ηταν τσιγγουνης μικρη αποσταση εκανε φετος .... ενω η Μεταμορφωση μαζι με τον επιταφειο του Γηροκομειου εφτασε μεχρι το γηπεδο ... περασανε κατω απο το σπιτι μου ....

Κατια ασε κι εγω εχω ενα θεμα με τα βεγγαλικα απο μικρη :-(:-( αλλα παντα περνω αγκαλια τον πατερα μου γιατι με πιανουν τα κλαμματα απο τον φοβο μου, μου εχει μενει απο ενα Πασχα στην Κερκυρα που περασα {ενα απόλα που εχω περασει εκει } που σκαγανε διπλα μου κιε τσι μου εμεινε κουσουρη που λενε!!!

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Σε καταλαβαίνω Φωτεινη. Εγώ περασα όλη την εγκυμοσυνη μου μόνη μου. Ο άντρας μου ήταν 2.5 χρόνια στην Κυπρο για δουλεια. Απορώ απορώ πως πιασαμε παιδι. χιχιχιχι. Ερχόταν μονο 3-4 μερες τον μηνα για τους υπερηχους. Ευτυχως δεν 'εχασε κανενα.

Εγώ θα είμαι έξω απο τον Εβρο με τις βρύσες το βράδυ.

Καλημερα μανουλες....

Στελλιτσα μην μου πεις οτι με τον τοσο κοσμο που ειχε χτες θα σε εβρισκα???:-P:-P:-P:-P

Ασε που ο Παπας ηταν τσιγγουνης μικρη αποσταση εκανε φετος .... ενω η Μεταμορφωση μαζι με τον επιταφειο του Γηροκομειου εφτασε μεχρι το γηπεδο ... περασανε κατω απο το σπιτι μου ....

Κατια ασε κι εγω εχω ενα θεμα με τα βεγγαλικα απο μικρη :-(:-( αλλα παντα περνω αγκαλια τον πατερα μου γιατι με πιανουν τα κλαμματα απο τον φοβο μου, μου εχει μενει απο ενα Πασχα στην Κερκυρα που περασα {ενα απόλα που εχω περασει εκει } που σκαγανε διπλα μου κιε τσι μου εμεινε κουσουρη που λενε!!!

Τα πήρα με τονπαπα. 20 μέτρα μας πήγε. Ασε που μετα δεν προσκυνησα γιατι έβγαζε λόγο για το δημοσιο χρέος. Κριμα να μην μιλησουμε. Εδώ σιγα τα βεγγαλικά

Χριστος Ανεστη μανουλες.....

Στελλιτσα εμεις τελικα κατσαμε απεναντι στο συνεργειο κατω απο την τεντα χαχαχαχα ..... καθε χρονο ο προηγουμενος παπας εβγαινε εξω και ελεγε το Χριστος Ανεστι φετος αυτος το ειπε απο μεσα του .. δεν ξαναπαω στους Ταξιαρχες.. ευχομαι του χρονου να κανω Πασχα με τον αντρα μου στην ιδιατερη πατριδα μου την Κερκυρα που το Πασχα ειναι παραδεισενιος... του το υποσχεθηκα οτι θα το κανουμε του χρονου!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας! Να μπω κι εγώ στην παρέα σας???

Χριστός Ανέστη!!

Εμείς μένουμε κοντά στον Αγ.Κωνσταντίνο (προς Κηφισσό μεριά....)

είμαι του '75 και πήγαινα Γυμνάσιο-Λύκειο στο 2ο.

FwTeini... αφού είσαι του 76 και αρχίζει το επίθετό σου απο Α...

να σε ρωτήσω εαν έχεις και έναν αδερφό που τον λένε Βαγγέλη?

Γεια σας! Να μπω κι εγώ στην παρέα σας???

Χριστός Ανέστη!!

Εμείς μένουμε κοντά στον Αγ.Κωνσταντίνο (προς Κηφισσό μεριά....)

είμαι του '75 και πήγαινα Γυμνάσιο-Λύκειο στο 2ο.

FwTeini... αφού είσαι του 76 και αρχίζει το επίθετό σου απο Α...

να σε ρωτήσω εαν έχεις και έναν αδερφό που τον λένε Βαγγέλη?

Ωπα Ωπα μας πιασανε ... ναι εγω ειμαι αυτη :-P:-P:-P

Ελα Pm να μου πεις :-P:razz:

Κατια μου τα καλυτερα σου ευχομαι .. μ'εναν πονο

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλημερα στελλιτσα!τωρα ημουνα στην πλατεια κυπρου!πηγα για περπατημα!

ειμαι να σκασω.μαλλον παμε για καισαρικη..ο μπεμπης ειναι παλι αναποδα και ειναι αρκετα μεγαλος για την εβδομαδα του.μου ειπε οτι τα 3,5 κιλα θα τα φτασει σιγουρα και ειναι ηδη 40 ποντους.η λεκανη μου ειναι στενη οποτε καταλαβαινετε..

τι να κανουμε?αν ειναι για καλο...

ο μπεμπουλης σου καλα?

Kατια μικρό το κακό. Βρε το Βασιλάκη. Μπορει να ξαναγυρίσει. Το πόσο θα φτασει δεν μπορει κανεις να το ξέρει...... Το καλό ειναι οτ θα πας προετοιμασμενη και δεν θα περιμένεις ποτε θα σε πιασουν οι πόνοι. Μονο προσοχη μην σου σπάσουν τα νερά. Ηρεμια.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...