Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

γεια... μολις κοιμισαμε την φωτεινουλα αλλα τον γιαννη δεν τον καταφεραμε ακομα.τι ενεργεια θεε μου. λοιπον γεννηθηκα και μεγαλωσα στην γερμανια, ηρθα ελλαδα στα 20 μου με την αδερφουλα μου και τον αδερφο μου. ο μπαμπας μου ειναι απο τα τρικαλα και η μαμα μου απο τον αγ.αθανασιο. μεχρι να παντρευτω τον βαγγελη μου ζουσα στους αγ.αναργυρους, και τωρα εδω. οπως αναφερει και η φωτεινουλα ειμαι νυφουλα της.

StcJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οσο αφορα το ανθρακουχο νερο ο δικος μου γιατρος μου ειπε οτι ειναι μυθος για τα αυτακια. ο καθε γιατρος εχει την δικη του νοοτροπια ( η πωσ λεγετε... χιχι) παντως το καλυτερο που εχει να κανει καθε μελλοντικη μαμα ειναι να ακουει μονο οτι της λλει ο γιατρος της.

StcJp3.png

οσο αφορα το ανθρακουχο νερο ο δικος μου γιατρος μου ειπε οτι ειναι μυθος για τα αυτακια. ο καθε γιατρος εχει την δικη του νοοτροπια ( η πωσ λεγετε... χιχι) παντως το καλυτερο που εχει να κανει καθε μελλοντικη μαμα ειναι να ακουει μονο οτι της λλει ο γιατρος της.

και εμενα ο γιατρος μου το ιδιο μου εχει πει.απλα τωρα μου τα περιορισε τα αναψυκτικα λογω ζαχαρης.

να σου πω την αληθεια το δοκιμασα εχθες και ειχε αποτελεσματα!δεν μου περασε τελειως αλλα καταφερα να κοιμηθω!

ευχαριστω!!:P

γεια... μολις κοιμισαμε την φωτεινουλα αλλα τον γιαννη δεν τον καταφεραμε ακομα.τι ενεργεια θεε μου. λοιπον γεννηθηκα και μεγαλωσα στην γερμανια, ηρθα ελλαδα στα 20 μου με την αδερφουλα μου και τον αδερφο μου. ο μπαμπας μου ειναι απο τα τρικαλα και η μαμα μου απο τον αγ.αθανασιο. μεχρι να παντρευτω τον βαγγελη μου ζουσα στους αγ.αναργυρους, και τωρα εδω. οπως αναφερει και η φωτεινουλα ειμαι νυφουλα της.

Από που είναι στα Τρικαλα? Ο αντρας μου από την Ελάτη.....

απο οτι καταλαβα δεν εχει.

οχι.δεν ξερω κανεναν παιδιατρο ουτε στο μοσχατο ουτε στην καλλιθεα.

να σε ρωτησω κατι?το μωρο το εξεταζουν πριν βγεις απο το μαιευτηριο?

Εννοειται. Τα ξεσκονίζουν. Θα πρεπει όμως να καλέσετε παιδιατρο στο σπίτι, λίγες μέρες μετά που θα πατε. Εγώ έχω τον Λυμπέρη που είναι και στο ΙΚΑ και έχει έχει και ιατρειο.

Διαφημίσεις

Εννοειται. Τα ξεσκονίζουν. Θα πρεπει όμως να καλέσετε παιδιατρο στο σπίτι, λίγες μέρες μετά που θα πατε. Εγώ έχω τον Λυμπέρη που είναι και στο ΙΚΑ και έχει έχει και ιατρειο.

μπορεις να μου στειλεις το τηλεφωνο του και την διευθυνση του?:rolleyes:

Φοβερό συναίσθημα ε? Μαλλον κοριτσι θα είναι. Το αγορι φαίνεται και με κλειστα τα πόδια! χιχιχι Λεμε τώρα..... Γερο να ειναι!

Ασε στελλιτσα μολις το ειδα στον υπερηχο πεταγα απεξω μου αλλα απο μεσα μου στεναχωριομουν γιατι δεν καταφερε να ειναι ο αντρουλης μου μαζι που ηθελε τοσο πολυ να ειναι .... του εστειλα φωτογραφια τον υπερηχο και μου εστειλε μηνυμα οτι ψαχνει να δει τι ειναι και δεν βλεπει τιποτα ... εψαχνε απο κατω του να δει αχαχαχαχαχχ

και εμενα ο γιατρος μου το ιδιο μου εχει πει.απλα τωρα μου τα περιορισε τα αναψυκτικα λογω ζαχαρης.

να σου πω την αληθεια το δοκιμασα εχθες και ειχε αποτελεσματα!δεν μου περασε τελειως αλλα καταφερα να κοιμηθω!

ευχαριστω!!:P

κι εγω λιγο ανθρακουχο πινω και ειδικα με στιμμενο λεμονακι κατεβαινει πιο ανετα και πιο γευστικα :) και ξεφουσκωνω με την μια....

Piccolino με εξουδετερωσε το ζουζουνι στο γηπεδο σημερα λογικο εγω να τα τιναξω στον καναπε κι αυτος να με κοιταει χιχιχιχιχ

Κοριτσια που θα ειστε το Πασχα Αθηνα η σε χωρια???

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Ανασταση στους Ταξιαρχες!!!! Θα ειναι καμια εκει?

Καλησπεραααα.....

ΣΟΒΑΡΑ μιλας????

ισως να ειμαστε κι εμεις εκει αν δεν παμε στην Μεταμορφωση {οχι τιποτα αλλο δεν μ'αρεσει ο Παπας αυτος :mad: παει η μητερα μου καθε απογευμα στην εκκλησια και η ιδια μου ειπε οτι ουτε το φως ο τσιγγουνης δεν αναβει να διαβαζουν οι γιαγιαδες :-(

Αυτος ο καινουργιος παπας ειναι καπως .....

Αλλα ισως και να παμε εκει γιατι ειναι κοντα θα δουμε ....ας ερθει πρωτα ο αντρουλης μου γιατι με βλεπω να μην πηγαινω πουθενα....

9zlup2.png

Διαφημίσεις

An einai kamia Ταξιαρχες να μου το πειτε!!!!!!! Ειμαι ψηλη μελαχρινη και χοντρη χιχι... Θα εχω ενα καροτσι μακλαρεν γκρι πορτοκαλι. Να μου μιλησετε. Εννοειται 15 λεπτα πριν θα παω....

An einai kamia Ταξιαρχες να μου το πειτε!!!!!!! Ειμαι ψηλη μελαχρινη και χοντρη χιχι... Θα εχω ενα καροτσι μακλαρεν γκρι πορτοκαλι. Να μου μιλησετε. Εννοειται 15 λεπτα πριν θα παω....

Στελλιτσα συνηθως εμεις καθομαστε στο συνεργειο που εχει εκει διπλα στην εκκλησια { γιατι εγω απο μικρη εχω κατι με τα βεγγαλικα και φοβαμαι και κλαιω :( }

Φωτεινη δεν ηταν ο αντρας σου στον υπερηχο? Δουλευε?

Ασε Στελλιτσα ειναι στο Πολεμικο Ναυτικο και λειπει απο της 10 του μηνα ... εχασε ακι την αυχενικη διαφανεια και τον υπερηχο που μου εκανε για να ακουσει κι εκεινη το μπεμπε... στεναχωρηθηκε πολυ αλλα δεν μπορουσαμε να κανουμε και κατι :-(.

Του εστειλα ομως φωτογραφια απο τον υπερηχο το μπεμπε του κι εψαχνε απο κατς του να δει τι ειναι χαχαχα

Επιταφιο Ταξιάρχες παλι. Θα δω καμια σας?

κι εγω θα παω και μαλλον μονη μου και θα περπατησω οσο αντεξω , θα προσπαθησω να περπατησω αρκετα γιατι πρεπει μου ειπαν ... σκεφτομαι να παρω τον ανιψιο μου μαζι με το καροτσι φυσικα γιατι αυτος με το που περπατησει 10 μετρα θα μου πει κουραστηκα και θα θελει αγκαλια και εγω δεν ειμαι για αγκαλιες τωρα :-P

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...