Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

καλημερα σε ολες τις μανουλες!!

σημερα εκανα το doppler!ο μπεμπουλης μας ειναι 1,5 κιλο!μεγαλωσε το μαναρακι μας!ευτυχως γυρισε με το κεφαλακι και μου εφυγε και αυτο το αγχος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατια μου εγω εκανα την korpi πλουσια στην εγκυμωσυνη μου. το ανθρακουχο νερο με βοηθησε πολυ στισ καουρες. δοκιμασε το.

Οχι ανθρακουχο που ειχε πει ο γιατρος μου. Το ανθρακικο σκαει στα αυτακια του μωρου σαν βομβα!

καλημερα σε ολες τις μανουλες!!

σημερα εκανα το doppler!ο μπεμπουλης μας ειναι 1,5 κιλο!μεγαλωσε το μαναρακι μας!ευτυχως γυρισε με το κεφαλακι και μου εφυγε και αυτο το αγχος!

Χαχαχα και εγώ ειχα αγχωθει με το κεφάλι. Ξεκουράσου όσο μπορεις, και μίλα του!!!

Διαφημίσεις

Η κυρια piccolino ειναι η νυφουλα μου :) :)

το ζουζουνακι της ειναι ο ερωτας μου ο αγιατρευτος και μοναδικος :oops::oops:

κι ο μεγαλος αντιζηλος του αντρουλη μου !!! χαχαχαχ

Χτες ειδα το ζουζουνακι μου να κανει σβουρες μεσα μου και πεθανα στα γελια...δεν μπορουσε η γιατρος να πιασει την καρδουλα του που ηθελε να την ακουσει και την σταματησα και της ειπα να δει πως σταματαει... και λεω στο μπεμπε : ζουζουνακι σταματα λιγο να σ'ακουσει η γιατρος κι εγω μολις φυγουμε απο εδω θα σου παρω σοκολατα .... Κι αυτο καλε σταματησε αμεσως .. με κοιταξε η γιατρος και πεθανε στα γελια .... κι αφου τελειωσε μου λεει μην τολμησεις και πας να φας σοκολατα τωρα ... κι εγω με μια ανεση της ειπα :Τι λετε καλε εγω το εταξα στο μωρο μου δεν κανει να μην του το δωσω το δωρακι αυτο & μου λεει καλα καλα εσυ την θελεις την σοκολατα κι αοχι αυτο κι αστα αυτα.... αχ ειχαμε πολυ γελιο εχτες ΑΛΛΑ και παλι δεν ειδαμε τι ειναι .. παλι σκλειστα τα ειχε τα ποδαρακια του ... πουφφφφφφ

Δεν πειραζει ελπιζω στον επομενο υπερηχο να το δουμε να ειναι κι ο μπαμπας μας μαζι ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλημερα μανουλες, τι κανετε? εμεισ περασαμε με τον Γιαννη μου δυσκολη νυχτα. στην αρχη μου ανεβασε πυρετουλη και μετα μου εκανε υποθερμια 34,5 εφτασε το αστερακι μου. αφου ενοχληθικε ο μπαμπασ μασ οτι τον ξυπνουσαμε ολη νυχτα καναμε νανακια στο σαλονι. ευτυχως το πρωι ηταν μια χαρα. αυτος ο παιδικοσ ειναι βασανο με τις αρωστιες. ( πολλα ορθογραφικα λαθακια sorry αλλα μεγαλωσα γερμανια και ετσι.......)

φιλακια πολλα

Χαζουλα δεν με επερνες τηλεφωνο να του κανουμε σπασιμο του μπαμπακα χιχιχ παρτυ το ξημερωμα θα καναμε ... οχι σιγα μην τον αφηναμε ξυπνιο ... χιχιχιιχ

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Η κυρια piccolino ειναι η νυφουλα μου :) :)

το ζουζουνακι της ειναι ο ερωτας μου ο αγιατρευτος και μοναδικος :oops::oops:

κι ο μεγαλος αντιζηλος του αντρουλη μου !!! χαχαχαχ

Χτες ειδα το ζουζουνακι μου να κανει σβουρες μεσα μου και πεθανα στα γελια...δεν μπορουσε η γιατρος να πιασει την καρδουλα του που ηθελε να την ακουσει και την σταματησα και της ειπα να δει πως σταματαει... και λεω στο μπεμπε : ζουζουνακι σταματα λιγο να σ'ακουσει η γιατρος κι εγω μολις φυγουμε απο εδω θα σου παρω σοκολατα .... Κι αυτο καλε σταματησε αμεσως .. με κοιταξε η γιατρος και πεθανε στα γελια .... κι αφου τελειωσε μου λεει μην τολμησεις και πας να φας σοκολατα τωρα ... κι εγω με μια ανεση της ειπα :Τι λετε καλε εγω το εταξα στο μωρο μου δεν κανει να μην του το δωσω το δωρακι αυτο & μου λεει καλα καλα εσυ την θελεις την σοκολατα κι αοχι αυτο κι αστα αυτα.... αχ ειχαμε πολυ γελιο εχτες ΑΛΛΑ και παλι δεν ειδαμε τι ειναι .. παλι σκλειστα τα ειχε τα ποδαρακια του ... πουφφφφφφ

Δεν πειραζει ελπιζω στον επομενο υπερηχο να το δουμε να ειναι κι ο μπαμπας μας μαζι ...

Φοβερό συναίσθημα ε? Μαλλον κοριτσι θα είναι. Το αγορι φαίνεται και με κλειστα τα πόδια! χιχιχι Λεμε τώρα..... Γερο να ειναι!

Φοβερό συναίσθημα ε? Μαλλον κοριτσι θα είναι. Το αγορι φαίνεται και με κλειστα τα πόδια! χιχιχι Λεμε τώρα..... Γερο να ειναι!

στελλα μου και εμενα στην αρχη κοριτσι μου λεγανε γιατι δεν φαινοταν αλλα μετα φανηκε!!!!χαχα:P

Διαφημίσεις

ο γυναικολογος μου δεν μου ελεγε τιποτα,αυτος που μου εκανε τον υπερηχο μου το ελεγε,το ειχε και σιγουρο ο ατιμος!100% κορη μου ελεγε!

ακομα δεν εχω αποφασισει για τον παιδιατρο και να σου πω την αληθεια το εχω ψιλοαφησει γιατι εχω αγχωθει με το θεμα της μαιας.

σημερα που πηγα μου ειπε οτι θα τα πουμε για το θεμα αυτο την εβδομαδα μετα το πασχα.νιωθω οτι περναει ο καιρος και οτι δεν θα προλαβω.

απο οτι καταλαβα δεν εχει.

οχι.δεν ξερω κανεναν παιδιατρο ουτε στο μοσχατο ουτε στην καλλιθεα.

να σε ρωτησω κατι?το μωρο το εξεταζουν πριν βγεις απο το μαιευτηριο?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...