Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φωτεινουλα μου τι θα κανεις αυριο ? sorry αλλα εχω πολλες μερες να μαθω νεα σου και δεν ξερω !
καλημερα σε ολες!!

κοριτσια τι ειναι αυτο με τις καουρες?????τι κανατε εσεις???

φωτεινη μου τι θα κανεις σημερα και εχεις αγχος??

δεσποινα μου ολο αυτο κανω!αφου σκεφτομαι οτι θα γεννησω και το χερι μου ακομα θα ειναι εκει!!

στελλα μου με εχεις τρελανει με τις φωτογραφιες του μπεμπη σου!!

Καλησπερα μανουλες.....

Το αγχος μου εφυγε ... πριν 2 ωριτσες..... εκανα την αυχενικη διαφανεια και την εξεταση αιματος PPA-P η αυχενικη διαφανεια βγηκε τελεια

Τωρα περιμενω απο Δευτερα να παρει η γιατρος μου και την αιματολογικη και να μου πει ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλησπερα μανουλες.....

Το αγχος μου εφυγε ... πριν 2 ωριτσες..... εκανα την αυχενικη διαφανεια και την εξεταση αιματος PPA-P η αυχενικη διαφανεια βγηκε τελεια

Τωρα περιμενω απο Δευτερα να παρει η γιατρος μου και την αιματολογικη και να μου πει ...

μπραβο!!τελεια νεα!!:P

αδικα το αγχος!!

Γεια σου Κατια μου....

Να ρωτησω κατι ? Μηπως και το εχει παρει το αυτακι σου ....

Αν και η αιματαολογικη ειναι ΟΚ πρεπει να κανω την αμνιο???

ειναι απαραιτητη???Ξερεις?

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Γεια σου Κατια μου....

Να ρωτησω κατι ? Μηπως και το εχει παρει το αυτακι σου ....

Αν και η αιματαολογικη ειναι ΟΚ πρεπει να κανω την αμνιο???

ειναι απαραιτητη???Ξερεις?

καλημερα φωτεινη μου!

εμενα που ηταν μια χαρα και ο υπερηχος και η αιματολογικη δεν μου ανεφερε καθολου την αμνιο.εχω την εντυπωση οτι την προτεινουν οταν καποιο απο τα δυο δεν βγαινει πολυ καλο..

εγω δεν μπηκα καν στη διαδικασια να το σκεφτω!:P

μην αγχωνεσαι!!τελεια θα βγει και η αιματολογικη!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες. Φωτεινη δεν χρειαζεται να κάνεις.

Κάτια τι κάνει ο Βασιλάκης σου? Κλοτσαει. Εμενα τρώει κρεμουλα το απόγευμα. Τα υπολοιπα γευματα τον θηλάζω.

Δεσποινα τι κανει η μικρή σου?

καλησπερα σε ολες!τι κανετε?

τι ειναι αυτο με τις καουρες?δεν μπορω να κοιμηθω ουτε να φαω τιποτα!τα κρακερακια μαλλον βοηθανε μονο την καγια γιατι εμενα....μπα!!

ασε το αλλο με τις εξαψεις!!ζεσταινομαι!!!σκαωωωω!!!!

ο μπεμπουλης μου δινει μαχη στην κοιλια,υπερκινητικος!την τριτη θα τον δουμε!!

εσας τι κανουν τα μωρακια σας?

Σκας Κατια μου? Εγώ στον 7ο που δουλευα ειχε πάνω από 40 βαθμούς στην Κηφισιας που περιμενα το τρολευ. Κανεις δεν μου έδινε θέση. Σε καταλαβαίνω. Καλή εποχή γεννάς πάντως. Εγώ έφαγα όλες τις ζέστες....

Σκας Κατια μου? Εγώ στον 7ο που δουλευα ειχε πάνω από 40 βαθμούς στην Κηφισιας που περιμενα το τρολευ. Κανεις δεν μου έδινε θέση. Σε καταλαβαίνω. Καλή εποχή γεννάς πάντως. Εγώ έφαγα όλες τις ζέστες....

πωπω!!μαρτυριο μου ακουγεται αυτο....:?

ναι ευτυχως γλιτωνω τις ζεστες και μεχρι να ερθουν τα κρυα θα εχει ξεπεταχτει και ο μπεμπης με το καλο!

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?

μου ερχεται να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο.ειναι η τεταρτη συνεχομενη μερα που δεν κοιμαμαι καθολου το βραδυ απο τον στομαχοπονο και τις καουρες.δεν μπορω ουτε να φαω.

δεν παλευεται αλλο.οσο δεν ταλαιπωρηθηκα στις αρχες μου φαινεται θα ταλαιπωρηθω στο τελος.ευτυχως αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο και φανταζομαι οτι κατι θα μου δωσει.

εχω και απιστευτη ζαλαζα μαλλον απο την συνεχομενη ταλαιπωρια και την πεινα..σνιφφφ

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες, τι κανετε? εμεισ περασαμε με τον Γιαννη μου δυσκολη νυχτα. στην αρχη μου ανεβασε πυρετουλη και μετα μου εκανε υποθερμια 34,5 εφτασε το αστερακι μου. αφου ενοχληθικε ο μπαμπασ μασ οτι τον ξυπνουσαμε ολη νυχτα καναμε νανακια στο σαλονι. ευτυχως το πρωι ηταν μια χαρα. αυτος ο παιδικοσ ειναι βασανο με τις αρωστιες. ( πολλα ορθογραφικα λαθακια sorry αλλα μεγαλωσα γερμανια και ετσι.......)

φιλακια πολλα

StcJp3.png

καλημερα μανουλες, τι κανετε? εμεισ περασαμε με τον Γιαννη μου δυσκολη νυχτα. στην αρχη μου ανεβασε πυρετουλη και μετα μου εκανε υποθερμια 34,5 εφτασε το αστερακι μου. αφου ενοχληθικε ο μπαμπασ μασ οτι τον ξυπνουσαμε ολη νυχτα καναμε νανακια στο σαλονι. ευτυχως το πρωι ηταν μια χαρα. αυτος ο παιδικοσ ειναι βασανο με τις αρωστιες. ( πολλα ορθογραφικα λαθακια sorry αλλα μεγαλωσα γερμανια και ετσι.......)

φιλακια πολλα

περαστικα στο γιαννακη σου!:P

ποσο χρονων ειναι ?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...