Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

αγαπη μου!!μεγαλωνει ο βασιλακης σου!!νωρις δεν ειναι για δοντακι?εχει και γκρινια?

κλωτσαει,κανει τουμπες,ολα μαζι!

συνηθως τον ακουγα οταν καθομουνα,εδω και μια εβδομαδα τον ακουω ακομα και οταν περπαταω..!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες. ηρεμα με τη μετακομιση... Που περιπου θα μεινετε? Κατια να πάρεις και απορρυπαντικο για το μωρο απο τωρα για να πλυνεις ρουχαλάκια που θα σου φερουν και οτι παρεις μαζι σου που ειναι του μωρου. Βαλε και πανες πικε ή βαμβακερες για να βάζουν επανω τουε οσοι θελουν να πιασουν το μωρο.

Γεια σας μανουλες....αχχχ εκανα μια βολτα στην λεωφορο για ψωνια {χαλαρα} και το καταχαρηκα...εκατσα κι αηπια κι εναν καφε μονη μου στην πλατεια της εκκλησιας ακι σας θυμηθηκα ... ειπα δνε θα ηταν ομορφα αν ειχαμε κλεισει να παμε για καφε εκει σημερα που εχει και ηλιο ολες μαζι να γνωριστουμε κιολας??

Στελλιτσα κοντα στο 4ο δημοτικο σχολειο βρηκα σπιτι ... ακριβως πισω απο το πατρικο μου χαχαχα...

Ναι δεν κανω πολλα πολλα με την μετακομιση βασικα δεν εχω ξεκινησει καν περιμενω τον αντρα μυ να επιστρεψει απο το ταξιδι μου φωναξε να μην κανω απολυτως τιποτα θελει να τα κανει μονος του :-D:-D

ενταξη χατηρια εγω δεν χαλαω σε κανεναν εγω απλα θα επιβλεπω και τα δινω διαταγες χιχιχιιχ 8):cool:

Ριχνω γελκιο καθε πρωι που ειναι να ξυπνησω να παω για δουλεια ... μεχρι πριν κατι μηνες που εμενα στο παρτικο μου κανονικα .. οταν δεν ακουγα το ξυπνητιρι η μητερα μου φωναζε οτι θα αργησω και τωρα ερχεται σιγα σιγα να με ξυπνησει και στελνει και τον πατερα μου επισης να το κανει ... και λεει ο πατερας μου ψιθυριζοντας {εγω και καλα κοιμαμαι και δεν ακουω τιποτα :tongue:}

Αχχ το κοριτσακι μου που θα γινει μανουλα ... το μικρο μου το κοριτσι πως μεγαλωσε και τετοια ... πεθαινω στα γελια απο μεσα μου και τονα φηνω τα συνεχιζει ....

Διαπιστωνω ομως οτι για αυτον ειμαι ακομα το μικρο του κοριτσακι κι ας μην το λεει δυνατα χαχα μ'αρεσει :D:D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλησπερα κοριτσια τι μου κανετε ? κατια μου αμα εχει καλη μερα τοτε που θα συναντηθουμε θα την φερω την μπεμπιτσα μου ελπιζω και η στελιτσα να τον φερει τον βασιλακη της , και που ξερεις μπορει να τα βρουν τα παιδια μας στελιτσα και να σου τον παρουμε για σογαμπρο μονο προικα να μην ζητησετε γιατι δεν εχει η νυφη !

Επεξεργάστηκαν by agelaki-007

Καλησπέρα σε όλες.. Μια χαρά νυφη ειναι η μπεμπα σου. Θα μεινουν και Μοσχατο. χιχιχιχι Δοντακι Κατια μαλλον ειδα μια μυτουλα στο κάτω ούλο. Θα δούμε. Γκρινια δν εχει πάντως.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

τι κανετε?και σημερα εχει απιστευτη μερα!

τωρα ξεκουραζομαι απο το σαββατοκυριακο!τουλαχιστον το δωματιο μοιαζει με παιδικο γιατι πριν το ειχαμε ξενωνα!!χαχα

Καλημέρα σε όλες. Κατια τελεια μέρα. Βγες να κάνεις βόλτα τον Βασιλάκη σου. Εμεις το είχαμε γραφειο το παιδικό. Αντε καλό κουράγιο.

ο μπεμπης σου ειναι απιστευτος!!πολυ ωραια φωτογραφια!!!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

Καλημερα σας....

Χρονια Πολλα για σημερα....

Αχχχχ μ'εχει πιασει μια αγωνια για αυριο ..... :?:-?:?

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημερα σας....

Χρονια Πολλα για σημερα....

Αχχχχ μ'εχει πιασει μια αγωνια για αυριο ..... :?:-?:?

φωτεινουλα μου τι θα κανεις αυριο ? sorry αλλα εχω πολλες μερες να μαθω νεα σου και δεν ξερω !

αγαπη μου!!μεγαλωνει ο βασιλακης σου!!νωρις δεν ειναι για δοντακι?εχει και γκρινια?

κλωτσαει,κανει τουμπες,ολα μαζι!

συνηθως τον ακουγα οταν καθομουνα,εδω και μια εβδομαδα τον ακουω ακομα και οταν περπαταω..!

κατια μου οταν εισαι ηρεμη να δεις οτι θα το ακους πιο τακτικα και θα σε κλωτσαει και θα γυριζει οταν θα θελει να αλαξει μερια αυτα ειναι ωραια κοριτσι μου να βαζεις και καμια φορα και το χερι σου στην κοιλια σου και να το χαιδευεις να δεις που θα νιωθει την στοργη σου και θα ξυπναει !

καλημερα σε ολες!!

κοριτσια τι ειναι αυτο με τις καουρες?????τι κανατε εσεις???

φωτεινη μου τι θα κανεις σημερα και εχεις αγχος??

δεσποινα μου ολο αυτο κανω!αφου σκεφτομαι οτι θα γεννησω και το χερι μου ακομα θα ειναι εκει!!

στελλα μου με εχεις τρελανει με τις φωτογραφιες του μπεμπη σου!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...