Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες....χαθηκα το ξερω :cry::cry:

Αλλα πηγα στο γραφειο και .... κοιμαμαι ορθια και εκει κει μολις παταω το ποδι μου σπιτι κοιμαμαι ολη μερα... και μ'επιασε και μια γαστρεντεριτιδα {δεν μου εφτανε το κρυολογημα που εχω μου κατσικωθηκε κι αυτο }που κολλησα απο τον ανιψιο μου παλι καλα σε πιο ηπια μορφη απο τον μικρο ... αλλα .....

Σταματησα και τα χαπια για την ωρα και ολα μου πανε καλα.....

Τρεχουμε και για σπιτι και ειμαι καπως ..... ολα καλα μου πανε :cry::cry:

Ελπιζω οτι θα χαλαρωσω λιγο απο τα μεσα τις εβδομαδας που φευγει και ο συζυγος ταξιδι και θα ειμαι εδω στους γονεις μου χαλαρα και δεν θα μετακινουμε συνεχεια...οποτε θα τα λεμε καλυτερα ...καπου εδω σας αφηνω αυριο εχει εγερτηριο ....

Φιλακια και θα τα πουμε :-D:-D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλησπερα δεσποινουλα!!!

τι κανεισ?η μπεμπουλα σου καλα?

η στελλα αν θυμαμαι καλα γυρναει σημερα!!

τωρα ειναι καλα εσυ πως πας ? κουνιετε καθολου ?

Καλησπέρα σε όλες. Τι κάνετε? Τι κάνουν τα μωρακια σας και οι κοιλιτσες σας?? Ο δικος μου ειναι κυριος στο ξενοδοχειο. Δεν ακουγεται. Θα γυρισω μαλλον Τεταρτη.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες. Τι κάνετε? Τι κάνουν τα μωρακια σας και οι κοιλιτσες σας?? Ο δικος μου ειναι κυριος στο ξενοδοχειο. Δεν ακουγεται. Θα γυρισω μαλλον Τεταρτη.

τελεια!καλοπερνατε!

ησυχος πολυ ο βασιλακης σου!!εχει τουλαχιστον καλο καιρο?

Καλησπερα μανουλες......

Επιτελους συνηλθα.... ειμαι καλα .....

Εγω ποτε θα αρχισω να το νιωθω εχω ανησυχιες...ειδικα τωρα με αυτα που περασα με τον αγριο βηχα που ειχα ειχα τρομοκρατηθει... ειδαμε και παλι λιγο αιμα .. αλλα το μαθαμε πια ...μια ενεσουλα και ολα καλα....

Αααα βρηκα και σπιτακι στο Μοσχατο και για καλη μου τυχη πισω απο το πατρικο μου....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλησπερα μανουλες......

Επιτελους συνηλθα.... ειμαι καλα .....

Εγω ποτε θα αρχισω να το νιωθω εχω ανησυχιες...ειδικα τωρα με αυτα που περασα με τον αγριο βηχα που ειχα ειχα τρομοκρατηθει... ειδαμε και παλι λιγο αιμα .. αλλα το μαθαμε πια ...μια ενεσουλα και ολα καλα....

Αααα βρηκα και σπιτακι στο Μοσχατο και για καλη μου τυχη πισω απο το πατρικο μου....

καλημερα!!

ειναι παρα πολυ νωρις για να το νιωσεις.συνηθως μετα τις 18 εβδομαδες το νιωθεις,μην αγχωνεσαι!!!

τελεια νεα!ειδες που ειχες αγχωθει αδικα????:P

Καλημερα στις κοιλιτσες σας. Τι κάνετε? Μην αγχωνεσαι θα το ακουσεις οταν εισαι ακινητη κάποια στιγμη που δεν θα το περιμένεις. Εδω εβγαλε ήλιο. Μια χαρα περναμε διπλα στη θαλασσα. Ο αντρας μου βεβαια ερχεται κατα τις 8.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...