Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ!και σε ηθελα συμβουλατορα μου!!χαχα!!

κλοτσαει αλλα οχι οπως αλλες φορες,απο εχθες ειναι σχετικα πιο ηρεμος.τον αισθανομαι ομως αρκετες φορες στη διαρκεια της ημερας.να ανησυχησω?

Δεν υπάρχουν στανταρ. Μπορει να περάσει 1 μερα και να νιωσεις 1 κλοτσια, η αλλη μερα να σε ταραξει στις κλοτσιες. Ασε να κλοτσησει τώρα που εχει χώρο. Οταν περπατας κουνιεται μεσα στο υγρο και νανουριζεται. Οταν εισαι ακινητη ξυπναει.

Δεν υπάρχουν στανταρ. Μπορει να περάσει 1 μερα και να νιωσεις 1 κλοτσια, η αλλη μερα να σε ταραξει στις κλοτσιες. Ασε να κλοτσησει τώρα που εχει χώρο. Οταν περπατας κουνιεται μεσα στο υγρο και νανουριζεται. Οταν εισαι ακινητη ξυπναει.

ασε και ειχα αγχωθει παρα πολυ!

να σε ρωτησω κατι ασχετο?ειχες μαια δικη σου στον τοκετο?

Διαφημίσεις

Nai φανταστικη. Μου ειχε κανει και μαθηματα πριν γεννησω.Τα πάτνα πως να πλενω το μωρο, πως να το κραταω και πολλά αλλά. Καμια φορα τη ρωταω ακομα πραγματα. Ηταν μαζι μου και σε ολους τους πόνους μου εκανε μασαζ τον ορο τις ενεσεις κτλ....

Ναι ρωτησε για να ξερεις. Μαθημα καναμε 1φορα 3 ώρες. Μου ειπε για τοκετο τον θηλασμο και ηρθε και ολες τις μερες που ημουν στο ιασω και μουεδεχνε πως να θηλάζω. Με εκανε εξπερ!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια καιρο ειχα να σας γραψω δεν πιστευω να με ξεχασατε ? να καλωσορισω και την καινουργια μας φιλη που ηρθε στην παρεα μας και να χαιρετε το παιδακι της , τα νεα σας κοριτσια τα διαβαζω της ωρες που μπορω μετα της 10 το βραδυ γιατι τοτε γυρναω στο σπιτι και προσπαθω να κανω καμια δουλεια ! καλο βραδυ κοριτσια και τα εγκυακια να μην μου στεναχωριουντε και μου γενησουν πριν την ωρα τους φιλακια πολλα ! :P:p:p:p:p

Kαλησπερα σε όλες. Σας γράφω από Ναυπακτο. Τελεια μερα σημερα. Τι κάνετε?

σε ζηλευω στελιτσα μου καλα να περνας και να μου φιλησης και τον βασιλακη σου να μας ερθεις γρηγορα γιατι σε εχουμε επιθυμηση και εγω και τα κοριτσια !

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...