Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Θα πω ξανα καλημερα γιατι ξαναξυπνησα για σημερα χιχιχι....

Παω να ετοιμασω κι εγω τα πραγματακια μου να κατεβς σιγα σιγα προς το χωριο μου {μοσχατο :D:D} μιας και σημερα θα μεινω εκει ... αυριο παω κι εγω πρωτη μερα για δουλεια κλαψψψ και ξεκιναω πααααραααα πολυ ωραια...μ'εναν ομορφο ελεγχο στην Λεωφ.Συγγρου

Φωτεινη σε ποιον οαεδ δουλευεις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στον Νεο Κοσμο

Αυτο με την μουσικη το εκανε και η νυφη μου και κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης και εχει πιασει :D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Τώρα είδα το "καφέ μοσχάτο"!

Καλησπέρα και από εμένα!

Εγώ ήρθα μοσχάτο λόγω του συζύγου, συζούσαμε πριν το γάμο και φυσικά εξακολοθούμε και μετά από αυτόν! Σύνολο 2.5χρόνια.

Δεν εργάζομαι από τότε που έκλεισα το 1ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου και από τότε και έπειτα έχω "ανακαλύψει" το μοσχάτο και πολύ περισσότερο από όταν άρχισα να βγάζω βόλτα τη μικρή με το καρότσι.

Έχω να πω ότι μου αρέσει γιατί βρίσκεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ, είναι φλατ και μπορώ να κάνω ποδήλατο, είναι κοντά στη θάλασσα και στο καταπληκτικό πάρκο φλοίσβου όπου πάω με το τραμ, έχει μεγάλους δρόμους και έχουμε και κηπάκο στο σπίτι μας!!

Πολλά θετικά μαζεμένα.....για τα σχολεία δεν έχω ιδέα και μάλλον αυτό είναι ένα μελανό σημείο...γιατί σκέφτομαι από τώρα που θα πάει σχολείο το παιδάκι μου!

Α! Άλλο θετικό ψωμί από παυλόπουλο...super!

Hl9Qp2.png

EKEIp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα είδα το "καφέ μοσχάτο"!

Καλησπέρα και από εμένα!

Εγώ ήρθα μοσχάτο λόγω του συζύγου, συζούσαμε πριν το γάμο και φυσικά εξακολοθούμε και μετά από αυτόν! Σύνολο 2.5χρόνια.

Δεν εργάζομαι από τότε που έκλεισα το 1ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου και από τότε και έπειτα έχω "ανακαλύψει" το μοσχάτο και πολύ περισσότερο από όταν άρχισα να βγάζω βόλτα τη μικρή με το καρότσι.

Έχω να πω ότι μου αρέσει γιατί βρίσκεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ, είναι φλατ και μπορώ να κάνω ποδήλατο, είναι κοντά στη θάλασσα και στο καταπληκτικό πάρκο φλοίσβου όπου πάω με το τραμ, έχει μεγάλους δρόμους και έχουμε και κηπάκο στο σπίτι μας!!

Πολλά θετικά μαζεμένα.....για τα σχολεία δεν έχω ιδέα και μάλλον αυτό είναι ένα μελανό σημείο...γιατί σκέφτομαι από τώρα που θα πάει σχολείο το παιδάκι μου!

Α! Άλλο θετικό ψωμί από παυλόπουλο...super!

καλησπερα και καλωςηρθες στην παρεα μας!!:P

Διαφημίσεις

Η μαια μου με βοηθησε παρα πολύ. λοιπον από το φαρμακειο λέγεται lanshinoh ειναι μωβ σωληναριο. Α δεν την εχει την παραγγειλεις. Να προτημησεις και τα επιθεματα στηθους τηςιδιας μαρκας.Τα έχω δοκιμασει ολα. Ειναι τα καλήτερα. Να τα πάρεις κι στο μαιευτηριο.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...