Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στελιτσα τι κανεις ο βασιλακης σου ? τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν δεν θελω να αγχωνοντε για της εξετασεις τους με ηρεμια και με υπομονη και θα περασουν οι μηνες σας !

Δεσποινα καλησπέρα. Ολα καλά. Εσυ τι κανεις? Το νινι σου?

ειναι ακομα μπουκωμενη και βηχα εχει τι να κανω απο εδω και περα αυτα θα τα εχω ! εγω πειζω στην δουλεια παει σερυ το 12 ωρο υπομονη κανω μεχρι να εξαντληθη και αυτη !

Διαφημίσεις

Καλημερα .....

Αν και για μενα δεν ειναι τοσο καλη :?:???:

Εχω πεθανει ολο το βραδυ στον βηχα και τα κοκκαλακια μου πονανε :?:?αμα την αρπαξα την εκατσα .....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημερα μανουλες...

Αααα τοσο καλα περασες κι εσυ Κατια??? :?:-?

Κι εγω δεν βλεπω να συνερχομαι και με εκνευριζει τωρα που θα παω για δουλεια να ειμαι κρυωμενη......

Πρωι πρωι σημερα γιατι πηγε μετα απο αδεια ο αντρας για δουλεια :mrgreen::mrgreen: κι ετσι ξυπνησα κι εγω να πιω τα καραμελακια μου :mrgreen::mrgreen:

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!

πονουσα απιστευτα πολυ αφου νομιζα οτι αυτο ηταν,γεννουσα.μου ειπε οτι ο κολικος εγινε λογω οτι διατασσεται η μητρα.καθε 8 ωρες μπουσκοπαν και ξαπλα!αυτα τα νεα μου!!

η πρωτη μερα στη δουλεια μετα απο αδεια παντα ειναι δυσκολο φωτεινη μου!!!

στελλιτσα μαλλον σημερα ο μικρος θα χασει την βολτα του λογω καιρου..

δεσποινα περαστικα στην μικρη σου!!!

Καλημέρα σε όλες. Κριμα δεν εχει βόλτα σημερα. Κοιμάται από χτε το βραδυ με 1 ταισμα μονο. Εχει μπρδευτει και νομιζει οτι ειναι βραδυ!

Ειχα 2 ωρες κολικο και δεν μπορουσα απο τις συσπάσεις και τους πονους να πάρω τον γιατρό. Ουτε στον εχθρο μου. Νομιζα τι θα εχανα το παιδι. Ασε που ημουν και στο βουνο. 1 φορα πηρα 2 χαπια. Δεν με ξαναεπιασε. Μην λές παντως οτι ποναει πιο πολύ από την γεννα... χιχιχιχι

Θα πω ξανα καλημερα γιατι ξαναξυπνησα για σημερα χιχιχι....

Παω να ετοιμασω κι εγω τα πραγματακια μου να κατεβς σιγα σιγα προς το χωριο μου {μοσχατο :D:D} μιας και σημερα θα μεινω εκει ... αυριο παω κι εγω πρωτη μερα για δουλεια κλαψψψ και ξεκιναω πααααραααα πολυ ωραια...μ'εναν ομορφο ελεγχο στην Λεωφ.Συγγρου

9zlup2.png

τουλαχιστον πηρα μια μικρη γευση του πονου που θα ερθει...χαχαχα!

πως να μην μπερδευτει το μικρουλι σου?ελπιζω να εχει καλο καιρο οταν θα φυγετε!

Ξυπνησε φρεσκο φρεσκος. Του εχω ολη μερα ραδιο και νομιζει οτι εχει παρεα. Σας το συνηστω να το κανετε. Της γεννας ειναι πααααρα πολύ πιο δυνατος αλλα ερχεται και φευγει. Δεν θα νιωσεις κανενα πονο που δεν θα μπορεσεις να τον αντεξεις. Οντως ο κολικος ειναι μια μικρη γευση!;)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...