Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κι απο μενα μανουλες....

βρε κοριτσια το μονο site που δεχτηκε εγγραφη ειναι τα pampers, τα libero & τα babylini δεν μ'αφηναν με πεταγε συνεχεια οξωωωωω

Κατια εχω κι εγω μια πεινα αστα να πανε.... πριν ξεκινησω τα φαρμακα δεν πειναγα ετσι το αντεχα τωρα ... δεν αντεχεταιι παω να φτιαξω κανενα τοστακι

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλησπερα μανουλεςςςς....

Αχ σε λιγο ξεκιναω τα εξτρα φαρμακα που μου εδωσε η γιατρος μου....αληθεια το σιδηρο εχει ωραια γευση η θα κλεινω την μυτουλα μου?:oops::oops::oops:

αυτο με τα libero & babylino τι απο μονες μας θα παρουμε ετσι στο ξεκαρφωτο???

Θυμαμαι και τις νυφης μου τις στελνανε αλλα γιατι ξαφνικα σταματησαν δεν ξερω..... χμμμμμμμ

και εμενα φωτεινη μου χαπια μου εδωσε!ενω δεν ειναι και το καλυτερο μου τα χαπια,τα προτιμω απο καποιο υγρο!!μπρρ....

Διαφημίσεις

Eγώ στον 7ο και στον 8ο πήγα Τρικαλα Θεσσαλίας 5 ώρες ταξιδι. Να έχεις μαντυλάκια για τουαλέτα και νεράκι. Εγώ φέυγω Τεταρτη για Ναυπακτο. Εχει ο άντρας μου δουλεια στην Πατρα. Καλά να περάσετε και να σταματατε να κατεβαινεις να περπατας 5 λεπτα!

Καλημερα μανουλες....

Αντε βρε ποιος την χαρη σας ... θα ξεφυγετε λιγο και απο την Αθηνα ... κατι ειναι κι αυτο απο το τιποτα...κι εμεις λεγαμε να παμε Ναυπλιο να ξεφυγουμε ... αλλα μας την κοψανε την χαρα.Δεν πειραζει θα ρθει και η δικη μας η σειρα :mrgreen::mrgreen:

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Ασε Κατια χτυπησε το ξυπνητηρι για τα φαρμακα και μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω απο τις ανακατοσουρες και με πειραξαν τα χορτα που φαγαμε χτες :?:???:

Και μετα ξανακοιμηθηκα και σηκωθηκα τωρα... θα κατεβουμε μοσχατο {τελικα απο εκει παμε απο εκει το φερνουμε στο μοσχατο παμε καθε μερα χιχιχι}

9zlup2.png

Ναι στελλα γιατι καποιες φορες ξυπναγα στις 11 και μετα τι ωρα θα επεινα τα μεσημεριανα???

Ενταξη ξυπναω στις 8 και ξανακοιμαμαι .... αλλα απο την αλλη βδομαδα θα ξυπναω απο τις 6 οποτε θα τα πινω στο γραφειο ...

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...