Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες.....

Πω Πω δεν αντεχομαι ...πριν λιγο ξυπνησα δεν χορταινω υπνο με τιποτα να δω πως θα παω στο γραφειο την αλλη εβδομαδα....

Να σας ρωτησω εχει παρει καμια σας αδεια απο την εργασια της και μετα να περασει επιτροπη/????

Λοιπον σας αφηνω κατεβαινω στο δημαρχειο στο Μοσχατο τα λεμε το μεσημερακι ...φιλακιαα

Επεξεργάστηκαν by FwTeiNi

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και παλι κοριτσακια!

στελλα μου σημερα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου.

ξεκινησα σιδηρο και νομιζω οτι με πειραξε.εχω στομαχοπονο και μια ανακατωσουρα.οσο περναει η ωρα ειμαι καλυτερα αλλα μου χαλασε λιγο την διαθεση..

φωτεινη μου και εγω στην ιδια φαση ημουν,ολη την ημερα νυσταζα και ηθελα να κοιμηθω!τωρα εχω γινει κουκουβαγια!κατα τισ 4 το βραδυ εχω ξυπνησει!ασε..και δεν εχει και τιποτα η τηλεοραση!!

φανταστειτε οτι σημερα σηκωθηκα απο το κρεβατι κατα τις 5.30 και εφτιαχνα τυροπιτακια!!

Καλημερα κοριτσαρες.....

Πω Πω δεν αντεχομαι ...πριν λιγο ξυπνησα δεν χορταινω υπνο με τιποτα να δω πως θα παω στο γραφειο την αλλη εβδομαδα....

Να σας ρωτησω εχει παρει καμια σας αδεια απο την εργασια της και μετα να περασει επιτροπη/????

Λοιπον σας αφηνω κατεβαινω στο δημαρχειο στο Μοσχατο τα λεμε το μεσημερακι ...φιλακιαα

Εμενα όχι! Σου ΄τυχε κάτι τέτοιο?

καλημερα και παλι κοριτσακια!

στελλα μου σημερα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου.

ξεκινησα σιδηρο και νομιζω οτι με πειραξε.εχω στομαχοπονο και μια ανακατωσουρα.οσο περναει η ωρα ειμαι καλυτερα αλλα μου χαλασε λιγο την διαθεση..

φωτεινη μου και εγω στην ιδια φαση ημουν,ολη την ημερα νυσταζα και ηθελα να κοιμηθω!τωρα εχω γινει κουκουβαγια!κατα τισ 4 το βραδυ εχω ξυπνησει!ασε..και δεν εχει και τιποτα η τηλεοραση!!

φανταστειτε οτι σημερα σηκωθηκα απο το κρεβατι κατα τις 5.30 και εφτιαχνα τυροπιτακια!!

Ειναι όλα φυσιολογικα (οχι τα τυροπιτακια). Μην αγχωνεσαι με αυτά. Θα ξυπνας και θα κοιμάσαι οτι ώρα σου κάνει κεφι.

Κορίτσια κοιμηθητε τώρα όσο είνα καιρός!!!!!!! χιχιχι

Διαφημίσεις

Εμενα όχι! Σου ΄τυχε κάτι τέτοιο?

Ναι ειμαι σε αδεια ασθενειας λογω της μικρης αποκολλησης που ειχα και στις 10 του μηνα ου εκλεισαν ραντεβου να περασω επιτροπη στο ΙΚΑ, η γιατρος μου μου ειχε πει οταν μου εδωσε την αδεια οτι μπορω να μην παρουσιαστω... τ'απογευμα που θα παω θα την ξαναρωτησω τι πρεπει να κανω....

Axxxxx ετοιμα και τα μακαρονακια τα πολυχρωμα..... ααααα κατια δνε μου ειπες οτι ξενυχτας :P να καθομαστε να τα λεμε εδω βρε τα ξημερωματα χιχιχιχι

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Κοιτα ειμαι νεα στην κουζινα ... οποτε ειναι η καλυτερη ωρα για να μου λετε και συνταγες χαχαχα

9zlup2.png

χαχαχα καπως ετσιι

Λοιπον σ'αφηνω παω να ντυθω να παμε στην γιατρο μολις επιστρεψουμε θα σας πω τα νεα :P:p

φιλακια για την ωρα

9zlup2.png

Ηρθαμε :D:D:D

Σημερα ο μπαμπας ειδε το μωρακι του :D....

ειναι μες την τρελη χαρα....ΑΛΛΑ δεν ακουσαμε την καρδουλα του.

Μας ειπε η γιατρος οτι ειναι ζωηρουλικο και κουνιοταν {το ειδα κι εγω δεν μπορουσε να το πιασει ο υπερηχος για να το μετρησει :?}

αλλα μας ειπε να μην ανησυχουμε γιατι η καρδουλα του ειναι σε λειτουργια.... και να μην ανησυχω.... θα το δω στις 26/3 που ειναι να κανω την αυχενικη διαφανεια.

Απο αυριο ξεκιναω και ασβεστιο και μαγνησιο μου ειπε .....θα παρω την συνταγη αυριο... ΑΑΑαα και οτι οι εξετασεις μου δεν μπορουσαν να ηταν καλυτερες ξεκιναω με πολυ καλο αιματοκριτη μου ειπε και με πολυ καλο ζαχαρο , παρολο που η μητερα μου ειναι διαβητικια.....

Ειμαι πολυ χαρουμενη ...για αυτο θα σηκωσω τον αντρα να παμε για κανε καφε με τους κουμπαρους :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...