Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Μανουλιτσες :D

Και ναι εκλεισα αισιως τις 8 βδομαδουλες... θα παω σε λιγο να παρω και τις εξετασεις μου να δω τι βγαλανε και μετα τελεφωνο την ντοκτορ να μου πει την συνεχεια...

Δεν νιωθω πονακια και ανησυχω:?:-?

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημερα Μανουλιτσες :D

Και ναι εκλεισα αισιως τις 8 βδομαδουλες... θα παω σε λιγο να παρω και τις εξετασεις μου να δω τι βγαλανε και μετα τελεφωνο την ντοκτορ να μου πει την συνεχεια...

Δεν νιωθω πονακια και ανησυχω:?:-?

μπραβο!!!θα περασουν οι εβδομαδες και δεν θα το καταλαβεις!

μην αγχωνεσαι!τα πονακια θα υποχωρουν και θα ερχονται παλι!ουτε να πονας συνεχεια και πολυ ειναι καλο!!

Νιε αλλα ετσι ενιωθα οτι κατι ειναι μεσα μου κ με πιεζει ....

Ελπιζω να παω να με δει η γιατρος μου τωρα μαζι με τις εξετασεις και να το δω το φασολακι ....

Εκανα κι ενα κουφο αλλα δεν μπορεσα να το ακουσω...πηρα απο το πιεσομετρο της μητερας μου το στηθοσκοπιο για ν'ακουσω την καρδουλα αλλα μπα.....

9zlup2.png

Διαφημίσεις

ειναι παρα πολυ νωρις για να το ακουσεις με στηθοσκοπιο!σε αυτη την εβδομαδα ακους πρωτη φορα καρδουλα στον γυναικολογο!μην αγχωνεσαι!!το φασολακι σου μεγαλωνει και θα το δεις μεσα στην εβδομαδα!και θα ακουσεις και καρδουλα!!!απιστευτο συναισθημα!ειχαμε βαλει και οι δυο τα κλαματα!

στην εβδομαδα που ειμαι εγω αρχιζεις και το ακους.εχθες εβαλε ο αντρας μου το αυτι του στην κοιλια μου και ακουσε την καρδια του!!

Καπου διαβασα οτι στην 8η εβδομαδα ακουγεται με το στηθοσκοπιο μακρινα μεν αλλα λιγο δε... για αυτο το εκανα....Πως βαριεμαι να ξεκινησω απο τον κολωνο και να κατεβω στην λαικη στο μοσχατο ... :(

9zlup2.png

Διαφημίσεις

πηγαμε στην αγορα της καλλιθεας για κατι ψωνια,πηγαμε στη μαρινα του φλοισβου και τελος καταληξαμε στο mall.

ειχε απιστευτη μερα σημερα!καλα εκανες!!πρεπει να το ευχαριστιεται πολυ ο βασιλακης!!

Καλησπερα να πω....καλημερα να πω.... κρατηστε οτι θελετε :):)

Μολις μαζευτηκαμε σπιτι απο το πρωι που κατεβηκαμε Μοσχατο στη λαικη.....

Μας εκανε η μητερα μου το μεσημεριανο τραπεζι και μετα ηρθε η νυφη μου και καναμε βολτα στα μαγαζια και στο jumbo....εεε και μολις επιστρεψαμε πεθερος και γαμπρος ανεβηκανε ταρατσα να ψησουν ..... και ετσι καταληξαμε τετοια ωρα σπιτι :):)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααα πηρα και τις εξετασεις μου... ειναι πεντακαθαρεσ μου ειπε ο Mr Τρυβιζακης....χιχιχι και αυριο {δηλαδη σημερα} εχουμε ραντεβου με την γιατρο μου:D:D

9zlup2.png

Καλησπερα να πω....καλημερα να πω.... κρατηστε οτι θελετε :):)

Μολις μαζευτηκαμε σπιτι απο το πρωι που κατεβηκαμε Μοσχατο στη λαικη.....

Μας εκανε η μητερα μου το μεσημεριανο τραπεζι και μετα ηρθε η νυφη μου και καναμε βολτα στα μαγαζια και στο jumbo....εεε και μολις επιστρεψαμε πεθερος και γαμπρος ανεβηκανε ταρατσα να ψησουν ..... και ετσι καταληξαμε τετοια ωρα σπιτι :):)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααα πηρα και τις εξετασεις μου... ειναι πεντακαθαρεσ μου ειπε ο Mr Τρυβιζακης....χιχιχι και αυριο {δηλαδη σημερα} εχουμε ραντεβου με την γιατρο μου:D:D

καλημερα!!!

μπραβο φωτεινουλα!!!

περιμενουμε νεα οταν πας στον γιατρο!!:P

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...