Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

τελεια!καθε φορα που ειναι να παω στο γιατρο ανυπομονω!

μην αγχωνεσαι!ολα καλα θα πανε!σε λιγες εβδομαδες μπαινεις στο δευτερο τριμηνο!τελεια!θα ανυπομονεις να το ακουσεις!

μεταξυ μας εγω ποτε δεν καθησυχαζομαι!αν μπορουσα θα εμενα στο ιατρειο του!η τρελα δεν παει στα βουνα!!!χιχι

ποτε θα περασει ο καιρος να εχουμε τα μωρακια μας αγκαλια και να συζηταμε τι κανει το καθενα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σας ειπα????

Οχι εεε????

Καλημερα μανουλεςςςςς

Αχχ μην λετε για κιλα ανεβηκα χτες στην ζυγαρια ειμαι που ειμαι γιουβαρλακι που με λεει το μωρο μου θα γινω κιουπι οπως με λεει ο κουμπαρος μου :confused::confused:

μπαινω στην 8η εβδομαδα και ηδη εχω παρει 3 κιλα :(:(:(

οσο για το σλινγκ το ειδα , μ'αρεσει κι εμενα .... ΑΛΛΑ ποσο σιγουρο ειναι καλε αυτο? οι κρικοι δεν ανοιγουν?????δεν υπαρχει φοβο να πεσει το μωρακι???:?:???:

Κανενα φόβο. Ειναι τελειο. Αν θες να συναντηθουμε να ''φορεσεις' το μωρο μου. Ειναι 7 κιλά. Το μωρο εννοω.

τελεια!καθε φορα που ειναι να παω στο γιατρο ανυπομονω!

μην αγχωνεσαι!ολα καλα θα πανε!σε λιγες εβδομαδες μπαινεις στο δευτερο τριμηνο!τελεια!θα ανυπομονεις να το ακουσεις!

μεταξυ μας εγω ποτε δεν καθησυχαζομαι!αν μπορουσα θα εμενα στο ιατρειο του!η τρελα δεν παει στα βουνα!!!χιχι

ποτε θα περασει ο καιρος να εχουμε τα μωρακια μας αγκαλια και να συζηταμε τι κανει το καθενα!

Εσύ Κατια κοντεύεις σε σχεση με τη Φωτεινη.Κορίτσια αντε με το καλό.... Και εδώ ειμαστε να ρωτατε.

Μην λες ευχαριστώ. Εγώ δεν ειχα κανενα να συμβουλευτω στην εγκυμοσυνη ουτε τωρα στο μωρο. Οποια κοπελα θελει τη βοηθεια μου και μπορω ευχαριστως να την δωσω...

Διαφημίσεις

βασικα η ψυχολογια σου ανεβαινει οταν καποιος σε συμβουλευει και σε ακουει..ειδικα στην διαρκεια της εγκυμοσυνης...

δεν σας εχω ρωτησει..απο που εισαστε?

ο μπαμπας μου ειναι απο την ροδο και η μαμα μου απο τον βολο!ο αντρουλης μου απο γιαννενα!

Στελλιτσα εγω λεω να συναντηθουμε να γνωριστουμε τι λετε για καφε καποια στιγμη στην στην καφετερεια στην πλατεια της εκκλησιας????

αχχχ μ'εκανες και γελασα εκει που ειπες να το φορεσω λεω τι ειναι μπλουζακι????

Εγω εχω ενα καλο.... πριν μεινει εγκυος η νυφη μου μου εκανε μαθηματα μια φιλη μου στα παιδια της επανω...οταν γεννηθηκε ο ανιψιος μου που τον εζησα απο την ημερα που γεννηθηκε γιατι μεναμε πανω κατω ... ειμαι ετοιμη για δικο μου μωρακι απλα την γεννα φοβαμαι :(:(, αυτο συζηταγαμε χτες με την νυφη μου....

Αχ ναι τι μου εμεινε ο τελευταιος μηνας.....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

για την γεννα και εγω φοβαμαι αλλα ρε κοριτσακι ολες τα καταφερανε!εμεις γιατι να μην τα καταφερουμε?οπως μου λεει και ο αντρας μου ειτε θελω,ειτε οχι θα γεννησω,δεν μπορω να το χωνεψω!

παντως ειμαι πολυ φοβιτσιαρα!δεν μπορω τον πονο!αχ.....

βασικα η ψυχολογια σου ανεβαινει οταν καποιος σε συμβουλευει και σε ακουει..ειδικα στην διαρκεια της εγκυμοσυνης...

δεν σας εχω ρωτησει..απο που εισαστε?

ο μπαμπας μου ειναι απο την ροδο και η μαμα μου απο τον βολο!ο αντρουλης μου απο γιαννενα!

Εγώ καταγωγη από ΄Πελοποννησο αλλά γενθηκα και μεγαλωσα στον Πειραιά.

Διαφημίσεις

για την γεννα και εγω φοβαμαι αλλα ρε κοριτσακι ολες τα καταφερανε!εμεις γιατι να μην τα καταφερουμε?οπως μου λεει και ο αντρας μου ειτε θελω,ειτε οχι θα γεννησω,δεν μπορω να το χωνεψω!

παντως ειμαι πολυ φοβιτσιαρα!δεν μπορω τον πονο!αχ.....

Χαχααχα αυτο σκεφτομουν στο μαιευτηριο. Να θυμάσαι οτι δεν θα βιώσεις κανέναν πόν που δεν θα αντεξεις. Μακάρι να γεννησεις φυσιολογικά.

Στελλιτσα εγω λεω να συναντηθουμε να γνωριστουμε τι λετε για καφε καποια στιγμη στην στην καφετερεια στην πλατεια της εκκλησιας????

αχχχ μ'εκανες και γελασα εκει που ειπες να το φορεσω λεω τι ειναι μπλουζακι????

Εγω εχω ενα καλο.... πριν μεινει εγκυος η νυφη μου μου εκανε μαθηματα μια φιλη μου στα παιδια της επανω...οταν γεννηθηκε ο ανιψιος μου που τον εζησα απο την ημερα που γεννηθηκε γιατι μεναμε πανω κατω ... ειμαι ετοιμη για δικο μου μωρακι απλα την γεννα φοβαμαι :(:(, αυτο συζηταγαμε χτες με την νυφη μου....

Αχ ναι τι μου εμεινε ο τελευταιος μηνας.....

Αμε να συναντηθουμε αλλά θα φέρω και το μωρό. Και εμενα η κουνιαδα μου μενει από πάνω και εχει παιδακια αλλά δεν έχεις δει τιποτα οσες ωρες κανα ησουν μαζι τους. Αλλο το δικό σου!

Χαχααχα αυτο σκεφτομουν στο μαιευτηριο. Να θυμάσαι οτι δεν θα βιώσεις κανέναν πόν που δεν θα αντεξεις. Μακάρι να γεννησεις φυσιολογικά.

το ελπιζω αλλα προς το παρον εχει ισχιακη προβολη!δεν λεει να αλλαξει θεση ο μπεμπης!:cry:

εχω καιρο ακομα αλλα ψιλοαγχωνομαι.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...