Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια πως τα πατε ? το πρωι ηρθα μοσχατο μια ξαδερφη μου εχει μαγαζι με τσαντες απεναντι στο σαντουιτσαδικο το αλφα και πηγα για να την δω ! απο εχτες εχω την μπεμπα μου αρρωστη μου ηρθε απο το παιδικο με πυρετο και εφερα τον γιατρο ειναι ιωση μου ειπε ! στελιτσα προσεχε κοριτσι μου το μικρο σου

Δεσποινα πως ειναι το μωρο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας φιλες Μοσχατιοτισσες..εγω γεννηθηκα και εμενα για αρκετα χρονια στο Μοσχατο και μαλιστα πηγα Δημοτικο στο 3ο (ειμαι του 1978 ) αλλα στο τελειωμα μετακομισαμε διπλα ακριβως στο Νεο Φαληρο παραλληλα του ποταμου μιας εκει εμενε ολο μου το σοι..και τελικα εκει παρεμειναν μεχρι σημερα οι γονεις μου και η μια γιαγια μου..δυστυχως ο ανδρας μου ειναι απο τον Κολωνο και επειδη αποφασισαμε να ζησουμε στο πατρικο του μετακομισα τα τελευταια 5 χρονια Αθηνα και πηγαινοερχομαι..αγαπω παραπολυ και το Μοσχατο και το Νεο Φαληρο και εχω και απο τις δυο περιοχες υπεροχες μυρωδιες και αξεχαστες μνημες..

δυστυχως το Φαληρο λογω οτι ανηκει στον Πειραια εχει παρατηθει εντελως ενω το Μοσχατο εξακολουθει να προοδευει αυτονομα και να ειναι μια αγαπημενη συνοικια..

μαλιστα κατα καιρους ψαχνω και παλιους συμμαθητες μου αλλα ειναι λιγο δυσκολο να τους βρω..

ζουσα για χρονια στην Ελευθεριας 3 στην πρωτη πολυκατοικια εκει που τελειωνει ο δρομος του ποταμου και βρισκουν τις γραμμες του τρενου (απεναντι απο την πρωην Μινερβα)..

και οσα χρονια ζουσα βεβαια στο Φαληρο το Μοσχατο ηταν παντα προορισμος για βολτα, ψωνια, συναντησεις..και μου λειπουν και τα δυο..

να αγαπατε και να ενδιαφερεστε για την περιοχη σας και να το περασετε καισ τα παιδακια σας ευχομαι...

προπαντων να τα χαιρεστε και καλη λευθερια σε οσες αναμενουν τον πελαργο!

Καλησπέρα και καλώς ηρθες. Πως σε λένε? Εγώ ειμαι το αντιθετο από εσένα. Ηρθα πριν 8 χρόνια στο Μοσχατο λόγω του άντρα μου που ειναι απο εδώ. Και εγώ το 78 ειμαι. Να χαίρεσαι το πιτσιποπάκι σου.

Διαφημίσεις

μια χαρα!εσυ?το μπεμπακι καλα?

ναι τα ειδα και μου αρεσουν πολυ!

μας τα ειχε δειξει και η πωλητρια αλλα δεν μας ειχες πει πως τα λενε.μας ειπε οτι αυτα και πιο ανετα για τα νεογεννητα.μαλλον εκει θα καταληξω!

ρουχα εγκυμοσυνης που εβρισκες?πηγα στα μαγαζια που πουλανα μονο τετοια ρουχα και μου ειναι τεραστια!σαν τσουβαλια!μονο ενα παντελονι εγκυμοσυνης πηρα και μια σαλοπετα.

Εγώ ειμαι ήδη στρουμπουλή και στην εγκυμοσυνη πήρα 5 κιλά. Πήρα μνο 2 παντελονια. Σλινγκ μην πάρεις από μαγαζί γιατι ειναι μονο για πολύ μωρο. Μπες εδώ. http://www.babywearing.gr/index.htm

Όλο το φορουμ από εδω το πήρε. Ειναι χειροποιητα και πάρα πολύ γερα.

Διαφημίσεις

Καλημερα σας ειπα????

Οχι εεε????

Καλημερα μανουλεςςςςς

Αχχ μην λετε για κιλα ανεβηκα χτες στην ζυγαρια ειμαι που ειμαι γιουβαρλακι που με λεει το μωρο μου θα γινω κιουπι οπως με λεει ο κουμπαρος μου :confused::confused:

μπαινω στην 8η εβδομαδα και ηδη εχω παρει 3 κιλα :(:(:(

οσο για το σλινγκ το ειδα , μ'αρεσει κι εμενα .... ΑΛΛΑ ποσο σιγουρο ειναι καλε αυτο? οι κρικοι δεν ανοιγουν?????δεν υπαρχει φοβο να πεσει το μωρακι???:?:???:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλημερα κοριτσακι!

γοιβαρελακι με λεει και εμενα ο αντρουλης μου και τωρα τελευταια εχω και νεο παρατσουκλι!φουσκιτσα!χαχα

ο γιατρος με εβαλε σε διαιτα γιατι οπως παω τα εχω τα 20 κιλακια στο τσεπακι!!

φανταζομαι οτι ειναι ασφαλες αλλιως δεν θα το συνιστουσαν..τι να πω?

καλημερα κοριτσακι!

γοιβαρελακι με λεει και εμενα ο αντρουλης μου και τωρα τελευταια εχω και νεο παρατσουκλι!φουσκιτσα!χαχα

ο γιατρος με εβαλε σε διαιτα γιατι οπως παω τα εχω τα 20 κιλακια στο τσεπακι!!

φανταζομαι οτι ειναι ασφαλες αλλιως δεν θα το συνιστουσαν..τι να πω?

Πρεπει να ειναι βολικο...αντε να δουμε ποτε θα βγουν τα φασολακια μας... ωρες ωρες νιωθω πως δενε χω τιποτα μεσα μου,σταματησανε και οι πονοι με τα φαρμακα και ανησυχω.

Το καλο ειναι οτι αυριο περνω τις εξετασεις και θα παμε στην γιατρο μου μεσα στην εβδομαδα...κι ελπιζω να με καθυσηχασει

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...