Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια πως τα πατε ? το πρωι ηρθα μοσχατο μια ξαδερφη μου εχει μαγαζι με τσαντες απεναντι στο σαντουιτσαδικο το αλφα και πηγα για να την δω ! απο εχτες εχω την μπεμπα μου αρρωστη μου ηρθε απο το παιδικο με πυρετο και εφερα τον γιατρο ειναι ιωση μου ειπε ! στελιτσα προσεχε κοριτσι μου το μικρο σου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια πως τα πατε ? το πρωι ηρθα μοσχατο μια ξαδερφη μου εχει μαγαζι με τσαντες απεναντι στο σαντουιτσαδικο το αλφα και πηγα για να την δω ! απο εχτες εχω την μπεμπα μου αρρωστη μου ηρθε απο το παιδικο με πυρετο και εφερα τον γιατρο ειναι ιωση μου ειπε ! στελιτσα προσεχε κοριτσι μου το μικρο σου

περαστικα στην μικρη σου!με το που ξεκινανε τον παιδικο αρρωσταινουν τα πιο πολλα μωρακια:cry:..υπομονη και ευχομαι να αναρρωσει γρηγορα!!!:P

Διαφημίσεις

Kαλημερα σε όλες. Σημερα εχουμε μετακομιση. Μεχριτωρα το γραφει του αντρα μου ηταν στο παιδικο. Σημερα το παμε σε άλλο δωματιο. Γιουπιιιιιιιιιιι. Τι κανετε?

Kαλημερα σε όλες. Σημερα εχουμε μετακομιση. Μεχριτωρα το γραφει του αντρα μου ηταν στο παιδικο. Σημερα το παμε σε άλλο δωματιο. Γιουπιιιιιιιιιιι. Τι κανετε?

τελειααααα!!!!!!πολυ μου αρεσουν αυτες οι μετακομισεις!τον κοιμιζεις μαζι σου τον βασιλακη?

και εμας μας φερανε εχθες την κουνια!:D

Διαφημίσεις

παρα πολυ ωραια και αυτη που πηρες!!

πηραμε παντα,διαφορα σεντονακια και γενικοτερα προικα του μωρου.

του πηρα και καποια ζιπουνακια,οχι πολλα ομως.

3 μπιμπερο,μπανακι,παρκο,πορτ μπεμπε.

ψαχνω για καροτσι και για καθισματακι αυτοκινητου.θα παω και στα mothercare και στο ηρα να κοιταξω.

αρχιζω σιγα σιγα τα ψωνια για να μην μου πεσουν ολα μαζι.

Σκεψου ομως οτι θα σου πάρουν κι δωρα. Παρκο εγώ δεν εχω πάρει ακομα.Ποιο πηρες? Δες το καρεκλακι αυτοκινητοκαι το καροτσι που πήρα. http://www.kafounis.gr/kids/karotsi/index.html δες το πρώτο xlr

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080310&itmid=17791

αυτο πηρα.

πολυ ωραιο το καροτσι!θελω να παρω καροτσι που να παιρνει και καθισματακι αυτοκινητου.

θα περιμενω να δω τι θα μου παρουν και οι δικοι μου

μαρσιπο ειχες παρει?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...