Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγω παντως φακες φτιαχνω,γρηγορο φαγητο και ευκολο.....!!!!!!!tounts ετσι ειναι προσπαθει να τη φορτωσει αλλου αλλα ελα που δεν τη θελει κανεις...! patousitsas συμφωνω μαζι σου...γι'αυτο καλυτερα μακριαααααααα...

Με τις φακές έχουμε τσακωθεί τελευταία.. Δύο φορές προσπάθησα να φτιάξω μετά την αποβολή και τις δύο δεν τρώγονταν... Ενώ πριν την εγκυμοσύνη και κατά τη διάρκειά της, μια χαρά τις πετύχαινα..

Μήπως το σύμπαν μου έστελνε μήνυμα να αποφύγω τα όσπρια για το έντερό μου; :rolleyes:

καλε τι καλος σκοπος το εχω ξεχασει αυτο απο μαη παλι

ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΠΟΝΗΡΟ ΣΚΟΠΟ:oops:

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΟΣΜΟ ΧΘΕΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ?

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΕΒΑΖΩ Κ ΠΥΡΕΤΟ ΤΩΡΑ:cry:

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ:(

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΠΟΝΗΡΟ ΣΚΟΠΟ:oops:

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΟΣΜΟ ΧΘΕΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ?

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΕΒΑΖΩ Κ ΠΥΡΕΤΟ ΤΩΡΑ:cry:

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ:([/quote

περαστικουλια mama4...

1a0fd6e0b8.png

Με τις φακές έχουμε τσακωθεί τελευταία.. Δύο φορές προσπάθησα να φτιάξω μετά την αποβολή και τις δύο δεν τρώγονταν... Ενώ πριν την εγκυμοσύνη και κατά τη διάρκειά της, μια χαρά τις πετύχαινα..

Μήπως το σύμπαν μου έστελνε μήνυμα να αποφύγω τα όσπρια για το έντερό μου; :rolleyes:

ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ?

ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!:-D

μμμμ...λες?τοτε αστο καλυτερα!θυμασαι tounts τη σχεση μου με τις συσκευες...?αυτη τη στιγμη το πλυντηριο σκουζει,ηρθε η ωρα να απλωσω τα ρουχα....

Αυτό σκούζει κι εσύ απλώνεις;

Για δοκίμασε να σκούξεις εσύ να δούμε.. Μπας και τ'απλώσει αυτό; :mrgreen:

Διαφημίσεις

Αχ και μένα δε με βλέπω καλά:(! Η μύτη μου τρέχει....και δε φτάνει... και φταρνίζομαι:confused:! Ή είναι η αλλεργία μου που με θυμήθηκε από την πρώτη μέρα της άνοιξης ή έχω τσακώσει ίωση:?:(..

IchNp3.png

Αχ και μένα δε με βλέπω καλά:(! Η μύτη μου τρέχει....και δε φτάνει... και φταρνίζομαι:confused:! Ή είναι η αλλεργία μου που με θυμήθηκε από την πρώτη μέρα της άνοιξης ή έχω τσακώσει ίωση:?:(..

ΑΑΑΑΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΩ!!!:confused:

Ααααα..Μπορεί να μην είναι τίποτα από τα δύο..

Μπορεί κι εσένα κάτι να θέλει να σου πει το σύμπαν!!!

...

Μα λογόρροια το πιασε κι αυτό; Αμάν!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...