Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Εσυ tounts πως πας απο πεθερά , ελπίζω να μην ψώνισες απο χέρι

χαχα!!!!! :mrgreen:

Γιατί τι είμαι εγώ για να είμαι εξαίρεση; Φυσικά και ψώνισα από χέρι! :D

Η δικιά μου δεν λέει τίποτα για εγγόνια (δεν ξέρω κιόλας αν λέει γιατί ένα χρόνο τώρα έχω κόψει τις επαφές) αλλά γενικά νόμιζε ότι θα ζήσει για πάντα με τον γιο της αγκαλίτσα.. Της χάλασα τα σχέδια δηλαδή :-D.. Έχω μπόλικες ιστορίες να διηγηθώ, αλλά δεν τις δημοσιεύω.. Τις φυλάω για να γράψω βιβλίο.. :mrgreen:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Έχω μπόλικες ιστορίες να διηγηθώ, αλλά δεν τις δημοσιεύω.. Τις φυλάω για να γράψω βιβλίο.. :mrgreen:

ΜΕΤΑ ΤΟ .....

ΟΔΗΓΟΣ,ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ.ΠΙΛΟΤΟΣ,ΔΙΑΣΤΗΜΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ κ.α. ΤΩΡΑ Κ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ!!!!!:tongue:

ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ!!!!!!ΝΑ ΣΕ ΠΑΜΕ ΣΤΟ GREEK IDOL??:confused::mrgreen:

ΜΕΤΑ ΤΟ .....

ΟΔΗΓΟΣ,ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ.ΠΙΛΟΤΟΣ,ΔΙΑΣΤΗΜΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ κ.α. ΤΩΡΑ Κ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ!!!!!:tongue:

ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ!!!!!!ΝΑ ΣΕ ΠΑΜΕ ΣΤΟ GREEK IDOL??:confused::mrgreen:

Να με πάτε βεβαίως!!!!!!

Με τέτοια τύχη που έχω, σίγουρα θα κερδίσω κιόλας! :tongue:

Διαφημίσεις

τα αφεντικα κουκλιτσα μου ειναι που πρεπει να πιανουν νωρις εργασια να στηριξουν την επιχηριση

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Γιατί τι είμαι εγώ για να είμαι εξαίρεση; Φυσικά και ψώνισα από χέρι! :D

Η δικιά μου δεν λέει τίποτα για εγγόνια (δεν ξέρω κιόλας αν λέει γιατί ένα χρόνο τώρα έχω κόψει τις επαφές) αλλά γενικά νόμιζε ότι θα ζήσει για πάντα με τον γιο της αγκαλίτσα.. Της χάλασα τα σχέδια δηλαδή :-D.. Έχω μπόλικες ιστορίες να διηγηθώ, αλλά δεν τις δημοσιεύω.. Τις φυλάω για να γράψω βιβλίο.. :mrgreen:

καλημερα και καλο μηνα κοριτσια...καλα toynts εισαι η περιπτωση μου,ακριβως ιδιες πεθερες εχουμε...!εχω να της μιλησω 6 μηνες γιατι ηθελε το γιο της να τη γηροκομησει...το πιστευεις...!ισως ειναι καλυτερα ετσι γιατι τωρα με το συμβαν δεν ειχα να δωσω κι εξηγησεις.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...