Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Όλοι είμαστε down κάποιες στιγμές.. Ευτυχώς όμως, ό,τι αρνητικό σκεφτόμαστε αυτές τις στιγμές, δεν είναι πάντα κι αλήθεια! Θ'αλλάξει η διάθεση, θα τα δεις από άλλη σκοπιά και θα νιώσεις πάλι όμορφα!.. Αλλά κι αν δε νιώσεις, εδώ είμαστε εμείς, να σου πούμε ιστορίες με "χειρότερα"... Αυτό το "υπάρχουν και χειρότερα" πάντα πιάνει!!:mrgreen:

tounts σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα, μανάδες που μεγάλωσαν με κόπο και αγώνα τα παιδιά τους και τα χάνουν από κάποιο άτυχημα ...

το ξερω το ξέρω.... η ζωή έχει πολλά προβλήματα, σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και πιο αισιόδοξη, πήγα και έκοιψα και τα μαλλάκια μου και μου έφτιαξε η διάθεση!!! :)

Δεν θα μαγειρέψω σήμερα ,θα φάμε έξω .... να ξεκουραστώ κι εγώ λιγάκι... Όλα καλά λοιπόν!!

Η ζωη είναι ωραία !!!!

Φιλάκια!!!!

tounts σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα, μανάδες που μεγάλωσαν με κόπο και αγώνα τα παιδιά τους και τα χάνουν από κάποιο άτυχημα ...

το ξερω το ξέρω.... η ζωή έχει πολλά προβλήματα, σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και πιο αισιόδοξη, πήγα και έκοιψα και τα μαλλάκια μου και μου έφτιαξε η διάθεση!!! :)

Δεν θα μαγειρέψω σήμερα ,θα φάμε έξω .... να ξεκουραστώ κι εγώ λιγάκι... Όλα καλά λοιπόν!!

Η ζωη είναι ωραία !!!!

Φιλάκια!!!!

Ωραία!!! Τώρα που ανέβηκες εσύ, ρίξε το σκοινί ν'ανέβουμε κι εμείς.. Γερό σκοινί παρακαλώ γιατί τα χω τα κιλάκια μου :|

Ωραία!!! Τώρα που ανέβηκες εσύ, ρίξε το σκοινί ν'ανέβουμε κι εμείς.. Γερό σκοινί παρακαλώ γιατί τα χω τα κιλάκια μου :|

tounts μην ανησυχεις κι εγω τα έχω τα κιλάκια μου , ήμουν 55 και τώρα έχω φτάσει 60!!! αλλά είμαστε πιο ζουμερές ετσι!!! έχουε τα πιασιματάκια μας!!

τι ήθελες να είμαστε αποστεομένες!!! Αντε καλε!! Πληθωρικές και ωραίες!!!

Είμαι σίγουρη ότι είσαι μια κούκλα!!!! :)

Διαφημίσεις

:rolleyes:

giasemi, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ είμαι 38 χρονών με δυο παλλίνδρομες, οι γονείς μου δεν έχουν εγγόνια, διότι είμαι μοναχοπαίδι και πολλές φορές σκέφτομαι ότι, αν είχα παντρευτεί νωρίτερα, ίσως θα τα είχα καταφέρει. Αλλά, αφού τώρα βρήκα τον κατάλληλο σύντροφο, πώς μπορούσα να είχα παντρευτεί νωρίτερα? Και, δεύτερον, παλλίνδρομες κυήσεις έχουν και πολύ μικρότερες κοπέλες, άρα ίσως δεν ισχύει εντελώς αυτό με την ηλικία.

Και μη σκέφτεσαι ότι στενοχώρησες τη μητέρα σου. Δεν έφταιγες εσύ που δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη. Και στο κάτω κάτω η μητέρα σου έχει ήδη εγγόνια, εσύ όμως δεν έχεις παιδιά. Όπως και η δική μου μητέρα, δεν έχει εγγόνια, έχει όμως το παιδί της (εμένα) που είμαι υγιέστατη και έχω μια καλή ζωή. Από εκεί και πέρα, αν η μητέρα μου ήθελε εγγόνια, ας φρόντιζε να κάνει και πολλά παιδιά.

Τα λέω κάπως ψυχρά και πολύ εκλογικευμένα, όμως έτσι πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα.

καλημερα,καλη εβδομαδα,καλο μηνα.συμφωνω απολυτως με την ιολη,και εγω το ιδιο προβλημα εχω,εχω την στεναχωρια μου,εχω να παρηγορω την μανα μου.εμενα οταν με κανανε την αποξεση στο wc αφησανε σε ενα σουρωτηρι τα υπολυματα της αποξεσης.και πηγε η μαμα μου τουαλετα και τα ειδε.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.αυτο ηταν!!! ''ειδα το εγγονι μου στο σουρωτηρι''.τελικα δεν ηταν το εγγονι της γιατι με το χαπι που το προηγουμενο βραδυ πηρα εφυγε το πρωι στο δικο μου wc.εκει λιγο ησυχασε.

Επεξεργάστηκαν by ιππόκαμπακι

Η ζωη είναι ωραία !!!!

Φιλάκια!!!!

ΜΕ ΓΕΙΑ Κ ΤΟ ΜΑΛΛΑΚΙ!!!!ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!

Κ ΕΓΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΗΓΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ.ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΗΛΙΟ ΕΞΩ ΦΟΒΕΡΟ.ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΛΟΥΖΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ Κ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ.Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ:Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΕΠΙΑΣΕ ΒΡΟΧΗ.ΜΕ ΕΙΠΕ ΓΚΑΝΤΕΜΗ Η ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ???:confused::rolleyes:

ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΣΑΝ ΠΟΡΤΑΤΙΦ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ!!!!:D

tounts μην ανησυχεις κι εγω τα έχω τα κιλάκια μου , ήμουν 55 και τώρα έχω φτάσει 60!!! αλλά είμαστε πιο ζουμερές ετσι!!! έχουε τα πιασιματάκια μας!!

τι ήθελες να είμαστε αποστεομένες!!! Αντε καλε!! Πληθωρικές και ωραίες!!!

Είμαι σίγουρη ότι είσαι μια κούκλα!!!! :)

Αυτό είναι σκοινί!!!!!! Να σαι καλά!!!! ;)

Κορίτσια, επειδή δεν εκφράστηκα σωστά πριν, θέλω να διευκρινίσω ότι τα πράγματα τα βλέπω ψυχρά όσον αφορά τη μάνα μου, τον πατέρα μου και τα πεθερικά μου.

Έχω τη δική μου στενοχώρια, έχω τις δικές μου απώλειες, έχω χάσει δυο εγκυμοσύνες, κάθε τρεις και λίγο στο γιατρό με τα πόδια ανοιχτά, να μην αναφέρω τα έξοδα. Το τελευταίο που με ενδιαφέρει ή για την ακρίβεια δεν με ενδιαφέρει είναι το αν θα έχουν οι γονείς μου και τα πεθερικά μου εγγόνια. Δεν μπορώ να σηκώσω κι αυτό το βάρος.

Ευτυχώς οι γονείς μου έχουν κατανόηση, η πεθερά μου έχει 3 παιδιά εκ των οποίων τα δύο ανύπαντρα και δεν σκοπεύουν να παντρευτούν και θέλει σώνει και καλά να της κάνω εγώ τον εγγονό (ναι, όπως το γράφω, δεν θέλει εγγόνι, θέλει εγγονό). Μια μέρα που μου είπε κάτι, της λέω "εγώ θα κάνω όποτε θέλω, άμα θες εγγόνια, έχεις άλλα δυο παιδιά, πες τους να σου κάνουν".

Κορίτσια, επειδή δεν εκφράστηκα σωστά πριν, θέλω να διευκρινίσω ότι τα πράγματα τα βλέπω ψυχρά όσον αφορά τη μάνα μου, τον πατέρα μου και τα πεθερικά μου.

Έχω τη δική μου στενοχώρια, έχω τις δικές μου απώλειες, έχω χάσει δυο εγκυμοσύνες, κάθε τρεις και λίγο στο γιατρό με τα πόδια ανοιχτά, να μην αναφέρω τα έξοδα. Το τελευταίο που με ενδιαφέρει ή για την ακρίβεια δεν με ενδιαφέρει είναι το αν θα έχουν οι γονείς μου και τα πεθερικά μου εγγόνια. Δεν μπορώ να σηκώσω κι αυτό το βάρος.

Ευτυχώς οι γονείς μου έχουν κατανόηση, η πεθερά μου έχει 3 παιδιά εκ των οποίων τα δύο ανύπαντρα και δεν σκοπεύουν να παντρευτούν και θέλει σώνει και καλά να της κάνω εγώ τον εγγονό (ναι, όπως το γράφω, δεν θέλει εγγόνι, θέλει εγγονό). Μια μέρα που μου είπε κάτι, της λέω "εγώ θα κάνω όποτε θέλω, άμα θες εγγόνια, έχεις άλλα δυο παιδιά, πες τους να σου κάνουν".

AAA ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ Κ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΤΩΡΑ.Κ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΕΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ Κ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ.....

Διαφημίσεις

Ν'αγιάσει το στόμα σου!!!!! Και λίγα της είπες! :evil:

Μα τι είναι το παιδί, σύμβολο status?

Την κοροϊδεύουν στο ΚΑΠΗ που δεν έχει εγγονό φαίνεται.. ;)

ΙΟΛΗ μου κι εγω πεθεροπληκτη ειμαι, το είχα γραψει στα κοριτσια τις προάλλες ... Εμένα η πεθερά μου σε συνεργασία με την κουνιάδα μου μας κάνανε πόλεμο γαιτι πήγα στο σπίτι του αντρα μου να μείνω, μιλαμε να μας κλείνουν μέσα και να μας βρίζουν!!!! ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΚΙΑ!!! και τώρα αφού πήραν το σπίτι τελικα μου το παίζουν καλες!! αλλα εγω κοριτσια δεν θα ξεχάσω τι μου έκαναν!! ευτυχως τωρα είμαστε μακρυα και δεν θα έχουμε πολλα πολλα!! Ειλικρινά απεχθάνομαι τους ανθρώπους του συμφέροντος.....

ααα και αν ηταν στο χερι μου δεν θα τις ξανέβλεπα ποτέ αλλά ο άντρας μου τις αγαπάει, είναι αιμα του βλέπεις αλλά εγώ όταν τις βλέπω ανακατεύομαι.... μπλιαχ....

Επεξεργάστηκαν by giasemi

Ν'αγιάσει το στόμα σου!!!!! Και λίγα της είπες! :evil:

Μα τι είναι το παιδί, σύμβολο status?

Την κοροϊδεύουν στο ΚΑΠΗ που δεν έχει εγγονό φαίνεται.. ;)

Εσυ tounts πως πας απο πεθερά , ελπίζω να μην ψώνισες απο χέρι

χαχα!!!!! :mrgreen:

Ευτυχώς, κορίτσια, εγώ δεν είμαι πεθερόπληκτη. Ούτε με ενοχλούν ούτε τους ενοχλούν. Απλώς η πεθερά μου θέλει εγγόνι κι αφού μόνο ο ένας γιος της είναι παντρεμένος, το ζητάει το εγγόνι από μένα. Στο γιο της (δηλ. τον άντρα μου) δεν τολμάει να ζητήσει κάτι τέτοιο. Και βέβαια στον άλλο γιο και στην κόρη της δεν βγάζει άχνα, γιατί την κράζουν. Εμένα με έχει βρει πιο βολική, επειδή δεν θέλω να την κράζω. Στο κάτω κάτω γριούλα είναι, τόσο ξέρει, τόσο καταλαβαίνει. Εν τω μεταξύ η φουκαριάρα δεν ξέρει για τις παλλίνδρομες που είχα. Δεν της είπε ο άντρας μου τίποτε, για να μη στενοχωριέται κι έτσι νομίζει ότι εγώ δεν θέλω ακόμη να κάνω παιδί, κι αυτή την πιάνει άγχος.

Περισσότερο πιεστικοί πάντως είναι κάτι εξωοικογενειακοί που με βρίσκουν και μου λένε γιατί δεν κάνω παιδί και άλλοι πιο πονηροί με κοιτάνε με οίκτο και μου λένε "έχει ο θεός".

Εκεί γίνομαι τούρμπο και τους στολίζω κανονικότατα!:evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...