-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 4 λεπτά , Hopefully_soon είπε:
Καλησπέρα κι από μένα....
Αν μπορεί κάποια να μου δώσει τα φώτα της ...
Είμαι σε διαδικασία προετοιμασίας εδώ και κάμποσους μήνες(-περιπου 4 μήνες...)για 2η εξωσωματικη...(παίρνω βιταμίνες όβαμαξ λογω χαμηλης ΑΜη (0,5), ντοστινεξ για μείωση προλακτινης, γλυκοφαζ για να φτιάξω το ζαχαρο )
Πριν 2 μήνες έκανα prp ωοθηκων στο Ι..ώ!
Ο κύκλος μου έχει χάσει τη σταθερότητα του και δεν ξέρω αν ευθύνονται τα παραπάνω...αλλά συνήθως ο κύκλος μου διαρκεί 30 μερες.
Κάνω ωορρηξια γύρω στην 17η μερα.
Σε αυτό τον κύκλο έχει συμβεί το παράδοξο να έχω καφε κηλίδες από την 24η μερα κατά διαστήματα μέσα στην ημέρα. Στο σκούπισμα δεν εχω σχεδόν τίποτα.Μαλιστα συγκεκριμένα την 24η είχα ροζ ανοιχτο αιμα ελαχιστο μόνο στο σκούπισμα και τις επόμενες μέρες μόνο καφε.Βρισκομαι στην 28η μερα κ με αυτά τα συμπτώματα με παρέπεμψε ο γιατρος να κανω μια β-χοριακη παρότι ακόμα δεν έχω καθυστέρηση ή όποια όμως βγήκε αρνητική 0,01.
Αν συνεχιστεί αυτό θα επαναλάβω σε καμία βδομάδα την εξέταση...Ωστόσο επειδή έχω τρομερή αγωνία ήθελα να μάθω αν είχε κάποια παρόμοια εμπειρία κ τελικά ήταν έγκυος.
(Εύχομαι μόνο ολο αυτό να μην οφείλεται σε κάποια παρενέργεια απ το prp,σε αρχή περιεμμηνοπαυσης η σε κάποια άλλη πάθηση)
Ευχαριστώ!
Συνήθως αυτό συμβαίνει αφού υπάρχει εγκυμοσύνη δηλαδή θετική χοριακη λίγο δύσκολο να συμβαίνει για μέρες Κ να υπάρχει αρνητική χοριακη ... Πολύ πιθανό να είναι ανωμαλία του κύκλου σου . Κ απλά να σου δώσει κάτι για να έρθει κανονικά περίοδος .
-
Παλλίνδρομες κυήσεις
-
Θέματα
-
- 955 απαντήσεις
- 487.267 εμφανίσεις
-
- 9.746 απαντήσεις
- 1.052.494 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 137.039 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.191.148 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 39.267 εμφανίσεις
-
-
-
- 956 απαντήσεις
- 487.280 εμφανίσεις
-
- 9.746 απαντήσεις
- 1.052.505 εμφανίσεις
-
- 1.924 απαντήσεις
- 85.269 εμφανίσεις
-
- 1.071 απαντήσεις
- 114.775 εμφανίσεις
-
- 28.314 απαντήσεις
- 3.558.740 εμφανίσεις
-
- 1.885 απαντήσεις
- 247.377 εμφανίσεις
-
- 590 απαντήσεις
- 186.920 εμφανίσεις
-
- 53 απαντήσεις
- 10.847 εμφανίσεις
-
Πιστεύετε παίζει ρόλο ο γιατρός στην εξωσωματική;;; 1 2 3 4
Από Vasssso, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 50 απαντήσεις
- 33.892 εμφανίσεις
-
- 21 απαντήσεις
- 1.726 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα