-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:
Δεν ήθελε να με ταλαιπωρήσει ο άνθρωπος για κάτι ασήμαντο γιατί δεν είμαι και από Θεσσαλονίκη,ούτε ήθελε να πετάξω λεφτά μονο και μόνο για να με πει ότι έχω κύστη. Τι να πω θα πάρω τα χαπάκια και θα δείξει... έκανα και ένα καυτό μπάνιο μπας και βοηθήσει και μου έρθει, είπα από αύριο θα τα ξεκινήσω...
Αν ήσουν Θεσσαλονίκη θα σου έλεγε έλα να σε δω αλλά οι εξετάσεις σου δείχνουν κύστη οπότε δεν ανησυχεί. Και όλα σωστά να τα κάνουμε Ε τον μήνα που θέλουμε να πάνε όλα καλά θα 🤬 όλα! Δεν το ξέρετε; Είναι νομος!
πρίν από 12 λεπτά , Bubble24 είπε:Κοριτσάρες επειδή βλέπω ότι απασχολεί πολλές από εμάς θέλω τη γνώμη σας κ εμπειρία σχετικά με την υστεροσκόπηση.
1. Είναι «υποχρεωτική» πριν από ΕΤ να γίνεται; Γίνεται στον ίδιο κύκλο με την ΕΤ;
2. Αν δεν υπάρχουν συμπτώματα ή δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα γιατί την προτείνουν;
3. Παίζει ρόλο η ηλικία για να την κάνουμε.
Έχω διχαστεί κ εγώ.. στον επόμενο κύκλο θα κάνω την πρώτη ΕΤ, έχω λίγες πιθανότητες λόγω σπέρματος και λίγων εμβρύων, κ δεν θέλω να πάρω απόφαση που θα βλάψει τη διαδικασία..έχω χάσει τον ύπνο μου..
Η υστεροσκοπηση κορίτσι μου δεν είναι υποχρεωτική. Συνήθως συστήνεται μετά από αποβολές ή επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες ετ ή μετά από χειρουργεία κλπ. Συνήθως δεν γίνεται στον ίδιο κύκλο με την ετ θα πρέπει να «χάσεις» τουλάχιστον έναν κύκλο. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία αλλά το ιστορικό σου, οι εξετάσεις σου, η εικόνα που έχεις κλπ. Αν πχ έχεις κάνει δύο εμβρυομεταφορες αποτυχημένες ε αρχίζεις και το ψάχνεις. Κάποιοι γιατροί δεν θέλουν να χάνουν χρόνο και το ψάχνουν από πριν την ετ ούτως ή άλλως. Και η προσωπική μου γνώμη είναι αυτή. Εγώ δεν ήθελα να προχωρήσω χωρίς υστεροσκοπηση γιατί έχω μόνο δύο έμβρυα και είπα θα τα κάνω όλα να τους δώσω τις καλύτερες πιθανότητες. Και απ ότι φάνηκε έκανα πολύ καλά.
Στο τέλος η απόφαση είναι δική σου αν θες να προχωρήσεις ή όχι με την υστεροσκοπηση χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος. Είναι ένα εργαλείο να δουν το εσωτερικό της μήτρας ξεκαθαρα. Στην υστεροσκοπηση φαίνονται πράγματα που στον υπέρηχο ή σε άλλες εξετάσεις μπορεί να μην φανούν ποτέ.
-
Παλλίνδρομες κυήσεις
-
Θέματα
-
- 9.764 απαντήσεις
- 1.053.275 εμφανίσεις
-
- 957 απαντήσεις
- 487.414 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 137.078 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.191.316 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 39.278 εμφανίσεις
-
-
-
- 9.765 απαντήσεις
- 1.053.292 εμφανίσεις
-
- 1.076 απαντήσεις
- 114.971 εμφανίσεις
-
- 1.928 απαντήσεις
- 85.425 εμφανίσεις
-
- 957 απαντήσεις
- 487.415 εμφανίσεις
-
- 28.314 απαντήσεις
- 3.559.083 εμφανίσεις
-
- 1.885 απαντήσεις
- 247.479 εμφανίσεις
-
- 590 απαντήσεις
- 186.992 εμφανίσεις
-
- 53 απαντήσεις
- 10.881 εμφανίσεις
-
Πιστεύετε παίζει ρόλο ο γιατρός στην εξωσωματική;;; 1 2 3 4
Από Vasssso, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 50 απαντήσεις
- 33.915 εμφανίσεις
-
- 21 απαντήσεις
- 1.749 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα