Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλησπερα!!

ειρηνη τι περασες κ εσυ!οντως εχεις πολυ δυναμη μεσα σου κ δεν παρεκκλισες στιγμη απο το ονειρο σου παρολες τις δοκιμασιες που περασες...

τα δικα μου νεα ειναι τα εξης...βγηκαν τα αποτελεσματα του καρυοτυπου μετα πολλων κοπων κ βασανων!

το μικρο μου αγορακι δεν φανηκε να εχει καμια χρωμοσωμικη ανωμαλια.απο την μια μου εφυγε ενα βαρος απο την αλλη ο αλλος στο εργαστηριο ειπε στον αντρα μου πριν βγουν τα αποτελεσματα οτι καλυτερα να δειξει κατι για να ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε.μιλησα με τον γιατρο μου κ πηρα τηλ την αιματολογο που μου προτεινε κ μου ειπαν να ξαναπαρω μετα τις 25 ιουλιου για να κλεισουμε ραντεβου απο αυγουστο...σημερα το πρωι μου φανηκε πως θα αδιαθετισω αλλα ακομα τιποτα...μετραω 29 μερες μετα την αποξεση! αντε να δουμε...

τι κανουν τα μπεμπακια σας??

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

καλησπερα!!

ειρηνη τι περασες κ εσυ!οντως εχεις πολυ δυναμη μεσα σου κ δεν παρεκκλισες στιγμη απο το ονειρο σου παρολες τις δοκιμασιες που περασες...

τα δικα μου νεα ειναι τα εξης...βγηκαν τα αποτελεσματα του καρυοτυπου μετα πολλων κοπων κ βασανων!

το μικρο μου αγορακι δεν φανηκε να εχει καμια χρωμοσωμικη ανωμαλια.απο την μια μου εφυγε ενα βαρος απο την αλλη ο αλλος στο εργαστηριο ειπε στον αντρα μου πριν βγουν τα αποτελεσματα οτι καλυτερα να δειξει κατι για να ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε.μιλησα με τον γιατρο μου κ πηρα τηλ την αιματολογο που μου προτεινε κ μου ειπαν να ξαναπαρω μετα τις 25 ιουλιου για να κλεισουμε ραντεβου απο αυγουστο...σημερα το πρωι μου φανηκε πως θα αδιαθετισω αλλα ακομα τιποτα...μετραω 29 μερες μετα την αποξεση! αντε να δουμε...

καλως το κοριτσι μας! να σου πω κατι; καλυτερα που βγηκε καθαρος ο καρυοτυπος! αν δεν εβγαινε θα επρεπε να κανετε και καρυοτυπο ζευγους και φανταζεσαι να ειχατε κανενα προβλημα γονιδιακο;;;; ασε καλυτερα, αυτα δεν φτιαχνουν ευκολα!

με την αιματολογο θα ψαξετε ενα σωρο αλλες αιτιες που εχουν ευκολη λυση με φαρμακευτικη αγωγη και την επομενη φορα ολα θα πανε καλα!!!

οταν ειχα την παλλινδρομη αδιαθετησα μετα απο 84 ημερες για 1η φορα!!!! αφου νομιζα πως ειχα καποιο προβλημα και φοβομουν πως δεν θα ξαναεμενα εγκυος ποτε! μαλλον ψυχολογικο ηταν γιατι την 84η μερα μου εδωσε χαπακι ο γιατρος για να αδιαθετησω και μου ηρθε 2 ωρες πριν το παρω! τυχαιο;;

οταν εκανα την προωρη γεννα αδιαθετησα κανονικα στις 28 ημερες!

μη ψαχνεις να δεις τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι! ολα ειναι μεσα στο παιχνιδι! αλλες φορες ερχεται αμεσως αλλες αργει!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Κοριτσια εκανα τεστ!!!!!!!ειναι θετικο!!!!!!!!!!!!Δευτερα παω για χοριακη!!!

Να πανε ολα καλα Παναγια μου!!!!!!

Χρυσακιιιιιιιι συγχαρητηρια κοριτσι μου!!!! Ολα καλα θα πανε, αφου τωρα εχεις δοκιμασμενη συνταγη και με μεγαλη επιτυχια μαλιστα!!!!!

Θα περιμενω με αγωνια για τη χοριακη!!!!!:D:D:D

Καλε που ειστε ολες, εχουμε παρτυ!!!!

1198607g0413worwi.gif

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

καλησπερα!!

Κριστυ μου θα συμφωνησω με την Ειρηνη καλυτερα που δεν υπαρχει προβλημμα με τον καρυοτικο, θα κανετε εξετασεις με αιματολόγο και όλα θα πανε καλά!!!! Συνηθως εκει βρισκετε το προβλημμα και η λυση ειναι ευκολη!!!! Περιμενουμε νεα!!! Ολα θα πανε καλά:):)

στην πρωτη παλλιδρομη αδιαθετησα στις 40 μερες ενω στην δευτερη στις 28 κανονικα!!!!

Συζητηστε να κανεις και καμπυλη ζαχαρου με αντισταση στην ινσουλίνη!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!Ειμαι πολυ αισιοδοξη!Αυριο πρωι πρωι θα παω για χοριακη μετα εχω παιδιατρο και μετα να παρω τους γιατρους να δουμε τι θα κανουμε!

Θα σας πω νεα αυριο!

Φιλακια πολλα!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Κοριτσια ειναι θετικο 1246!Πηρα το γυναικολογο μου μου ειπε ειναι μια χαρα αλλα θα παω την Δευτερα να το δουμε γιατι τωρα ειναι διακοπες!Το απογευμα θα παρω τον ανοσολογο και ξεκιναω εμβολια!

Φιλακιααααα!!!!!!!!!!!!!!1

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά ξέρω πως έχω χαθεί αλλά το μικρό μου φιρφιρίκι δεν μου αφήνει καθόλου ελεύθερο χρόνο μιας και απαιτεί το κάθε δευτερόλεπτο... αλλά μου αρέσει τρελλά.. Βρήκα δυο λεπτά καιρό και μπήκα να σας πω ότι ειμαστε καλά, περνάμε σούπερ και ροδίζουνε τα μαγουλάκια μας..

Ελπίζω να είστε όλες καλά, να περνάτε υπέροχα.

Χρύσα μου χάρηκα τόσο πολύ με τα νέα σου.. το ήθελες τόσο πολύ και σας έκατσε αμέσως.. Με το καλό να γεννηθεί και να το κρατήσεις αγκαλίτσα!

Σας αγαπώ όλες πολύ!

L2qIp2.png

Κοριτσια ειναι θετικο 1246!Πηρα το γυναικολογο μου μου ειπε ειναι μια χαρα αλλα θα παω την Δευτερα να το δουμε γιατι τωρα ειναι διακοπες!Το απογευμα θα παρω τον ανοσολογο και ξεκιναω εμβολια!

Φιλακιααααα!!!!!!!!!!!!!!1

συγχαρητηρια και παλι χρυσακι!! πολυ καλη η χοριακη σου!στις ποσες μερες εκανες χοριακη; πως νιωθεις που εισαι ξανα εγκυος;;;;πολλα φιλια σε σενα και το χριστινακι σου!!

Κοριτσάκια μου γλυκά ξέρω πως έχω χαθεί αλλά το μικρό μου φιρφιρίκι δεν μου αφήνει καθόλου ελεύθερο χρόνο μιας και απαιτεί το κάθε δευτερόλεπτο... αλλά μου αρέσει τρελλά.. Βρήκα δυο λεπτά καιρό και μπήκα να σας πω ότι ειμαστε καλά, περνάμε σούπερ και ροδίζουνε τα μαγουλάκια μας..

Ελπίζω να είστε όλες καλά, να περνάτε υπέροχα.

Χρύσα μου χάρηκα τόσο πολύ με τα νέα σου.. το ήθελες τόσο πολύ και σας έκατσε αμέσως.. Με το καλό να γεννηθεί και να το κρατήσεις αγκαλίτσα!

Σας αγαπώ όλες πολύ!

δομνινακι μου να μου φιλησεις τα ροδομαγουλακια του μικρου μας!! κι εγω τωρα κοιμησα τη μικρη μου, σημερα ηταν μια απαιτητικη μερα αλλα οπως λες κι εσυ μου αρεσει τρελα χαχαχαχα!

οι υπολοιπες που ειστε; ελπιζω σε καποια παραλια!

μαγδουλι τι κανει η κοιλιτσα;

my little angel 10/5/12

Χρυσακι μου ελπιζω να πανε όλα καλά!!!!! Θα μαθω νεακια τελος Αυγουστου:):):)

Εγω σας χαιρετω απο αυριο δεν θα εχω ιντερνετ. Ελπιζω να πανε όλα καλά και να σας ξαναγραψω παρεα με την μπεμπα μου στο τελος Αυγουστου!!!!!!

Φιλάκια

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Χρυσακι μου ελπιζω να πανε όλα καλά!!!!! Θα μαθω νεακια τελος Αυγουστου:):):)

Εγω σας χαιρετω απο αυριο δεν θα εχω ιντερνετ. Ελπιζω να πανε όλα καλά και να σας ξαναγραψω παρεα με την μπεμπα μου στο τελος Αυγουστου!!!!!!

Φιλάκια

Μαγδουλινι με το καλο κοριτσι μου και μ' εναν πονο! Θα σε περιμενουμε με αγωνια μαζι με τη μπεμπουλα σου! Αχ, τι μου θυμησες τωρα, αχ!!!:D:D:D

my little angel 10/5/12

Γεια σας κορίτσια! Αιώνες είχα να μπω και ω! τι χαρά να μαθαίνω ότι η Μάγδα περιμένει κοριτσάκι, η Ανδριανούλα απέκτησε και 2η κόρη και η Δομνίνα έχει ένα αγοράκι 16 μηνών? Κορίτσια να σας ζήσουν! Να είναι γερά και καλότυχα! Μαγδα μου με το καλό, καλή λευτεριά!

Στα υπόλοιπα κορίτσια θα πω υπομονή. Ξέρω από πρώτο χέρι ότι δεν είναι εύκολο (αναρρώνω από την 3η παλίνδρομη πριν ενάμιση μήνα) αλλά αξίζει να προσπαθήσουμε!

τι ειπες τωρα!!!!!!!!!!!!!βρε πατουσιτσα που εισαι συ?κοριτσακι μου λυπαμαι ηταν αναγκη ρε γμτ!!!εχεις το πατουσακι που σου δινει δυναμη να παλευεις σε λιγο καιρο ξανα μπροστα για το επομενο.εγω ω ναι εχω αλλη μια κορουλα μια μικρη σκατουλα χαχαχα.για τριτο δεν το βλεπω ο αντρας μου ουτε να το σκεφτεται δεν θελει μαλλον ειναι με τα φεγγαρια του αλλες φορες(στην πλακα) μου λεει οτι αν δεν κατσω για τριτο θα το κανει με το ζορι κ οταν το συζηταμε σοβαρα λεει οχι τι να πω θα διξει σε κανα 2 χρονακια θα ηθελα αλο ενα αν δεν κατσει δεν πειραζει .μην χαθεις παλι να τα λεμε που κ που

μαγδακι τα επομεν νεα με την μπουμπου αγκαλια!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...