Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Χρύσα μου τι κουκλί είναι αυτό ζωγραφιστό;;;; και τα ματάκια τα γαλάζια άλλο πράγμα!

Να τη χαίρεστε, να τη δείτε γερή, ευτυχισμένη και όπως επιθυμείτε και με το καλό να της χαρίσετε σύντομα ένα αδερφάκι αφού τόσο το επιθυμείτε!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλε τι ομορφια ειναι αυτη και τι γκριματσες, ειναι για ζουλιγμα!!!!:):)

Να την χαιρεστε!!! Να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη!!!! Και οπως λεει και η φιλη Δομνινα συντομα να της χαρισετε ενα αδερφακι:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ευχαριστω πολυ κοριτσια!να ειστε καλα!κ εσεις οτι επιθυμειτε!να χαιρεστε τ παιδακια σας να ειναι γερα κ τυχερα!

ειδατε ματακιαη μπομπιρου μου;;τα πηρε απο τη γιαγια μου!την προγιαγια της δηλαδη!παντα ελεγα στη γιαγιακα μου γιατι δεν μου εδωσες τα ματια σου κ τωρα τα εδωσε στη Χρστινα μου!χαχαχα!

κατα τα αλλα ιδια ο μπαμπας της ε;;;;χαχαχα!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

χρυσακι μου στο εχω ξαναπει, η χριστινουλα ειναι μια κουκλα! απο τα πιο ομορφα μωρα που εχω δει! να την χαιρεστε και να την καμαρωνετε! αντε με το καλο αυτος ο μηνας να ειναι ο τυχερος που θα της χαρισει αδερφακι! δεν σε φοβαμαι εσενα, εισαι μαχητρια!!!!

δομνινακι εχω παθει πλακα με την αναπτυξη του γιου σου!! φτου φτου σκορδα το αγορι μου!!

μαγδουλα ετοιμαζεσαι;;;;

ανδριανηηηηηηηη ζεις;;;

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

ζω η ρουφιανα ζω!!!!!!!!χρυσακι η μικρη κουκλακι δεν το συζητω εχει τα ματια μου τα δικα μου ομως δεν μου τα πηραν λες να τα παρουν τα εγγονια μου?η μικρη απο γαλανοματα εγινε γκριζοπρασινη.αν καταλαβα καλα θες δευτερο τωρα?εισαι σιγουρη η τοσο ξεκουραστη απο την χριστινα?εγω ρε κοριτσια ειναι στιγμες που δεν την παλευω θηριακια κοβουμε κ την πανα με την μαρια τωρα κ τρεχω ολη μερα ,γρηγορα εμαθε να τα λεει τα τσια εχει 3 μερες που δεν τα κανε πανω της αλλα δεν κανει κακα της κ δεν ξερω γιατι της λεω ελα μαρια μου κανε κ κακα οχι μονο τσια λεει αν συνεχισει ετσι θα φαει υποθετακι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα στο ομορφο παρεακι.

τι κανετε κοριτσια;;

xrysa1981 να χαιρεστε την πανεμορφη κορουλα σας!! ειναι υπεροχη η μικρη!!

τι περασες κ εσυ... ουτε μπορω να φανταστω τον πονο σου τοτε αλλα οπως ειπες κ εσυ δικαιωθηκες τελικα με αυτο το γλυκο πλασματακι κ σου ευχομαι να ερθουν κ αλλα!! τελικα τι προβληματακι υπηρχε για τις αποβολες;; εκανες καποια θεραπεια;;

εμενα χθες με επιασε το παραπονο μου κ με πηρε πολυ απο κατω. λοιπον, οταν διαπιστωθηκε η παλινδρομη ο γιατρος πηρε τηλ την κλινικη για να κλεισει ραντεβου για την αποξεση ( την επομενη στις 9:30, το τονιζω) κ τους ειπε να εχουν ετοιμο το "κουτακι" για τον καρυοτυπο. πηγα στην ωρα μου κ λιγο νωριτερα με βαλανε στο θαλαμο αλλαξα κ περιμενα ουτε κ εγω ξερω ποση ωρα, με πανε μεσα με ετοιμαζουνε ερχεται ο αναισθισιολογος κ μας ειδοποιουν οτι το κουτακι δεν ηρθε ακομα!!! παλι στον θαλαμο κ παλι στο περιμενε, καπως ετσι ερχεται ο νευρικος κλονισμος αλλα το αντεξα κ αυτο. τελικα τελειωσαμε 11:25!!!ο αντρας μου κ η μαμα μου ειχαν τρελαθει!! κ τι νομιζετε;; το κουτακι δεν ηρθε ποτε , το βαλανε σε ενα μπουκαλακι της κλινικης κ το πηγε ο αντρας μου γιατι ηταν με μηχανακι χωρις καμια ειδικη βαλιτσα κ με 32 βαθμους θερμοκρασια!! τωρα το ποσο αξιοπιστα θα ειναι τα αποτελεσματα δεν θα ειναι ποτε σιγουρη. χθες επρεπε να βγουν κ πηγε ο αντρας μου κ του ειπαν οτι λογω τεχνικου προβληματος κανουν επανεξεταση για να ειναι σιγουροι!!!:shock::shock::shock:

τα αποτελεσματα σε μια εβδομαδα!! ε κ μετα απο αυτο ειμαι χαλια. μια εξεταση κ γινεται ολο αυτο οταν θα κανω ολες τις υπολοιπες που ειναι κ ενα σωρο τι θα γινει;; πως το αντιμετωπισατε εσεις;;

τουλαχιστον δευτερα κλεισαμε μινι διακοπουλες κ ελπιζω να χαλαρωσω λιγο αλλα ειλικρινα οσο αισιοδοξα το πηρα αρχικα τοσο χανω την αισιοδοξια μου μερα με την μερα...

ειρηνη, μαγδα κ adnihor τα φιλια μου!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

τι κανετε κοριτσια;;

τι περασες κ εσυ... ουτε μπορω να φανταστω τον πονο σου τοτε αλλα οπως ειπες κ εσυ δικαιωθηκες τελικα με αυτο το γλυκο πλασματακι κ σου ευχομαι να ερθουν κ αλλα!! τελικα τι προβληματακι υπηρχε για τις αποβολες;; εκανες καποια θεραπεια;;

εμενα χθες με επιασε το παραπονο μου κ με πηρε πολυ απο κατω. λοιπον, οταν διαπιστωθηκε η παλινδρομη ο γιατρος πηρε τηλ την κλινικη για να κλεισει ραντεβου για την αποξεση ( την επομενη στις 9:30, το τονιζω) κ τους ειπε να εχουν ετοιμο το "κουτακι" για τον καρυοτυπο. πηγα στην ωρα μου κ λιγο νωριτερα με βαλανε στο θαλαμο αλλαξα κ περιμενα ουτε κ εγω ξερω ποση ωρα, με πανε μεσα με ετοιμαζουνε ερχεται ο αναισθισιολογος κ μας ειδοποιουν οτι το κουτακι δεν ηρθε ακομα!!! παλι στον θαλαμο κ παλι στο περιμενε, καπως ετσι ερχεται ο νευρικος κλονισμος αλλα το αντεξα κ αυτο. τελικα τελειωσαμε 11:25!!!ο αντρας μου κ η μαμα μου ειχαν τρελαθει!! κ τι νομιζετε;; το κουτακι δεν ηρθε ποτε , το βαλανε σε ενα μπουκαλακι της κλινικης κ το πηγε ο αντρας μου γιατι ηταν με μηχανακι χωρις καμια ειδικη βαλιτσα κ με 32 βαθμους θερμοκρασια!! τωρα το ποσο αξιοπιστα θα ειναι τα αποτελεσματα δεν θα ειναι ποτε σιγουρη. χθες επρεπε να βγουν κ πηγε ο αντρας μου κ του ειπαν οτι λογω τεχνικου προβληματος κανουν επανεξεταση για να ειναι σιγουροι!!!:shock::shock::shock:

τα αποτελεσματα σε μια εβδομαδα!! ε κ μετα απο αυτο ειμαι χαλια. μια εξεταση κ γινεται ολο αυτο οταν θα κανω ολες τις υπολοιπες που ειναι κ ενα σωρο τι θα γινει;; πως το αντιμετωπισατε εσεις;;

τουλαχιστον δευτερα κλεισαμε μινι διακοπουλες κ ελπιζω να χαλαρωσω λιγο αλλα ειλικρινα οσο αισιοδοξα το πηρα αρχικα τοσο χανω την αισιοδοξια μου μερα με την μερα...

Κριστυ Μου... Ψυχη μου.. Καιρο ηθελα να σου γραψω.... Ομως δεν ειχα την δυναμη... Αν θυμασε μαζι ειμασταν οταν ανακαλυψες την εγκυμοσυνη σου στο αλλο θεμα... !!!

Κοιτα... δεν ξερω κατα ποσο αξιοπιστα θα ειναι τα αποτελεσματα... ομως καλο μου.. μην το βαζεις κατω...

βλεπεις εχω και εγω 2 αποβολες... Μια στην 12η βδομαδα.. περυσι τον Αυγουστο.. και μια απο χτυπημα, τον Φεβρουαριο... !!

θα σου πω τι μου ειπαν εμενα στην πρωτη... Δεν καναμε καρυωτυπι, γιατι δεν ξεραμε οτι επρεπε να το ζητησουμε... !!! Τοτε η Γιατρος μου μας ειπε να περιμενουμε ενα 6μηνο για να προσπαθησουμε..καταφερα και ξανασηκωθηκα γιατι τον νοεμβριο Παντρευομασταν... οποτε ειχα πολλα να κανω, και το εβαλα πεισμα..

Στην δευτερη αποβολη δεν ηξερα οτι ημουν εγκυος.. βλεπεις τα τεστ που ειχα κανει τα ειχα κανει 2η μερα καθυστερησης και ειχαν βγει αχνα, και δεν το πιστευα... αποτελεσμα, η μεγαλη κορη του αντρα μου να με χτυπησει με μια καρεκλα και την 8η μερα ειδα φοβερο αιμα.. νομιζα οτι ηταν καθυστερημενη περιοδο.. μετα απο 12 μερες ξαναειδα αιμα.. και ετρεξα στο νοσοκομειο, εκει μου ειπαν οτι ειχα αποβαλλει...

Τεσπα.. το αποτελεσμα ειναι οτι η δευτερη μου στοιχησε περισσοτερο.. !!

Τωρα ειμαι στην διαδικασια εξετασεων... !!

Για να κανεις εξετασεις θρομβοφιλιας, πρεπει να περασουν 3 μηνες απο την αποβολη.. τις εκανα 1/7... και θα παρω τα αποτελεσματα 1/8...!!!!επισης μαζι με αυτες μου καναν και κατι για αντισωματα, αν θελεις λεπτομερειες, να σου τις γραψω... !!

Επισης εκανα γενικες, θυροειδη, κολπικα, τεστ παπ...

Και τωρα την Δευτερα θα παω να κανω εξετασεις ορμονολογικες, γινονται 3η με 5η μερα (και σε αυτες πρεπει να εχει περασει 1 τριμηνο απο την αποβολη)...

Και περιμενω να ερθει η γιατρος στο χωριο μου για να μου γραψει και καμπυλη ζαγχαρου..!!!

οτι πληροφοριες θελεις να με ρωτησεις καλο μου... Δεν ειναι και η πιο ευκολη περιπτωση να χανεις μωρο... σε καταλαβαινω απολυτα... !!!

φιλιααα

XQknp3.png

2311399a5vqu82s2t.gif

GJkkp3.png

τι κανετε κοριτσια;;

Αχ ρε Κριστυ μου ποσο μου θυμησες αυτη τη στιγμη τα δικα μου!Στο τελευταιο μωρακι που εχασα ηταν Αυγουστος!Ειχα περασει δυο μηνες μεσα στο σπιτι απο το φοβο μου (γιατι νομιζα οτι αν βγω κατι θα παθω) και τελικα 08/08 το εχασα!Ηταν Δευτερα νομιζω και ειχαμε κλεισει ραντεβου την επομενη μερα το πρωι στην κλινικη για αποξεση!Αλλα εγω ειχα αιμα και πονουσα πολυυυυυ και πηγαμε το ιδιο απογευμα!Ολα ενταξει στην κλινικη δεν μπορω να πω ολα ηταν ετοιμα πηραν δειγμα και φυσικα μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα ξερεις πως ημουν!Αλλα λογο του οτι ειχα πολυ αιμα χαθηκε υλικο και δεν μπορεσε να γινει ο καρυοτυπος!Απογοητευση!!!Οταν πηρε ο γιατρος στη γεννετηστρια που εκανε την εξεταση του ειπε "Γιατρε δεν προλαβαμε αλλα τι να κανουμε στην επομενη παλλινδρομη!!!!!!!"

Με πηρε ο αντρας μου να παμε διακοπες!Ο καημενος εδωσε ενα καρο λεφτα να με παει σε 5αστερο ξενοδωχειο και εκανε οοοοοτι μπορουσε για να ξεχαστω!!!Αλλα εγω ηθελα να ειμαι στο μπαλκονι μου να εχω το μωρακι μου και να χαιδευω την κοιλια μου!Οταν καταφερνα να ξεμοναχιατω επαιρνα τηλ τη μαμα μου η τις αδερφες μου και εκλεγα με φωνη!Ολα ομως περασαν Κριστυ μου!Και τωρα που στα γραφω δεν ποναω!Σαν να γραφω μια εκθεση!χαχαχα!Αυτο που ΔΕΝ μπορω να ξεπερασω ειναι οταν επαθα αποκολληση στην Χριστινα μου!Οταν πηγα στο μπανιο και ειδα αιμα κατακοκκινο νομιζα οτι θα πεθαινα!Ολο το βραδυ εκλεγα μεχρι να ερθει το πρωι να παω στο γιατρο εκλεγα!Πηγα με πρησμενα ματια αλλα οταν ειδα την καρδουλα της να χτυπαει....... και λεει ο γιατρος ειναι εν ζωη μονο μια αποκολληση ειναι!!!Δεν το πιστευα!!!!Αχ καθε φορα που το θυμαμαι κλαιω!!!Τελος παντων δοξα τω Θεω ολα πηγαν μια χαρα και βγηκε το Χριστινακι μου!

Εμενα Κριστυ μου το προβλημα ηταν ανοσολογικο ειχα και μια ηπια μορφη θρομβοφιλιας και επισης ειχα θετικα ΑΝΑ.Πριν μεινω εγκυος εκανα εμβολια λεμφοκυτταρων και οταν εμεινα εκανα παλι μεχρι 4 μιση μηνων εμβολια επαιρνα μεχρι 6 μιση μηνων κορτιζονη και χτυπουσα ενεσουλες ηπαρινης μεχρι να γεννησω!

Ειναι φυσικο οσο περναει ο καιρος να αισθανεσαι πιο χαλια γιατι συνειδητοποιεις τι εγινε!Οσο για τις εξετασεις.... ξερω!!!Αλλα προσπαθησε να χαλαρωσεις κοιτα να περασεις καλα στις διακοπουλες κανε μπανακια.... αφησου στη θαλασσα και στον ηλιο και βγαλτα οοοοολα απο το μυαλο σου!!!!!!Ολα θα παρουν το δρομο τους θα κανεις οτι πρεπει θα ετοιμαστεις οπως πρεπει και την επομενη φορα ολα θα κυλησουν τελεια!!!!

Ακου τι σου λεμε!Στα λεμε εμεις που τα εχουμε περασει και που μας φαινοταν τοσο μακρυνο τοτε να γινουμε μανουλες και ομως γιναμε!!!

Αν μπορω να βοηθησω σε κατι πολυ ευχαριστως!

Φιλακια πολλα!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

τι κανετε κοριτσια;;

κριστυ μου στις εξετασεις που πρεπει να κανεις απο εδω και περα σου εγγυωμαι πως δεν θα εχεις τετοια ταλαιπωρια! θα στο πουν και τα υπολοιπα κοριτσια! σκαμπαναβεσματα στη ψυχολογια σου θα εχεις κ αλοιμονο αν δεν ειχες!! θα μπαινεις εδω να τα λες οταν εισαι "σκασμενη" και ολα θα τα συζηταμε! ελπιζω τωρα που σου γραφω να εισαι ηδη διακοπες και το μυαλουδακι σου να εχει λιγο ξεφυγει απ ολα τα δυσαρεστα!!

δεν θελω να μειωσω στο ελαχιστο τον πονο σου, αλλα σκεψου κι εμενα την καψερη που στον 5ο μηνα αναγκάστηκα να γεννησω ένα παιδι που μεχρι εκείνη την ώρα ήταν ζωντανό και πεθανε κατά τη διάρκεια της γέννας. Δεν έκανα καθόλου διαστολή και γέννησα φυσιολογικά μετά από 13,5 ώρες με το χέρι του γιατρού στον τράχηλο μου χωρίς καμία αναισθησία και παυσίπονο. Γέννησα ένα πλήρως σχηματισμένο αγοράκι, το αποχαιρέτησα μ'ενα μικρό χαδάκι και ξέρεις πότε λύγισα; Όταν το έβαλαν σ' ενα άσπρο κουβαδάκι για να το μεταφέρουν. Όλη μου η ζωή κλείστηκε σ' εκείνο το μικρό κουβαδάκι και σήμερα που κλείνουμε 14 μήνες από εκείνη τη μέρα, αυτό είναι που έχει μεινει χαραγμένο μέσα μου και δεν θα το ξεχάσω ποτε όσο ζω..

Επειδή λοιπόν μέσα μου είχα πολύ πόνο και σκληρές εικόνες, είπα ΜΑΝΑ θα γίνω, σ' εναν χρόνο ακριβώς θα φυγω από εδω μέσα με ζωντανό παιδι. Οπλίστηκα με κουράγιο και πολύ πείσμα και έπεισα τον εαυτό μου πως θα τα καταφέρω γιατι δεν πέρασα τόσο πόνο για το τίποτα!

Έκλαιγα για μέρες και νύχτες χωρίς σταματημό αλλα ήξερα μέσα μου πως βιώνω πένθος και ο στόχος μου είναι να γίνω μάνα κι όχι να βυθιστώ στον πόνο και τα δάκρυα. Μόλις ο γιατρος το επετρεψε ξεκίνησα προσπάθειες και να που ακριβως ένα χρόνο μετά έχω δίπλα μου ένα πανέμορφο και υγιεστατο κοριτσακι! Αν τοτε το ειχα βαλει κατω, σημερα δεν θα το ειχα!

Στα λεω ολα αυτα μονο και μονο για να σου δώσω θάρρος εκεινες τις λιγες στιγμες που νομιζεις πως δεν θα τα καταφερεις!

Αφου τα καταφερα εγω μετα απο μια βιοχημικη, μια παλλινδρομη, μια διακοπη κυησεως, με θρομβοφιλια, προδιαθεση για σακχαρο και αρκετα κιλα παραπανω κτλ κτλ κτλ.....

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ;;;;

my little angel 10/5/12

και ξέρεις πότε λύγισα; Όταν το έβαλαν σ' ενα άσπρο κουβαδάκι για να το μεταφέρουν. Όλη μου η ζωή κλείστηκε σ' εκείνο το μικρό κουβαδάκι και σήμερα που κλείνουμε 14 μήνες από εκείνη τη μέρα, αυτό είναι που έχει μεινει χαραγμένο μέσα μου και δεν θα το ξεχάσω ποτε όσο ζω..

:cry: :cry: :cry:

Τυχαία έπεσα σε αυτό το ποστ!

Δύναμη ψυχής είχες κοπέλα μου!!!

Να σου ζήσει το παιδάκι σου!!!

Και εύχομαι να ξαναγίνεις μανούλα!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

:cry: :cry: :cry:

Τυχαία έπεσα σε αυτό το ποστ!

Δύναμη ψυχής είχες κοπέλα μου!!!

Να σου ζήσει το παιδάκι σου!!!

Και εύχομαι να ξαναγίνεις μανούλα!!!!

σ' ευχαριστω πολυ My girl, να χαιρεσαι κι εσυ τα παιδακια σου και να τα δεις οπως ποθεις!! εχουμε "συναντηθεί" στο καφε μαμαδων 2013! γεννησαμε την ιδια μερα!!:D

Αχ βρε Ειρηνη μου σκληρες σκηνες για δυνατους ανθρωπους!!!!!!

Η Παναγια να σας προστατευει!!!!

μαγδακι ολες εδω μεσα ειμαστε πονεμενες αλλες περισσοτερο κι αλλες λιγοτερο, απλα ηθελα να δωσω μια ΩΘΗΣΗ στη κριστυ μας να παρει κουραγιο και να προχωρησει δυναμικα!του χρονου τετοιον καιρο θα ειναι ετοιμογεννη εγω λεω!!!!

αντε μαγδακι κι εσυ με το καλο να παρεις την κορουλα σου στα χερια σου!

my little angel 10/5/12

Περσι τον Αυγουστο μπηκα στις 19 του μηνος να κανω λαπαροσκοπηση οταν με ναρκωναν παρακαλουσα την Παναγια του χρονου τετοιο καιρο να με ξεγενναει ο ιδιος γιατρος. Η αληθεια ειναι πως δεν πιστευα οτι μπορει να συμβει!!!! Ειχαν περασει τοσα χρονια προσπαθειας που νομιζα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε!!! Τελικα γινονται και θαυματα και με την βοηθεια της Παναγιας τον Αυγουστο (μακαρι στην γιορτη της) να παρω αγκαλιτσα την μπεμπα μου!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σας κορίτσια! Αιώνες είχα να μπω και ω! τι χαρά να μαθαίνω ότι η Μάγδα περιμένει κοριτσάκι, η Ανδριανούλα απέκτησε και 2η κόρη και η Δομνίνα έχει ένα αγοράκι 16 μηνών? Κορίτσια να σας ζήσουν! Να είναι γερά και καλότυχα! Μαγδα μου με το καλό, καλή λευτεριά!

Στα υπόλοιπα κορίτσια θα πω υπομονή. Ξέρω από πρώτο χέρι ότι δεν είναι εύκολο (αναρρώνω από την 3η παλίνδρομη πριν ενάμιση μήνα) αλλά αξίζει να προσπαθήσουμε!

IchNp3.png

Αχ βρε πατουσιτσα μου χρονια και ζαμανια!!!!! Απο την μια χαρηκα που σε διαβασα αλλα απο την αλλη στεναχωρηθηκα!!!!

Μετα την γεννα του μικρου ειχες ξανα παλλιδρομη???? Ευχομαι να μην ξανασυμβει!!!!! Λυπαμαι που το ξαναβιωσες. Αλλα σιγουρα αξιζει η προσπαθεια!!!!

Η Δομνινα εχει ενα αγορακι 16 εβδομαδων:):)

Αληθεια η Μαριαεφη τι να κανει?

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...