Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πεταλουδα να σου ζησει η κορουλα σου να την δεις οπως επιθυμεις

Ευχαριστώ (Ανδριανή, δεν είναι το όνομά σου ή θυμάμαι λάθος; ), να είσαι καλά κοπέλα μου, κι εσύ να καμαρώσεις τα κορίτσια σου! Γυναικάρες να τις δεις ευτυχισμένες! :P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας έπειτα από αρκετό καιρό. Είμαι ακόμη στο χωριό και από χθες μόνη με τον μπέμπη.. Δυστυχώς δεν βρίσκω καθόλου χρόνο για να μπαίνω και να διαβάζω τα νέα σας μιας και ο μικρούλης μου είναι ιδιαίτερα απαιτητικός αλλά χαλάλι του.

Περνάμε όμορφα, μεγαλώνουμε, αναπνέουμε καθαρό αέρα και χθες τον πήγα και στη θάλασσα. Δεν τον έβαλα μέσα, αυτό από τον άλλο μήνα αλλά μόνο που ανέπνευσε θαλασσινό αέρα έκανε τη διαφορά. Χθες μου κοιμήθηκε σερί 9ωρο για πρώτη φορά και όπως καταλαβαίνετε σήμερα νιώθω θαυμάσια.

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Κριστυ μου εμεις τα ειπαμε! Χαιρομαι που σε διαβαζω εδω!!!

πεταλουδιτσα μου γλυκια τι κανεις;;;;; η μικρουλα σου;; πολλα φιλια

ανδριανη μου τι κανουν οι κουκλες;; να μου τις φιλησεις!!

δομνινακιιιιιιι τι τελεια που περνατε!!!! να σε ρωτησω μιας και τα εχεις προσφατα! τα πρωτα εμβολια που κανατε το ενα τσιμπι τσιμπι και το αλλο το ποσιμο, εφεραν καμια παρενεργεια στον μικρο;; θα τα κανουμε μεχρι τελος της εβδομαδας και το σκεφτομαι!! να δωσεις πολλα σβουριχτα φιλακια στον κουκλο μας!!

χρυσακι ευχομαι αν δεν εισαι ηδη τον επομενο μηνα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα! εγω πριν το χρονο δεν το βλεπω να ξεκιναω εκτος αν στη πορεια αλλαξω γνωμη! θα δειξει! προς το παρον θελω να ηρεμησω και να απολαυσω τη ζουζου μου!

οι υπολοιπες που ειστε;;; μαγδακι πες μας τα νεα σου, τις ετοιμασιες σου ΟΛΑ!

Εμεις ευτυχως ειμαστε πολυ καλυτερα! σταματησαν (ελπιζω για παντα), εκεινοι οι απαισιοι κολικοι και το μωρο μου εχει πλεον τις κλασσικες γκρινιες της νυστας και της πεινας! καθε μερα κανει ολο κατι νεο και μας ξετρελενει! αυτα τα φαφουτικα χαμογελακια αχ, αχ!

κι εμεις τον οκτωβριο λεμε για βαφτισια αν κι εχουμε κανει ηδη ονοματοδοσια οποτε ονομα εχουμε, μενει να γινουμε και χριστιανες!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

κοριτσια δεν την παλευω αλο η μαρια εχει γκρινια 10 παιδιων μαζι ολη μερα κλαιει αν δεν της γινεται το χατηρι κ για το τπτ κλαιει δηλ αλλα δεν αντεχω αλο κ σημερα κ χθες της τις εβρεξα στον ποπο μετα το μετανιωσα αλλα κ παλι δεν χαμπαριαζει ενα σπιτι στο ποδι απο την μαρια την μικρη δεν την αφηνει σε χλωρο κλαρι ουτε να κοιμηθει ουτε να φαει απο τις φωνες που κανει λεω να την παντεψω να ησυχασω χαχαχαχα!!!!!!!!

ναι πεταλουδα ανδριανη με λενε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Κριστυ μου μπορω να σε καταλλαβω 100%!!!!

Το 2009 ειχα την πρωτη μου παλλιδρομη!!! Πρινα απο αυτο δεν ηξερα οτι υπαρχει αυτος ο ορος!!!! Επαθα σοκ.... εκανα καποιες εξετασεις αλλα μονο βασικες (εξεταση κολπικου και ορμονικες εξετασεις) μετα εκανα 2,5 χρονια να μεινω εγκυος(καθαρα ψυχολογικο) και ξανα παλλιδρομη!!!! Στα πατωματα εγω!!!! Αλλαζω γιατρο κανουμε όλο το πακετο θρομβοφιλιας οπου βρηκαμε οτι ειναι ετοζυγη στο MTHFR και καμπυλη ζακχαρου με αντισταση στην ινσουλινη που εδειξε προδιαθεση!!!! Μετα απο 6 μηνες αφου δεν υπηρχε συληψη κανω και μια λαπαροσκοπιση οπου όλα ηταν καλά εκει αρχισα να το παιρνω ειδηση οτι δεν εχω προβλημα!!! (ετσι πιστευα)

Ο γιατρος με βλεπει 2 μηνες μετα την λαπαροσκοπηση και μου λεει κομμενα τα γλυκα και ξεκινα προσπαθειες, τον ιδιο μηνα εμεινα εγκυος (φαντασου οτι ειχα στο μυαλο μου οτι θα κανω σπερματεχυση και δεν το προσπαθησα) ξεκινησα αντιπηκτικες - ασπιρινη και διατροφη διαβητικου και όλα πανε μια χαρα δοξα το Θεο!!!!:) ΑΑΑΑ καναμε απο την αρχη και καλλιεργεια κολπικου οπου βρεθηκε το ecoli και πηρα αντιβιωση 2 φορες στο πρωτο τριμηνο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

petaloyda82 να χαιρεσαι την κορουλα σου!!να ειναι παντα γερη κ δυνατη κ να την καμαρωνεις!!ε κ ενα αδερφακι με το καλο θα ευχηθω!!!τετοιες ιστοριες να ακουω κ ειλικρινα ανεβαινει η διαθεση μου αρκετα.βεβαια θα ηταν προτιμοτερο καμια γυναικα να μην περναει τετοιες δοκιμασιες αλλα μαλλον ετσι ειναι η πορεια της ζωης κ εμεις απλοι θεατες.

adnihor χαιρομαι πολυ που τελικα εγραψα εδω!! υπαρχει πολυ θετικη ενεργεια κ με ενα τοσο γουρικο τοπικ δεν εχω να φοβηθω τιποτα!!εξαλλου νιωθω υποχρεωση να συνεχισω την παραδοση κ σε καποιο διαστημα να ανακοινωνω κ αλλα ευχαριστα!!!

ειρηνη_Α σε ευχαριστω ακομα μια φορα για το αναλυτικο μηνυμα!! περιττο να σου πω οτι θα τα αντιγραψω για να παω με αυτα στον γιατρο!!! πρεπει να τα ψαξουμε ΟΛΑ.δεν γινεται να χασουμε ολο χρονο.

magda_TS μπραβο σου που το εψαξες απο την αρχη.εγω τα βαζω με τον εαυτο μου που ακουσα τους γιατρους ''νεα εισαι,δεν εχεις τιποτα,η επομενη φορα θα ειναι κ η τυχερη,εχεις καιρο μπροστα σου'' :evil: να φανταστεις τις υπολοιπες εξετασεις που εκανα ηταν μετα απο δικη μου πρωτοβουλια.

λοιπον,εγω ειμαι καλυτερα.πηγα στην θαλασσα με την μανουλα μου μιας κ ο αντρουλης μου δουλευε το 3ημερο κ ξεχαστηκα λιγο.βεβαια μεσα δεν μπηκα(μου το απαγορευσε ο γιατρος για 2 εβδομαδες) αλλα το χρωματακι μου το πηρα!το μονο που δεν με αφηνει να ηρεμισω ειναι η αναμονη των αποτελεσματων του καρυοτυπου.εχω μεγαλη αγωνια,δεν ξερω γιατι!

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

λοιπον,εγω ειμαι καλυτερα.πηγα στην θαλασσα με την μανουλα μου μιας κ ο αντρουλης μου δουλευε το 3ημερο κ ξεχαστηκα λιγο.βεβαια μεσα δεν μπηκα(μου το απαγορευσε ο γιατρος για 2 εβδομαδες) αλλα το χρωματακι μου το πηρα!το μονο που δεν με αφηνει να ηρεμισω ειναι η αναμονη των αποτελεσματων του καρυοτυπου.εχω μεγαλη αγωνια,δεν ξερω γιατι!

κριστυ μου,

ειναι λογικο να εχεις αγωνια για τον καρυοτυπο! περυσι τετοιον καιρο με απιστευτη αγωνια περιμενα κι εγω τ' αποτελεσματα καρυοτυπου για το αγορακι που τοσο αδικα εχασα. Παρ'ολο που ειχε διαπιστωμενη ανατομικη ανωμαλια καναμε και καρυοτυπο για να αποκλεισουμε παν ενδεχομενο και τελικα βγηκε καθαρος, δεν ειχε χρωμοσωμιακη ανωμαλια, αν δεν ειχε και την ανατομικη θα λεγαμε πως ηταν ενα υγιεστατο αγορακι. Τα σκεφτομαι και θλιβομαι ΑΛΛΑ

διπλα μου κοιμαται στο ρηλαξ το κοριτσακι μου! Αυτη ειναι η αλλη πλευρα του νομισματος, η χαρουμενη!!!

Εχεις μπροστα σου λυγα ακομη χιλιομετρα να διανυσεις μεχρι να φτασεις στην απολυτη ευτυχια! Θα γινει, θα το δεις! Σε ολες μας εδω μεσα εγινε, δεν θα εισαι εξαιρεση!

Οσο για τους γιατρους ακομη κι ο δικος μου που θεωρειται ψαγμενος μετα την παλλινδρομη (ειχε προηγηθει μια βιοχημικη), θεωρουσε πως δεν επρεπε να το ψαξουμε περαιταιρω. ΕΠΕΜΕΝΑ και δικαιωθηκα μιας και βρεθηκα κι εγω ομοζυγη στον mTHFR και καποιους αλλους παραγοντες θρομβοφιλιας. Μου ζητησε συγνωμη και χιλιες φορες παραδεχθηκε πως ειχα δικιο. Βεβαια αφου επεμενα το σεβαστηκε και καναμε οσα επρεπε να γινουν σε συνεργασια με την αιματολογο μου και να που μετα απο τοσες ταλαιπωριες επιτελους εγινα κι εγω μαμα!

σου ευχομαι καλα αποτελεσματα και θα περιμενουμε με αγωνια τις εξελιξεις!!!

my little angel 10/5/12

Τι χαρουμενα μηνυματα, μετα απο πολυ πονο, ειμαι σιγουρη!

Κριστυ, ειμαι σιγουρη οτι στο τελος θα πανε ολα καλα! Οταν ειχα την παλλινδρομη, εμπαινα στο parents cafe και διαβαζα τις ιστοριες στις παλλινδρομες κυησεις ( χωρις να συμμετεχω) και επερνα απιστευτο κουραγιο, που διαβαζα ιστοριες με 2 και 3 παλλινδρομες, να εχουν γινει τωρα μανουλες! δεν μπορεις να φανταστεις, ποσο με βοηθησε αυτο ψυχολογικα...δεν μου πηρε το πονο, αλλα μεσα απο τις αισιοδοξες αυτες ιστοριες, εβλεπα οτι και η δικη μου ιστορια μπορει να εχει αυτο το "happy ending". Μακαρι να πανε ολα καλα και για μενα :)

Παντως, αυτο που εχω να πω, απο την δικη μου εμπειρια - βαση αυτων που μου ειπαν οι γιατροι ( γυναικολογος και αιματολογος) οτι σπανια οι αποβολες νωρις στην εγκυμοσυνη, κρυβουν καποιο προβλημα - δηλαδη 6η, 7η 8η εβδομαδα. Το πιο συνηθες ειναι να ειναι τυχαιο γεγονος δηλαδη να το εμβρυο να ειναι αδυναμο η να εχει καποιο προβλημα και να μην προχωραει.

Εγω οπως σου ειπα, ανακαλυψα οτι εχω θρομβοφιλια μετα την αποβολη μου, και τωρα κανω ενεσεις. Οσο αφορα τη θρομβοφιλια, η αιματολογος παντως μου ειπε οτι η θρομβοφιλια ΣΥΝΗΘΩΣ προκαλει αποβολη η ενδομητριο θανατο σε 2ο η σε 3ο τριμηνο της εγκυμοσυνης. οχι δηλαδη πως απεκλισε οτι η αποβολη ηταν απο την θρομβοφιλια, αλλα το πιο πιθανο στη δικη μου περιπτωση (αποβολη στην 6η εβδομαδα) ηταν τυχαιο γεγονος.

Απο πλευρας εξετασεων, αμεσως μετα τη παλλινδρομη, ειχα και μια βιοχημικη, και οπως καταλαβαινεις, φρικαρα....Ετσι λοιπον, παρακουοντας τον γιατρο μου που μου ειπε οτι η βιοχημικη ειναι παρα πολυ συνηθισμενη μετα ακριβως απο μια παλλινδρομη και πως δεν εχω κανενα προβλημα, πηγα σε εναν γιατρο ειδικευμένο στις καθ'εξιν αποβολες, σε δημοσιο νοσοκομειο. Επειδη η εμπειρια μου ηταν παρα πολυ ασχημη, δεν θα πω ποιος γιατρος ηταν ( μπορω να σου στειλω πμ). Θα αναφερω ομως οτι, απο τη στιγμη που μπηκαμε στο ιατρειο, μας "εκοψε" απο πανω μεχρι κατω, λεγοντας στον αντρα μου: "καλοστεκουμενος εισαι εσυ, τι δουλεια κανεις? " Αμεσως μετα, αρχισα να του λεω τι εχει συμβει, μαζι με ολες τις εξετασεις μου, και μου απανταει: "πρεπει να κανουμε μια υστεροσκοπηση να δουμε τι φταιει" του λεμε οκ, και συνεχιζει:" απλα εαν τη κανεις εδω - στο δημοσιο νοσοκομειο!!- θα στη κανει ενας ειδικευομενος και μπορει να σου κανει ζημια (!!!! δηλαδη ο ιδιος τι κανει εκει? απλα υπαρχει? εγω δεν πηγα στο ιατρειο του, στο νοσοκομειο πηγα....) ενω εαν τη κανουμε εξω μαζι, θα πανε ολα καλα και θα μου δωσεις γυρω στο χιλιαρικο ( οτι να ναι δηλαδη....) Μενουμε καγκελο....του λεμε οκ, θα το δουμε, μηπως να προσπαθησουμε αλλη μια φορα και βλεπουμε?? Και λεει, οκ εαν αντεχεις 4η αποβολη...Του λεμε: " ποια τεταρτη? ποτε ειπαμε για 3 αποβολες? μια παλλινδρομη και μια βιοχημικη!" και μας λεει: "αααα, νομιζα οτι ειπατε 3..ε τοτε ενταξει, η βιοχημικη δεν μετραει σαν αποβολη"

Ο γιατρος αυτος, ειναι μεγαλος καραγκιοζης, αν ειναι δυνατον.

Τελος παντων, θελω να πω οτι οι εξετασεις για τετοια πραγματα ειναι πανακριβες και πρεπει πολυ προσεκτικα να επιλεξεις ενα γιατρο ( η να μεινεις στον δικο σου που εμπιστευεσαι) που θα σου πει ακριβως τι πρεπει να κανεις. Γιατι, ολες αυτες οι εξετασεις, και τεραστιο κοστος εχουν, και ταλαιπωρια ψυχολογικη και σωματικη πανω απο ολα....

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Σας γράφω από Αθήνα.. Επιστρέψαμε χθες γιατί σήμερα έχουμε να πάμε σε μια γαμοβάφτιση.. και έχουμε να κάνουμε και τα εμβόλια και διάφορες άλλες δουλειές. Έχουν έρθει και τα πεθερικά μου.. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω βάψει το μαλλί και περιμένω να περάσει η ώρα να πάω να τα ξεβγάλω και επ' ευκαιρίας είπα να σας γράψω δυο κουβέντες..

Το μωρό έχει γίνει ψαράκι κανονικό. Λατρεύει το νερό και δεν φοβάται καθόλου είτε τη θάλασσα είτε το ντους στη θάλασσα.. Ειδικά το βράδυ όταν πλησιάζει η ώρα του μπάνιου χαλάει τον κόσμο.. Πήρε και το χρωματάκι του από την αντηλιά, έφτασε και τα 6.135 κιλά και γενικά είναι μια χαρούλα.. Στο χωριό περάσαμε τέλεια τα δυο μας και περιμένουμε όλο αγωνία να έρθει η Παρασκευή για να πάρει και ο μπαμπάς μας την καλοκαιρινή του άδεια και να φύγουμε όλοι μαζί. Θα έρθει και ο βαφτιστήρας μου μαζί (ετών 6) και όπως καταλαβαίνετε παιδιά, πεθερικά κι εμείς προβλέπεται πανικός..

Να περνάτε όμορφα και να είστε όλες πολύ καλά..

Ειρηνάκι μου η μόνη παρενέργεια που μας έφεραν τα πρώτα εμβόλια ήταν λίγη ανησυχία και λίγο κλάμα παραπάνω.. Αυτή τη βδομάδα θα κάνουμε τα δεύτερα και ελπίζω να την περάσουμε ξώφαλτσα και αυτά..

Σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Τι χαρουμενα μηνυματα, μετα απο πολυ πονο, ειμαι σιγουρη!

Κριστυ, ειμαι σιγουρη οτι στο τελος θα πανε ολα καλα! Οταν ειχα την παλλινδρομη, εμπαινα στο parents cafe και διαβαζα τις ιστοριες στις παλλινδρομες κυησεις ( χωρις να συμμετεχω) και επερνα απιστευτο κουραγιο, που διαβαζα ιστοριες με 2 και 3 παλλινδρομες, να εχουν γινει τωρα μανουλες! δεν μπορεις να φανταστεις, ποσο με βοηθησε αυτο ψυχολογικα...δεν μου πηρε το πονο, αλλα μεσα απο τις αισιοδοξες αυτες ιστοριες, εβλεπα οτι και η δικη μου ιστορια μπορει να εχει αυτο το "happy ending". Μακαρι να πανε ολα καλα και για μενα :)

ζαχαρουλα περασες κι εσυ πολλα! ολα καλα θα πανε και με σενα γλυκια μου, κοντευεις! με το καλο να παρεις στα χερια σου το παιδακι σου!! να μας γραφεις νεα σου!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Σας γράφω από Αθήνα.. Επιστρέψαμε χθες γιατί σήμερα έχουμε να πάμε σε μια γαμοβάφτιση.. και έχουμε να κάνουμε και τα εμβόλια και διάφορες άλλες δουλειές. Έχουν έρθει και τα πεθερικά μου.. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω βάψει το μαλλί και περιμένω να περάσει η ώρα να πάω να τα ξεβγάλω και επ' ευκαιρίας είπα να σας γράψω δυο κουβέντες..

Το μωρό έχει γίνει ψαράκι κανονικό. Λατρεύει το νερό και δεν φοβάται καθόλου είτε τη θάλασσα είτε το ντους στη θάλασσα.. Ειδικά το βράδυ όταν πλησιάζει η ώρα του μπάνιου χαλάει τον κόσμο.. Πήρε και το χρωματάκι του από την αντηλιά, έφτασε και τα 6.135 κιλά και γενικά είναι μια χαρούλα.. Στο χωριό περάσαμε τέλεια τα δυο μας και περιμένουμε όλο αγωνία να έρθει η Παρασκευή για να πάρει και ο μπαμπάς μας την καλοκαιρινή του άδεια και να φύγουμε όλοι μαζί. Θα έρθει και ο βαφτιστήρας μου μαζί (ετών 6) και όπως καταλαβαίνετε παιδιά, πεθερικά κι εμείς προβλέπεται πανικός..

Να περνάτε όμορφα και να είστε όλες πολύ καλά..

Ειρηνάκι μου η μόνη παρενέργεια που μας έφεραν τα πρώτα εμβόλια ήταν λίγη ανησυχία και λίγο κλάμα παραπάνω.. Αυτή τη βδομάδα θα κάνουμε τα δεύτερα και ελπίζω να την περάσουμε ξώφαλτσα και αυτά..

Σας σκέφτομαι όλες!

καλως τους τουριστες!!!!

δομνινακι πραγματικα αυτο το καλοκαιρι θα σου μεινει αξεχαστο κι ετσι ευχομαι να ειναι ολα σας τα καλοκαιρια! γεματα πλατσουρισματα, αγαπη και ξεγνοιαστες στιγμες κοντα σε αγαπημενα σας προσωπα!

τα καναμε κι εμεις τα εμβολιακια μας και τελικα ειχαμε οπως σωστα γραφεις μια ανησυχια παραπανω, λιγη γκρινιτσα και καποια στιγμη μου εκανε ενα 37.4 για καμια ωρα μονο. τον αλλο μηνα παλι...

πως τα φοβαμαι τα εμβολια δεν ξερετε! ουφ!

βαλαμε κι εμεις 700γρ βαρος αυτον το μηνα μονο με θηλασμο και 3,5 ποντους υψος!!! η παιδιατρος ειναι σουπερ ευχαριστημενη απο την αναπτυξη της κορης μου!

τα ουλα της εχουν γινει σαγρε, προετοιμαζεται το εδαφος για οδοντοφυια, επισης δεν θυμαμαι αν σας ειπα, απο τον προηγουμενο μηνα κιολας εχει μια φουσκα στο ουλο της!! νωρις νωρις στα βασανα! εχει παρα πολλα σαλια και χωνει με μανια τα χερια στο στομα και ο,τι αλλο βρει μπροστα της! η γιατρος επετρεψε να της δωσω μασητικο, αλλα δεν το πολυθελει, προτιμαει τα χερια!

ευτυχως εκεινοι οι απιστευτοι κολικοι τελειωσαν μια μερα ετσι ξαφνικα και ηρεμησαμε, αλλα τωρα γκρινιαζουμε για τα ανυπαρκτα δοντια που δεν ξερουμε και ποτε θα βγουν!! υπομονη!!!

αυτα τα νεα μας!!!

οι υπολοιπες που ειστε;;;

χρυσακι περιμενουμε φωτο βαπτισης!

μεγαλωνουμε, ομορφαινουμε κι ολο χαμογελαμε (οταν δεν γκρινιαζουμε χαχαχα)

my little angel 10/5/12

Καλημέρα!!!

Ειρηνη μου μεγαλωνει η μικρη:):)Οτι ειναι ομορφη ειναι το μονο σιγουρο:):) Νωρις δεν ειναι για δοντακι????

Χρυσακι τι νεα???

Δομνινα μου φιλακια στον ταρζανακο σου!!!! Με το καλο να παρει και ο αντρας σου αδεια να ξετρελαθητε οικογενειακως:):)

Ζαχαρούλα με το καλό, όλα ναα πανε καλα!!!!

Η μπεμπα εχει μεγαλωσει ειναι 1800!!!! Ο ενδοκρινολογος με μαλωνει γιατι λεει οτι δεν προσεχω!!! Πως δεν προσεχω!!! Μονο 5 κιλα εχω παρει και ειμαι και αδυνατη!!!! Το ζαχαρο ειναι σχεδον παντα κατω του 130!!! Αυτος θελει κατω του 125, που ειναι τις περισσοτερες φορες, μονο 1 ωρα μετα το πρωινο να φτανει το 120!!!! Γλυκα δεν τρωω, ζυμαρικα δεν τρωω!!!! Μονο ενα παγωτο χαλια 0% μια φορα την εβδομαδα!!!!

Ξεκινησα ετοιμασιες για την μπεμπα, λεω μεσα Ιουλιου να αρχισω τα πλυντηρια γιατι τελος Ιουλιου θα φυγω στην μητερα μου να ειμαι κοντα στην κλινικη!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου στα γρήγορα κι από μένα!

Πήγαμε χθες στην παιδίατρο. Ο μικρός σε 40 μέρες πήρε 1.5 κιλό και 5 πόντους! Η γιατρός τρομερά ευχαριστημένη με την εξέλιξή του, μου είπε ότι είναι πολύ δυνατό και γεροδεμένο παιδί και ότι δεν θα είναι γκρινιάρης αλλά υπερκινητικός.. Αλλοίμονο στην πεθερά μου που θα τον κρατάει! Κάναμε 2 εμβόλια μαζεμένα και ο μικρούλης μου είναι λίγο ζαβλακωμένος σήμερα (κοιμάται αρκετά) αλλά από όρεξη μια χαρά!

Μας έδωσε την άδεια να ξεκινήσουμε μπάνιο στη θάλασσα σιγά σιγά και έτσι προμηθευτήκαμε τις ειδικές πάνες (δεν θέλω να λερώνουμε τη θάλασσα αλλά θέλω να είμαι και σίγουρη ότι δεν θα μου πάθει καμιά ουρολοίμωξη)! Ήδη έχει πάρει χρωματάκι από την αντηλιά και μας συνέστησε 2 αντηλιακά.. Ένα της Avene και ένα της Frezyderm .. Τα ούλα του είναι πολύ φουσκωμένα και γι' αυτό τα σάλια και η γκρινίτσα.. Προς το παρόν δεν δίνουμε τίποτε.. αν δούμε τα μεγάλα ζόρια λίγο ντεπονάκι!

Επίσης από 15 Αυγούστου ξεκινάμε φρουτάκι και τα επόμενα εμβόλια με το καλό τον Σεπτέμβρη!

Πήγα κι εγώ σήμερα και έκανα γενικές εξετάσεις (για συμπαράσταση στον μπεμπάκο μου) και περιμένουμε όλο ανυπομονησία το Σάββατο για να σηκωθούμε να πάμε στο χωριό.. Πλέον δεν κρατιόμαστε με τίποτε στην Αθήνα!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;

Εμεις μια χαρα!Η Χριστινα μεγαλωνει και ζωηρευει και μου δεινει την εντυπωση οτι θα ειναι ζωηρο παιδακι!!!!χαχαχαχα!

Δεν εχω αλλα νεα!Δεν ειμαι εγκυος!Ακομα!!!!Ελπιζω αυτο το μηνα να τα καταφερουμε!

Δευτερα φευγουμε για 2 εβδομαδες!Θα παμε θαλασσιτσα! Μη φανταστητε κανενα ταξιδι μια ωρα μακρια ειναι απλα θα ειμαστε με τις αδερφες μου και τα ανηψακια μου και περασουμε πολυ ομρφα φανταζομαι!

Σας βαζω μερικες φωτο απο τα βαπτισια!ειναι τα δειγματα για αυτο εχουν σκιες!

Φιλακια πολλα!

http://i1334.photobucket.com/albums/w641/chrisa1981/cd006_zpsfe94b4da.jpg

http://i1334.photobucket.com/albums/w641/chrisa1981/cd054_zps492cd8fc.jpg

http://i1334.photobucket.com/albums/w641/chrisa1981/cd142_zps3914ed76.jpg

http://i1334.photobucket.com/albums/w641/chrisa1981/cd229_zpsd6e7aec4.jpg

http://i1334.photobucket.com/albums/w641/chrisa1981/cd284_zps76d0ca1d.jpg

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

καλησπερα σε ολες τις κοπελες,μανουλες ,εγκυουλες κ οσες προσπαθουν!

ειχα γραψει σχεδον 10 μηνες πριν οταν βιωνα την δευτερη μου αποβολη κ μετα την τριτη που εγινε πριν 4 μερες αποφασισα να ανοιξω καινουριο τοπικ αλλα καποιες κοπελες με παροτρυναν να γραφω εδω.ελπιζω μονο να μην στεναχωρησω καμια που θα θυμισω δυσαρεστα γεγονοτα :oops: για αυτο κ δεν απευθυνθηκα απο την αρχη εδω.

αντιγραφω λοιπον την ιστορια μου:

μεσα σε 1,5 μολις χρονο μια βιοχημικη,μια παλινδρομη με κενο σακο κ μια ακομα παλινδρομη στην 8η εβδομαδα(για την ακριβεια το μωρακι μου σταματησε την αναπτυξη 6εβ κ 5 ημ ).

σκεφτηκα αν υπαρχουν κ αλλες κοπελες να μοιραστουμε τα συναισθηματα μας,τις εμπειριες μας κ εννοειται θα με παρηγορουσε πολυ να διαβαζα ιστοριες που ειχαν αισιο τελος μετα απο καποιες αποβολες.

να ευχηθω μεσα απο την καρδια μου σε ολες τις κοπελες να χαιρονται τα μωρακια τους κ αυτα που ειναι ακομα μεσα στις κοιλιτσες κ αυτα που τα εχουν στην αγκαλιτσα τους κ ελπιζω καποια στιγμη να γραφω κ εγω τα δικα μου ευχαριστα.

Kristy μου γεια σου!ηθελα και εγω να σου γραψω με πολυυυυυ λιγα λογια την ιστορια μου!Μεσα σε ενα χρονο 1 βιοχημικη και τρεις παλλινδρομες δυο στην 7η και μια στην 9η εβδομαδα!εξετασεις πολλες ανχος κλαματα ψυχολογια χαλια αλλα αυτα ολα ανοικουν στο παρελθον γιατι τωρα εχω μια κορουλα 9μιση μηνων!Σαν ηταν ενα κακο ονειρο!Σαν να μην ημουν εγω αυτη που περασε ολα αυτα!Δεν πιστευα ποτε οτι θα αισθανομουν ετσι!Εχω τη Χριστινα μου και τωρα καταλαβαινω απλα το λογο για τον οποιο εγιναν ολα αυτα!Για να εχω στην αγκαλια μου αυτο υπεροχο μωρακι!Οτι ζητησα απο το Θεο μου εστειλε με το παραπανω!

Μην το βαζεις κατω!Να δεις οτι πολυ συντομα θα εχεις το δικο σου μωρακι στην αγκαλιτσα σου!Διαβασες οτι ολες εδω εχουμε ασχημες εμπειριες αλλα ολες οι ιστοριες μας εχουν αισιο τελος!Το διο θα γινει και με σενα!Απλα μην το αφησεις να το ψαξεις!Κατι φταιει που πρεπει να διορθωθει!

Φιλακια!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...