Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?:lol:

PATOUSITSA MOY ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ?ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ?ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΣΤΗ ΣΟΥ?ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ!!!ΑΠΤΟΗΤΗ!!!!:tongue:

ΕΓΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΤΟ ΣΚ ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΑΛΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕ Ο ΣΥΖΥΞ.ΑΛΛ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!:D

Διαφημίσεις

Περιμένω στο τέλος της εβδομάδας:?. Η κύστη είναι παλιά και την παρακολουθώ με υπερήχους και μαστογραφία κάθε χρόνο. Χρειάστηκε να την παροχετεύσουμε κιόλας 2 φορές:?. Το Νοέμβριο ο γυναικολόγος μου είπε ότι ίσως την αφαιρέσουμε.. Και τώρα ξαναεμφανίστηκε...:twisted:

Τελοσπάντων δεν πτοούμαι είπα!!!:rolleyes:

IchNp3.png

Περαστικά σου καλή μου!!!:rolleyes:

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΠΙΑ:cry:

ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ-ΑΣΧΕΤΟ ΒΕΒΑΙΑ-ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ Κ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.Κ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ.ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΞΕΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ PATOUSITSA MOY ΔEN TO BAZOYME KATΩ!!!:-D

ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΑ!!!!:mrgreen:

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!:P (ελπίζω να είναι και τυχερός:mrgreen:) Πρώτη μέρα της Άνοιξης σήμερα και εύχομαι μαζί με τα λουλούδια να ξανανθίσουν και οι κοιλίτσες μας:P!!

Όσο για μένα οι ορμόνες χτυπάνε κόκκινο:twisted:! Έχω εκνευρισμό, πολλές εξάψεις, η μούρη μου είναι κατακόκκινη, έβγαλα σπυριά, τα χείλη μου είναι σκασμένα, η μύτη μου ξεφλούδισε (είχα καταρροή χθες), τα μαλλιά μου είναι σαν άχυρα και η κύστη που έχω στον ένα μαστό μεγάλωσε πάλι και με πονάει που σημαίνει ότι ξαναέπαθα φλεγμονή:cry:... Κατά τ'άλλα μία χαρά, δεν πτοούμαι:rolleyes:!!!

Ουάου!!! Είσαι ασορτί με το κόνσεπτ "διαστημόπλοιο":D

Τυχερούλα! Τη γλίτωσες τη στολή!!!!

Καλημέρααααααααα!!!!!! (τα χάλια μου έχω κι εγώ. Πάω να φτιάξω καφέ και ξανάρχομαι)

Διαφημίσεις

Ουάου!!! Είσαι ασορτί με το κόνσεπτ "διαστημόπλοιο":D

Τυχερούλα! Τη γλίτωσες τη στολή!!!!

Καλημέρααααααααα!!!!!! (τα χάλια μου έχω κι εγώ. Πάω να φτιάξω καφέ και ξανάρχομαι)

Ναι όπου να ναι απογειώνομαι!!!!!!!!!!!!!:tongue:

IchNp3.png

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΠΙΑ:cry:

ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ-ΑΣΧΕΤΟ ΒΕΒΑΙΑ-ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ Κ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.Κ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ.ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΞΕΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ PATOUSITSA MOY ΔEN TO BAZOYME KATΩ!!!:-D

ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΑ!!!!:mrgreen:

Εμένα ο άντρας μου έβγαλε στην κοιλιά! Είχε γίνει σα μανταρίνι:confused:! Άσε τι περάσαμε.. Τελικά μολύνθηκε (την πείραζε συνέχεια:evil:), πήγαμε στα επείγοντα και του την άνοιξαν. Έπρεπε όμως να αφαιρέσουμε όλο το σακουλάκι αφού όπως μας είπαν μπορεί να ξαναγεμίσει, το οποίο ακόμη δεν έχουμε κάνει:?!

Ο γυναικολόγος μου είπε προς το παρόν απλά να την παρακολουθώ. Θα δούμε πότε και αν θα την αφαιρέσουμε Θεωρώ ότι μόλις έρθει η περίοδος θα ηρεμήσει. Αν όχι θα επικοινωνήσω σίγουρα μαζί του:confused:.

IchNp3.png

ΝΙΚΑΚΙ μου έκανα και σήμερα δουλειες αλλά λίγο πιο χαλαρά ,δυστυχώς το σπίτι ακόμα ζητάει, μου πέσανε κι εμένα όλα μαζεμένα. Ο αντρούλης μου σήμερα πήγε να δει μπαλίτσα, πέρασε κι αυτός τόσα πολλά με την περιπετεια μας, ευτυχως μια καλη μου φιλη μου παντρευεται τον Ιουνιο και μου λεει για τις ετοιμασιες και ξεχνιεμαι λιγακι, αλλα οταν περναει απο το μυαλο μου κλαιω. Βεβαια ειμαι πολυ καλυτερα. Στην αρχη ημουν απαρηγορητη, στενοχωρησα και τη μητερα μου πολυ ,περιμενε κι ενα εγγονακι απο μενα, η αδερφη μου εχει τρια παιδακια... τον μπαμπα μου τον έχω χασει....

Θα παω την Πεμπτη να δω και τη μητερα μου, ευτυχως δεν μενει μακρυα , 15 χλμ αποσταση, πρεπει να παρω τα δωρα του γαμου, τα είχα αφησει στο πατρικο μου και θα πάω να διαλέξω και κουρτίνες.

Ξέρεις καμμια φορά σκέφτομαι ότι ίσως φταιει και η ηλικια μου για την παλλινρομη, ειμαι 38, αλλα πάλι λεω μεσα μου αφού τώρα ηταν τυχερο μου να παντρευτω , ημουν ατυχη γενικα στις σχεσεις μου ,μακαρι να είχα γνωρισει τον αντρα μου νωριτερα..... τι να πω?

Αυτα τα πεσιμιστικα...

Σας έφτιαξα το κέφι ε??

Τα λέμε τη Δευτερα με καλυτερη διάθεση....

Φιλάκια!!!

giasemi, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ είμαι 38 χρονών με δυο παλλίνδρομες, οι γονείς μου δεν έχουν εγγόνια, διότι είμαι μοναχοπαίδι και πολλές φορές σκέφτομαι ότι, αν είχα παντρευτεί νωρίτερα, ίσως θα τα είχα καταφέρει. Αλλά, αφού τώρα βρήκα τον κατάλληλο σύντροφο, πώς μπορούσα να είχα παντρευτεί νωρίτερα? Και, δεύτερον, παλλίνδρομες κυήσεις έχουν και πολύ μικρότερες κοπέλες, άρα ίσως δεν ισχύει εντελώς αυτό με την ηλικία.

Και μη σκέφτεσαι ότι στενοχώρησες τη μητέρα σου. Δεν έφταιγες εσύ που δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη. Και στο κάτω κάτω η μητέρα σου έχει ήδη εγγόνια, εσύ όμως δεν έχεις παιδιά. Όπως και η δική μου μητέρα, δεν έχει εγγόνια, έχει όμως το παιδί της (εμένα) που είμαι υγιέστατη και έχω μια καλή ζωή. Από εκεί και πέρα, αν η μητέρα μου ήθελε εγγόνια, ας φρόντιζε να κάνει και πολλά παιδιά.

Τα λέω κάπως ψυχρά και πολύ εκλογικευμένα, όμως έτσι πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα.

mama4 τι έχεις; Κρύωμα;

Εγώ έχω μια ατονία, μια εξάντληση, μια μιζέρια βρε παιδί μου..

Μάλλον περιμένω κι εγώ ν'αδιαθετήσω αν ο κύκλος μου είναι νορμάλ φυσικά..

Θα δείξει!

Αλλά μπήκε η Άνοιξη σήμερα.. κάτι είναι κι αυτό εεε?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες και καλο μήνα...ευχομαι μαζι με την ανοιξει να γεμισουμε και εγκυούλες......

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

giasemi, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ είμαι 38 χρονών με δυο παλλίνδρομες, οι γονείς μου δεν έχουν εγγόνια, διότι είμαι μοναχοπαίδι και πολλές φορές σκέφτομαι ότι, αν είχα παντρευτεί νωρίτερα, ίσως θα τα είχα καταφέρει. Αλλά, αφού τώρα βρήκα τον κατάλληλο σύντροφο, πώς μπορούσα να είχα παντρευτεί νωρίτερα? Και, δεύτερον, παλλίνδρομες κυήσεις έχουν και πολύ μικρότερες κοπέλες, άρα ίσως δεν ισχύει εντελώς αυτό με την ηλικία.

Και μη σκέφτεσαι ότι στενοχώρησες τη μητέρα σου. Δεν έφταιγες εσύ που δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη. Και στο κάτω κάτω η μητέρα σου έχει ήδη εγγόνια, εσύ όμως δεν έχεις παιδιά. Όπως και η δική μου μητέρα, δεν έχει εγγόνια, έχει όμως το παιδί της (εμένα) που είμαι υγιέστατη και έχω μια καλή ζωή. Από εκεί και πέρα, αν η μητέρα μου ήθελε εγγόνια, ας φρόντιζε να κάνει και πολλά παιδιά.

Τα λέω κάπως ψυχρά και πολύ εκλογικευμένα, όμως έτσι πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα.

Καθόλου ψυχρά δεν τα λες! Έτσι είναι.. Στο κάτω κάτω δεν υπογράφουμε συμβόλαιο με κανέναν ότι όλα θα έρθουν όπως τα θέλουμε.. Ας είμαστε ικανοποιημένοι με ό,τι έχουμε και στο τέλος μπορεί και να ανακαλύψουμε ότι τελικά αυτά θέλαμε! Παίζει κι αυτό!;)

mama4 τι έχεις; Κρύωμα;

Εγώ έχω μια ατονία, μια εξάντληση, μια μιζέρια βρε παιδί μου..

Μάλλον περιμένω κι εγώ ν'αδιαθετήσω αν ο κύκλος μου είναι νορμάλ φυσικά..

Θα δείξει!

Αλλά μπήκε η Άνοιξη σήμερα.. κάτι είναι κι αυτό εεε?

ΕΧΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ+ ΠΟΝΟΛΑΙΜΟ+ΚΑΤΑΡΟΗ.

''ΘΑ'ΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ, ΘΑ'ΝΑΙ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΤΑΝΟΙΞΗ.....''

ΟΥΟΥΟΥΟΥ ΠΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!

:) ΙΟΛΗ μου ωραία τα λες!! απλά ξέρεις όταν σου συμβαίνει τα σκέφτεσαι όλα αυτά... Βέβαια σίγουρα δεν εφταιξα έγω. Έκανα ότι περνούσε απο το χέρι μου. Να φανταστεις ειμαι καπνίστρια και μόλις έμεινα έγκυος ,το έκοψα μαχαίρι.

Βλέπω επίσης είμαστε συνομίληκες!! δυο παλλίνδρομες ε?

Ξέρεις τι έφταιξε? Εγώ είναι νωρις ακόμα να πω αλλά ελπίζω να μάθω

γιατί δεν είναι ωραίο να ζεις στην αβεβαιότητα... ειναι πολύ ψυχοφθόρο!

Ελπίζω την τρίτη φορά να είσαι τυχερή και να πάνε όλα καλά , στο εύχομαι απο καρδιάς.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...