Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!

Δομνινα μου φυσικα και αντεχω!!!! Ο αντρας μου θελει τον αλλο μηνα να με στειλει στην μαμα μου για να μην κανω τπτ γιατι αυτος εχει δουλεια!!! Ετσι ειπα να ξεκινησω να φτιαχνω το δωματιακι της μικρης αμα φυγω νωρις για την μαμα μου να ειναι ετοιμα αφου θα ξαναερθω μετα την γεννα!!!

Ειρηνακι μου το σκεφτομαι πως θα φυγω απο την κλινικη γιατι εχω δρομο 2 ωρες απο Θεσ/νικη μεχρι το σπιτι μου!!!! Το καθισματακι θα ειναι τελειως ξαπλα,αλλα βολευει για νεογεννητο??? μηπως κουραστει τοσες ωρες??? Λεει οτι ειναι απο 0 αλλα ανυσηχω!!!!

Αν λέει από 0 τότε είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να ξεπιαστεί το μωρό είναι να κάνετε συχνές στάσεις.. Αν και αυτό θα κοιμάται συνέχεια:rolleyes:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ο μπέμπης για πρώτη φορά χθες κοιμήθηκε 6.5 ώρες συνεχόμενα! Δεν το πίστευα λέμε.. Αφού ξύπνησα μόνη μου στις 4 και αναρωτιόμουν μήπως ξύπνησε και δεν τον άκουσα!

L2qIp2.png

Κοριτσακια μου γεια σας!Τι κανετε;Ολα καλα απο τα λιγα που διαβασα βιαστηκα βιαστηκα!Τα μωρακια μεγαλωνουν οι κοιλιτσες φουσκωνουν αρα ολα μια χαρα!

Εμεις καλα ειμαστε!Ειχαμε βαπτισια την Κυριακη!Εκλεγε παααρα πολυ το κοριτσι μου!!!!!!Εκλεγα και εγω!!!Χαμος εγινε!Τωρα ομως εχουμε ονοματακι!Χριστινα!!!Τελος καλο ολα καλα!

Τα λεμε!Φιλακια!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Κοριτσακια μου γεια σας!Τι κανετε;Ολα καλα απο τα λιγα που διαβασα βιαστηκα βιαστηκα!Τα μωρακια μεγαλωνουν οι κοιλιτσες φουσκωνουν αρα ολα μια χαρα!

Εμεις καλα ειμαστε!Ειχαμε βαπτισια την Κυριακη!Εκλεγε παααρα πολυ το κοριτσι μου!!!!!!Εκλεγα και εγω!!!Χαμος εγινε!Τωρα ομως εχουμε ονοματακι!Χριστινα!!!Τελος καλο ολα καλα!

Τα λεμε!Φιλακια!

Να μας ζήσει το Χριστινάκι λοιπόν. Γερό και καλότυχο να είναι στη ζωή της και να σας δίνει μόνο χαρές..

Κι εμείς έχουμε κλείσει ημερομηνία βάφτισης.. Βαφτιζόμαστε στις 20 του Οκτώβρη, ανήμερα της γιορτής μας.. του Αγ. Γερασίμου (μεγάλη η χάρη του). Από τώρα το σκέφτομαι και νομίζω ότι θα συγκινηθώ πάρα πολύ όταν ακούσω το όνομα του πατέρα μου.. Κι ένα άγχος το έχω αν θα κλαίει ο μικρός αλλά προς το παρόν δείχνει να το λατρεύει το νερό!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Να μας ζήσει το Χριστινάκι λοιπόν. Γερό και καλότυχο να είναι στη ζωή της και να σας δίνει μόνο χαρές..

Κι εμείς έχουμε κλείσει ημερομηνία βάφτισης.. Βαφτιζόμαστε στις 20 του Οκτώβρη, ανήμερα της γιορτής μας.. του Αγ. Γερασίμου (μεγάλη η χάρη του). Από τώρα το σκέφτομαι και νομίζω ότι θα συγκινηθώ πάρα πολύ όταν ακούσω το όνομα του πατέρα μου.. Κι ένα άγχος το έχω αν θα κλαίει ο μικρός αλλά προς το παρόν δείχνει να το λατρεύει το νερό!

Φιλάκια πολλά!

σε ευχαριστώ πολύ Δομινα μου και εσείς να να χαίρεστε το μπόμπιρα σας να είναι γερός και καλοτυχος !

αχ και η Χριστίνα μου λατρεύει το νερό και της αρέσει πολύ να βγαίνει φωτογραφιες αλλά εκείνη τη μέρα δεν ξέρω τι έπαθε !μάλλον τρόμαξε από τον κόσμο και από τους παπαδες είναι και κολλημένη μαζί μου και νευριασε που δεν την έπαιρνα και έγινε χαμός !!!!έκανε και λίγο εμετό πάνω στο νονό της!ανχώθηκα πολύ!ήταν και η συγκινηση .... !δυο φορες μου ειπε ο παπας "μη φοβασαι ευχη της δεινουμε!" Σαν τρελη θα ημουν!Θελω να δω το βιντεο!!!θα εχει πλακα!Το δευτερο λεω θα το βαπτησω μικρο να μην καταλαβαινει πολλα!

Με το καλο λοιπον να τον βαπτισετε να ακουσεις το ονομα του μπαμπακα σου!

Φιλακια!

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Αν λέει από 0 τότε είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να ξεπιαστεί το μωρό είναι να κάνετε συχνές στάσεις.. Αν και αυτό θα κοιμάται συνέχεια:rolleyes:

Ναι λεει οτι ειναι απο 0!!! Μαλλον θα το βαλουμε εκει και θα κανουμε στασεις:):)

Κορίτσια ο μπέμπης για πρώτη φορά χθες κοιμήθηκε 6.5 ώρες συνεχόμενα! Δεν το πίστευα λέμε.. Αφού ξύπνησα μόνη μου στις 4 και αναρωτιόμουν μήπως ξύπνησε και δεν τον άκουσα!

Αντε τωρα θα ξυπναει πιο αργα να ξεκουραστεις λιγάκι:)

Τα λεμε!Φιλακια!

Να σας ζησει το Χριστινάκι!!:):) Γερη και καλότυχη να ειναι:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλησπερα κοριτσια που χαθηκατε?ελπιζω να ειστε ολες καλα κ σεις κ τα μωρακια σας!εντος κ εκτος κοιλιτσας εμεις χαθηκαμε γιατι ειχαμε περιπετειες με τον μπαμπα μου επαθε εμφαγμα κ ηταν μονος του στο χωριο ευτηχως το καταλαβε κ πηγε στο νοσοκομειο χρειαστηκε ομως επεμβαση εκανε 3πλο μπαιπας κ τωρα αναρρωνει δεν μπορω να παω να τον δω ομως διοτι οι μικρες ειναι συναχομενες κ ειναι ανοιχτο χειρουργειο κ μας απαγορευουν οι γιατροι μηπως παρει μικροβιο αυτα τα νεα μας οι μικρουλες ολο κ ζωηρευουν καλα η μαρια δεν το συζητω μας ςχει αφησει αφωνους κ η μπεμπα εχει αρχισει να ξεπετιεται κ ριχνει πολυ ξυλο της μαριας χαχαχα την κοπαναει κ της τραβαει τα μαλλακια της χαχαχαχα περνει το αιμα της πισω

φιλακια κοπελες κ μην χανεστε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Δομνινακι μου γλυκο μακαρι οι συνθηκες να το ευνοουσαν και θα το ηθελα οσο τιποτα να ερθουμε μαζι σας στο χωριο για λιγες μερες!!! Σ' ευχαριστω παρα πολυ που το προτεινες και μας σκεφτηκες! Οσο το σκεφτομαι στενοχωριεμαι που για την ωρα δεν μπορει να γινει ομως θα κρατησω την προσκληση και ισως λιγο αργοτερα να τα καταφερουμε!!!!!

Ο αντρας μου ειναι απο τη Μυτιληνη! Του χρονου πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα θα παμε στον παππου και στη γιαγια για τα μπανακια μας και την καλοπεραση μας βεβαιως βεβαιως!!!

Χρυσακι μουυυυυ να σας ζησει το Χριστινακι σας, να ειναι καλοφωτιστο και τυχερο στη ζωη του κι εσεις να την καμαρωσετε οπως ποθειτε! Να μας γραφεις νεα σας!!

Μαγδακι εννοειται πως το μωρο το πηρα σπιτι με το ειδικο καρεκλακι αυτοκινητου και παλι ετρεμε η ψυχη μου μη πεταχτει απο το πουθενα κανενας βλαμμενος κι εχουμε αλλα! Μεχρι να μπουμε σπιτι ειπα αμην και πως!!! Κι εμεις σχεδον 2 ωρες δρομο ειχαμε. Η μικρη δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου ισα ισα κοιμοταν σε ολη τη διαδρομη. Την ειχα ταισει/αλλαξει φευγοντας οποτε δεν ειχαμε γκρινιες!!

Οσο για τα νουμερα στα ρουχα εγω μετανιωσα που δεν πηρα κι αλλα ρουχαλακια 0 νουμερο. Δεν ξερω, παιζει ρολο και το βαρος/υψος του μωρου. Η δικη μου γεννηθηκε 3 κιλα ακριβως και 49 εκατοστα και ακομη και τα φορμακια/εσωρουχακια 0 νουμερο της ηταν καπως μπολικα. Τωρα της κανουν καλη εφαρμογη! Αναλογα βεβαια και τη μαρκα. Καποια τωρα της ειναι ισα ισα, καποια εχουν τελεια εφαρμογη κι ενα μονο δεν της κανει!

Τα 0-3 εξακολουθουν να της ειναι λιγο μπολικα αλλα οκ δεν μοιαζει πια με φασουλη χαχαχα! Εγω θα σου προτεινα να παρεις και μερικα τετοια!

Οσο για τα μακρυμανικα ισως κανα 2 να τα χρειαστεις για τις βραδινες ωρες εκτος αν θα εχεις υπνοσακο! Αλλιως ολη τη μερα μη σου πω θα το εχεις μονο με το εσωρουχακι του! Καλτσακια απ οσο ξερω ομως πρεπει να του φορας μεχρι να ρυθμισει τη θερμοκρασια του το μωρακι!

Ανδριανη περαστικα στον μπαμπα σου!! η Μαριω σου φαινεται βρηκε το μαστορα της χαχαχαχαχα! Η Τζενη τι κανει με τη κορακλα της;;;; Να της δωσεις χαιρετισματα!!!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε!

Είμαστε πολύ καλά παιδάκια.. Κοιμόμαστε μια χαρούλα το βράδυ, τρώμε όλο μας το φαγητό και έχουμε αρχίσει και καθόμαστε και στο ριλάξ αλλά και στον καναπέ και απασχολούμαστε κάπως δημιουργικά με ένα παιχνιδάκι που κάνει τον ήχο της αγελάδας!

Κάθε μέρα αλλάζει φατσούλα και τον ερωτεύομαι όλο και περισσότερο! Την Κυριακή που μας έρχεται γινόμαστε 3 μηνών άντρες και παρόλα αυτά που φαίνεται σαν ψέμματα.

Σήμερα πήρα και το ΟΚ από τη δουλειά μου και επισήμως γυρνάω στη δουλειά 1η Νοέμβρη και αρχίζω να πληρώνομαι από τέλος Ιουνίου.. Δόξα το Θεό διότι είχαν στριμώξει λίγο τα πράγματα και αν αναγκαζόμουν να πάρω το εξάμηνο θα δυσκολευόμασταν ακόμη περισσότερο.

Ο ΟΑΕΔ είναι τα ζώα μου αργά. Από 30 Απριλίου που έχω καταθέσει τα χαρτιά πήρα σήμερα τηλέφωνο και δεν ξέρουν ακόμη αν δικαιούμαι επιπρόσθετο ποσό διότι λέει δεν μπορούν να δούν τα ένσημα του Ιανουαρίου από το ΙΚΑ στο σύστημα (άσχετα αν τους τα έχω πάει εκτυπωμένα από τη δουλειά μου και σφραγισμένα). Έτσι την επόμενη βδομάδα θα πάρω τηλέφωνο και ελπίζω να έχουμε κάποιο καλό αποτέλεσμα.

Ειρηνάκι η Λαμία το καλοκαίρι δεν παλεύεται. Όλο το καλοκαίρι θα βρίσκομαι στο Βόλο οπότε μπορείτε να πεταχτείτε και για σαββατοκύριακο, έτσι για να αλλάξετε τον αέρα σας.

Φιλιά πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

κοπελιτσες μου γεια σας.εχω να μπω πολυ καιρο,αλλα ειχα θεματα με τη μικρη.εκει που ειπαμε οτι ηρμησαμε με τους κολικους,παθαινει γαστρεντεριτιδα,ευτηχως δεν χρειαστηκε να νοσηλευτουμε.ειναι δυνατο παιδι και το ξεπερασε μονο του.πρι 5 μερες καναμε κ εμβολιο,2πλο και η γκρινια της δεν παλευεται.

δομνινακι μου η δικια μου τραβαει κατι 8ωρα και 9ωρα υπνου το βραδυ απο 2 μηνων.η γιατρος μου ειπε να μην τη φοβαμαι,οταν πεινασει θα ξυπνησει.ειναι κ πολυ μπουμπου και δεν εχει αναγκη.

μετρηθηκαμε.ειμαστε 6700 και 64 ποντους.ολοι μου λενε οτι μοιαζει για 6 μηνων.

η αληθεια ειναι οτι μου εχει πεσει η μεση.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου γεια σας!

Τι κανετε;τα μωρακια μας ολα καλα ε;μας παιδευουν γλυκα και μας αρεσει ετσι;;;;

Τζενη θυριακι η μπουμπου σου!φτου φτου!και μενα απο 2-3 μηνων δεν ξυπναει το βραδυ!πολυ σημαντικο!!!μπραβο!κοιμασαι καλα ρε παιδι μου!

Δομινα μου ολοκληρος αντρας εγινε!!!μπραβο!χαχαχα!σε εχει τρελανει ο μπομπιρας κανονικα ετσι;χαχαχα!γερος να ειναι να τον χαιρεσαι!

Ειρηνακι μου για ποτε θα τα γεμισει τα φορμακια δεν θα το καταλαβεις!μεγαλωνουν πολυ γρηγορα τα ατιμουλικα!φανταζομαι οτι εκμεταλευεσαι καθε λεπτο μαζι της!Εμεις εχουμε γινει επικυνδυνα κολλητες!χαχαχα!αλλα δεν ξερεις ποσο μου αρεσει!ολοι μου λενε θα εχω προβλημα αργοτερα και δεν θα μπορω να παω πουθενα κτλ αλλα χωρις το μωρο μου που να παω;;;;χαχαχαχα!

Σας ευχαριστω πολυ για ευχες οοολες και ευχομαι και εγω οτι επιθυμειτε να ειναι γερα και τυχερα ολα τα μωρακια και αλλα πολλα πολλα να εχουμε!με το καλο να ερθουν και τα εμβρυακια στις αγκαλιτσες των μαμαδων τους!

Εμεις σημερα καναμε εμβολιακι!καλα.... τον γιατρο εχει καμποσο καιρο που τον καταλαβαινει και μολις τον βλεπει βαζει τα κλαματα!Φτασαμε τα 10 κιλα και τους 76 ποντους!Το κοριτσακι μου μεγαλωσε!Την κραταμε με το ενα χερακι και περπαταει κανονικα!αρχισε να στεκεται λιγο μονη της και τολμαει ενα δυο βηματακια!εχει πολυ πλακα!ο γιατρος λεει ειναι ετοιμη να περπατησει ειναι πολυ δυνατη λεει!εμαθε να λεει μαμα μπαμπα παππου και αντε!μας μαλωνει κανει νευρακια χτυπαει παλαμακια κανει ψεματα πως βηχει....!καραγκιοζακι!!!χαχαχα!δοντια ακομα δεν λεει να βγαλει!!!αν μοιαζει εμενα θα κανουμε γεννεθλια χωρις δοντακια!χιχιχι!

Κατα τα αλλα ολα καλα!Οπως σας ειπα καναμε προετοιμασια για δευτερο νινι και ο μηνας που μας περασε ηταν ο πρωτος που προσπαθησαμε αλλα μαλλον δεν ειμαι εγκυος ακομα!Δηλαδη αυριο πρεπει να μου ερθει περιοδος αλλα εδω και δυο μερες εχω λιγο ροζ αλλα δεν ηρθε κανονικα!και αυτο ειναι τριτη φορα συνεχομενη που το παθαινω!δηλ λιγες μερες πριν μου ερθει κανονικα εχω λιγο ροζ!!!!μου την εχει δωσει λιγο και αυριο λεω να παρω το γυναικολογο μου τηλ!

Αυτα τα νεα μας κοριτσια!

Φιλακια πολλα!Τα λεμε!

xDoop3.png

pcDup3.png

Καλημέρα!!!

Χρυσα μου και εγω το παθαινα και οταν εβλεπα τα καφετια ελεγα δεν ειμαι γιατι στις προηγουμενες εγκυμοσυνες δεν ειχα, αλλα αυτην την φορα ειχα καφε και ροζ αρκετες μερες νωριτερα και τελικα ημουν εγκυος!!!:):) Μην κοιτας συμπτωματα ειλικρινα πιστευω οτι καποιες φορες υπαρχουν και καποιες δεν υπάρχουν, καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη!!!!

Σου ευχομαι καλή επιτυχια και συντομα ενα +++++++++++++++++!!!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλησπερα σε ολες τις κοπελες,μανουλες ,εγκυουλες κ οσες προσπαθουν!

ειχα γραψει σχεδον 10 μηνες πριν οταν βιωνα την δευτερη μου αποβολη κ μετα την τριτη που εγινε πριν 4 μερες αποφασισα να ανοιξω καινουριο τοπικ αλλα καποιες κοπελες με παροτρυναν να γραφω εδω.ελπιζω μονο να μην στεναχωρησω καμια που θα θυμισω δυσαρεστα γεγονοτα :oops: για αυτο κ δεν απευθυνθηκα απο την αρχη εδω.

αντιγραφω λοιπον την ιστορια μου:

μεσα σε 1,5 μολις χρονο μια βιοχημικη,μια παλινδρομη με κενο σακο κ μια ακομα παλινδρομη στην 8η εβδομαδα(για την ακριβεια το μωρακι μου σταματησε την αναπτυξη 6εβ κ 5 ημ ).

σκεφτηκα αν υπαρχουν κ αλλες κοπελες να μοιραστουμε τα συναισθηματα μας,τις εμπειριες μας κ εννοειται θα με παρηγορουσε πολυ να διαβαζα ιστοριες που ειχαν αισιο τελος μετα απο καποιες αποβολες.

να ευχηθω μεσα απο την καρδια μου σε ολες τις κοπελες να χαιρονται τα μωρακια τους κ αυτα που ειναι ακομα μεσα στις κοιλιτσες κ αυτα που τα εχουν στην αγκαλιτσα τους κ ελπιζω καποια στιγμη να γραφω κ εγω τα δικα μου ευχαριστα.

SoFFp3.png

7Scup3.png

pWvMp3.png

καλησπερα σε ολες τις κοπελες,μανουλες ,εγκυουλες κ οσες προσπαθουν!

ειχα γραψει σχεδον 10 μηνες πριν οταν βιωνα την δευτερη μου αποβολη κ μετα την τριτη που εγινε πριν 4 μερες αποφασισα να ανοιξω καινουριο τοπικ αλλα καποιες κοπελες με παροτρυναν να γραφω εδω.ελπιζω μονο να μην στεναχωρησω καμια που θα θυμισω δυσαρεστα γεγονοτα :oops: για αυτο κ δεν απευθυνθηκα απο την αρχη εδω.

αντιγραφω λοιπον την ιστορια μου:

μεσα σε 1,5 μολις χρονο μια βιοχημικη,μια παλινδρομη με κενο σακο κ μια ακομα παλινδρομη στην 8η εβδομαδα(για την ακριβεια το μωρακι μου σταματησε την αναπτυξη 6εβ κ 5 ημ ).

σκεφτηκα αν υπαρχουν κ αλλες κοπελες να μοιραστουμε τα συναισθηματα μας,τις εμπειριες μας κ εννοειται θα με παρηγορουσε πολυ να διαβαζα ιστοριες που ειχαν αισιο τελος μετα απο καποιες αποβολες.

να ευχηθω μεσα απο την καρδια μου σε ολες τις κοπελες να χαιρονται τα μωρακια τους κ αυτα που ειναι ακομα μεσα στις κοιλιτσες κ αυτα που τα εχουν στην αγκαλιτσα τους κ ελπιζω καποια στιγμη να γραφω κ εγω τα δικα μου ευχαριστα.

Καλησπέρα μανούλες, καλησπέρα Κρίστυ μου!

Κι εγώ παρακολουθώ απο παλιά το τόπικ αυτό, από τότε που είχα κι εγώ μία παλίνδρομη κύηση.... Δεν έγραφα, ήμουν στο τσακ πολλές φορές να γράψω, αλλά η ψυχολογία μου ήταν πολύ περίεργη με αποτέλεσμα να μην γράψω παρά μόνο 1-2 φορές πρόσφατα όπου είπα την άποψή μου βοηθώντας κάποια άλλη μανούλα. Έτσι μπήκα και τώρα να μοιραστώ μαζί σου τη δική μου ιστορία/άποψη. :rolleyes:

Τώρα πια όπως θα δεις και στο τικεράκι μου, είμαι μανούλα, έχω μια κορούλα φοβερή 13,5 μηνών κι ευχαριστώ το Θεό κάθε μέρα για αυτό το δώρο.... Πριν την κόρη μου όμως όπως προανέφερα είχα κι εγώ παλίνδρομη κύηση ήταν η πρώτη εγκυμοσύνη μου και φαρμακερή... Το πρώτο μου μωράκι παλινδρόμησε στις 6μιση βδομάδες όπως ακριβώς κι εσένα το τελευταίο μωρό σου και έκανα απόξεση. :cry: :cry: :cry: Πότέ και για κανένα λόγο δεν έχω κλάψει τόσο στη ζωή μου. Ήμουν εντελώς απογοητευμένη για μέρες.... Το όνειρο κράτησε λίγο, ο πόνος όμως ήταν πολύ μεγάλος. Απελπισία, θυμός, στεναχώρια και ένα τεράστιο "ΓΙΑΤΙ" υπήρχαν μόνο στο μυαλό και την ψυχή μου της μέρες εκείνες, σιγά σιγά όμως επανήλθα, το άφησα πίσω, χωρίς φυσικά να το ξεχάσω, και είπα τον επόμενο κιόλας μήνα να βάλω με τον άντρα μου και πάλι μπροστά τις προσπάθειες για νινί. Ευτυχώς δεν άργησε να έρθει και 3 μήνες μετά μαθαίνω πως και πάλι είμαι έγκυος...Όλα αυτή τη φορά πήγαν κατ' ευχήν και είχα μία υπέροχη και εύκολη εγκυμοσύνη. Τώρα στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει μια σκιά, ένα μελανό σημείο και όταν το επαναφέρω στη μνήμη μου στεναχωριέμαι, θυμάμαι πόσο είχα φρικάρει την ημέρα της απόξεσης και τις επόμενες, αλλά βλέπω και το τώρα και συνειδητοποιώ οτι η ζωή μια μας κατσουφιάζει και μια μας χαμογελάει. Είμαστε δυνατοί και τα αντιμετωπίζουμε όλα, άλλωστε υπάρχουν και πολύ δυσκολότερες καταστάσεις από τις δικές μας.

Ένα μωράκι περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να το φέρεις στον κόσμο και τότε θα γίνεις κι εσύ η πιο ευτυχισμένη μανούλα του κόσμου, δεν θα πιστεύεις οτι ζεις το θαύμα κι έχεις μια ψυχούλα νέα στην αγκαλιά σου. Θα συμβεί όμως και σύντομα, μένεις έγκυος και αυτό είναι που μετράει, θα ξαναμείνεις και θα έχεις τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Έχεις κάνει εξετάσεις; Τι σου συμβούλεψε ο γιατρός σου; Λογικά θα είναι τυχαία ατυχή γεγονότα...

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

κριστι μου καλα εκανες κ εγραψες εδω ολες μας θα σε βοηθησουμε η καθε μια με την εμπειρια της πς να προχωρησεις οπως σου εγραψα κ απο κει μανουλα θα γινεις βαλτο καλα στο μυαλο σου!!!!

η δικη μου ιστορια εχει ως εξης 1 εγκυμοσυνη μετα απο 2,5 χρονια προσπαθειας εληξε πολυ συντομα 10 μερες για την ακριβια αρχισε αιμοραγια κ μετα αποβληθηκε μονο του αν με ρωτησεις θα σου πω η πρωτη πονεσε περισσοτερο η δευτερη εγκυμοσυνη μου κρατησε 9 εβδομαδες κ εξελιχθηκε σε παλινδρομη εκανα αποξεση κ περιμενα 4 μηνες να ξαναβαλω μπρστα εντολη γιατρου εκανα θρομβοφιλικο ελεγχο, ιστολογικη εξετασεις μπολικες εκανα πλουσια τα μικροβιολογικα αποτελεσμα ?μονο η θρομβοφιλια που ομως γνωριζα απο την πρωτη αποβολη κ εκανα ενεσεις στην δευτερη αλλα παλι το εχασα το μωρακι μου την τριτη φορα που εμεινα εγκυος ειχα δυδιμα αλλα μονο το ενα προχωρησε οταν μου το ειπε ο γιατρος κοπηκαν τα ποδια μου ειπα παει θα το χασω κ αυτο η μαρια μου ομως ειναι κατω κ παιζει με την γιαγια της 11 μηνες μετα την γεννηση της μαριας απροσμενα ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου που ειναι ενα κουκλακι ζωγραφιστο ,ξερω πολυ καλα πως αισθανεσε ειναι ομως καλοκαιρι βγες εξω γλεντησε κανε τα μπανακια σου κ μετα βουρ για μπεμπε παλι .επισης να ξερεις οτι κ οι αντρες μας μπορει να μην το διχνουν αλλα πονουν διπλα κ για την απωλεια αλλα κ με το να μας βλεπουν να υποφερουμε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...