Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες μανούλες και πανέμορφα μπεμπάκια..

Τι μου κάνετε; Που είστε χαμένες; Μάλλον ο καιρός είναι.. αλλιώς δεν εξηγείται..

Εμείς είμαστε μια χαρούλα. Πήγαμε τελικά στην παιδίατρο χθες.. Σε 24 μέρες το μωρό μου πήρε 4 ολόκληρους πόντους και 1.100 γρμ και όλα αυτά από το γάλα της μανούλας! Τον ακροάστηκε και ευτυχώς δεν έχει ακροαστικά. Το χουρχουρητό που ακούγαμε είναι μυξούλες που του κάθονται στο λαιμό και γι' αυτό πρέπει σχεδόν συνέχεια να τον πλακώνω με τον φυσιολογικό ορό.. Δεν περίμενα ότι θα το έλεγα ποτέ διότι εγώ είμαι ψύχραιμη με αυτά αλλά όταν χθες είδα να του χώνει το ξυλάκι στο λαιμό σφίχτηκε η καρδιά μου... τελικά μόνο όταν κάνεις το δικό σου παιδί καταλαβαίνεις ορισμένα πράγματα.. Ο καημενούλης μου χθες τσαντίστηκε τόσο πολύ που τον πείραζε η γιατρός που μετά κάναμε ώρα να τον συνεφέρουμε και γυρίσαμε σπίτι και θήλαζε λιμασμένα για μια ώρα σχεδόν.. με ξεζούμισε σας λέω!

Μας έδωσε την άδεια να πάμε στο χωριό μας για το πάσχα, μας είπε αν κάνει ζέστη να βάλουμε πιο ελαφριά ρουχαλάκια και θα μας ξαναδεί μετά τις 16 Μαϊου για να κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο το οποίο θα είναι ή εξαπλό ή πενταπλό.. Πολύ φορτωμένα τα εμβόλια βρε κορίτσια.. ας ελπίσουμε να μην έχει καμία παρενέργεια. Μέχρι τότε συνεχίζουμε τις πολλές αγκαλίτσες και το άφθονο γαλατάκι της μαμάς!

Σας σκέφτομαι όλες και σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

δομνινακι αν εκανες ετσι για το ξυλακι στο εμβολιο τι θα κανεις?χαχαχαχ σκεφτομαι απο τωρα την εκφραση σου!

να σας πω εγω τι παθαμε χθες!πηρα τα παιδια να τα παω στην δερματολογο γιατι εβγαλαν κατι σαν ξηροδερμια φτανοντας πατρα ενας κυριος 80 χρονων βγηκε απο στοπ κ μας επεσε πανω για καλη μας τυχη ειχαμε καλο αυτοκινητο κ λεω ειχαμε γιατι τωρα εγινε παλιοσιδερα οποτε καταλαβαινεται τι χτυπημα μας εδωσε χτυπησε απο την μερια του αντρεα κ το πισω καθισμα που ειχα την μαρια ευτηχως χτυπησε στην μεση κ δεν βρηκε πορτα αλλιως θα μου το σκοτωνε το παιδι κ με την φορα που ειχαμε πηγαιναμε για την κολωνα αλλα πεσαμε πανω σε ενα αλλο αυτοκινητο το οπιο διαλυσαμε κυριολεκτικα .ακομα δεν πιστευω πως βγηκαμε σωοι απο τετοιο χτυπημα ευτηχως τα παιδια δεν εκλαιγαν τα πηγα προοληπτικα στο καραμανδανειο κ δεν ειχαν τπτ κ το αστειο της υποθεσης?μου λεει η γυναικα του γιατι μας χτυπησατε? τι της λες?του λεω να συγχωρας που δεν μου επαθαν τπτ τα παιδια γιατι σου ορκιζομαι εδω θα σε σκοτωνα .κοριτσια τα παιδια σε καθησμα κ μεχρι το περιπτερο να πηγαινετε αν δε τα ειχα μεσα ασφαλισμενα δεν θα τα ειχα τωρα κ το κυριοτερο ηταν το αυτοκινητο γερο κ δεν εγινε μαζα με δυο χτυπηματα.παραδοξος ειχα περισσοτερη ηρεμια απο τον αντρεα που ουρλιαζε τα παιδια κ τα παιδια τα οποια τον κοιτουσαν ολο απορια κ η μαρια ελεγε παει το τουτου του μπαμπα εν εχει πολτες τωλα ειθε ο γελος κ το εκανε μπαμμμμμμμ κ ο πατελας μου εν εχει τουτου τωλα!!!γελαγαν οι αστυνομοι τελος καλο ολα καλα η μπεμπουλα μου κοιμαται κ η μαρια βασανιζει τις γιαγιαδες της τωρα που γραφω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Βρε Αδριανή όντως άγιο είχατε.. θα μπορούσατε να έχετε χτυπήσει πολύ άσχημα! Τέλος καλό όμως, όλα καλά!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είναι υποχρεωτικό για τον οποιονδήποτε να καταθέτει το δίπλωμά του με το που κλείνει τα 65; Από κει και πάνω είναι δημόσιοι κίνδυνοι και δεν βλέπω το λόγο γιατί να οδηγεί κάποιος αφού τα αντανακλαστικά του θα είναι σίγουρα μειωμένα!

Στα εμβόλια θα κλείνω τα μάτια.. Έχω που έχω θέμα με τις ενέσεις στον εαυτό μου, πόσο μάλλον να βλέπω να κάνουν ένεση στο παιδί μου!

L2qIp2.png

δεν το συζητω Αγιο ειχαμε σιγουρα.για αλλη μια φορα βλεπω ποσο τυχερη ειμαι οι αστυνομικοι εκαναν το σταυρο τους που με τετοιο τρακαρισμα δεν παθαμε γρατζουνια.

εγω δομνινα στα εμβολια σκυβω πανω στην μπεμπουλα την φυλαω την ωραπου το κανει κ ετσι γλυτωνω το μισο κλαμα αφου ειναι ηδη στην μαμα της παρηγοριεται.κ μεις εχουμε την τριτη τσιμπι η μπεμπουλα παεισιφουνας με την περπατουρα κ πεφτει πανω στα επιπλα κ μας αγριευει κ λεει ντα ντα ντα εεεεεεεεεεεε ντα ντα ντα χαχαχαχαχαχαχχα ειναι αφασια κ η μαρια που παντα ειναι καπου εκει διπλα της λεει τι ειναι μουρηηηηηη?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλημερα!!!!

Δομνινα μου καλα να περάσετε!!!

Ανδριανη περαστικά σας!!! Αυτο λεγαμε και εμεις προχθες για εναν 80 χρονων που οδηγουσε!!!! Αφου δεν το εχεις ανθρωπε τι το θες!!!!!! Αγιο ειχατε!!!! Τα μικρα ξεχνανε αμεσως!!!! Η Μαρια πολύ γελιο!!!!!!

Εμεις πηγαμε στο γιατρό μας, μας ειδε την μπεμπουλα, ειναι σιγουρα μπεμπουλα μας τα εδειξε τα κάλη της!!!! Με ζουλιξε λιγο να δει καρδουλα και κεφαλακι, μας ειπε πως ειναι καλά η μικρουλα και μεγαλώνει κανονικά, τελικα ΠΗΤ εχω 3 Σεπ (συμφωνα με την περιοδό μου) και η μικρη ειναι 410 γρ!!!!:-):smile::-) Και ο τραχηλος 3,4!!!

Αλλα σημερα ξυπνησα σαν πιασμενη με ποναει δεξια κατω, διπλα στο ισχυο, μπορει να ειναι εντερο ή ουροδοχο κυστη καπου εκει παιζει μπαλα και η μικρη!!! ελπιζω να περασει μεχρι αυριο γιατι οταν σηκωνομαι το πρωτο λεπτο με τραβαει και πονάω!!!! Οταν ξαπλωνω ειμαι καλά!!!

Σημερα θα παω βολτιτσα!!!! Εχει τελεια μερα:-):smile:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!!:)

Καναμε και εμεις β επιπεδου και η μικρουλα μας ειναι καλά!!!!!!!!! Την ζαλισαμε την γιατρο γιατι δεν αλλαζε θεση με τπτ:)ειναι και πεισματάρα!!!:):) 4 ωρες εκανε η γιατρος για να τα δει όλα!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Χάθηκα εδώ και 3 μέρες διότι ο κακομοίρης ο μπεμπάκος μου ταλαιπωρείται ακόμη με τα φλέγματα στο λαιμό του.. Προχθές το βράδυ ήταν δραματική η κατάσταση. Κάθε μισή ώρα το μωρό πεταγόταν από τον ύπνο του διότι πνιγότανα από τα φλέγματα. Εννοείται ότι πεταγόμουν κι εγώ μαζί του και φυσικά δεν κοιμηθήκαμε σχεδόν καθόλου.. Αφού είδα και αποείδα πήρα πάλι χθες την παιδίατρο τηλέφωνο και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε γιατί όλος ο κόσμος είναι με μύξες είναι πολύ ορός στα ρουθουνάκια και να τον κοιμίζουμε στο καρότσι αφού βάλουμε λίγο πιο ψηλά την πλάτη γιατί τελείως ανάσκελα ζορίζεται πολύ.. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε αυτό χθες το βράδυ αλλά ο μπέμπης δεν βολευόταν στο καρότσι. Αποτέλεσμα ... κοιμήθηκε όλο το βράδυ μπρούμητα στην κυριολεξία πάνω μου.. Όταν ανέφερα στην παιδίατρο ότι μπρούμητα δεν έχει πρόβλημα ο μικρός και ότι τον παίρνω και κοιμόμαστε μαζί μου είπε ότι θα μάθει στην αγκαλιά.. Ε, προκειμένου να ταλαιπωρείται το μωρό μου και να μην κοιμάται κανείς, ας μάθει.. Αν δεν τον πάρω τώρα αγκαλίτσα πότε θα τον πάρω;

Σήμερα πρέπει να πάω και ΟΑΕΔ για τις συμπληρωματικές παροχές μητρότητας.. Ο μπέμπης κοιμάται όμως τώρα και περιμένω να ξυπνήσει για να τον ετοιμάσω να πάμε.. Ο καιρός είναι τόσο ζεστός εδώ που χθες τον είχα μόνο με το ζιπουνάκι.. για πρώτη φορά βγάλαμε μπρατσάκια και μπουτάκια έξω και πραγματικά ήταν για φάγωμα!

Μαγδούλα ζόρικη η μπέμπα.. Εμένα ο δικός μου ήταν από την αρχή απόλυτα συνεργάσιμος.. Και στην αυχενική και στην β' επιπέδου μας άφησε και τα είδαμε όλα σχετικά γρήγορα!

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

κοριτσιααααααααα αργησα να γραψω αλλα δεν ηρθα μονη! ηρθα με την κορη!!!!!

γεννησαμε καλεεεεεεε, το πιστευετε;;;;;;;;

παρασκευη 26/4 και ωρα 12:15 το μεσημερι! ειχα χαθει γιατι ειχαμε κατι χαζοεπιπλοκες κι επρεπε να μπω νωριτερα για γεννα, αλλα τελος καλο ολα καλα!

η μικρη γεννηθηκε στις 37 εβδ και 5 ημερων 3 κιλα ακριβως και 49 εκατοστα! θηλαζουμε αποκλειστικα κι εχουμε κανει το ζιζι σκουλαρικι ενα πραγμα! τωρα δειχνει να προσαρμοζεται στο σπιτι και να κοιμαται λιγο παραπανω αλλιως δεν ξεκολλαει απο πανω μου!

με την 1η ευκαιρια θα ξαναμπω να πω τα νεα μας!

σας φιλω ολες!!!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

παρασκευη 26/4 και ωρα 12:15 το μεσημερι! ειχα χαθει γιατι ειχαμε κατι χαζοεπιπλοκες κι επρεπε να μπω νωριτερα για γεννα, αλλα τελος καλο ολα καλα!

η μικρη γεννηθηκε στις 37 εβδ και 5 ημερων 3 κιλα ακριβως και 49 εκατοστα! θηλαζουμε αποκλειστικα κι εχουμε κανει το ζιζι σκουλαρικι ενα πραγμα! τωρα δειχνει να προσαρμοζεται στο σπιτι και να κοιμαται λιγο παραπανω αλλιως δεν ξεκολλαει απο πανω μου!

σας φιλω ολες!!!!

Καλώς τις όμορφες:tongue:

Άντε βρε και ανησυχήσαμε! Πόσο χαίρομαι για σένα κοριτσάρα μου δεν λέγεται! 26/4 έχει γενέθλια και η πολυαγαπημένη μου ανηψούλα η Μελινούλα μας.. τώρα θα γιορτάζουμε διπλά!

Τα κατάφερες κοριτσάρα μου... ξέρω ακριβώς πως νιώθεις.. έτσι ένιωθα κι εγώ τις πρώτες μέρες και νιώθω ακόμη μπορώ να σου πω.. Κι εμείς σκουλαρίκι είμαστε τον περισσότερο καιρό.. Όλη μέρα δεν κοιμάται αλλού εκτός από πάνω μου αλλά ευτυχώς το βράδυ κοιμάται στην καλαθούνα του.. Να την αγκαλιάσεις, να τη μυρίσεις, να τη χαρείς όσο γίνεται περισσότερο.. τόσα πέρασες και πρέπει να το ζήσεις με όλη την ένταση των συναισθημάτων..

Μαγδούλα ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

σας φιλω ολες!!!!

Αααααααααααααααααα δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρηνη μου συχγαρητηρια!Να τη χαιρεστε!!!!!!!!Να ειναι γερη και καλοτυχη!

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμενουμε να μας πεις λεπτομεριες οποτε μπορεσεις φυσικα!

Φιλακια πολλα!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

697474784_1622482.gif

Ειρηνη μου,συγχαρητηρια...!Να σας ζησει....!!

Το χάδι σου σαν βάλσαμο, φωλιά η αγκαλιά σου

τα μάτια σου ο κόσμος του και μέλι τα φιλιά σου.

Να είναι πάντα ήρεμο, να είναι ευτυχισμένο

και πάντοτε απ” το κακό καλά προστατευμένο.

Να μεγαλώσει γρήγορα, να” ναι καλό παιδάκι

και εσείς να καμαρώνετε για αυτό το πλασματάκι.

χαριζω φαρμακα εξωσωματικης 3 κουτια ενεσεις gonal 300 iu/5ml (θυλακιοτροπινη αλφα ) και 1 κουτι cetrotide 0.25mg (μανιτολη) εαν καποια ενδιαφερεται στειλτε μου εμαιλ στο [email protected] για να συνεννοηθουμε να σας τα στειλω ειναι απο την πρωτη μερα αγορας διατηρημενα σε ψυγειο

Καλημέρα κοριτσια!!! Που χαθηκατε????

Εφυγε η Δομνινα και ερημωσε το καφέ???

Μια ερωτηση για οσες ειχαν ζαχαρο...... το πρωινο μου ειναι καλό γυρο στο 80 αλλα μετα 1 ωρα απο το φαγητο εκει που ηταν συνηθως 100-115 τωρα ειναι 115-125 να ανησυχησω οτι αρχησε να ανεβαινει???? 1 φορα μονο πηγε στο 140 γιατι ειχα φαει τσουρεκι!!! Θα παρω τηλ τον γιατρο μου την Δευτερα. Λετε να μην τις γλυτωσω τις ινσουλίνες??? Δεν θελω να αναιβει άλλο!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...