Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε όλες κορίτσια..

Το ξέρω ότι χάθηκα αυτές τις μέρες αλλά με τρέχει ο γιος μου. Χθες ο καημενούλης όλη μέρα ήταν ξύπνιος και ήθελε να θηλάζει.. οπότε καταλαβαίνετε ότι στο τέλος παραλίγο να πάω για απόσυρση από τον πόνο στην πλάτη και στη μέση.. Μπορεί να είναι μόλις 3.200 kg αλλά αν έχεις αυτό το βάρος στα χέρια όλη μέρα ένα ντουβρουτζά τον παθαίνεις..

Πήρε 280 γραμμάρια την τελευταία βδομάδα μόνο από το γάλα μου και σήμερα κλείσαμε και ημερομηνία βάφτισης! 20 Οκτώβρη, ανήμερα τη μέρα της γιορτής του στις 12 το μεσημέρι το μικρό θαυματάκι μου θα πάρει και επίσημα το ονοματάκι του... να είμαστε καλά και γεροί μέχρι τότε!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια!!!!

Δομνινα τι κανει ο μικρος????

Σοσαντ πως ειναι ο ηλιοκαμενος????

Ανδριανη τι κανουν οι μικρες???

Ειρηνακι πλησιαζει ο καιρος!!!!!

Εμεις ειμαστε καλα η μικρη παιζει μπαλα με την ουροδοχο κυστη μου (μερικες φορες λεω πως θα χρειαστω πανες ακρατειας);) επισης τις αρεσει να κλωτσαει προς τον κολπο μου- τραχηλο!!! Ειναι πολυ ζουζουνο!!! ειναι λιγο χαμηλα ελπιζω να αναιβει!!!

Σας φιλω

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;Εμεις μια χαρα!Η μπεμπα ειναι απολαυση!Εχει μεγαλωσει πολυ και μας κανει ολο καινουρια κολπακια!Ειναι μια τρελα!

Κλεισαμε για βαπτησια στις 26/05 και τρεχω για τις ετοιμασιες!Εχουμε παραγγειλει προσκλητηρια και μπομπονιερες εκλεισα φωτογραφο ανθοπωλειο για ενα μικρο στολισμο μου εμειναν τα γλυκακια μονο!σημερα κανονισα κομωτρια και αισθητηκο (τι να μην ειμαι μια ομορφη μαμα;) και φυσικα πρεπει να παμε να ψωνισουμε κανενα ρουχαλακι και εγω και ο συζυγος και φυσικα η μπεμπα!Η Χριστινα μου!Ολα ειναι σχεδον ετοιμα!Αυτα!

Ειρηνακι μου 2 βδομαδουλες εμειναν!Τι τελεια!Υπεροχα!!!!!Αυτη η κουραση για τις ετοιμασιες του μωρου ειναι απολαυση!Ειμαι σιγουρη οτι θα κανεις το πιο ομορφο δωματιο για τη μπεμπα σου!

Σοσαντ τι κανει ο ομορφος;

Δομινα σας εχει περει τα μυαλα ο μικρουλης ε;;;;

Μαγδουλα η μπεμπα βρηκε ζουλιχτο παιχνιδακι ε;

Ανδριανη πως ειναι η ζωη με δυο ζουζουνια;μπηκατε φανταζομια πια σε ρυθμο!Σιγα σιγα λεω να ξεκινησω και εγω για δευτερο μωρακι!Βασικα πηγαμε στον ανοσολογο για να κανουμε την εξεταση για τα αντισωματα!Να δουμε σε τι κατασταση βρησκονται και να ξερουμε τι προετοιμασια θα κανουμε!Τα αποτελεσματα την Παρασκευη!

Οπως καταλαβαινεται εχω και εγω τρεξιματα!χαχαχα!

Ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην ταλαιπωρηθουμε και για το δευτερο μωρακι!

Αυτα κοριτσακια μου!

Φιλακια πολλα!;)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά αν και καθυστερημένα καλησπέρα σας..

Χθες το βράδυ το μικρό Δομνινάκι είχε κέφια.. περισσότερο ανησυχία θα το έλεγα και δεν είχε όρεξη για ύπνο.. Ως αποτέλεσμα ούτε η μανούλα κατάφερε να κοιμηθεί και σήμερα πραγματικά όλη μέρα σερνόμουν.. Βέβαια το Δομνινάκι σήμερα πήρε το αίμα του πίσω μιας και πήγαμε την πρώτη μας βόλτσα με το καρότσι.. Με τον που τον έβαλα στο καρότσι άρχισε τις τσιρίδες.. αλλά με το που ξεκίνησε το καρότσι να κουνιέται έριξε κάτι ύπνους.. Τον έντυσα πολύ καλά και το πήρα απόφαση και βγήκαμε.. Γύρισα άλλος άνθρωπος.. θα το καθιερώσω λοιπόν και κάθε μέρα θα βγαίνουμε βολτούλα - εκτός και αν είναι χάλια ο καιρός - μόνο καλό θα μας κάνει..

Μάγδα μου κι εμένα ο μικρός έπαιζε με την κύστη και κλωτσούσε προς τον τράχηλο.. ευτυχώς όμως τελικά δεν χρειάστηκα πάνες ακράτειας.. Μπήκες κιόλας στην 20η βδομάδα.. πως περνάει έτσι ο καιρός! Με το καλό να φτάσεις και στον 9ο!

Χρύσα μου σε βλέπω λίγο βιαστική για το 2ο μωράκι.. χαράς στο κουράγιο σου που σκέφτεσαι τόσο σύντομα να μπεις σε μια δεύτερη εγκυμοσύνη... Εγώ αν και θα το ήθελα πολύ δεν το σκέφτομαι ακόμη.. και επειδή εμείς θα χρειαστούμε βοήθεια νομίζω ότι πρέπει του χρόνου τέτοιον καιρό να το συζητήσω σοβαρά με τον σύζυγο.. Με το καλό και η βάφτισή σας και το ονοματάκι σας.. Το Χριστίνα είναι πολύ ωραίο όνομα.. Κάποια γιαγιά είναι υπεύθυνη γι' αυτό ή ήταν ταμένο το κοριτσάκι σας;

Κλείσαμε κι εμείς ημερομηνία.. 20 Οκτωβρίου (ανήμερα της γιορτής του) θα πάρει το αντράκι μου το ονοματάκι του! Ακόμη βέβαια δεν έχω ξεκινήσει να ψάχνω το οτιδήποτε.. έχουμε ακόμη καιρό!

Φιλιά πολλά..

L2qIp2.png

Δομινακι μου καλη αρχη με τις βολτες!Απο δω και περα θα εχει καλες μερες και θα κανετε πολλες βολτες!Εμενα ο γιατρος μου με το που σαραντησαμε μου ελεγε και μου τονιζε καθε φορα που πηγαιναμε να κανουμε οποσδηποτε βολτα καθε μερα!εκτος αν βρεχει η φυσαει!Το κρυο μου ελεγε να μην το φοβαμαι!Το μωρο πρεπει να κανει βολτιτσα του μου ελεγε με το καροτσι και οχι με το αυτοκινητο απο το ενα σπιτι στο αλλο!Ετσι και εγω την εντυνα καλα την κουκουλωνα και καναμε βολτιτσες!Ειναι πολυ ωραιο αισθημα αυτο το να σερνεις το καροτσακι!Βεβαια αυτα κοιμουνται τα καημενα αλλα τον αερα τους τον παιρνουν!Εμενα τωρα η μπεμπα που καθεται χαζευει απο δω και απο κει!

Θελω πολυ να κανω και δευτερο μωρακι συντομα!Ο αντρας μου ειναι ακομα πιο τρελαμενος και αφου η μπεμπα ειναι ησυχη και πολυ βολικο μωρακι δεν με ταλαιπωρει καθοοοοολου βασιζομαι να ξεκινησω για δευτερο!Εχω και τη μαμα μου κοντα οποτε εχω βοηθεια!Μακαααααρι να πανε ολα καλα Θεε μου και να μεγαλωσουμε την οικογενεια μας!

Η μπεμπα ειναι ταμενη στο Χριστο!Απο κει θα παρει το ονοματακι της!:-)

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Χρυσα μου με το καλό η νεα προσπάθεια!!!!

Δομνινα μου και εσενα επαιζε μπαλα ο μικρος??? οταν κλωτσαει τον τραχηλο φοβαμαι λιγο αλλα απο οτι καταλαβα ειναι φυσιολογικο!!! Παντα με ηρεμεις ευχαριστω!!!!:)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

χρυσα μου μην βιαζεσε οχι για καποιο ιδιαιτερο λογο αλλα για να χαρεις το μωρακι σου ειναι πολυ μικρο ακομα κ η εγκυμοσυνη ειναι μια ιδιαιτερη κατασταση απο μονη της χρειαζεται προσοχη ξεκουραση αν κανεις αυτα θα απεχεις λογο συνθηκων απο απλα πραγματα καθημερινα της μικρης στο λεω απο πειρα εγω εμεινα εγκυος στην μπεμπα οταν η μαρια χρονιασε κ παλι νωρις ηταν τωρα τρεχω κ δεν φτανω πολυ κουραση κοριτσια κ τωρα τα εχω κ τα δυο αρρωστα εχω 1 μηνα να σηκωσω κεφαλι μια αρρωσταινει η μια μια η αλλη τωρα κ οι δυο μαζι ειμαι για ηρεμιστηκα λεμεεεεεεεεεεεε αν παλι εισαι σιγουρη για την αποφαση σου καλα κουραγια κ με το καλο!!!!!!!!!

δομνα τι κανει ο γιος ?ταιζετον να μεγαλωσει γρηγορα να ερθετε πατρα να κανουμε τα συμπεθερια με την μπεμπα χαχαχαχαχαχχα

μαγδα μου ολα καλα ειναι μην αγχωνεσε ετσι κλωτσανε στην κοιλια κ που να δεις οταν βγει εξω εμενα με κλωτσαει στην καισαρικη το ατιμο την βαζω περπατουρα κ οταν με βλεπει να περναω απο μπροστα απλωνει τα χερια οταν βλεπει την μαρια τρεχει να κρυφτει χααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ ειναι μια γλυκα σας λεω κ πανεμορφη(κουκουβα κουκουβα κουκουκουκουκουκουβαγια χαχαχαχαχχα)

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Ξέρω ότι χάθηκα αλλά δεν φταίνε οι βόλτες με τον μπέμπη (που πηγαίνουμε βεβαίως - βεβαίως) αλλά το γεγονός ότι όταν είμαστε σπίτι ο μπέμπης δεν κάθεται μόνος του, ούτε στο καρότσι, ούτε στον καναπέ, ούτε στην καλαθούνα του.. τις ώρες που είναι ξύπνιος θέλει μανούλα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι κολλημένος πάνω μου, αλλά πολλές φορές και όταν κοιμάται δεν θέλει να κοιμηθεί πουθενά αλλού εκτός από πάνω μου.. οπότε δυσκολεύομαι πολύ όχι μόνο να μπω αλλά να γράψω κιόλας..

Είμαστε καλά, πήρε 310 ολόκληρα γραμμάρια σε μια βδομάδα με αποκλειστικό θηλασμό και έχουμε φτάσει αισίως τα 3.565 γρμ.. Είναι πολύ συνεργάσιμο το μωρό μου και λατρεύω τις στιγμές που το βράδυ κοιμόμαστε αγκαλίτσα..

Όσες το έχετε ζήσει καταλαβαίνετε ακριβώς τι λέω.. όσες πάλι ετοιμάζεστε να το ζήσετε για πρώτη φορά θα με θυμηθείτε πολύ σύντομα..

Αδριανή για σένα δουλεύω.. φτιάχνω τα μάγουλα του μπέμπη.. Η Τζένη μας πως είναι; την παλεύει με την κοράκλα;

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Εδώ και 3-4 μέρες ο μπέμπης μου ταλαιπωρείτο από ένα χουρχούρισμα στο λαιμό το οποίο τον ενοχλούσε αφάνταστα στην αναπνοή και στον ύπνο.. Σε συνεννόηση με την παιδίατρο του ξεκίνησα άφθονο φυσιολογικό ορό στην μυτούλα, η οποία ευτυχώς ξεβούλωνε αμέσως, και εισπνοές πάνω από μια κατσαρόλα με βραστό νερό.. Σήμερα επιτέλους ο καημενούλης έκανε εμετό τα φλέγματα που τον ταλαιπωρούσαν και από κείνη την ώρα είναι πολύ καλύτερα.. Κορίτσια μου πιανόταν η ψυχή που τον έβλεπα και τον άκουγα να υποφέρει το ψυχουλάκι μου.. Ας ελπίσουμε ότι τα έβγαλε όλα τα φλέγματα και θα σταματήσει η ταλαιπωρία του. Για καλό και για κακό θα του συνεχίσω τις εισπνοές σήμερα και αύριο και από βδομάδα θα μας δει και η παιδίατρος..

Αύριο σαραντίζουμε κιόλας και θα πάμε με τον μπαμπά μας και τους νονούς μας στην εκκλησία να πάρουμε την ευχή.. Είμαι τόσο συγκινημένη κοριτσάκια μου..

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

χρυσα μου μην βιαζεσε οχι για καποιο ιδιαιτερο λογο αλλα για να χαρεις το μωρακι σου ειναι πολυ μικρο ακομα κ η εγκυμοσυνη ειναι μια ιδιαιτερη κατασταση απο μονη της χρειαζεται προσοχη ξεκουραση αν κανεις αυτα θα απεχεις λογο συνθηκων απο απλα πραγματα καθημερινα της μικρης στο λεω απο πειρα εγω εμεινα εγκυος στην μπεμπα οταν η μαρια χρονιασε κ παλι νωρις ηταν τωρα τρεχω κ δεν φτανω πολυ κουραση κοριτσια κ τωρα τα εχω κ τα δυο αρρωστα εχω 1 μηνα να σηκωσω κεφαλι μια αρρωσταινει η μια μια η αλλη τωρα κ οι δυο μαζι ειμαι για ηρεμιστηκα λεμεεεεεεεεεεεε αν παλι εισαι σιγουρη για την αποφαση σου καλα κουραγια κ με το καλο!!!!!!!!!

δομνα τι κανει ο γιος ?ταιζετον να μεγαλωσει γρηγορα να ερθετε πατρα να κανουμε τα συμπεθερια με την μπεμπα χαχαχαχαχαχχα

μαγδα μου ολα καλα ειναι μην αγχωνεσε ετσι κλωτσανε στην κοιλια κ που να δεις οταν βγει εξω εμενα με κλωτσαει στην καισαρικη το ατιμο την βαζω περπατουρα κ οταν με βλεπει να περναω απο μπροστα απλωνει τα χερια οταν βλεπει την μαρια τρεχει να κρυφτει χααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ ειναι μια γλυκα σας λεω κ πανεμορφη(κουκουβα κουκουβα κουκουκουκουκουκουβαγια χαχαχαχαχχα)[/QUOTE]

Πλακα εχουν!!!!:):):) σε λιγο καιρο θα κυνηγαει την Μαρία:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Δομνινα μου ποτε σαραντισατε??? Περναει ο καιρός:):):)

Εγω πηγα στο γιατρο γιατι με φευγουν λιγα υγρα διαφανα και αοσμα και ανυσηχησα(ξερω τρελη θα καταληξω στο τελος) μου ειπε πως εχω κολπιτιδα και μου εδωσε κανεστεν υποθετα!!! το θεμα ειναι οτι τα διαφανα υγρα συνεχιζουν και λεω μην ειναι τπτ αλλο(μπορει να ειναι και μπεμπα που παιζει μπαλα με την ουροδοχο μου), αλλα προσπαθω να ηρεμησω σε μια εβδομαδα εχω και β επιπεδου!!! Αντε να περασει ο καιρος και να ερθει το Πασχα!!!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ο γιατρος μου ειπε να σταματησω τις αντιπηκτικες στην κοιλια(δεν εχω καθολου λιπος, τεντωσε η κοιλιτσα). Πρεπει να τις κανω στο χερι αλλα δεν μπορω, με εδειξε αλλα μου φανηκε δυσκολο!!! . Εκανε καμοια στο χερι ή στο ποδι???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

μαγδακι εγω μεχρι τελος στην κοιλια τις εκανα κ πιστεψε με ειχα πολυυυυυυυυ μεγαλη κοιλια τις εκανα λοιπον στο πλαι εκει δεν υπαρχει φοβος κανενας εγω στο χερι δεν μπορουσα αφενος γιατι χρειαζομαι κ τα δυο χερια για να την κανω αφετερου γιατι φοβομουν.μην φοβασαι καντες στο πλαι κ η τζενη που ειχε κοιλια τζαμπο εκει τις εκανε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Σήμερα κορίτσια δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου το βράδυ. Ο μικρός είχε κέφια και μου πήρε 1 ώρα να τον κοιμήσω και μετά αφού κοιμήθηκε αυτός εμένα μου είχε φύγει ο ύπνος.. Εννοείται ότι κοιμήθηκε πάνω μου:tongue: Ελπίζω σήμερα τουλάχιστον να κοιμηθώ λιγάκι διότι αύριο στις 8.30 περιμένω να έρθουν να μου κάνουν βιολογικό καθαρισμό στους καναπέδες του σαλονιού γιατί βρωμάνε και ζέχνουν!

Μαγδούλα μην ανησυχείς για τα υγρά. Αν ήταν αμνιακά υγρά ο γιατρός με ένα πολύ απλό τεστ θα το καταλάβαινε.. Οπότε αφού είναι κολπίτιδα να βάζεις κανονικά τα υπόθετα και πολύ σύντομα θα περάσει. Με το καλό και η β' επιπέδου την ερχόμενη βδομάδα.

Κι εγώ μέχρι τέλους στην κοιλιά τις έκανα.. Εγώ δεν είχα πολύ μεγάλη κοιλιά αλλά και προς το τέλος κι εγώ στο πλάι της κοιλιάς τις έκανα. Όσες φορές μου την είχε κάνει την ένεση στο χέρι ο άντρας μου είχα πεθάνει στον πόνο και έτσι είχα αποκλείσει το ενδεχόμενο να τις κάνω εκεί. Κανονικά θέλει στην εξωτερική μεριά του μπράτσου. Και στο πόδι μου είχε πει και μένα η αιματολόγος αλλά κι εκεί το είχα αποκλείσει μιας και το φοβόμουν υπερβολικά! Αχ, πόσες θυσίες θα κάνουμε για τα παιδιά μας!

Αδριανή πως τα πάει το Τζενάκι; η μπέμπα της;

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

L2qIp2.png

μια χαρα δομνινακι κ το τζενακι κ η μπεμπα απλα δεν εχει χρονο να μπαινει την απασχολει η μπεμπουλα την οποια εχω καιρο να την δω γιατι ειχα αρρωστα τα μικρα κ δεν πηγαινα σε καμια βδομαδουλα που θα ανεβω για ψωνια ελπιζω να καταφερω να παω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...