Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Σας διαβάζω όλες τις μερες και τωρα πρόλαβα να γράψω.

Συγχαρητήρια στα μωράκια που ειναι τόσο καλα και δεν ταλαιπωρούν τις μανουλες τους...πολυ! :tongue:

Μαγδα κανει στην εγκυμοσυνη να τρώμε διαιτης φαγητά? εμένα μου είπε όλα να ειναι πλήρης...

Εμείς πήγαμε χθες γιατρο το μωράκι μας εχει μεγαλώσει,χόρευε κιόλας.Και όπως είπε ο γιος μου " μαμα το μωράκι χόρευε gangnam style " Χιχι!

Βρε κορίτσια με προβλημάτισε κατι.ειδε σε ενα σημείο στη μήτρα κατι που δεν μπορούσε λέει να πει σίγουρα αν ειναι αίμα ή κάποιο άλλο υγρό.μου έδωσε utrogestan και μαγνήσιο.δεν μου είπε να ξεκουράζομαι όμως.λετε να ανησυχησω?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

μπραβο νικχ ολα καλα με το σπορι σου... τωρα γι'αυτο που ρωτας δεν ξερω να σου πω... αφου δεν σου πε ο γιατρος ξεκουραση καλως αλλα κ συ προσπαθησε να μην κουραζεσαι πολυ.....

γιαουρτι κ γφαλα 2% κανει ... εγω στην αρχη ετρωγα πληρη προιοντα γιατι εχανα πολλα κιλα κ ημουν ενας κινουμενος σκελετος....χαχα μετα αφου πηρα τα πανω μου με τα πληρη προιοντα, το γυρισα στα 2 % για να μην παρω αλλο τοσο πολυ λιπος!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Ο μπέμπης μου τελικά είναι πονηρός.. μόλις πάει 22:00 το βράδυ και καταλάβει ότι ήρθε η ώρα του ύπνου κάνει ότι μπορεί για να μας αναγκάσει να τον πάρουμε στο κρεβάτι μαζί μας. Έτσι και χθες.. Από τις 22:00 το βράδυ τελικά κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα από τις 24:00 μέχρι τις 3 όπου και έφαγε και μετά από τις 4 μέχρι τις 7 κοιμήθηκε στην καλαθούνα του.. Ξαναέφαγε και κοιμάται από τις 7:45 μέχρι και τώρα..

Nikx μου υπερκινητικό το μωράκι σας.. και μέσα στη μόδα αν χόρευε gagnam style! Κι εγώ θα σου έλεγα να μη ζορίζεσαι υπερβολικά αυτές τις μέρες.. Αφού ο γιατρός δεν ανησύχησε περισσότερο μη σκας ούτε κι εσύ!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Νικχ μου θα συμφωνήσω με την δομνινα αφου δεν ανησυχησε ο γιατρός δεν θα ειναι τπτ απλα ξαπλα οσο μπορεις για καμια εβδομάδα!!! Εγω είχα τρελαθει στις ξαπλες, ακομα και τωρα απο καναπε σε καναπε παω!!! απο εβδομαδα που εχω γιατρό θα τον ρωτησω εαν μπορω να περπαταω.

Τα 2% μου τα εδωσε διατροφολόγος!!!:) Αρα θεωρω οτι ειναι οκ!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κατριν σημερα εφαγα κεικ σοκολατενιο (ηταν τελειο) μετα ειχα τυψεις και μετρησα το ζαχαρο 1 ωρα μετα και ηταν 90, αρα φυσιολογικα!!!! Λες να επηρεασε καθόλου??? Εγω παντως μετα ευχαριστηθηκα κλοτσιτσες απο το μπεμπάκι!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Πολλές απουσίες βλέπω και στενοχωριέμαι γι' αυτό.. Τέλος πάντων.. ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας ακόμη καλύτερα..

Εμείς είμαστε μια χαρά. Επιτέλους, ήρθε η παιδίατρος χθες και μας ξετίναξε.. Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι το αγοράκι μου είναι τέλειο! Με αποκλειστικό θηλασμό πήρε 200 ολόκληρα γραμμάρια σε μια βδομάδα και έτσι δεχτήκαμε τα θερμά συγχαρητήρια της παιδιάτρου και εντολή να συνεχίσουμε ακάθεκτοι.

Μου είπε ότι είναι τζόρας, πεισματάρης και δυναμικός και όντως αν βλέπατε πως αντιδρούσε σε όλα αυτά που του έκανε δεν θα πιστεύατε ότι αυτό το μωρό είναι μόλις 13 ημερών! Μας έδωσε βιταμινούλα D να παίρνουμε από το στόμα και σταγονίτσες προβιοτικές για το εντεράκι του.. Μας είπε ότι πολύ πιθανόν να ξεκινήσει σύντομα κολικούς αλλά να μη το δέσουμε και κόμπο. Έμεινε πολύ ευχαριστημένη από τη γενική εικόνα του μωρού και τώρα θα μας ξαναδεί μόλις σαραντίσουμε. Απλά θα πρέπει να τον ζυγίζουμε κάθε βδομάδα για να βεβαιωνόμαστε ότι παίρνει το κατάλληλο βάρος!

Το ξέρω ότι είμαι κουκουβάγια αλλά η αλήθεια είναι ότι περίμενα πολύ καιρό για να ζήσω όλη αυτή την ευτυχία!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

χαχαχαχα δομνινα μου τζορας ε?αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι αν σας κανει απο τωρα οτι θελει φαντασου οταν θα μεγαλωσει!!!!!

μαγδακι κ γω ενιωθα τυψεις οταν ετρωγα κατι γλυκο αλλα το ζαχαρο ανεβαινε με ασχετα φαγητα που υποτιθεται οτι δεν περαζαν κ ειδικα το ζαχαρο νυστειας ηταν φουλ.

εγω κοριτσια ζοριστηκα πολυ δυο μερες καναμε εμβολιο στην μπεμπα κ ειχε πυρετο δυο μερες που κατεβαινε μονο με δυο δοσεις αντιπυρετικο τωρα εχει απο το πρωι ενα 37,3 αλλα χθες βραδυ εφτασε 39.2 περασα μαυρη νυχτα μια γκρινια απιστευτη .

εν το μεταξυ περιοδο εχω να δω απο 9 φλεβαρη κ τα νευρα μου τσαταλια ολο ποναω ποναω αλλα τπτ.κ για να σας προλαβω εχω κανει τεστ 15 του μηνα κ ηταν αρνητικο ετσι κ αλλιως φυλαγομαστε .ηταν να παω γιατρο σημερα αλλα με την μπεμπα το ανεβαλα.τεσπα ελπιζω να μου ερθουν σημερα γιατι ποναω πολυ..

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Αχ βρε Αδριανή..

Όντως ο αγκαλίτσας μου μας κάνει από τώρα ότι θέλει.. Όμως τόσο καιρό τον περιμέναμε και είναι τόσο δύσκολο να του αντισταθούμε όταν ανοίγει τα ματάκια του και μας κοιτάει με ένα βλέμμα που λέει "δεν θα με πάρετε αγκαλίτσα';

Είναι πολύ δύσκολο να είναι το παιδάκι σου άρρωστο, να το βλέπεις να υποφέρει και να μη μπορείς να το βοηθήσεις.. και με τόσο υψηλό πυρετό λογικό είναι να σε έχει φάει η αγωνία και η ανησυχία..

Κάποια ορμονική ανωμαλία θα είναι κοριτσάρα το θέμα της περιόδου σου.. Μακάρι να σου έρθει σήμερα να σου περάσει ο πόνος και τα συνακόλουθα!

L2qIp2.png

ξερω ξερω ειμαι αδικαιολογητη με τοσες απουσιες αλλα βρε κοριτσια στο σπιτι γινεται χαμος απο τις δουλειες που εχουν μαζευτει! βαλτε και τις εβδομαδιαιες επισκεψεις στον γιατρο, τα ψωνια (τα λιγοστα αλλα τεσπα) συν τους αφορητους πονους στα οστα μου..ε, δεν θελω και πολυ!δεν βλεπω την ωρα να ξαπλωσω και παλι δεν ανακουφιζομαι!

σημερα μπηκε το πρωτο επιπλακι στο δωματιο της μικρης και νομιζω πως θα γινει ομορφο! με πιανουν κατι πισωγυρισματα του στυλ μηπως καναμε λαθος επιλογες, αλλα τωρα δεν μπορω να κανω αλλιως!

χθες πηραμε και τις κουρτινες και της πηγα στη μοδιστρα και ψαχνω εναγωνιως για το καροτσι κτλ κτλ!

μ' εχει πιασει ενα απιστευτο αγχος πως δεν θα προλαβω να ετοιμασω το σπιτι ετσι οπως θελω μεχρι να γεννησω και μετα εκνευριζομαι!

νιωθω και τοοοοοοσο κουρασμενη που κανω μια δυο δουλιτσες και μετα τα φτυνω!

κατα τ' αλλα η μικρη ειναι σουπερ κινητικη και την περιμενουμε πως και πως! μαλλον θα γεννησω Μ. Τεταρη δλδ 1/5! στις 5/5 γιορταζω κι εχουμε επετειο γνωριμιας με τον αντρα μου και πεφτει πανω και το Πασχα!! Τι αλλο να θελω δλδ; χιχιχιχιχι!

δομνινακι μου γλυκο ποσο χαιρομαι με τα νεα σου δεν λεγεται! ακομη να το πιστεψω! σε σκεφτομαι και συγκινουμαι τοοοοοοσο πολυ!!!

στελνω απο ενα φιλι και στις υπολοιπες φιλεναδες και στα μπεμπακια τους καθως και στις φουσκωμενες κοιλιτσες!

υγ.1 Λια ο ηλιοκαμμενος θα καψει πολλεεεεεεες καρδιες λεμε!!!

υγ.2 Πραγματικα στενοχωρεθηκα και γυρισα πισω οταν διαβασα για τα κοριτσια που ειχαν δυστυχως προσφατα καποια παλλινδρομη..δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας μονο δυναμης κοριτσια. ξερω ποσο ποναει, ολες το ξερουμε αλλα συνεχιστε με πεισμα, επιμονη, υπομονη και ΠΙΣΤΗ και θα δειτε πως θα δικαιωθειτε!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Καλησπέρα κοριτσάκια..

Ψιλοχάθηκα είναι η αλήθεια διότι ο μπέμπης μας βγήκε αγκαλίτσας.. Είναι μικρούλης και ζητά την αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά και εννοείται πως δεν διανοούμαστε να του το αρνηθούμε.. Χθες από τις 7 το απόγευμα μέχρι και τις 12 το βράδυ είχαμε θηλασμό κάθε μια ώρα, ψευτοκλάμματα, 3 γεμάτες λερωμένες πάνες και ανησυχία.. Μπορεί να ήταν και ψιλοκολικοί. Ευτυχώς στις 12 αφού θήλασε για τελευταία φορά τον πήρα αγκαλιά και κοιμηθήκαμε μαζί μέχρι τις 6.30 όπου ανέλαβε βάρδια ο άντρας μου στην αγκαλιά.. Στις 8 ξαναξύπνησε, έφαγε και κοιμήθηκε στην κούνια του.. Τι σου είναι το ένστικτο και το υποσυνείδητο πάντως.. όσο έχουμε το μωρό στην αγκαλιά είτε εγώ είτε ο άνδρας μου δεν κουνιόμαστε ρούπι στον ύπνο.. όπως κοιμόμαστε έτσι ακριβώς ξυπνάμε.. Αλλά είναι υπέροχη η αίσθηση του να έχεις το μωρό πάνω σου.. Αυτή η μωρουδίλα είναι απίστευτη..

Σήμερα η μέρα μας πήγε πολύ καλά.. Για να δούμε και το βράδυ πως θα πάει..

Ειρηνάκι μου γλυκό.. Σ' έχει πιάσει το σύνδρομο της φωλιάς.. Κι εμένα με είχε πιάσει λίγες μέρες πριν γεννήσω αλλά θεωρούσα ότι δεν ήταν αυτό μιας και έλεγα ότι είχα μέρες ακόμη μπροστά μου μέχρι να γεννήσω.. Που να ήξερα η καψερή;

Να χαρείς με όλη σου την καρδιά τις προετοιμασίες για την πριγκήπισσά σας. Της αξίζουν τα καλύτερα.. Και όχι, δεν έχεις κάνει λάθος επιλογές.

Με το καλό κοριτσάρα μου λοιπόν να γεννήσεις και να πάρεις και συ το δικό σου αγγελούδι γερό στην αγκαλιά σου.. Η ηρεμία και η χαρά που σου δίνει αυτή η αγκαλιά είναι κάτι το μοναδικό!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου, χάθηκα κ εγώ, έχω τον ηλιοκαμμένο άρρωστο (πρωτη φορα) και είμαι πολύ στρεσαρισμένη κ στενοχωρημένη...

Δομνίνα διαβάζω τα νέα σου, είναι υπέροχο που περνάτε τόσο όμορφα με τον μικρό σας πρίγκηπα, δεν υπάρχει πιό γλυκιά κούραση, όσο για το αγκαλίτσας που λες, έτσι ήταν κ ο μικρός μου, κ παραμένει ,και να σου πω την αλήθεια το ευχαριστιεμαι τόσο πολύ κάθε φορά που τον σηκώνω αγκαλιά με σφίγγει τόσο δυνατά !!!λιώνω!!!οπότε δε μετανιώνω που τον είχα συνέχεια αγκαλιά από τότε που γεννήθηκε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ελπίζω πάντα να με αγκαλιάζει έτσι!!!

να ευχαριστιέσαι και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή γιατί μεγαλώνουν γρήγορα τα μωράκια κ θα λες πότε πέρασε ο καιρός!!!!

Φιλιά σε όλες, πάω στον άγγλο αθενή μου:|:|:|:oops:

HDfQp3.png

Καλημερα κοριτσια!Ειμαι καινουρια στο φορουμ και σημερα γραφτηκα και στο καφε.Μπηκα εδω για να ανταλαξουμε αποψεις με κοπελες που ειχαν την εμπειρια της παλλινδρομης και της αποβολης.Ειδα ομως οτι σχεδον ολες ειστε ή ετοιμαζεστε να γινετε μανουλες και αυτο ειναι πολυ ενθαριντικο :)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κοριτσάκια καλησπέρα...

Σήμερα πραγματικά εξαφανίστηκα αλλά είχα τον μπέμπη σκουλαρίκι (κολλημένο επάνω μου) όλη μέρα πραγματικά. Χθες το βράδυ μου κοιμήθηκε ολόκληρο εξάωρο και όταν ξύπνησε στις 3.30 το πρωί για φαγητό πραγματικά δεν το πίστευα.. Μετά κοιμήθηκε και ξύπνησε πάλι στις 7 το πουλάκι μου... αλλά από τις 7 το πρωί μέχρι και τις 7 το απόγευμα που ήρθε ο μπαμπάς μας πραγματικά ζήτημα ήταν αν τον ακούμπησα στον καναπέ έστω για 15 λεπτά... Ήθελε συνεχώς μαμ και αγκαλίτσα.. τι να τον κάνω.. τον έκανα αυτοκόλλητο λοιπόν και ησύχασα.. Μάλλον περνάει ή ετοιμάζεται να περάσει κάποιο άλμα ανάπτυξης.. κοντεύουμε βλέπετε 20 ημερών.. κοτζάμ άντρες..

Τώρα ευτυχώς κοιμάται στην καλαθούνα του.. Ελπίζω να ξυπνήσει κατά τις 12 να φάει και να κοιμηθεί πάλι μέχρι τις 6.. Για να δούμε..

Sosad περαστικά στον ηλιοκαμμένο φιλαράκο μας.. πραγματικά στρεσογόνο να είναι άρρωστο το μικρούλι σου για πρώτη φορά και να μη μπορείς να κάνεις κάτι για να το βοηθήσεις.. Ελπίζω πολύ σύντομα να είναι γερός και δυνατός!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

L2qIp2.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!

Αυτή τη στιγμή γράφω με το ένα χέρι και με το άλλο κουνάω το καρότσι με τον μπέμπη μέσα. ευτυχώς δέησε ο μπαμπάς μας και συναρμολόγησε το καρότσι διότι τόσες μέρες είχαν πιαστεί τα χέρια μου με τον μπέμπη συνέχεια αγκαλιά!

Όλο το σβκ χάθηκα διότι έχοντας τον μπαμπά μας στο σπίτι βρήκα την ευκαιρία να κάνω όλες τις δουλειές που δεν μπορούσα να κάνω μέσα στη βδομάδα μιας και ο μπέμπης είχε την αποκλειστικότητα.. Το σβκ ανέλαβε ο μπαμπάς μας τον μπέμπη και η μαμά (δηλαδή εγώ) όλα τα ψώνια της εβδομάδας.. Ήταν μια ευκαιρία για μένα να βγω και λίγο έξω διότι είχα λαλήσει όλη τη βδομάδα κλεισμένη μέσα. Επειδή θηλάζω αποκλειστικά δεν μπορώ να λείπω και για πολύ ώρα.. το πολύ κανένα δίωρο αλλά για μένα λες και ήταν μια βόλτα στον παράδεισο!

Ο μικρός είναι πολύ καλός.. Φαγανούλης και συνεργάσιμος. Το βράδυ ευτυχώς κοιμάται αρκετές ώρες συνεχόμενα και έτσι κοιμόμαστε κι εμείς κάπως.. Σήμερα ξύπνησα κι εγώ κι αυτός στις 10.30 το πρωί (από τις 6.30 που έφαγε για τελευταία φορά) και αισθάνομαι άλλος άνθρωπος..

ελπίζω να είστε όλες καλά! φιλιά πολλά

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...