Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Τι ξαφνικο ηταν αυτο;Μπηκα να δω πως τα πανε οι εγκυουλες και η Δομινα εγινε μανουλα!

Δομινα μου να σου ζησει ο γιοκας σου!να ειναι ΓΕΡΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ

και ΟΟΟΟΟΛΛΛΑΑΑΑ τα καλα να εχει και ΜΟΝΟ καλους ανθρωπους να συνανταει στη ζωη του!Και εσεις να ειστε γεροι και αγαπημενοι να τον καμαρωνετε!

Να δωσεις ενα φιλακι στην κοιλιτσα!!!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μας και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν!

Κάθε μέρα που περνάει είμαστε όλο και καλύτερα.. Ο μπεμπίνος μου θηλάζει αποκλειστικά πια και έτσι φτιάχνει σιγά σιγά πρόγραμμα.. Το χθεσινό μας βράδυ πήγε πολύ καλά διότι τον πήρε ο πατέρας του αγκαλίτσα και κοιμηθήκανε μαζί.. Μετά τον βάλαμε ανάμεσά μας και μόλις ξύπναγε τον θήλαζα και αποκοιμιόταν σχεδόν αμέσως.. Ξύπνησε στις 1, στις 4, στις 7 και στις 9.30.. Τώρα κοιμάται στην καλαθούνα του από τις 11 και κατά τις 14:00 τον περιμένω να ξυπνήσει. Ξέρω ότι δεν είναι καλό αυτό που κάνουμε αλλά δεν μπορώ να του αντισταθώ.. Εγώ και ο Δομνίνος πάντως είμασταν τόσο κουρασμένοι από την αυπνία που είχε συσσωρευτεί τις προηγούμενες μέρες που σήμερα ξυπνήσαμε τελικά στις 9.30 μαζί με τον μπέμπη!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα κορίτσια!

L2qIp2.png

καλησπερα και χρονια πολλα.

θελω να σας ευχαριστησω ολες για τις ευχες.αποτι ειδα η αντριανη σας ενημερωνε καθε τοσο για την εξελιξη του τοκετου.δυστηχως δεν καταφερα να γεννησω φυσιολογικα αν και το παλεψα οσο δεν φανταζεστε.απλα αν το ηξερα απο πριν οτι ειχε περιτιληξη το παιδι θα ειχα κανει την καισαρικη απο το πρωι ανετη κ ωραια και δεν θα ειχα αυτη την οχι και τοσο ''ευχαριστη εμπειρια'' του να σου βαζει χερι ολο το νοσοκομειο του ριου για να κανω διαστολη.τεσπα ,σημασια εχει οτι ειμαι σπιτι μου με το θαυματακι μου.επισης δυστηχως δε μπορεσα να θηλασω γιατι πετρωσε το γαλα μεσα σε ενα βραδυ και παραλιγο να παθω μεγαλη ζημια.πιο αναλυτικα θα σας πω την επομενη φορα που θα μπω.

θελω να πω και στο δομνινακι να της ζησει ο μπεμπαρος .αληθεια ρε δομνινακι πως τη βγαζεις καθαρη με τον υπνο;εγω κοιμαμαι ορθια.καθε 3 ωρες εχει εγερτηριο.εχει και κολικους και καθε βραδυ χορευουμε..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα..

Τζενάκι μου χαίρομαι τόσο πολύ που σε διαβάζω.. Τελικά ο μπέμπης δεν άντεξε και πολύ μακριά από τη φιλενάδα του και είπε να κάνει ηρωϊκή έξοδο για να είναι κοντά κοντά στην ηλικία! Μόλις 4 μέρες έχουν διαφορά τα καμάρια μας..

Λυπάμαι πάρα πολύ που αναγκάστηκες να τραβήξεις όλους τους πόνους της φυσιολογικής γέννας και τελικά να κάνεις καισαρική. Στο doppler δεν είχαν δει ότι έχει περιτύλιξη το μωρό; Εγώ επειδή το είχα άγχος ρώταγα κάθε φορά το γιατρό μου και επειδή έχει δικό του μηχάνημα που κάνει doppler στο ιατρείο του μπορέσαμε και το είδαμε εγκαίρως.. Ο ατιμούλης μου στο doppler που κάναμε στο ΙΑΣΩ στην 32η βδομάδα δεν είχε καμία περιτύλιξη και στο επόμενο ραντεβού με τον γιατρό μας που ήταν στην 35η μας έκανε δυο περιτυλίξεις στα ξαφνικά.. και δεν ήταν μούφα διότι μπόρεσα και τις είδα κι εγώ στον υπέρηχο..

Ο μικρούλης μου είναι πολύ συνεργάσιμος.. Βέβαια εμένα με βοηθάει και το γεγονός ότι θηλάζω οπότε το γάλα του είναι άμεσα διαθέσιμο.. Κολικοί δεν μας έχουν πιάσει ακόμη και εκτός από το 2ο βράδυ στο σπίτι που ήταν ανήσυχος διότι δεν μπορούσε να ενεργηθεί όλες τις άλλες μέρες τα πάμε μια χαρούλα.. Για τον ύπνο τώρα.. Το βράδυ ξυπνάει κι αυτός σχεδόν κάθε τρίωρο αλλά τρώει και κοιμάται αμέσως.. έτσι κοιμόμαστε κι εμείς.. μέσα στην ημέρα δεν κοιμάμαι καθόλου αλλά δεν κάνω και τίποτε το ιδιαίτερο για να κουραστώ..

Μάνα κουράγιο.. Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα!

L2qIp2.png

δομνινακι σουπερ ο μικρος 3ωρο την νυχτα με θηλασμο μην το πεις πουθενα εγω οταν την εβαζα μονο στο στηθος ξυπανε καθε μια ωρα κ ετσι ξαναγυρισα στην αντληση .

στεφ περιμενουμε νεα σου.........

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα.Πήγα τελικά σημερα στον γιατρό ο σάκος μεγάλωσε και άρχησε να φαίνεται λίγο εμβρυικός πόλος,συνεχίζει να είναι πιο πίσω 3-4 μέρες ,μου είπε οτι δεν είναι και το καλύτερο που θα μπορούσε να δει αλλα θα περιμένουμε 10 μέρες και θα ξαναπάω μήπως και δούμε καρδιακή λειτουργία, αν όχι....ξέρουμε την συνέχεια.Τα βλέπω λίγο δύσκολα τα πράγματα.Στην αναμονή........

Αδριανή δόξα τον Θεό ο μικρούλης μου δεν με ταλαιπωρεί καθόλου.. Είναι αγκαλίτσας, τρυφερούλης και πανέμορφος! Θέλω να δω αύριο πόσο βάρος έχει πάρει.. μόνο αυτό είναι το άγχος και η αγωνία μου.. ελπίζω να έχει πάρει ικανοποιητικά για να συνεχίσουμε τον αποκλειστικό θηλασμό.

Stef μου η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.. Υπομονή 10 μέρες ακόμη και ας ελπίσουμε πως ότι είναι να γίνει να γίνει για καλό!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα..

Τζενάκι μου χαίρομαι τόσο πολύ που σε διαβάζω.. Τελικά ο μπέμπης δεν άντεξε και πολύ μακριά από τη φιλενάδα του και είπε να κάνει ηρωϊκή έξοδο για να είναι κοντά κοντά στην ηλικία! Μόλις 4 μέρες έχουν διαφορά τα καμάρια μας..

Λυπάμαι πάρα πολύ που αναγκάστηκες να τραβήξεις όλους τους πόνους της φυσιολογικής γέννας και τελικά να κάνεις καισαρική. Στο doppler δεν είχαν δει ότι έχει περιτύλιξη το μωρό; Εγώ επειδή το είχα άγχος ρώταγα κάθε φορά το γιατρό μου και επειδή έχει δικό του μηχάνημα που κάνει doppler στο ιατρείο του μπορέσαμε και το είδαμε εγκαίρως.. Ο ατιμούλης μου στο doppler που κάναμε στο ΙΑΣΩ στην 32η βδομάδα δεν είχε καμία περιτύλιξη και στο επόμενο ραντεβού με τον γιατρό μας που ήταν στην 35η μας έκανε δυο περιτυλίξεις στα ξαφνικά.. και δεν ήταν μούφα διότι μπόρεσα και τις είδα κι εγώ στον υπέρηχο..

Ο μικρούλης μου είναι πολύ συνεργάσιμος.. Βέβαια εμένα με βοηθάει και το γεγονός ότι θηλάζω οπότε το γάλα του είναι άμεσα διαθέσιμο.. Κολικοί δεν μας έχουν πιάσει ακόμη και εκτός από το 2ο βράδυ στο σπίτι που ήταν ανήσυχος διότι δεν μπορούσε να ενεργηθεί όλες τις άλλες μέρες τα πάμε μια χαρούλα.. Για τον ύπνο τώρα.. Το βράδυ ξυπνάει κι αυτός σχεδόν κάθε τρίωρο αλλά τρώει και κοιμάται αμέσως.. έτσι κοιμόμαστε κι εμείς.. μέσα στην ημέρα δεν κοιμάμαι καθόλου αλλά δεν κάνω και τίποτε το ιδιαίτερο για να κουραστώ..

Μάνα κουράγιο.. Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα!

δομνινακι στην ντοπλερ ηταν μια χαρα.εγω ομως εκανα μονο μια φορα στην 32 εβδομαδα,μετα εγινε η περιτιλιξη.τεσπα..ζορι τοτε,ζορι κ τωρα,προσπαθω απο τις 4,15 να την κανω να ρευτει κ τιποτα.δεν αντεξα κ την εβαλα λιγο κατω.

αντριανη μηπως να μου εφτιαχνες κ μενα το τικερ μου.το βλεπω και με εχει πιασει πανικος.νομιζω οτι ειναι ακομα στην κοιλια μου.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ααααααααα..ξεχασα να σας πω.σημερα γιναμε 2 εβδομαδων..κ γω απο το ξενυχτι που χω ριξει νομιζω οτι εχουν περασει 2 μηνες

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!

Ήμασταν πολύ καλά παιδιά χθες το βράδυ.. Κοιμηθήκαμε στις 23:30 μαζί με τον μπαμπά και τη μαμά, ξυπνήσαμε στις 1.30 κάναμε μαμ και μετά ξανακοιμηθήκαμε μέχρι τις 5.30 όπου και ξυπνήσαμε, είπαμε καλημέρα στον μπαμπά, του δώσαμε ένα φιλάκι, του ευχηθήκαμε καλή δουλίτσα, βάλαμε τη μαμά να μας κάνει μπάνιο τον πωπό 2 φορές, φάγαμε ένα λουκούλειο γεύμα και μετά την πέσαμε για ύπνο μέχρι και αυτή τη στιγμή!

Σήμερα θα έρθει η παιδίατρος το βράδυ να μας δει. Για να δούμε τι θα δούμε!

Τζενάκι όλοι λένε ότι αν περάσει ένα τέταρτο και το μωρό δεν ρευτεί μπορείς να το βάλεις πάλι για ύπνο..

Μέσα στην ημέρα δεν κοιμάται καθόλου για να κοιμηθείς κι εσύ μαζί της;

Εγώ χθες το απόγευμα τον είχα αγκαλιά στον καναπέ και με ψιλοπήρε ο ύπνος για κανένα τέταρτο μαζί του. Είναι τόσο ωραία η αίσθηση!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Χαιρομαι κορίτσια που σας διαβάζω!!!:):)

Εγω εχω βάλει μονο μισο κιλό (αλλα εχω μια γλυκια κοιλίτσα!!!)

Αφου ανησυχούμε με τον αντρα μου μην δεν τρωω αρκετα και δεν τρεφεται το μπεμπακι!!!! με κυνηγαει και η πεθερα καθε μερα μοσχαρακι θελουν να τρωω, σιχαθηκα τα γιουβαρλάκια!!!

σημερα παντως θα κανω μακαρονια στο φουρνο με κρεμα γαλακτος:-):smile::-)

φιληστε μου τα μωράκια!!!!

Ειρηνάκι που χαθηκες????

Στεφ μου υπομονη ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα ευχομαι να πανε όλα καλα!!! Εγω σε αυτην την εγκυμοσυνη απο την μερα της ωορηξιας μεχρι και τον 3 μηνα ειχα καφε υγρα και αιμα, αλλα δοξα το Θεο ολα πηγαν καλά!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημεραα

πολυ χαιρομαι που τα μωρακια σας τζενη κ δομνινα πανε καλα... δωστε φιλακια στα πατουσακια........δομνινα νομιζω καπου σε πετυχα σε ενα γκρουπ στο φβ (εχεις χαρακτηριστικο ονομα)....δεν το πολυπαρακολουθω γιατι δεν προλαβαινω αλλα οι κοπελες βοηθανε πολυυυυυ....

εμεις εχουμε ενα θεμα με την αλλεργια που μας ταλαιπωρει, η μπεμπουλα μου κανει αιματακι στα κακα..κ σημερα θα ξανπανμε για γεν αιματος... πφφ ταλαιπωρια για την μικρουλα ... παλι θα μου κλαιει :( :(

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Κατριν εσυ που εκανες διατροφη για το ζαχαρο κιλά εβαζες????

Εγω τρωω αποκλιστικα μαυρο ψωμι και γαλα ή γιαουρτι με 2% λιπαρα, τα αλλα ειναι κανονικα γευματα!!!

στην αρχη δεν εβαζα πολλα ισα ισα εχανα κιολας, μετα που αρχισε η πολυ πεινα κ αρχισα να τρωω περισσοτερο πηρα κιλα ...συνολο πηρα 12,5 κιλα πολλα για διαβητη κυησης, ο γυναικολογος με κυνηγαγε ... ήθελε μεχρι 9 αντε το πολυ 11

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Κατρινάκι μου πολύ λυπάμαι που ταλαιπωρείται έτσι η μικρούλα σου.. Εδώ εγώ και τρέμω τις βελόνες και τις αιμοληψίες.. πόσο μάλλον να πρέπει να βλέπω το αγγελούδι μου να το τρυπάνε.. Ελπίζω να μην είναι τίποτε σοβαρό..

Όσον αφορά το γκρουπ στο φατσοβιβλίο με έκανε add μια κοπελιά από εδώ και πολύ καλά έκανε.. Εγώ έχω εντοπίσει το πρόβλημα στο ότι ο μπέμπης δεν πιάνει καλά τη θηλή.. Το πολεμάω κάθε φορά αν και δεν το καταφέρνω πάντα.. Νομίζω πάντως πως πάμε καλύτερα!

Μαγδούλα μια χαρά είσαι.. Εγώ έβαλα σύνολο 7 και νομίζω πως τα έχω χάσει όλα κιόλας και μη σου πω και παραπάνω.. Δεν έχω ζυγιστεί αλλά το βλέπω στον καθρέφτη! Είπαμε, ο γιος μου με θέλει μοντέλο!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...