Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημέρα!!!

Στεφ εχοντας περάσει απο αυτη την κατάσταση θα σου πω εαν ειχες χοριακη 110 την Δευτερα τοτε για να διπλασιάζεται σημαινει οτι την Παρασκευει θα ηταν 400-500!!! Αφου ειδατε εναν μικρο σακο την Παρασκευη με χοριακή 500 σημαινει πως ειναι όλα τελεια!!!!! Οπως ειπες και εσυ σακο μπορουμε να δουμε πανω απο 700-800 αναλογα με το μηχανημα του γιατρού. Αρα ο σακος δεν ειναι καθόλου πίσω!!!! Θα δεις οτι σε 2 βδομαδες θα ακουσεις καρδουλίτσα αλλα διωξε το αγχος και σκεψου κατι άλλο!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Ναι πρωι πρωι απο τοτε που εμεινα εγκυος ξυπναω αγρια χαράματα!!!!:):):)

Θα περιμενω νεα σου:):)

Η Δομνινα γεννησε!!!!!:):):) εχουν ανοιξει θεμα!!!!! Αν και το είδατε εσεις, το γραφω μην ξεφυγε σε καμία!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ναι πρωι πρωι απο τοτε που εμεινα εγκυος ξυπναω αγρια χαράματα!!!!:):):)

Θα περιμενω νεα σου:):)

Η Δομνινα γεννησε!!!!!:):):) εχουν ανοιξει θεμα!!!!! Αν και το είδατε εσεις, το γραφω μην ξεφυγε σε καμία!!

Ναι, το είδα πριν λίγο.Η εβδομάδα ξεκινάει με ευχάριστα,είναι πολύ συγκινητικό μετά από τόσο αγώνα.

Διαφημίσεις

Στεφ μου ας περιμένουμε να δουμε τι θα πει ο γιατρος!!! Η αληθεια ειναι πως αμα το εκανες στο ιδιο εργαστηριο οτι δεν διπλασιάστικε, αλλα ποτέ δεν ξερεις και το 60% κανει την δουλειά του.

Σου ευχομαι καλή τυχη

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Τρίτη έχω ραντεβού,για μένα είναι δεδομένο απλά προσπαθώ να προετοιμαστώ ψυχολογικά.Το μόνο που εύχομαι τώρα είναι να μη χρειαστώ απόξεση.

πολυ λυπαμαι :(:(:( αλλα γιατι σε αφηνει να περιμενεις μια βδομαδα κ δεν πηγες ηδη στο ιατρειο του?

fyJbp3.png

GCQAp2.png

πολυ λυπαμαι :(:(:( αλλα γιατι σε αφηνει να περιμενεις μια βδομαδα κ δεν πηγες ηδη στο ιατρειο του?

Τον πήρα τηλ για να του πω για την χοριακή αλλά δεν μου είπε να πάω νωρίτερα, μάλλον θέλει να δώσει χρόνο;Δεν ξέρω.Είπε οτι αν μένει πίσω από ανεπάρκεια ωχρού σωματίου(καπώς έτσι το είπε) θα πάρει μπρος με την προγεστερονη αν όχι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Ξέρει καμία σε περίπτωση που η χοριακή ανεβαίνει αλλά όχι όπως πρέπει και άρα είναι καταδικασμένο να τελειώσει τι γίνεται,περιμένουμε να αρχίσει να πέφτει η χοριακή για να αποβληθεί ή σε βάζουν αναγκαστικά για απόξεση;

Στεφ μου ειναι πολύ νωρις να πεις το παραμικρό, αρα δεν ξες τι μπορει να συμβει, μπορει η χοριακη να πεσει και να εχεις αιμα αρα να μην χρειαστεις αποξεση, μπορει να ειναι παλλιδρομη και να μην αποβληθει μονο του και να χρειαστει αποξεση αλλα μπορει και να παρει μπροστά και να αρχισει να ανεβαινει η χοριακή. Το Σαββατο γιατι δεν κανεις μια χοριακη να δεις τι γινετε???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...