Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημερααααααααα

μαγδα επειδη τα ειχα κοψει τα γλυκα 2 μηνες πριν την εγκυμοσυνη γενικα δεν ηθελα,, εκτος απο μερικες φορες που μου φερνανε τουρτες κ γλυκα στο σπιτιιιιιιιιιι,, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ Σου πω μερικες φορες προς το τελος επαιρνα την σοκολατα sweet & balance, κ ετρωγα μια σειρα απο αυτην την σοκολατα, συνηθως το βραδυ που το σακχαρο ειναι πιο πεσμενο ,το πρωι δεν το τολμουσα λογω των ορμονων, κ το σακχαρο ηταν οκ.... καλα μια σοκολατα την παιδευα κανα 2 βδομαδες....

δοιμνινα με το καλο το νστ

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

δομνινα μου κ ομως τραβαμε οτι τραβαμε κ μετα.......ποιον αγαπας πιο πολυ?τον μπαμπααααααααααα. καταλαβες!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλημέρα και πάλι από τον πρωϊνό τύπο..

Ευτυχώς σήμερα ξύπνησα στις 5.30... κάτι είναι κι αυτό διότι η συνεχιζόμενη αυπνία δεν παλεύεται.. οι καούρες ελαφριές αλλά παρεούλα μου..

Χθες πήγα και αγόρασα τα τελευταία πραγματάκια του μπέμπη (αφρόλουτρο, σαμπουάν, ενυδατική κρέμα, κρέμα συγκαμάτων ψαλιδάκι, χτένα-βούρτσα, πιπίλες, θερμόμετρο, πανάκια αγκαλιάς, επιθέματα στήθους για μένα,), πήγα ληξιαρχείο για τις ληξιαρχικές πράξεις γάμου και πήγα και στο ΙΑΣΩ το απόγευμα για το πρώτο μας NST. Καλό ήταν αλλά ο μπέμπης δεν είχε διάθεση για πολλά πολλά και δεν χτυπούσε αρκετά.. Έτσι ο γιατρός μας είπε την επόμενη φορά μισή ώρα πριν πάω να πιω μια πορτοκαλάδα για να κινείται περισσότερο αν και πολύ αμφιβάλλω αν θα συμβεί αυτό μιας και ο μικρός δεν είναι ιδιαίτερα γλυκατζής.. Σήμερα είναι ημέρα ξεκούρασης μιας και κουράστηκα αρκετά μπορώ να πω τις προηγούμενες μέρες.

Αύριο Σάββατο έχουμε ραντεβού και με το γιατρό αλλά και για το επόμενο NST!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

βρε κοριτσια ποσα εχασα;;; απαπαπαπα, δεν ξερω απο που να ξεκινησω κι αν ξεχασω κατι να με συγχωρεσετε!!!

πρωτα απ' ολα να ευχηθω στο γλυκο μας τζενακι!! Να σου ζησει η μπουμπου σου Τζενη, να ειναι γερη, δυνατη και τυχερη στη ζωη της!!!

Δομνινακι τι ξαφνικο ηταν αυτο;;; εχουμε γεννητουρια σε λιγες μερεςςςςςςς!!!!!!!! Με το καλο φιλεναδα μου να αγκαλιασεις τον γιο σου και να του δωσεις ενα φιλι απ ολες μας εδω μεσα που τον περιμενουμε με αγωνια και λαχταρα!!!!! Καταλαβαινω πως αγχωθηκες, αλλα ολα καλα θα πανε, μη μου ανησυχεις καθολου!!! Σε λιγες μερες εχουμε παρτυ!!!!!!

Επισης να ευχηθω στις νεο-γκαστρουλες μας να εχουν μια ομορφη και ανεφελη εγκυμοσυνη και με το καλο να φτασουν μεχρι το τελος! Κοριτσια να μπαινετε και να γραφετε οσο πιο συχνα μπορειτε! Εμεις εδω μπορουμε να καταλαβουμε κι εσεις να ξαλαφρωνετε! Το αγχος δυστυχως θα σας συντροφευει σε ολη την εγκυμοσυνη αλλα οσο περναει ο καιρος, μειωνεται!

Στο κοριτσακι που ειναι στις προσπαθειες, Μαρια νομιζω, συγνωμη δεν θυμαμαι ονομα θελω να πω να εχει πεισμα, επιμονη, υπομονη και ΠΙΣΤΗ! Θα τα καταφερεις κοριτσι μου, διαβασε ποσα περασαμε οι περισσοτερες εδω μεσα κι ομως να που ξεπερασαμε εμποδια και δυσκολιες κι αλλη χαιρεται το μωρο της, αλλη την κοιλουμπα της, αλλη εκανε 2ο κι αλλη σκεφτεται για 2ο!!!!

Λουλουδιρακι για σενα δεν θα πω τπτ στα εχω πει ολα!!!!! σ' αγαπω πολυ πολυ!!

Χρυσακι με το καλο να ξεκινησετε προσπαθειες και για 2ο μπεμπακι!! χαιρομαι πολυ που συνεχιζεις με το ιδιο θαρρος και δυναμη! για μια ακομη φορα να πω ποσο πολυ σε θαυμαζω!

Μαγδουλι μου οντως παρασυρθηκα με τις ετοιμασιες και ψιλοχαθηκα!! Βαψαμε το δωματιο και τωρα απομενει να περασουμε με λουστρο το παρκε και μολις στεγνωσει να στησουμε τα επιπλακια μας! ΣΙγα σιγα λεω να ξεκινησω τα πλυσιματα μολις φυσικα στηθουν τα επιπλα, δλδ σε καμια εβδομαδα απο τωρα.

Πρεπει συντομα να φροντισω και για το καροτσι που το αφησαμε για το τελος και κατι αλλα ψιλοπραγματα και ειμαστε οκ! βαλιτσα θα φτιαξω στο τελος του μηνα ετσι οπως το βλεπω μιας και δεν βρισκω ακομη οσα θελω! καλα να ειμαστε!

Κατρινακι μου εσεις πως ειστε;;;

Λιακι να μας φιλησεις τον ηλιοκαμμενο γοη και περιμενουμε και καμια προσφατη φωτο!! Με την ορεξη μας εχεις αφησει καιρο τωρα!!

Χθες καναμε κι εμεις ντοπλερ κι ολα ειναι μια χαρα! Εξαιρετικη αιματωση, χαμηλες αντιστασεις στις μητριαιες, αμνιακο φυσιολογικο, πλακουντας grade 0 και η μικρη μας 1700γρ. ειναι καπως μικρουλα αλλα εντος φυσιολογικων οριων οποτε δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας! Και το nst καλο βγηκε και η μικρη κινητικη!

Θα συνεχισω τα εβδομαδιαια nst και τη μερα που μπαινω στο μηνα μου εχω παλι ραντεβου για υπερηχο και θα δουμε πως ειμαστε και τι προβλεψη μπορουμε να κανουμε για τον τοκετο. Χθες μου ειπε πως θα γεννησω μεταξυ 38ης - 40ης προγραμματισμενα και μαλλον καισαρικη. Θα το δουμε αυτο εν καιρω.

Αυτα τα νεα μας!!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

http://imageshack.us/photo/my-images/266/p3020009.jpg/

Ειρηνάκι μου αφιερωμένες στη μπουμπού!!!

Χαίρομαι που μαθαίνω υπέροχα νέα..τα δικά μου άλλη στιγμή γιατί δεν προλαβαίνω!!!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια...

Στις 9.30 έχουμε ραντεβού στο γιατρό να δούμε τον μπέμπη και μετά στο ΙΑΣΩ για NST.. Οπότε όπως καταλαβαίνετε η αγωνία χτυπάει κόκκινο και έτσι το μάτι γαρίδα από νωρίς σήμερα... όχι ότι αν δεν υπήρχε το ραντεβού θα ξύπναγα αργότερα!

Ειρηνάκι μου έχετε μπει κι εσείς στις πυρετώδεις προετοιμασίες.. με το καλό κοριτσάκι μου να γίνει το δωμάτιο της πριγκήπισσάς σας ονειρεμένο και με το καλό να το γεμίσει με τη φυσική της παρουσία..

Τα αποτελέσματα από το doppler μια χαρά τα βλέπω.. Και τι αν βγει μικροκαμωμένη; ούτως ή άλλως τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια!

So sad ο ηλιοκαμμένος φίλος μας εξαιρετικός.. Έτοιμος να κάψει καρδιές.. θα κολάσει όλα τα θηλυκά του φόρουμ... Αλλά υποσχόμαστε κι εμείς να βάλουμε τα δυνατά μας όταν με το καλό γεννηθούμε για να κάνουμε κι εμείς τη διαφορά!

Καραμέλλο μου το μομεντάκι θα ονομαστεί Παναγιώτης και όχι δεν θα ταξιδέψουν στη Ρόδο.. Θα βαφτιστεί στην Κύπρο.. Γεννάω στο ΙΑΣΩ!

Κοριτσάκια θα σας ενημερώσω το μεσημεράκι για το πως πήγαν τα ραντεβού μας διότι μετά από αυτά πρέπει να πάμε Jumbo για τα τελευταία πραγματάκια και Super Market διότι θα πεινάσουμε όταν βγω από το νοσοκομείο και γυρίσουμε σπίτι.. Βλέπετε ο Δομνίνος δεν το έχει καθόλου το άθλημα... Αφού το συζητάει για μέρες το θέμα όταν του ανακοινώνω ότι έχει έρθει ο καιρός να επισκεφτούμε τον μηνιαίο νταβατζή (το Super Market εννοώ)!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Αχ Ειρηνη μου τελεια!!!! Τρελενομαι από την χαρά μου στην ιδεα οτι μετα το Πασχα θα κανω ερευνα αγορας για το μικρο μου ψαράκι:):):) Περιμένω πως και πως για την β επιπέδου στα μέσα του Απρίλη!!!!:)

Σο σαντ τελειος ο μικρος:):):) Ζωηρούλης φαίνετε!!!!! Τι καιρό εχετε εκεί στο νησί??? Σε λίγο καιρό θα κανει και βουτιές στην θάλασσα!!!!:):)

Δομνινα μου περιμένουμε νεα από το ΝΣΤ!!!!!

Ζαχαρούλα τι κανεις κοπέλα μου???

Μαρία ποτε ξεκινας χαπια??? Εγω την πρωτη φορά που πηρα κλομιφαιν εκανα 3 ωάρια!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα κοριτσια! πρωινη πρωινη σημερα, ουτε για να παω στη δουλεια δεν ξυπναω τετοιες ωρες!

Δομνινα ποσο ωραια ειναι αυτα τα ψωνια που εχεις κανει τις τελευταιες μερες! ευχομαι να πανε ολα καλα με το ραντεβου σου και αυτο το NST ( δεν γνωριζω ακομη ολα αυτα τα συνθηματικα ;)

Λουλουδιρα σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!

Sosad, το αγορακι σου ειναι πολυ ομορφο! να τον χαιρεσαι!

Μαγδα ανυπομονεις για ολη αυτη τη προετοιμασια και τα ψωνια ε? να κανεις ερευνα στο ιντερνετ, σιγουρα θα βρεις πολυ ωραιες ιδεες!

Λοποιν, τα νεα τα δικα μου ειναι ευχαριστα! πηγαμε τη Πεμπτη το απογευμα στο γυναικολογο για τον πρωτο υπερηχο, ολα τα ειδε καλα, ημουν ακριβως 6 εβδομαδων. βεβαια εγω δεν ειδα-καταλαβα και πολλα, ενα μαυρο σακουλακι και μεσα ενα σαν δακτυλιδακι, οπου μου λεει εδω ειναι το εμβρυο! Ηταν πολυ ευχαριστημενος παντως, οποτε και εγω ηρεμισα καπως. Του λεω σε καποιο σημειο, " καρδια θα ακουσουμε?" και μου απανταει " να δουμε και σε ποιο σχολειο θα παει!" ειναι πλακατζης ο γιατρος μου....οποτε και μου ειπε καρδια την επομενη εβδομαδα, ειναι νωρις τωρα. Για να δουμε...θα μας τη κανει τη χαρη το μικρακι?

Ημερομηνια τοκετου εβγαλε το μηχανημα 07/11/2013, αλλα μου ειπε θα γεννησω με καισαρικη περιπου 2 βδομαδες πριν κυριως λογο θρομβοφιλιας ( εχω κανει εγχειρηση για αφαιρεση ινομυωματος οποτε μονο με καισαρικη θα γεννουσα) κατα τις 22-25/10. μακαρι να πανε ολα καλα και να φτασω μεχρι εκει!

Αυτα τα πολλα απο εμενα!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Καλημέρα!!!

Μπραβο Ζαχαρούλα:):) Ολα τέλεια!!!! την αλλη εβδομαδα θα ακουσεις τον ωραιότερο ηχο:):)

Δομνινα που χάθηκες????? Περιμένουμε νέα!!!!

Εγω ζυγιστηκα σημερα και ειμαι σταθερα 49 κιλα!!! Ρε κορίτσια ανησυχω δεν πρεπει να αρχισω να βαζω κιλά????

ΑΑΑΑ!!! Νομιζω πως εδω και 2 μερες καταλαβαινω το ψαρακι δεν ξερω εαν ειναι ιδεα μου, αλλα νιωθω χαμηλα στην κοιλιά μου 5-6 δακτυλα κατω απο τον αφαλο μπορμπουληθρες!!!!!

Να ρωτηδω και κατι ακομη, συνεχιζω να εχω τσιμπηματακια απο κατω(μεσα στον κολπο) το ειπα στο γιατρο μου με κοιταξε και μου ειπε οτι δεν ειναι τπτ!!! Τα ειχε καμια???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα και από εμένα.Καταρχήν να ευχηθώ σε όλες τις εγκυούλες με το καλό να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.Σε όσες προσπαθούν υπομονή,που θα πάει θα έρθει.Εγώ μετά από πολυυυυυύ καιρό αναμονή επιτέλους είμαι εγκυος.Αλλά φοβάμαι οτι θα μείνω πάλι με τη χαρά.Θα ήθελα ακόμη μία φορά τη γνώμη σας από τις εμπειρίες σας.Στις 10-11 του μηνός περίμενα περίοδο.Στις 11/3 (Δευτέρα) εκανα χοριακή 110.Επανάληπτική δεν έκανα γιατί μου είπε ο γιατρός ότι τζάμπα θα μας αγχώνει.Πήγα για υπέρηχο μετά από 4 μέρες δηλ παρασκευή θα ήμουν λογικά 4w4d ή 4w5d. Με δυσκολία βρήκε τελικά ένα πολύ μικρό σάκο (μέγεθος φακής) και φυσικά τιποτα άλλο, μέσα δεν φαινόταν κάτι.Αυτό που με ανησύχησε όμως είναι οτι πάλι μου είπε οτι είναι 3 μέρες πίσω,εγώ όμως ξέρω ότι ωορηξία είχα 13η-14η μέρα(απο τεστ).Ο γιατρός μου είπε ότι θα στρώσει αλλά νομίζω ότι ήταν λόγια παρηγοριάς.Οσες από εσάς γνωρίζατε με σιγουριά τη μέρα της ωορηξίας είχατε καμιά απόκλιση στον υπέρηχο ή από την αρχή ήταν ακριβώς όσο έπρεπε;;;;;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα.Καταρχήν να ευχηθώ σε όλες τις εγκυούλες με το καλό να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.Σε όσες προσπαθούν υπομονή,που θα πάει θα έρθει.Εγώ μετά από πολυυυυυύ καιρό αναμονή επιτέλους είμαι εγκυος.Αλλά φοβάμαι οτι θα μείνω πάλι με τη χαρά.Θα ήθελα ακόμη μία φορά τη γνώμη σας από τις εμπειρίες σας.Στις 10-11 του μηνός περίμενα περίοδο.Στις 11/3 (Δευτέρα) εκανα χοριακή 110.Επανάληπτική δεν έκανα γιατί μου είπε ο γιατρός ότι τζάμπα θα μας αγχώνει.Πήγα για υπέρηχο μετά από 4 μέρες δηλ παρασκευή θα ήμουν λογικά 4w4d ή 4w5d. Με δυσκολία βρήκε τελικά ένα πολύ μικρό σάκο (μέγεθος φακής) και φυσικά τιποτα άλλο, μέσα δεν φαινόταν κάτι.Αυτό που με ανησύχησε όμως είναι οτι πάλι μου είπε οτι είναι 3 μέρες πίσω,εγώ όμως ξέρω ότι ωορηξία είχα 13η-14η μέρα(απο τεστ).Ο γιατρός μου είπε ότι θα στρώσει αλλά νομίζω ότι ήταν λόγια παρηγοριάς.Οσες από εσάς γνωρίζατε με σιγουριά τη μέρα της ωορηξίας είχατε καμιά απόκλιση στον υπέρηχο ή από την αρχή ήταν ακριβώς όσο έπρεπε;;;;;;;

STEF τι σου είπε ο γιατρός?δεν είναι λόγια παρηγοριάς, 5 εβδομάδων δε βλέπεις σχεδόν τίποτα!!!εγώ στη θέση σου θα πήγαινα να κάνω άλλη μια χοριακή για να μου φύγουν οι ιδέες, πάντως νομίζω τσάμπα αγχώνεσαι τόσο νωρίς...

και φυσικά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!!

HDfQp3.png

STEF τι σου είπε ο γιατρός?δεν είναι λόγια παρηγοριάς, 5 εβδομάδων δε βλέπεις σχεδόν τίποτα!!!εγώ στη θέση σου θα πήγαινα να κάνω άλλη μια χοριακή για να μου φύγουν οι ιδέες, πάντως νομίζω τσάμπα αγχώνεσαι τόσο νωρίς...

και φυσικά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!!

Ο γιατρός μου είπε: μην αγχώνεσαι δεν είναι πολύ πίσω θα στρώσει, παίρνω και προγεστερόνη και θα ξαναπάω στις 26/3.Προγεννητικό δεν μου έδωσε γιατι θέλει πρώτα να δει εμβρυικό πόλο(αν το λέω σωστά).Απλά αγχώθηκα γιατί και τις δύο προηγούμενες φορές που έμεινα έγκυος από την αρχή ήταν πιο πίσω(περισσότερες μέρες βέβαια)και τότε μια άλλη γιατρός που είχα μου έλεγε και εκείνη οτι δεν πειράζει συμβαίνει, αλλά είδαμε τα αποτελέσματα.Αν δεν είχα σταθερό κύκλο δεν θα ανησυχούσα τόσο.Θα δείξει, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία......

Ο γιατρός μου είπε: μην αγχώνεσαι δεν είναι πολύ πίσω θα στρώσει, παίρνω και προγεστερόνη και θα ξαναπάω στις 26/3.Προγεννητικό δεν μου έδωσε γιατι θέλει πρώτα να δει εμβρυικό πόλο(αν το λέω σωστά).Απλά αγχώθηκα γιατί και τις δύο προηγούμενες φορές που έμεινα έγκυος από την αρχή ήταν πιο πίσω(περισσότερες μέρες βέβαια)και τότε μια άλλη γιατρός που είχα μου έλεγε και εκείνη οτι δεν πειράζει συμβαίνει, αλλά είδαμε τα αποτελέσματα.Αν δεν είχα σταθερό κύκλο δεν θα ανησυχούσα τόσο.Θα δείξει, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία......

Συγγνώμη για την παρεμβολή, αλλά παρακολουθώ το θέμα σας κι έπεσα πάνω στο μήνυμα αγωνίας της φίλης stef, ήθελα λοιπόν να της πω κι εγώ τη γνώμη μου!

Stef μου, θα συμφωνήσω με τη sosad, είναι πολύ νωρίς οι 5 βδομάδες για να φανεί οτιδήποτε! Ακόμη και οι μετρήσεις του γιατρού είναι δύσκολο να γίνουν τόσο νωρίς με ακρίβεια και συνήθως το πρώτο ραντεβού το κλείνουμε στην 5η προς 6 βδομάδα για να φανεί καλά ο σάκος. Απορώ πώς ο γιατρός κιόλας έβγαλε το συμπέρασμα πως είναι 3 μέρες πίσω αφού ακόμη δεν έχει φανεί το έμβρυο... Το σάκο μέτρησε και σου το είπε αυτό; Ήταν μικρός; Δεν νομίζω πως λέει κάτι αυτό... Εγώ στην παλίνδρομη που είχα, ο σάκος μου ήταν μεγάλος πολύ, αλλά το έμβρυο έμεινε μικρό. Είχα όμως φτάσει στις 7 βδομάδες για να βγαλουμε το συμπερασμα.

Μην αγχώνεσαι και μην σκέφτεσαι τις προηγούμενες άτυχες εγκυμοσύνες σου, κάθε εγκυμοσύνη είναι μοναδική και διαφορετική από τις άλλες! :P Σου εύχομαι αυτή τη φορά όλα να πάνε τέλεια!!

Υ.Γ. Γιατί δεν κάνεις την Τρίτη μια χοριακή να μην αγχώνεσαι άδικα;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Συγγνώμη για την παρεμβολή, αλλά παρακολουθώ το θέμα σας κι έπεσα πάνω στο μήνυμα αγωνίας της φίλης stef, ήθελα λοιπόν να της πω κι εγώ τη γνώμη μου!

Stef μου, θα συμφωνήσω με τη sosad, είναι πολύ νωρίς οι 5 βδομάδες για να φανεί οτιδήποτε! Ακόμη και οι μετρήσεις του γιατρού είναι δύσκολο να γίνουν τόσο νωρίς με ακρίβεια και συνήθως το πρώτο ραντεβού το κλείνουμε στην 5η προς 6 βδομάδα για να φανεί καλά ο σάκος. Απορώ πώς ο γιατρός κιόλας έβγαλε το συμπέρασμα πως είναι 3 μέρες πίσω αφού ακόμη δεν έχει φανεί το έμβρυο... Το σάκο μέτρησε και σου το είπε αυτό; Ήταν μικρός; Δεν νομίζω πως λέει κάτι αυτό... Εγώ στην παλίνδρομη που είχα, ο σάκος μου ήταν μεγάλος πολύ, αλλά το έμβρυο έμεινε μικρό. Είχα όμως φτάσει στις 7 βδομάδες για να βγαλουμε το συμπερασμα.

Μην αγχώνεσαι και μην σκέφτεσαι τις προηγούμενες άτυχες εγκυμοσύνες σου, κάθε εγκυμοσύνη είναι μοναδική και διαφορετική από τις άλλες! :P Σου εύχομαι αυτή τη φορά όλα να πάνε τέλεια!!

Υ.Γ. Γιατί δεν κάνεις την Τρίτη μια χοριακή να μην αγχώνεσαι άδικα;

Τον σάκο δεν τον μέτρησε γιατι ήταν πολύ μικρός, μάλλον του φάνηκε μικρότερος από ότι τον υπολόγιζε . Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά την χοριακή την τρίτη(φοβάμαι λίγο το αποτέλεσμα αλλά μάλλον θα κάνω).Βέβαια μου είπε ότι για να φάνεί σάκος η χοριακή πρέπει να είναι πάνω από 800.Εφόσον είχα 110 Δευτέρα και Παρασκευή φάνηκε έστω αυτή η μικρή κουκίδα σκέφτομαι ότι ίσως ανέβηκε ικανοποιητικα,αλλά δεν ξέρω με αποδείξεις.Μέχρι στιγμής έχει κέρδίσει την εμπιστοσύνη μου (σπάνιο για μένα) γιατί με καθοδήγησε σωστά ώστε να μείνω εγκυος αυτή την φορά και να βρούμε κάποια προβλήματα που υπήρχαν με τα οποία αλλοι γιατροί δεν είχαν ασχοληθεί καθόλου.

Τον σάκο δεν τον μέτρησε γιατι ήταν πολύ μικρός, μάλλον του φάνηκε μικρότερος από ότι τον υπολόγιζε . Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά την χοριακή την τρίτη(φοβάμαι λίγο το αποτέλεσμα αλλά μάλλον θα κάνω).Βέβαια μου είπε ότι για να φάνεί σάκος η χοριακή πρέπει να είναι πάνω από 800.Εφόσον είχα 110 Δευτέρα και Παρασκευή φάνηκε έστω αυτή η μικρή κουκίδα σκέφτομαι ότι ίσως ανέβηκε ικανοποιητικα,αλλά δεν ξέρω με αποδείξεις.Μέχρι στιγμής έχει κέρδίσει την εμπιστοσύνη μου (σπάνιο για μένα) γιατί με καθοδήγησε σωστά ώστε να μείνω εγκυος αυτή την φορά και να βρούμε κάποια προβλήματα που υπήρχαν με τα οποία αλλοι γιατροί δεν είχαν ασχοληθεί καθόλου.

Να εμπιστεύεσαι το γιατρό σου, δεν το συζητώ, πολύ καλά κάνεις, είναι βασικό! Για να έκανε αυτή την παρατήρηση ως προς το μέγεθος, ίσως ισχύει, κάτι ξέρει αλλά είναι πολύ πολύ νωρίς για να πεις οτιδήποτε. Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο καθυστερημένης σύλληψης; Μήπως η σύλληψη έγινε τη 2 ή και την 3 μέρα μετά την ωορρηξία; Αυτό είναι ίσως μία εξήγηση για τον τυχόν μικρότερο από το κανονικό σάκο.

Όπως και να'χει μια δεύτερη χοριακή θα φωτίσει λίγο την κατάσταση.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...