Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Αχ εμενα μου κοψανε απο την αρχη την ζαχαρη λογω προδιαθεσης ζαχαρου κυησεως και ανακαλυψα μια σοκολατα Lacta στο ντουλάπι μου, για να μην την φαω δαγκωσα λιγη κουβερτουρα και απομακρυνθηκα απο την κουζίνα!!!!!

Αν δεν κανω λαθως και η κουβερτούρα απαγορευεται σωστα???? Δεν το ρωτησα στον ενδοκρινολογο θα το ρωτησω την αλλη φορά!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

μιας κ μπηκα να σας πω οτι η τζενη ακομα δεν γεννησε διαστολη 7 κ ποναειιιιιιιιι

οπως ειδατε βγαζω ιατρικα ανακοινωθεν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Μαράκι καλή επιτυχία στον γιατρό, ελπίζω να δεις το πολυπόθητο αυγουλάκι, και όλα να πάνε καλά με τις εξετάσεις σου;););)πες μας εξελίξεις!

Ανδριανή, σούπερ ενημέρωση!Με διαστολή 7 λογικά θα πρέπει να έχει γεννήσει τώρα που μιλάμε!!!Αχ, υπέροχες στιγμές, γερό μωράκι να είναι το καινούριο μας μωράκι!!!Να δώσεις τις ευχές μας!

Δομνίνα επίσης καλά αποτελέσματα στον γιατρό!έπαθε κοκομπλόκο ο Δομνίνος???λογικό το βρίσκω:tongue:λογικά θα σταματήσεις και τις ηπαρίνες επίτέλους!!!

Ζαχαρούλα όπως ε΄πε και η Δομνίνα, τις ενέσεις και στο πλάι στη μέση που έχεις περισσ΄τερο λίπος μπορείς να τις κάνεις για να μη πονάς!

Μάγδα, αχ, η lacta...πέτα την καλύτερα, είναι μεγάλος ο πειρασμός:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

HDfQp3.png

Διαφημίσεις

κ ναι το τζενακι γεννησε επιτελους για να μην τα ξαναγραφωγιατι νυσταζω πολυ εχω ανοιξει θεμα στι ευχες.καληνυχταααααααααααααααα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Δεν μπήκα χθες να ενημερώσω διότι από το πρωί στις 7.30 που φύγαμε από το σπίτι κατάφερα να επιστρέψω στις 5 το απόγευμα και ήμουν στην κυριολεξία κομμάτια.. Βλέπετε εκτός από τον γιατρό έπρεπε να πάω να πληρώσω τη ΔΕΗ, να πάω από τη δουλειά μου να τους δω και να τους αφήσω κάτι χαρτιά, να πάω στο Σύνταγμα στα ΚΕΠ για να φτιάξω τις εξουσιοδοτήσεις για το σύζυγο για το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ που θα χρειαστούμε μετά, και μετά να πάω από την αιματολόγο για να δούμε τι θα κάνουμε με τις ενέσεις..

Τα νέα από το γιατρό είναι από τη μια ευχάριστα και από την άλλη αγχωτικά.. Ο μπέμπης μας έφτασε τα 2.620 αλλά από κει που δεν είχε καμία περιτύλιξη στο λαιμό τώρα ξαφνικά έχει δύο! Ο γιατρός είναι καθησυχαστικός αλλά όλες καταλαβαίνετε τι άγχος μου δημιουργεί εμένα αυτό το γεγονός.. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι κάθε δυο μέρες θα πηγαίνω στο ΙΑΣΩ για NST και μετά θα με βλέπει και ο γιατρός μου και το κυριότερο... αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο από τα NST γεννάω την Παρασκευή 22/3/2013 (εννοείται με καισαρική)... Οπότε σήμερα και αύριο θα κάνω από 2 ενέσεις κορτιζόνης για να βοηθήσουμε τα πνευμονάκια του μπέμπη και θα πρέπει να έχω το νου μου στο ζάχαρο διότι σαφώς θα ανέβει. Μου είπε ο διαβητολόγος ότι αν τυχόν παραμείνει ανεβασμένο για πάνω από 2 μέρες να τον πάρω τηλέφωνο.. Ελπίζω πάντως πως θα ξεπεράσουμε και αυτόν τον σκόπελο!

Ξαφνιαστήκαμε λίγο με το σύζυγο γιατί δεν περιμέναμε μια τέτοια εξέλιξη αλλά αφού είναι όλα υπό έλεγχο όλα καλά.. Τώρα πρέπει να έχω το νου μου να ακούω το μωρό..

Κάντε μια προσευχούλα και για μας βρε κοριτσάκια να πάνε όλα καλά! Την έχουμε τόσο ανάγκη!

Η αιματολόγος μου είπε ότι τελικά δεν είμαι ούτε θρομβοφιλική αλλά ούτε και πάσχω από το αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο... Άβυσσος η ψυχή του κάθε αιματολόγου.. Το καλό στην όλη ιστορία είναι ότι επιτέλους σταμάτησα από χθες τις ενέσεις και μόλις βγω από το νοσοκομείο θα κάνω άλλες 10 τελευταίες προληπτικά μόνο και μόνο διότι θα κάνω καισαρική!

Σήμερα έχω κλείσει ραντεβού με την παιδίατρο που θα αναλάβει τον μπέμπη και έχω ένα σωρό πράγματα να τη ρωτήσω..

Πάντως ακόμη δεν έχω συνέλθει από το χθεσινό τρέξιμο..

Να μας ζήσει το καινούργιο μωράκι της Τζενούλας μας.. Άντε και στα δικά μας τώρα!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Καλημέρααααααααααααα

ΤΖΕΝΑΚΙ να σου ζήσει η μπεμπούλα... πάντα γερή κ ευτυχισμένη... να την χαίρεστε κ καλό σαραντισμό!!!!!!!!!!!!!

ΔΟΜΝΙΝΑ αφού το είδατε στον υπέρηχο κ το παρακολουθείτε, όλα θα πάνε καλά!!!! Σε 9 μερούλες το πολύ θα κρατάς τον Δομννίνο τζούνιορ αγκαλιά!!!!!!!!!!!!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Τζενακι μου να σου ζησει η μπεμπούλα!!! να ειναι γερη και τυχερη!!!Θα ευχυθω και απο την άλλη!!!:):)

Δομνινα μου αντε εφτασε ο καιρος!!!! Ολα θα πανε καλά!!!!:):):)

Κατριν τι κανει η μικρη???? Αληθεια σε ειχε πιασει καμια λιγουρα για γλυκακι όσο εισουν εγκυος??? Τι εκανες????

Ειρηνη που χαθηκες βρε???????????????????????????????????????????

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κοριτσακια να σας πω οτι το τζενακι πλεει σε πελαγοι ευτηχιας μετα απο πολυ κουραση να φερει φυσιολογικα την μικρουλα της .εξαντλησε ολα τα περιθωρια ειληκρινα απορω πως αντεξε 14 ωρες πονους τεχνιτους δεν ηθελε την καισαρικη με τπτ αλλα δεν πηγαινε αλο.την πηρα τηλ πριν ηταν καλα εχει αρχισει να αναρρωνει η μπουλουκο ειναι μια χαρα πρωτα ο θεος την κυριακη θα βγουνε,ετοιμη για καρναβαλι παιδι μου!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Τζενακι μου να σου ζησει η μπεμπα!να ειναι γερη και καλοτυχη!ολα τα καλα να εχει ευχομαι!:lol:

Δομινα μην ανχονεσαι!ολα θα πανε καλα!η κατασταση ειναι υπο ελενχο!ακολουθα τις οδηγιες των γιατρων και σε 9 μερες θα τον εχεις αγκαλιτσα!:tongue:

Ειρηνουλα τρεχεις με ετοιμασιες και μας ξεχασες!!!:wink:

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Τζενακι να σου ζήσει η μπεμπούλα και να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!!!!!!!!!!Ανδριαννη και Αννα να σας ζήσει η ανηψούλα!!!Μια χαρα θα ναι οι ξαδερφούλες κοντα κοντα ολες και μεθαυριο θα βγαινουν βόλτες και εσείς οι μανούλες θα καρδιοκτυπάτε !!!χαχαχα

Δομνινάκι θα περάσουν οι μερες γρήγορα και θα χεις στην αγκαλια σου το Δομνινο Τζουνιορ !!!!! Δε προλαβαίνεις να αγχωθεις λέμε!!!!Εεεεεεερχεταιαιαιαιαιαιαι!!!!!!Με το καλο!!!!!!!!!!!!

Μαγδακι , Χρυσακι, Sosadaki , Κατερινακι φιλακια πολλά!!!

Επίσης στα καινουργια κοριτσια στο Μαρακι ευχομαι όλα να πάνε καλά στον επόμενο κυκλο και στη Ζαχαρούλα μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ενα γερο μωρακι!!!!!!

Φιλακιαααααααα

Τζενάκι να ζήσει η κορούλα!!!Δε κατάλαβα, μετά από τόσους πόνους έκανε καισαρικη?Γερή να είναι η μικρή και τυχερή!!!!!

Δομνίνα, καλέ έφτασε ο καιρός???αυτό ήταν καταφθάνει ο φιλαράκος μας!!!Καισαρική γιατί θα κάνετε?και ο Δημλητρης με 2 περιτυλίξεις ήταν, γεννήθηκε πανευκολα όμως!μην ανησυχείς, ο γιατρός μου έλεγε ότι το 90% των μωρών έχουν περιτυλίξεις...μην αγχώνεσαι τώρα στο τέλος;););)

Μαράκι μου, δε πειράζει, τον άλλο μήνα με το καλό και με τη βοήθεια της κλομιφαινης όλα θα πάνε καλά, κράτα θετική σκέψη!

HDfQp3.png

sosad δυστηχως περασε ολους τους πονους κ στο τελος εκανε καισαρικη.το απογευμα που πηγα στο νοσοκομειο συναντησα τον γιατρο κ μου ειπε οτι ηταν δυσκολος τοκετος διαστολη 8 ο τραχηλος τσιγαροχαρτο αλλα την μικρη κατι την εμποδιζε να κατεβει τι της ανεβηκαν πανω στην κοιλια οι μαιες τι την γυρναγαν στο πλαι να παρει καλη θεση να βγει τπτ εγω εφτασα 5 το απογευμα εκει κ η κατασταση ηταν ιδια μεχρι της 8 οπου ο γιατρος της ειπε να μην το αφησουν αλο η μικρη ειχε περασμενο τον λωρο στο λαιμο τελικα κ ενω κατεβαινε την ξανατραβαγε επανω σαν λαστιχο.τεσπα αφου κ οι δυο τους ειναι μια χαρα μενουμε σε αυτο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Κορίτσια μου γλυκά καλημέρα... Αν και έχω ξυπνήσει από τις 3:45 σήμερα είπα να μη σας τρομάξω με τις άγριες ώρες που εμφανίζομαι διότι πολύ απλά μπορεί αυτό να συμβαίνει μόνο σε μένα!

Η αλήθεια είναι ότι από προχθές που μας είπε ο γιατρός ότι ο μπέμπης έχει 2 φορές περιτύλιξη ένα άγχος να τον ακούω το έχω.. και έχω συνειδητοποιήσει ότι όταν είμαι ξύπνια εγώ είναι και ο μπέμπης, οπότε μάλλον το υποσυνείδητό μου με ξυπνάει για να είμαι στην τσίτα!

Επίσης σήμερα συνειδητοποίησα πως θα πρέπει να φτιάξω τη βαλίτσα επιτέλους και να την έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο μιας και θα πηγαίνουμε γιατρό - ΙΑΣΩ εναλλάξ κάθε μέρα και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να μου πουν ότι γεννάω! Σήμερα είναι το πρώτο NST και ομολογώ πως έχω αγωνία!

Έτσι πρέπει σήμερα να κλείσω όλες τις εκκρεμότητες που έχω με τα διαδικαστικά θέματα (π.χ. ληξιαρχική πράξη γάμου, τελευταία ψώνια για την προίκα και το μπάνιο του μπέμπη) γιατί ο σύζυγός μου δουλεύει μέχρι αργά το βράδυ και δεν μπορεί να τρέχει αυτός..

Sosad μου επειδή η δική μας εγκυμοσύνη έχει μεγάλη προϊστορία με δυσάρεστα περιστατικά και επειδή αντιμετωπίζω το θέμα του διαβήτη κύησης και της θρομβοφιλίας ο γιατρός δεν θέλει να διακινδυνεύσει το παραμικρό.. Γιατί να ξεκινήσουμε την πρόκληση που είναι πολύ νωρίς σε βδομάδα για να είναι ο τράχηλος έτοιμος και να ταλαιπωρηθούμε κι εγώ και το μωρό μου όταν μπορούμε να τον έχουμε στην αγκαλιά μας γερό και δυνατό το συντομότερο;

Αν με άφηνε να πάω σε μεγαλύτερη βδομάδα ίσως να το τολμούσα.. Έκανα χθες και τις δυο πρώτες κορτιζόνες και σήμερα θα κάνω τις άλλες δυο.. μετά από αυτό ας έρθει ο μπέμπης όποτε θέλει..

Αδριανή αυτό είναι το κρίμα και το άδικο.. Τραβάει μια γυναίκα όλους τους πόνους και στο τέλος κάνει καισαρική.. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τέλος καλό - όλα καλά.. Μαμά και μωρό χαίρουν άκρας υγείας!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...