Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Τα όμορφα νέα της ημέρας!Πολλά συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!💜💜

Αγαπημένες ελπίζω να είστε όλες καλά!Αύριο έχω επανάληψη της χοριακής κ η τρελή πήγα κ έκανα δυο τεστ πριν λίγο,για να δω κ εγώ μια φορα αυτές τις 2 πολυπόθητες γραμμές!Θετικό το πρώτο εννοείται κ το δεύτερο το ψηφιακό με έβγαλε 1-2 εβδομάδες!Κανονικά δεν θα έπρεπε παραπανω;Μήπως γι αυτο ήταν χαμηλή η χοριακή;Καθυστερημένη σύλληψη εννοώ…

Τις ανέβασα να τις δείτε κιόλας.Μιλάει η παράνοια τώρα….

Αχ τέλεια ! Αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνει! Αν είχε πέσει θα ήταν αρνητικά. Αν έχεις σήμερα 50 σε βγάζει 1-2 εβδομάδες !! Τέλεια τέλεια! Ανυπομονούμε για την αυριανή χοριακη 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημερα κουκλες!

Μια απορια... όσες εχετε ξεκινησει εκδρομες στην Καβαλα, εισαστε καθε κατα φαντασιαν εγκυες ή εγω ειμαι μονο η τρελη???

Εχεις και εμένα για παρέα!!!

τον προηγούμενο μήνα νομιζα τοσο πολυ πως ειμαι εγκυος που είχα όλα τα συμπτώματα!!!!:?:-?:? Φαντάσου οτι το στηθος μου ακόμα δεν εχει ξεπρηστει τελειως!!!! :oops:Ετσι οπως παω,εαν μεγαλώνει λιγο λίγο κάθε φορά, θα αποκτήσω στηθος χωρίς πλαστική!!!!!:-D:-D:-D

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!!

Ναι χάθηκα, γενικώς δεν πολυεμπαινα στο ίντερνετ..... Προσπαθούσα να είμαι έξω να ξεχνιέμαι λίγο. Το θέμα μου παραμένει ίδιο!!!! Είναι θεμα ημερων να καταλήξουμε κάπου. Αν και εγώ νομίζω έχω πάρει την απόφαση μου και δύσκολα θα αλλάξει κάτι!!!!Απλώς τα βάζω με τον εαυτό μου γιατί μετά από 5 χρόνια βλέπω ότι δεν ταιριάζουμε. Πριν ρε γαμώτο γιατί δεν το έβλεπα;;;;;;;;;;

Όσο για το θέμα με τους υπέρηχους, στην δεύτερη μου εγκυμοσύνη και αφού είχαμε ακούσει καρδιά(αργήσαμε όμως λίγο- ήταν γύρω στην 8η εβδομάδα), μία εβδομάδα πριν το ραντεβού που είχα για αυχενική(νομίζω ήταν 11η εβδομάδα) μου έκανε κοιλιακό υπέρηχο όπου φαινόταν κανονικά το έμβρυο αλλά δυστυχώς εκεί διαπιστώσαμε ότι είχε παλινδρομήσει!

Χαίρομαι που είστε καλά! Ελπίζω να ακούσουμε και ευχάριστα νέα σύντομα!!!!!!! ;)

Κορίτσια καλημέρα!!!

Ναι χάθηκα, γενικώς δεν πολυεμπαινα στο ίντερνετ..... Προσπαθούσα να είμαι έξω να ξεχνιέμαι λίγο. Το θέμα μου παραμένει ίδιο!!!! Είναι θεμα ημερων να καταλήξουμε κάπου. Αν και εγώ νομίζω έχω πάρει την απόφαση μου και δύσκολα θα αλλάξει κάτι!!!!Απλώς τα βάζω με τον εαυτό μου γιατί μετά από 5 χρόνια βλέπω ότι δεν ταιριάζουμε. Πριν ρε γαμώτο γιατί δεν το έβλεπα;;;;;;;;;;QUOTE]

ΑΧ Μαρθούκα μου πολύ λυπάμαι!!!! Είναι μια σοβαρή αποφαση ευχομαι να την σκεφτεις πολύ καλα!!!! μερικές φορές οι δύσκολες καταστάσεις μας ενώνει με τον ανθρωπό μας ή μας κάνει να καταλλάβουμε κάποια πράγματα!!! Έυχομαι να πάρεις ην πιο σωστή απόφαση για εσένα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

tounts εγώ δεν είμαι οργισμένη με τη γιατρό, αλλά έγινε το εξής:

Την ήμερα που είδα πολλά καφέ , ήταν Παρασκευή απόγευμα κι εκείνη είχε ιατρείο, την πήρα τηλ. και μου είπα απλά να μην ανησυχώ και να πάω την επόμενη Τρίτη. Μου κακοφάνηκε, δεν με αντιμετώπισε σωστά ,θα μπορούσε να μου πει να πάω να με δει. Αυτό με πείραξε πολύ. Άσε που είναι και ψυχολογικοί οι λόγοι . Βέβαια θα το σκεφτώ αλλά και μια δεύτερη γνώμη δεν βλάπτει. Σιγουρα θα πάω να με δει στο μήνα γιατι αυτή έχει το ιστορικό μου και μετά βλέπουμε. Και κάτι άλλο κορίτσια έσας σας έκαναν σύνέχεια κολπικο υπέρηχο ????(ξέρετε με αυτό το εργαλείο μέσα) γιατί εμένα συνέχεια αυτό μου έβαζε και αναρωτιέμαι αν χρειαζόταν , ειδικά στην αρχή που όλα πήγαιναν καλά .....

Φιλακια πολλα!!!!

κααλημεεραα κι απο μενα κοριτσια...patousitsas συνεχισε να'σαι ετσι μες την καλη χαρα να μας ανεβαζεις κι εμας!εγω ετοιμαζομαι για τη βαφτιση αλλα δεν μπορουσα να μην σας γραψω λιγο πριν φυγω...

κι εμενα κολπικο μου εκανε,λεγοντας μου οτι απο τον 3ο κ μετα κανεις κοιλιακο που το εμβρυακι μεγαλωνει...η τελευτεια μου εξεταση ηταν με κοιλιακο υπερηχο αλλα τι να το κανεις ειχε δυστυχως παλινδρομησει...τωρα ομως το δυστυχως εχει μετατραπει σε ευτυχως συνειδητοποιωντας τα χειροτερα! magda πολυ large σε βρισκω με τα taxi......χαχαχα!!!!!!!!!! νομιζω giasemi μου πολυ καλα κανεις κκαι το σκεφτεσαι γιατι ο γιατρος σου πρεπει να΄ναι διπλα σου σε οποιαδηποτε στιγμη ποσο μαλλον σε μια τετοια στιγμη...! :mrgreen:

1a0fd6e0b8.png

ΝΙΝΑΚΙ καλα να περάσεις στην βάφτιση!!! περιμένουμε νέα σου!!!!

giasemi και εγώ μετα την παλλίδρομη δεν ήθελα να πάω στον ιατρο μου και πήγα σε μια αλλη!!! Τελικά με αγχωνε παρα πολύ και γύρισα στον δικό μου!!! Μετά απο τόσα χρονια νομίζω οτι με ξέρει καλύτερα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

ΝΙΝΑΚΙ καλα να περάσεις στην βάφτιση!!! περιμένουμε νέα σου!!!!

giasemi και εγώ μετα την παλλίδρομη δεν ήθελα να πάω στον ιατρο μου και πήγα σε μια αλλη!!! Τελικά με αγχωνε παρα πολύ και γύρισα στον δικό μου!!! Μετά απο τόσα χρονια νομίζω οτι με ξέρει καλύτερα!!!

τελικα δεν ηταν και τοσο ασχημα Μαγδα...αστο καλο ποσο χρονο μου φαγαν οι σκεψεις και τελικα δεν ηταν τιποτα!ουτε μια στιγμη δεν μου ηρθε να κλαψω ισα ισα σκεφτομουν πολυ αισιοδοξα αλλα θα μου πεις τοση θετικη ενεργεια απο το cafe μας ειχα,τι αλλο ηθελα!Σας ευχαριστω ολες κοριτσια για την υποστηριξη,να'στε καλα...:)εβαλα και τις καινουργιες γοβες και ενιωθα super...εεε δεν ψωνιζω ρουχα γιατι περιμενω να χασω τα κιλα,παπουτσια ομως οσα θεεεελωωωω!!!!!!!κι εχουμε κι αλλη 1βδομαδα εκπτωσεων,καλοοο?????;)

1a0fd6e0b8.png

Κορίτσια καλημέρα!!!

Ναι χάθηκα, γενικώς δεν πολυεμπαινα στο ίντερνετ..... Προσπαθούσα να είμαι έξω να ξεχνιέμαι λίγο. Το θέμα μου παραμένει ίδιο!!!! Είναι θεμα ημερων να καταλήξουμε κάπου. Αν και εγώ νομίζω έχω πάρει την απόφαση μου και δύσκολα θα αλλάξει κάτι!!!!Απλώς τα βάζω με τον εαυτό μου γιατί μετά από 5 χρόνια βλέπω ότι δεν ταιριάζουμε. Πριν ρε γαμώτο γιατί δεν το έβλεπα;;;;;;;;;;

Όσο για το θέμα με τους υπέρηχους, στην δεύτερη μου εγκυμοσύνη και αφού είχαμε ακούσει καρδιά(αργήσαμε όμως λίγο- ήταν γύρω στην 8η εβδομάδα), μία εβδομάδα πριν το ραντεβού που είχα για αυχενική(νομίζω ήταν 11η εβδομάδα) μου έκανε κοιλιακό υπέρηχο όπου φαινόταν κανονικά το έμβρυο αλλά δυστυχώς εκεί διαπιστώσαμε ότι είχε παλινδρομήσει!

Χαίρομαι που είστε καλά! Ελπίζω να ακούσουμε και ευχάριστα νέα σύντομα!!!!!!! ;)

Μαρθούλα δεν μπορω να ξέρω τι έχει συμβει με τον αντρα σου αλλα μηπως θα έπρεπε να το ξανασκεφτεις???? Ολες μας έχουμε καποια προβληματακια με τους αντρες μας, δεν μπορουμε να ταιριαζουμε σε όλα. Για να μπορεις να εισαι καλα με το ταιρι σου χρειαζονται αμοιβαιες υποχωρησεις... Του έχεις πει πως νοιωθεις?? Μήπως είναι κάτι περαστικό? Σκεψου καλα πριν παρεις την τελικη αποφαση..

Φιλάκια σε όλες!!!

giasemi μου ολα καλα??ελπιζω να μην κανεις δουλειες και σημερα??εγω χαλαρωνω και προετοιμαζομαι για την καινουργια βδομαδα...

ΝΙΚΑΚΙ μου έκανα και σήμερα δουλειες αλλά λίγο πιο χαλαρά ,δυστυχώς το σπίτι ακόμα ζητάει, μου πέσανε κι εμένα όλα μαζεμένα. Ο αντρούλης μου σήμερα πήγε να δει μπαλίτσα, πέρασε κι αυτός τόσα πολλά με την περιπετεια μας, ευτυχως μια καλη μου φιλη μου παντρευεται τον Ιουνιο και μου λεει για τις ετοιμασιες και ξεχνιεμαι λιγακι, αλλα οταν περναει απο το μυαλο μου κλαιω. Βεβαια ειμαι πολυ καλυτερα. Στην αρχη ημουν απαρηγορητη, στενοχωρησα και τη μητερα μου πολυ ,περιμενε κι ενα εγγονακι απο μενα, η αδερφη μου εχει τρια παιδακια... τον μπαμπα μου τον έχω χασει....

Θα παω την Πεμπτη να δω και τη μητερα μου, ευτυχως δεν μενει μακρυα , 15 χλμ αποσταση, πρεπει να παρω τα δωρα του γαμου, τα είχα αφησει στο πατρικο μου και θα πάω να διαλέξω και κουρτίνες.

Ξέρεις καμμια φορά σκέφτομαι ότι ίσως φταιει και η ηλικια μου για την παλλινρομη, ειμαι 38, αλλα πάλι λεω μεσα μου αφού τώρα ηταν τυχερο μου να παντρευτω , ημουν ατυχη γενικα στις σχεσεις μου ,μακαρι να είχα γνωρισει τον αντρα μου νωριτερα..... τι να πω?

Αυτα τα πεσιμιστικα...

Σας έφτιαξα το κέφι ε??

Τα λέμε τη Δευτερα με καλυτερη διάθεση....

Φιλάκια!!!

νομιζω giasemi μου καλυτερα να εισαι απασχολημενη με διαφορα οποτε δεν θα σου μενει και πολυς χρονος για πεσιμισμους...εισαι πολυ τυχερη που τον βρηκες το συντροφο σου,εμενα οι πιο πολλες φιλες μου δεν τον εχουν βρει ακομα,τι να πουν κι αυτες!φιλακια,για να δουμε τι θα φερει ο καινουργιος μηνας...ελπιζω πολλα χαμογελα...:):)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

tounts εγώ δεν είμαι οργισμένη με τη γιατρό, αλλά έγινε το εξής:

Την ήμερα που είδα πολλά καφέ , ήταν Παρασκευή απόγευμα κι εκείνη είχε ιατρείο, την πήρα τηλ. και μου είπα απλά να μην ανησυχώ και να πάω την επόμενη Τρίτη. Μου κακοφάνηκε, δεν με αντιμετώπισε σωστά ,θα μπορούσε να μου πει να πάω να με δει. Αυτό με πείραξε πολύ. Άσε που είναι και ψυχολογικοί οι λόγοι . Βέβαια θα το σκεφτώ αλλά και μια δεύτερη γνώμη δεν βλάπτει. Σιγουρα θα πάω να με δει στο μήνα γιατι αυτή έχει το ιστορικό μου και μετά βλέπουμε. Και κάτι άλλο κορίτσια έσας σας έκαναν σύνέχεια κολπικο υπέρηχο ????(ξέρετε με αυτό το εργαλείο μέσα) γιατί εμένα συνέχεια αυτό μου έβαζε και αναρωτιέμαι αν χρειαζόταν , ειδικά στην αρχή που όλα πήγαιναν καλά .....

Φιλακια πολλα!!!!

Ο κολπικός υπέρηχος γίνεται μέχρι να μεγαλώσει το έμβρυο αρκετά. Πάντα έτσι γίνεται σε όλες τις εγκυμοσύνες στην αρχή.

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Καλημέρα giasemi μου!:P Και μένα μόνο κολπικό υπέρηχο μου έκανε.. Νομίζω ότι ο υπέρηχος από την κοιλιά γίνεται σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη. Εμένα σταμάτησε στις 8 και κάτι εβδομάδες, οπότε δεν πρόλαβα να ρωτήσω:confused:. Τα κορίτσια που έχουν ήδη παιδάκια ή εκείνες που ήταν σε πιο προχωρήμενη εγκυμοσύνη πριν το μοιραίο μπορούν να μας πουν περισσότερα.:rolleyes:

ξεκινάς με κολπικό γιατί η μήτρα είνα ακόμα χαμηλά και αλλιώς δεν φαίνεται τίποτα. Καθώς μεγαλώνει η μήτρα και ανεβαίνει, τότε ο υπέρηχος γίνεται κοιλιακός. Δεν θυμάμαι σε ποια εβδομάδα άλλαξε και συγχωρήστε με αλλά δεν αντέχω να τους κοιτάξω για να σας πω. :| Αυτό που θυμάμαι είναι ότι όταν ο υπέρηχος έγινε κοιλιακός, ένιωσα σαν άρχοντας!! Ωραία αίσθηση!

ΝΙΚΑΚΙ μου έκανα και σήμερα δουλειες αλλά λίγο πιο χαλαρά ,δυστυχώς το σπίτι ακόμα ζητάει, μου πέσανε κι εμένα όλα μαζεμένα. Ο αντρούλης μου σήμερα πήγε να δει μπαλίτσα, πέρασε κι αυτός τόσα πολλά με την περιπετεια μας, ευτυχως μια καλη μου φιλη μου παντρευεται τον Ιουνιο και μου λεει για τις ετοιμασιες και ξεχνιεμαι λιγακι, αλλα οταν περναει απο το μυαλο μου κλαιω. Βεβαια ειμαι πολυ καλυτερα. Στην αρχη ημουν απαρηγορητη, στενοχωρησα και τη μητερα μου πολυ ,περιμενε κι ενα εγγονακι απο μενα, η αδερφη μου εχει τρια παιδακια... τον μπαμπα μου τον έχω χασει....

Θα παω την Πεμπτη να δω και τη μητερα μου, ευτυχως δεν μενει μακρυα , 15 χλμ αποσταση, πρεπει να παρω τα δωρα του γαμου, τα είχα αφησει στο πατρικο μου και θα πάω να διαλέξω και κουρτίνες.

Ξέρεις καμμια φορά σκέφτομαι ότι ίσως φταιει και η ηλικια μου για την παλλινρομη, ειμαι 38, αλλα πάλι λεω μεσα μου αφού τώρα ηταν τυχερο μου να παντρευτω , ημουν ατυχη γενικα στις σχεσεις μου ,μακαρι να είχα γνωρισει τον αντρα μου νωριτερα..... τι να πω?

Αυτα τα πεσιμιστικα...

Σας έφτιαξα το κέφι ε??

Τα λέμε τη Δευτερα με καλυτερη διάθεση....

Φιλάκια!!!

Όλοι είμαστε down κάποιες στιγμές.. Ευτυχώς όμως, ό,τι αρνητικό σκεφτόμαστε αυτές τις στιγμές, δεν είναι πάντα κι αλήθεια! Θ'αλλάξει η διάθεση, θα τα δεις από άλλη σκοπιά και θα νιώσεις πάλι όμορφα!.. Αλλά κι αν δε νιώσεις, εδώ είμαστε εμείς, να σου πούμε ιστορίες με "χειρότερα"... Αυτό το "υπάρχουν και χειρότερα" πάντα πιάνει!!:mrgreen:

Κορίτσια καλημέρα!!!

Το ιδανικό θα ήταν κάθε μέρα μόλις ξυπνάμε, να ρωτάμε τον εαυτό μας τι δεν πάει καλά και να το διορθώνουμε αμέσως. Είναι όμως τόσοι οι τομείς που μας απασχολούν (επαγγελματικά, οικογενειακά, σχέσεις, προσωπικά, φιλίες μπλα μπλα μπλα) που δεν είναι δυνατόν να αντιλαμβανόμαστε αμέσως σε ποιο τομέα και τι ακριβώς δεν πάει καλά. Έτσι τη μία ασχολούμαστε με τη σχέση μας, την άλλη με τα γυναικολογικά μας, την άλλη με τα επαγγελματικά μας, την άλλη με τη μαμά μας....... και μέχρι να ξαναέρθει η σειρά της σχέσης, μπορεί να έχουν περάσει και 5 χρόνια..

....

Ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείς λίγο παραπάνω σε αυτή τη φάση, αλλά μην τα παρατήσεις εύκολα.. (Και προς Θεού μη βλέπεις ...Μενεγάκη!..;) )

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!:P (ελπίζω να είναι και τυχερός:mrgreen:) Πρώτη μέρα της Άνοιξης σήμερα και εύχομαι μαζί με τα λουλούδια να ξανανθίσουν και οι κοιλίτσες μας:P!!

Όσο για μένα οι ορμόνες χτυπάνε κόκκινο:twisted:! Έχω εκνευρισμό, πολλές εξάψεις, η μούρη μου είναι κατακόκκινη, έβγαλα σπυριά, τα χείλη μου είναι σκασμένα, η μύτη μου ξεφλούδισε (είχα καταρροή χθες), τα μαλλιά μου είναι σαν άχυρα και η κύστη που έχω στον ένα μαστό μεγάλωσε πάλι και με πονάει που σημαίνει ότι ξαναέπαθα φλεγμονή:cry:... Κατά τ'άλλα μία χαρά, δεν πτοούμαι:rolleyes:!!!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...