Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Και ναι, το πρώτο πλυντήριο με τα μωρουδιακά είναι γεγονός! Ήδη στεγνώνει στο στεγνωτήριο..

Πήγα σήμερα στο καινούργιο Jumbo που έχει ανοίξει στη Ν. Φιλαδέλφεια και εφοδιάστηκα με τα βασικά.. Πήρα μπουρνουζάκια, 4 σελτεδάκια, 12 σαλιάρες, καλτσάκια, πανάκια για τις γουλίτσες, πανάκια για τον πωπό, θηλές για μπιμπερό, καθαριστήρι για τα μπιμπερό.. πολύ το χάρηκα κοριτσάκια μου..

Το άλλο σβκ θα ξαναπάμε να πάρουμε και κάποια άλλα πράγματα όπως αλλαξιέρα, μπανάκι, ενδοεπικοινωνία και άλλα..

Είμαι τόσο χαρούμενη!

Μάγδα μου όλα καλά δηλαδή! Μπράβο κορίτσι μου.. Όσον αφορά το φύλλο νομίζω ότι έχεις κοριτσάκι.. Εμένα ο γιατρός στην 15η βδομάδα μου είπε ότι 95% έχω αγόρι.. αλλά σίγουρα παίζει ρόλο και κατά πόσο το μωρό έχει καλή θέση για να το δει, κατά πόσο έχει καλή εικόνα το μηχάνημα του γιατρού και κατά πόσο το μωρό είναι συνεργάσιμο! Στην 15η βδομάδα τα γεννητικά του όργανα είναι σχηματισμένα σχεδόν απόλυτα!

Αδριανή μου να δώσεις στο Τζενάκι μας τα φιλιά μου... Με το καλό να έρθει η μπεμπούλα της στον κόσμο!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Ανδριανη με το καλό το τζενάκι!!!!:):):)Περιμένουμε νεακια!!!!!

Δομνινα μου συγχαρητηρια για το πρωτο πλυντηριο:):):)

Και εγω πιστευω οτι κατι θα εβλεπε:)Το μηχανημα και η θεση μια χαρα ηταν!!!

Παντως εγω την φωνάζω μπεμπουλά!!!!! Μεχρι και το δωματιακι της εχω φανταστει με πεταλουδίτσες!!!!:):):) Εχουμε μεινει όμως στο 70%!!! την αλλη φορα θα μας πει σιγουρα!!!! Θα ειμαι και 18 εβδ. και κατι!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Ζαχαρούλα συγχαρητήρια!Η χοριακή σου είναι τέλεια!με το καλό να ακούσεις καρδούλα!!!τον πιό γλυκό ήχο που έχεις ακούσει στη ζωή σου!

Μαγδούλα, μπεμπούλα?και πεταλουδίτσες?άλλη μια χαζομαμά στην παρέα!με το καλό το 70% κοριτσάκι σου!!!!

Δομνίνα, το πρώτο από πολλά πλυντήρια!!!φαντάζομαι κοιτάζεις την απλώστρα και χαζεύεις ε?πίστεψέ το μέσα σαυτά τα ρουχαλάκια θα είναι το αγοράκι σου!!!

και μια που ξεκίνησες τα ψώνια, σαν μοναδική αγορομάνα του καφέ μας σε συμβουλεύω να πάρεις πολλά σελτεδάκια, καμιά 20αριά, γιατί τα αγοράκια έχουν μια τάση να κάνουν τσισάκια κάθε φορά που τους βγάζεις την πάνα...και μιλάμε για συντριβάνια:tongue::tongue::tongue:οπότε μπορεί να αλλάζεις και 3-4 σελτεδάκια καθημερινά στην αλλαξιέρα;)

HDfQp3.png

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε;Απο οτι βλεπω μια χαρα!

Δομινα και Ειρηνακι αντε ακομα λιγο!Με το καλο να τον κρατησετε στην αγκαλιτσα σας τα παιδακια σας!Πως αισθαναστε;Ανυπομονητε ε;

Μαγδουλα για κοριτσακι πας απο οτι φαινεται ε;Μαλλον μονο η Δομινα και Σοσαντ θα ειναι αγορομανες εδω μεσα!Αντε χαλαρωσε καλα σου λεει ο γιατρος ολα ειναι τελεια!

Ζαχαρουλα και Nikx τελειες χοριακες!Με το καλο ευχομαι ηρεμες και τελειωμηνες εγκυμοσυνες να εχετε με ολογερα μωρακια!

Μαρακι μου διαβαζω οτι εχεις ανχωθει πολυ!Χαλαρωσε σκεψου θετικα και ΟΛΑ θα γινουν!Ξερω θα μου πεις μια κουβεντα ειναι αλλα στο λεω εγω που ειμαι "τρελη" και ανχωνομαι για οτιδηποτε!Η μαλλον ημουν γιατι ολο αυτο που περασα με τις αποβολες και η εμμονη για μωρακι μαλλον ειχε και ενα καλο!Μου εμαθε να εχω υπομονη οτι δεν ολα στο χερι μας και το μονο που μπορουμε να κανουμε για να βοηθησουμε τον εαυτο μας για να πετυχουμε το στοχο μας ειναι να κανουμε ομορφες σκεψεις!!!

Λουλουδιρα μου εχεις απολυτο δικιο!Εσεις να ειστε καλα και ολα θα γινουν!Ηρεμα και χαλαρα!

Ανδριανη και Κατερινα τι κανουν τα κοριτσακια σας;

Σοσαντ τι κανει ο αντρας της παρεας;

Εμεις ειμαστε μια χαρα!Σε λιγο θα γινουμε 6 μηνων!Τρωμε φρουτοκρεμες χορτοσουπες και βανιλια και τα παμε πολυ καλα!Λιγο η φρουτοκρεμα μας τη δεινει αλλα οκ!Γενικα συνεχιζει να ειναι πολυ καλο μωρο!Πολυ βολικη!Δε με ταλαιπωρει καθολου αφου στο μυαλο μου αρχισε να γυριζει η ιδεα για ενα δευτερο μωρακι!χαχαχα!Εχω και τον αντρα μου που ειναι ακομα πιο τρελαμενος και μας βλεπω συντομα να ξεκιναμε την προετοιμασια!Λιγο με φοβιζει ολο αυτο βεβαια δηλ το πως θα ειμαι εγκυος και θα εχω και τη μπεμπα!Δεν θελω να χασω τιποτα απο το μεγαλωμα της γιατι θα πρεπει να προσεχω!Τελος παντων θα δουμε!Ολα πανε καλα!

Φιλακια!!!

The best is yet to come!!!584776qvkek99ty3.gif

xDoop3.png

pcDup3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε με μόνο ευχάριστα νέα..

Εγώ καλά είμαι, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι έχει αρχίσει να πονάει το αριστερό μου πόδι σε τέτοιο σημείο που κάποιες φορές κουτσαίνω.. Έχω διαβάσει ότι δεν είναι ανησυχητικό και ότι οφείλεται στο άνοιγμα των συνδέσμων στην περιοχή της λεκάνης προκειμένου να προετοιμαστεί το σώμα για τον τοκετό αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι ευχάριστο.. Θα προσπαθήσω να μην κουράζομαι και ελπίζω να μετριαστεί λιγουλάκι..

Sosad σε λίγο θα είμαι και εγώ αγορομάνα και με τη βούλα! Να ήξερες πόσο ανυπομονώ.. Πραγματικά βλέπω τα ρουχαλάκια του και προσπαθώντας να φανταστώ τον μπεμπίνο μου εκεί μέσα γεμίζω χαμόγελα ευτυχίας!

Χρύσα μου αφού το θες τόσο πολύ μακάρι να ξεκινήσετε το συντομότερο την προσπάθειά σας για το καινούργιο μωράκι σας.. αν και γνώμη μου είναι να περιμένετε να ξεπεταχτεί λιγάκι η μπέμπα ούτως ώστε να μη χρειάζεται να την παίρνεις συνέχεια αγκαλιά..

Αύριο έχουμε και γυναικολόγο και αιματολόγο.. Για να δούμε τι θα δούμε!

Φιλιά πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

Καλημέρα!!!:):)

Αντε Δομνινα μου λίγο εμεινε!!!! :):):) Βρε κορίτσια πως περνάει ο καιρός!!!

Χρυσα μου σε λίγο καιρό σε βλέπω να μας λες ευχάριστα!!!!:):)

Ειρήνη που χαθηκες????? Αντε ελα να μας πεις καμια καλή κουβέντα!!!!!:):)

Sosad ερχετε ανταγωνιστης αλλα και φιλαράκι στο αστεράκι, το μικρο Δομνινάκι;):):)!!!!

Λιν μου καλημέρα!!!!!

Ζαχαρούλα ποτε πας για υπέρηχο!!!!!

Μηπως γέννησε το Τζεκάκι????? Κανένα νέο????

Λουλουδίλα μου να μπαινεις να μας λες τα νέα σου!!! Δεν ξερω γιατι αλλα εχω μια αισιοδοξία;):):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα και απο εμενα!

Μετα απο ενα πολυ ηρεμο σκ, επιστροφη στη δουλεια....( και δεν εχω καθολου ορεξη να δουλεψω!)

Χρυσα και sosad, ευχαριστω για τις ευχες! ελπιζω να πανε ολα καλα!

Ραντεβου με τον αγαπημενο μου γυναικολογο, εκλεισα την Πεμπτη στις 6.30, να δουμε για πρωτη φορα τι συμβαινει μεσα στο κοιλινακι!

Επισης προσπαθω να κλεισω ραντεβου με την αιματολογο, να μου γραψει τις ενεσεις, αν και εχω ξεκινησει απο τη πρωτη μερα να τις κανω, για να μου πει και πως θα κινηθουμε τωρα...θα πρεπει , απο οτι μου ειχε πει, να κανω καποιες εξετασεις αιματος, να δουμε εαν η δοση των αντιπηκτικων ειναι οκ, η εαν χρειαζεται να τη ρυθμισουμε... τελος παντων, θα παω και θα μου τα πει...

Μια ερωτηση θελω να κανω, προς τις κοπελες που κανουν innohep, τις κανετε στη κοιλια δεξια και αριστερα απο τον αφαλο? η και απο πανω και κατω?

Απο συμπτωματα, μονο αναγουλες εχω, σαν μια τεραστια κουταλα να μου ανακατεύει το στομαχι ολη την ωρα! αλλες ωρες της ημερας λιγοτερο, και αλλες ( προς το απογευμα) πιο εντονο.

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

κοριτσια αυριο θα παω στον γυναικολογο να μιλησουμε για την κλομιφαίνη στον επόμενο κύκλο και θα δω μπας και έκανα ωορηξία αυτόν τον μήνα. wish me luck...

Καλη τυχη! να πανε ολα καλα! ποτε περιμενεις να αδιαθετησεις?

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!:):)

Αντε Δομνινα μου λίγο εμεινε!!!! :):):) Βρε κορίτσια πως περνάει ο καιρός!!!

Χρυσα μου σε λίγο καιρό σε βλέπω να μας λες ευχάριστα!!!!:):)

Ειρήνη που χαθηκες????? Αντε ελα να μας πεις καμια καλή κουβέντα!!!!!:):)

Sosad ερχετε ανταγωνιστης αλλα και φιλαράκι στο αστεράκι, το μικρο Δομνινάκι;):):)!!!!

Λιν μου καλημέρα!!!!!

Ζαχαρούλα ποτε πας για υπέρηχο!!!!!

Μηπως γέννησε το Τζεκάκι????? Κανένα νέο????

Λουλουδίλα μου να μπαινεις να μας λες τα νέα σου!!! Δεν ξερω γιατι αλλα εχω μια αισιοδοξία;):):):)

μαγδακι η τζενη ειναι με 1,5 διαστολη πονους συνεχομενους κ περιμενει μεχρι αυριο να μας κανει την χαρη η μπεμπα να βγει αλλιως αυριο πρωι με προκληση θα την εχουμε κοντα μας!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

εχω ακομα δρομο . ειμαι στη 1οη μερα του κυκλου. γιαυτο παω τωρα στο γιατρο επιτη ευκαιρια να δει αν εχω κανα αυγουλακι:o

οπως και να χει αρχιζω στον επομενο κυκλο κλομιφαινη και θα παω να μου πει τα καθεκαστα

Καλημέρα από τον πρωϊνό επισκέπτη του καφέ.. Απ' ότι βλέπετε πάλι δεν μου κολλάει ύπνος.. Αλλά δεν πειράζει, λίγο έμεινε..

Εμείς σήμερα έχουμε γιατρό και ελπίζω να ακούσω τα καλύτερα.. Ελπίζω ο μπέμπης να έχει παραμείνει στη θέση του, να έχει πάρει βάρος και σιγά σιγά να ετοιμάζεται για την ηρωϊκή έξοδο.. Ο Δομνίνος χθες το βράδυ με ρώτησε πότε μπαίνω στο μήνα μου και όταν του απάντησα "αύριο" πήρε ένα χαζό ύφος και με ρώτησε με αγωνία "Δηλαδή από αύριο πρέπει να είμαι σε ετοιμότητα"; Νομίζω ότι ένα ταράκουλο το έχει πάθει! Το απόγευμα έχω ραντεβού και με την αιματολόγο για να δούμε πως και αν θα συνεχίσουμε τις αντιπηκτικές και έτσι προς το βραδάκι θα έχω αρκετά νεάκια να σας γράψω!

Ζαχαρούλα τις αντιπηκτικές μπορείς εκτός από αριστερά και δεξιά του αφαλού μπορείς να τις κάνεις και στη βάση της κοιλιάς αριστερά και δεξιά αρκεί να υπάρχει λίγο λιπάκι για να μπορείς να κάνεις την απαραίτητη δίπλα και να μη σε πονάει το φάρμακο. Επίσης μπορείς να τις κάνεις στα μπράτσα και στα μπούτια σου.. Εγώ ευτυχώς έχω αρκετό λίπος στην κοιλιά και έτσι μέχρι στιγμής τις κάνω όλες στην κοιλιά μου.. Ο αιματολόγος πάντως είναι ο πλέον κατάλληλος για να σου δείξει τον τρόπο και το που πρέπει να γίνονται οι ενέσεις..

Αδριανή ελπίζω η Τζενούλα μας να τα κατάφερε επιτέλους και αυτή τη στιγμή να κρατάει την μπουμπού στην αγκαλιά της!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια.το τζενακι ακομα δεν γεννησε μεχρι το πρωι ειχε πονους χωρις προκληση διαστολη 2 .πριν λιγες ωρες της εβαλαν ορο εχει διαστολη 4 κ ποναει πολυ με την μαμα μου που μιλαω μου ειπε οτι θελει καισαρικη αλλα τωρα εφτασε κοντα στο τελος δεν νομιζω να της κανει αναμενουμε λοιπον την τζενη τζουνιορ απο ωρα σε ωρα .οταν γεννησει θα σας ενημερωσω με θεμα αφιερωμενο στην αδερφουλα μου που εγινε μανουλα!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...