Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

δυστυχως εγω και το αγχος ειμαστε κολυταρια:|

πασχω απο γενικευμενη αγχωδη διαταραχη. ποσο μαλλον τωρα που εχω και λογο να αγχωνομαι... ευχαριστω πολυ για τα ενθαρρυντικα σας λογια.

ελπιζω να μου φτιαξει λιγο η ψυχολογια και να μην ειναι αυτοσκοπος της ζωης μου η εγκυμοσυνη.

παντως τωρα η αληθεια ειναι πως μου εχει γινει εμμονη... ελπιζω να με καταλαβαινετε...

και οχι τιποτα αλλο , οταν στο μελλον καταφέρω να ξαναμίνω εγυος θα εχω το αγχος της ζαχαρουλας ( by the way χαρηκα πολυ για το νουμερο της χοριακή σου και σου ευχομαι απτην καρδιά μου μια τελειώμηνη εγκυμοσύνη:D)

Μαρακι σε ευχαριστω πολυ! απο το στομα σου και στου θεου το αυτι...μακαρι αυτη τη φορα να πανε ολα καλα! Οσο αφορα το αγχος, προτεινω να βρεις διεξοδους και τροπους να το διαχειριστείς απο τωρα, γιατι εαν εισαι σαν εμενα...οι οι!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Διαφημίσεις

Ζαχαρούλα μου γλυκιά.. Να σκέφτεσαι ότι αν τυχόν δεν προχωρήσει - που θα προχωρήσει είμαι σίγουρη - καμία απογοήτευση δεν θα προσφέρεις στον άντρα σου και στο οικογενειακό σου περιβάλλον.. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία θα είσαι.. Όλοι όσοι βρίσκονται κοντά σου αυτή τη στιγμή σε αγαπάνε και σε νοιάζονται και είμαι σίγουρη ότι αυτό που θέλουν πάνω απ' όλα είναι να είσαι εσύ καλά, γερή και δυνατή.. γι' αυτό ξέχνα τους άλλους για λίγο και βάλε πρώτα και πάνω απ' όλα τον εαυτό σου..

Ο γιατρός σου έχει απόλυτο δίκιο. Αυτή τη στιγμή δεν μας νοιάζουν τα συμπτώματα.. μας νοιάζουν μόνο τα νούμερα.. Σου εύχομαι η επαναληπτική να έχει φτάσει στα 1.500 και μετά όλο χαρά να προγραμματίσεις τον πρώτο σου υπέρηχο!

Εμείς εδώ θα είμαστε για ότι χρειαστείς!

Ευχαριστω και παλι για τα λογια συμπαραστασης! ειναι πολυ σημαντικα να ακους αυτα τα πραγματα απο ανθρωπους που εχουν περασει αυτο που περνας εσυ...το καλυτερο βεβαια θα ηταν να μην εχει περασει κανεις απο αυτη τη θεση, αλλα τι να κανουμε, αυτη ειναι η ζωη!

Οσο αφορα το γιατρο, υποστηριζω πλεον ακράδαντα, οτι πρεπει να ακουμε μονο τι λεει το πρωτόκολλο, τι λεει ο γιατρος μας. Δεν υπαρχει κανενα νοημα να λεμε, μηπως θα ηταν καλυτερο αυτο, η μηπως να κανω αυτο που εκανε η αλλη? αποκλειστικα και αυστηρα, ο,τι λεει ο γιατρος και το πρωτοκολλο σε καθε περισταση. Αλλιως, χανεις τη μπαλα. Εν αναμονη της χοριακης της παρασκευης λοιπον :)

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Ζαχαρούλα συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη και για τις πολύ καλές χοριακές!!!

θα σου πω κ εγώ, μετά από 2 παλλίνδρομες πίστευα πως δεν θα καταφέρω να γίνω μανούλα...χάζευα στο ιντερνετ υπέρηχους αυχενικής και έλεγα πως δεν πρόκειται ποτέ να φτάσω και εγώ στις 12 εβδομάδες και να ζήσω τέτοια χαρά....στην τρίτη μου εγκυμοσύνη όταν έκανα το τεστ μόνο χαρά δεν ένιωσα όταν βγήκε θετικό...ήμουν φοβισμένη και πανικόβλητη...όταν οι χοριακές προχωρούσαν κανονικά αποφάσισα να ξεαγχωθω, και δε σκεφτόμουν καθόλου την εγκυμοσύνη...απλά φερόμουν σαν να μην υπάρχει μέχρι την 9η εβδομάδα που κάναμε έναν φανταστικό υπέρηχο και είδα το φασολάκι να κουνιέται!!!μετά άρχισαν και τα συμπτώματα και πλέον επέτρεψα στον εαυτό μου να νιώσω έγκυος!

Οτι νιώθεις είναι φυσιολογικό, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, και πίστεψέ το και εσύ!!!να μας λές τα νέα σου;););)

Sosad, ποσο μα ποσο καταλαβαινω αυτα που λες! και εγω το αισθανομαι τοσο μακρινο! εδω αισθανομαι μακρινο το να ακουσω καρδουλα, οχι υπερηχο αυχενικης...

Η τριτη και η καλυτερη ε?? να σου ζησει το παιδακι σου, να το δεις οπως επιθυμεις!

Ειχα διαβασει καπου, σε καποιο forum το εξης σχολιο, σε αντιστοιχο θεμα με παλλινδρομες κυησεις : "αυτο που φοβαμαι, ειναι το θετικο τεστ, οχι το αρνητικο!" νομιζω πως αυτη η φραση περιγραφει την ψυχολογια μου!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

...και για ολα τα στενοχωρημενα κοριτσια που διαβαζουν, παραθετω αυτο το αρθρο που πετυχα στο ιντερνετ - τα νεα online. για να ειμαστε πιο αισιοδοξες! ( και εγω πρωτη πρωτη βεβαια!)

http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&articleID=15418&ct=1

Υπερβολικά... γόνιμες οι γυναίκες με πολλές αποβολές

«Πολλές από τις γυναίκες που πάσχουν από επαναλαμβανόμενες αποβολές αισθάνονται ενοχές, πιστεύοντας ότι κάτι στον οργανισμό τους απορρίπτει την εγκυμοσύνη», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Νικ Μακλόν, καθηγητής Μαιευτικής & Γυναικολογίας και επικεφαλής του ομώνυμου Τμήματος στο Πανεπιστήμιο του Σάουθαμπτον.

«Εμείς όμως ανακαλύψαμε πως μάλλον ισχύει το αντίθετο: είναι υπερβολικά γόνιμες, καθώς το σώμα τους επιτρέπει ακόμα σε έμβρυα που δεν έχουν καμία πιθανότητα επιβίωσης, να εμφυτεύονται στη μήτρα τους».

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ:tongue: Αλήθεια τι έγινε με το Τζενάκι μας; είχαμε καμία εξέλιξη;

ακομα τπτ δομνινα μου δεν θελει η μικρη να βγει αναμενουμε!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και πάλι κοριτσάκια μου!

Πρωϊνή πρωϊνή όπως βλέπετε και σήμερα.. Και χθες το ίδιο πρωϊνή ήμουν αλλά δεν είχα διάθεση να μπω στο καφέ.. Συγχωρέστε με για αυτή μου την παράλειψη παρακαλώ..

Χθες είχα μια γεμάτη μέρα.. Το πρωί πήγα σε μια συμβολαιογράφο για να τελειώνουμε επιτέλους με την εφορία της μητέρας μου.. μας πήρε σχεδόν 3 ώρες.. Το μεσημέρι γύρισα σπίτι και ήρθε η κοπέλα που μου καθαρίζει το σπίτι και το έκανε λαμπίκο και μετά έφυγα γιατί στις 6 είχα σεμινάριο για την περιποίηση νεογέννητου που διοργάνωνε το Prenatal στο River West.. Πολύ ενδιαφέροντα όλα όσα λέχθησαν εκεί..

Σήμερα θα πάω στη φίλη μου με τα δίδυμα αγοράκια να πάρω επιτέλους τα ρουχαλάκια και τα πραγματάκια που μου έχει μαζέψει γιατί νομίζω πια πως ήρθε ο καιρός να αρχίσω το ξεκαθάρισμα, το πλύσιμο και την τακτοποίηση.. ίσως έτσι καταφέρω να το πιστέψω πως σε 3 βδομάδες γεννάω!

Πάντως χθες ούτε η συμβολαιογράφος αλλά ούτε και στο σεμινάριο μπορούσαν να πιστέψουν ότι σε 5 μέρες μπαίνω στον ένατο... Όλοι μου λέγανε ότι μάλλον το έχω χωνέψει το παιδί! Δεν φταίω εγώ αν ο γιος μου φροντίζει και διατηρεί τη μανούλα του μοντελάκι!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλημέρααααααα

Ζαχαρούλα μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!Σήμερα θα πας για επαναληπτική χοριακή??? Ελπίζω να είναι όλα τέλεια!!!

Μαράκι συμφωνώ απόλυτα με την αδριαννή .... έχοντας περασει κ μεις πολλά σε καταλαβαινουμε απόλυτα ...... να σαι συ καλά κ όλα θα πάνε καλά ,... κ έγκυος θα μείνεις κ όλα αθα πάνε καλά!!! Να μπαίνεις να μας γράφεις τα νέα σου ....

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Δομνίνα κ εγώ ήμουν πολύ επιφυλακτική στο να ετοιμάσω τα πράγματακια του μωρού νωρίς, αλλά κ από την χαρά μου δεν άντεχαα... μέχρι κ την βαλίτσα μου την είχα έτοιμη 1 1/2 μήνα πρίν!!ΧΑΧΑ !!Κ τα ρουχαλάκια κ την κούνια κ όλο το δωμάτιο τα ετοίμασα νωρίς... αφού κάποια στιιγμή που είχα πάει αξημέρωτα 03:00 στο μαιετηρίο γιατί πονούσα (αλλά τελικά δεν ήταν τίποτα ) σκεφτοόμουνα τα ασιδέρωτα του μωρού... ότι να ναι!!!! Νομίζω είναι καιρός να τα ετοιμάσεις όλα... !!!!!!!!!!!!!!! Τα καλύτερα πλυσίματα κ σιδερώματαααααααα!!!

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Κοριτσια καλησπερα! επιτελους χαμογελαω και εγω! απο 327 που ηταν η δευτερη χοριακη τη δευτερα...πηγε 1583! ειμαι πολυ χαρουμενη!

μακαρι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα...να κρατησω και εγω το θαυματακι μου στην αγκαλια μου! τωρα δεν εχει αλλη χοριακη, ο γιατρος ειναι πολυ πολυ ευχαριστημενος και στο τελος της αλλης εβδομαδας παω για υπερυχο!

λετε να ειναι αυτο το τυχερο μου σπορακι?!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Κοριτσια καλησπερα! επιτελους χαμογελαω και εγω! απο 327 που ηταν η δευτερη χοριακη τη δευτερα...πηγε 1583! ειμαι πολυ χαρουμενη!

μακαρι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα...να κρατησω και εγω το θαυματακι μου στην αγκαλια μου! τωρα δεν εχει αλλη χοριακη, ο γιατρος ειναι πολυ πολυ ευχαριστημενος και στο τελος της αλλης εβδομαδας παω για υπερυχο!

λετε να ειναι αυτο το τυχερο μου σπορακι?!

Τελεια η χοριακη σου.Εμενα με δευτερη 336 μετα απο 4 μερες πηγε 1414.Εσυ διπλασιαστηκες με το παραπανω.Να ηρεμησεις και να αρχισεις να χαιρεσαι.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Μια πολύ πρωϊνή καλημέρα κι από μένα κοριτσάκια μου.. Απ' ότι βλέπετε έχω επανέλθει πλήρως στις παλιές καλές βραδιές αυπνίας.. τι άλλο να κάνω από υπομονή..

Αναφέρομαι και στις δυο φρεσκοεγκυούλες μας.. Οι χοριακές σας είναι καταπληκτικές.. Είμαι σίγουρη ότι τα σποράκια σας αυτή τη φορά ήρθαν για να μείνουν για πάντα στην αγκαλιά σας.. Οπλιστείτε με υπομονή, ψυχραιμία και ελπίδα και όλα θα πάνε καλά..

Κατρινάκι μου εντάξει.. τα πήρα τα ρουχαλάκια.. έκανα και λίστα τι μου λείπει.. Σήμερα θα πάω να αγοράσω παιδικό απορρυπαντικό να ξεκινήσω τα πλυσίματα και από Τρίτη και μετά που θα πάμε στο γιατρό και θα μας πει ότι όλα είναι τέλεια θα ξεκινήσω και τα υπόλοιπα ψώνια..

Αδριανή τι έγινε με τη Τζένη;

Φιλάκια πολλά σε όλες!

L2qIp2.png

Κοριτσια ειδα το μικρο μου στο γιατρό!!!!

Ήμουν πολύ σφιγμένη αυτες τις μερες γιατι φοβομουν για τα αποτελέσματα που είχα στην αυχενικη!!! Τελικά ο γιατρός με μάλωσε και μου ειπε πως το μωρακι μεγαλώνει φυσιολογικά και ειναι καλά!!! Να μην το ξανασυζυτήσουμε γιατι δεν υπάρχει λόγος!!! Ειναι 115 ολόκληρα γραμμαρια!!!! Θα παω σε ενα μηνα να με ξαναδει(πολύς καιρός) και να κανονίσουμε β Επιπέδου κατα κατα τις 17 Απρ!!!

Οσο για το φύλο δεν φαινεται να προεξέχει κατι αλλα δεν λεει και με σιγουρια οτι ειναι κοριτσι γιατι δεν ειναι ακόμα σχηματισμένο!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

δομνα μου

ακομα περιμενουμε χθες εκλεισε 40 βδομαδες αλλα αλ\κομα τπτ 1 διαστολη χαμηλα η μπεμπα αλλα δεν λεει να βγει αν κ αυριο τπτ δευτερα προκληση

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...