Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Γύρισα από την Πάτρα και ο σερί ύπνος τη νύχτα κόπηκε μαχαίρι.. Μου φαίνεται ότι θα γυρίσω ξανά εκεί να τελειώσω την εγκυμοσύνη μου.. Σήμερα από τις 3.30 στο πόδι! Θα τα ξαναπούμε και αργότερα κορίτσια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Γεία σας.σας διαβαζω απο τον Σεπτεμβρη απόταν μπήκα και εγω στο club. έχω παρακολουθησει τηνευτυχή πορεια των περισσοτέρων απο σας να αλλάζουν forum αφου αποκτήσαν τα μωράκια τους. δεν ήθελα να γράψω για να μην χαλάσω το κλίμα αφού τώρα αυτο το φόρουμ έχει γίνει σήμειο συνάντησεις των εγυμωνούσων- στις οποίες εύχομαι μέσα απτην καρδιά μου μια τελειώμηνη εγκυμοσύνη και ένα υγιέστατο μωράκι!

ομως εφτασα στα όριά μου και είπα να τα πω για να ξεσκάσω

Μετά απο προσπάθειες 3 χρόνων έμεινα έγκυος και το έχασα στις 9.5w με αυτόματη αποβολη( ούτε στον εχθρό μου).

εχουν περάσει 7 μήνες και τώρα ολο κάτι πάει στραβά. στην αρχη είχα παχύ ενδομήτριο, τώρα που έστρωσε αυτο δεν έχω ωορηξίες(πολ.ωοθηκες).

στον επομενο κυκλο θα αρχισω κλομιφαίνη.

ο φιλικος μου κυκλος εχει γεμισει εγκυες. πριν τις εβλεπα και στεναχωριόμουν, τωρα όμως νιώθω ένα πονο στο στήθος κυριολεκτικα.

η υπομονη μου εφτασε πάτο.

σορυ που σας ψιχοπλακωνω αλλα νιωθω οτι δεν μπορεί να με καταλάβει κανενας αλλος...

καλησπερα και απο εμενα...

Μετα απο το τελευταιο μου ποστ, εχω να πω οτι ειμαι παλι εγκυος..2 μηνες μετα την παλλινδρομη...χοριακη 86 δυο μερες πριν απο την μερα περιοδου ( το ιδιο ακριβως καταρραμενο νουμερο με την παλλινδρομη! μονο δυο μερες νωριτερα)

Σημερα ειναι η επαναληπτική. Ολο το βραδυ δεν εχω κοιμηθει, πιεζω συνεχως το στηθος μου και νομιζω οτι ξεπριζεται και αλλα τετοια διαφορα παρανοικα...

δεν ειμαι καθολου αισιοδοξη...δεν εχω εντονα συμπτωματα,αφου εκανα θετικο τεστ και πριν κανω τη χοριακη, ημουν σιγουρη οτι εκανε λαθος το τεστ!

Δεν ξερω πως να το διαχειριστω ολο αυτο, δεν ξερω καν εαν μπορω να το διαχειριστω!

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

Ζαχαρούλα μου γλυκιά... ξέρω πόσο φοβάσαι αυτή τη στιγμή.. ξέρω και καταλαβαίνω απόλυτα τις αγωνίες και τις αμφιβολίες σου για το κατά πόσο θα εξελιχθεί ομαλά η καινούργια αυτή η εγκυμοσύνη.. Ο μόνος τρόπος για να το διαχειριστείς είναι να πείσεις τον εαυτό σου ότι αυτή η εγκυμοσύνη είναι τελείως διαφορετική από την προηγούμενη και ότι αυτή τη φορά θα έχει την ευτυχή έκβαση που ευχόμαστε όλες..

Μαράκι κι εσύ όσο μπορείς βγάλε το από το μυαλό σου.. Ήταν μια κακιά στιγμή που πέρασε.. Τώρα η ζωή είναι μπροστά σου και η εγκυμοσύνη δεν είναι αυτοσκοπός.. Χαλάρωσε λιγάκι και θα έρθει μόνο του.. Ξέρω πως σου ακούγεται ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας αυτό που σου λέω τώρα αλλά σε λίγο καιρό θα αισθάνεσαι τελείως διαφορετικά.. Θα το δεις!

Εγώ αυτό που έκανα για να καταπολεμώ το άγχος και τις αγωνίες μου ήταν να πηγαίνω για υπέρηχο κάθε 2 βδομάδες.. Είμαι σίγουρη ότι το νούμερο διπλασιάστηκε.. Μόλις μάθεις πες μας και πάρε μια βαθιά ανάσα.. Όλα θα είναι διαφορετικά αυτή τη φορά!

L2qIp2.png

καλησπερα και απο εμενα...

Μετα απο το τελευταιο μου ποστ, εχω να πω οτι ειμαι παλι εγκυος..2 μηνες μετα την παλλινδρομη...χοριακη 86 δυο μερες πριν απο την μερα περιοδου ( το ιδιο ακριβως καταρραμενο νουμερο με την παλλινδρομη! μονο δυο μερες νωριτερα)

Σημερα ειναι η επαναληπτική. Ολο το βραδυ δεν εχω κοιμηθει, πιεζω συνεχως το στηθος μου και νομιζω οτι ξεπριζεται και αλλα τετοια διαφορα παρανοικα...

δεν ειμαι καθολου αισιοδοξη...δεν εχω εντονα συμπτωματα,αφου εκανα θετικο τεστ και πριν κανω τη χοριακη, ημουν σιγουρη οτι εκανε λαθος το τεστ!

Δεν ξερω πως να το διαχειριστω ολο αυτο, δεν ξερω καν εαν μπορω να το διαχειριστω!

Ζαχαρουλα ξεχνας οτι περασες και προχωρας.Καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη.Μην φερνεις συνεχεια στο μυαλο σου την προηγουμενη.Εννοειτε θα εισαι συγκρατημενη αλλα μεχρι εκει.

Ετσι σκεφτομαι τουλαχιστον εγω και ψυχολογικα για την ωρα ειμαι καλα.Φοβαμαι οταν θα παω στον γιατρο αν θα ακουσω καρδουλα αλλα απο την αλλη λεω δεν ειναι στο χερι μας καποια πραγματα...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Mαρακι μπορω να σε καταλλαβω, αλλα το αγχος ειναι το χειροτερο και στο λεω γιατι εχω περασει μεγαλη ταλαιπορια με τους γιατρους!!! Το 2009 με τον αντρα μου λεμε να προσπαθησουμε για παιδακι 3 μηνες μετα θετικο τεστ στην 8 εβδομαδα παλλιδρομη!!! μετα το χαος, εγω να πιστευω οτι εχω προβλημμα και όλο προβλημματα με βρισκαν οι γιατροι, μια το ενδομητριο μια η ωορρηξια μια η σαλπιγγα και άλλα παρα πολλα!!!!

2 χρονια μετα 2011 τον μηνα που πεθανε η γιαγιακα μου ξανα εγκυος με παραπολύ αγχος, τελικα παλλιδρομη 7η εβδομαδα!!!

Ξανα προσπαθειες ξανα εξετασεις τον μηνα που ειπαμε οτι θα ξεκινησουμε κλομιφαιν μενω ξανα εγκυος και δοξα τον Θεο μεχρι στιγμης όλα καλα!!!

Ολα αυτα στα λεω για να καταλλαβεις ότι εφοσον εμεινες εγκυος θα ξαναμεινεις ειναι θεμα χρονου οταν ξεαγχωθεις τον ιδιο μηνα θα ξαναμεινεις και δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημμα:):):)

Τα κλομιφαιν θα βοηθησουν σιγουρα το αγχος σου για να κανεις καλή ωορηξια!!!!

Σου ευχομαι μια καλή προσπαθεια;):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ζαχαρούλα μην ψαχνεις συμπτωματα!!! Καθε μερα κατι αλλαζει και όλο αγχωνόμουν!!! Να ξερεις το στηθος μια πρηζετε για λιγες μερες μια ξεπρηζετε!!! Οι αναγουλες μια εχεις μια δεν εχεις το ιδιο και τα πονακια!!!! Ολα αυτα δεν παιζουν ρολο!!! Να σκεφτεσαι ότι όλα θα πανε καλά και να προσευχεσαι στην Παναγιά μας!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ζαχαρούλα μου γλυκιά... ξέρω πόσο φοβάσαι αυτή τη στιγμή.. ξέρω και καταλαβαίνω απόλυτα τις αγωνίες και τις αμφιβολίες σου για το κατά πόσο θα εξελιχθεί ομαλά η καινούργια αυτή η εγκυμοσύνη.. Ο μόνος τρόπος για να το διαχειριστείς είναι να πείσεις τον εαυτό σου ότι αυτή η εγκυμοσύνη είναι τελείως διαφορετική από την προηγούμενη και ότι αυτή τη φορά θα έχει την ευτυχή έκβαση που ευχόμαστε όλες..

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τα λογια σου, ειναι πολυ παρηγορητικα, οπως και να ερθουν τελικα τα πραγματα...

απο 86 που ηταν την πεμπτη, σημερα ειναι 327...σχεδον τετραπλασιάστηκε( επρεπε να ηταν γυρω στα 340) ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενος απο το νουμερο αυτο, θελει αλλη μια χοριακη τη παρασκευη. οσο για το στηθος ( το οποιο οντως σταματησε να ποναει), ειπε οτι δεν τον ενδιαφερει αυτο, μονο τα νουμερα, δηλαδη δεν δινει σημασια στα συμπτωματα.

αυτο που εζησα σημερα, δεν μπορω να το περιγραψω...εφτασα σε σημειο οριακο απελπισιας..τι θα εκανα εαν δεν προχωρουσε η αν δεν προχωρησει? ποσο θα απογοητευα τον αντρα μου, τη μητερα μου, τον εαυτο μου? μακαρι να ημουν πιο δυνατη, οπως ειμαι σε αλλα καθημερινα πραγματα και καταστασεις.

Μαγδα μου, μακαρι να ειναι οπως τα λες. αυτο που με φοβησε ειναι οτι στην παλλινδρομη, λιγο πριν αποβαλλω ( το περιμενα γιατι απο την αρχη οι χοριακες ηταν χαλια) ειχε σταματησει να ποναει το στηθος μου. τωρα παριστανω οτι απλα δεν υπαρχει!

Το μονο ομως που σκεφτομαι απο τοτε που επαθα την παλλινδρομη, ειναι γιατι σε μενα? κατι, που για το περισσοτερο κοσμο, ειναι τοσο "κοινο", μια ακομη φυσικη διαδικασια, για μενα να ειναι τοσο δυσκολο? γιατι, και αυτη η εγκυμοσυνη να παει καλα, η η επομενη, σιγουρα δεν θα ειναι η "ομορφοτερη περιοδος της ζωης" μου. Σας κουρασα βραδιατικα....

nmDWp2.png

qeGop3.png

WWTqp3.png

δυστυχως εγω και το αγχος ειμαστε κολυταρια:|

πασχω απο γενικευμενη αγχωδη διαταραχη. ποσο μαλλον τωρα που εχω και λογο να αγχωνομαι... ευχαριστω πολυ για τα ενθαρρυντικα σας λογια.

ελπιζω να μου φτιαξει λιγο η ψυχολογια και να μην ειναι αυτοσκοπος της ζωης μου η εγκυμοσυνη.

παντως τωρα η αληθεια ειναι πως μου εχει γινει εμμονη... ελπιζω να με καταλαβαινετε...

και οχι τιποτα αλλο , οταν στο μελλον καταφέρω να ξαναμίνω εγυος θα εχω το αγχος της ζαχαρουλας ( by the way χαρηκα πολυ για το νουμερο της χοριακή σου και σου ευχομαι απτην καρδιά μου μια τελειώμηνη εγκυμοσύνη:D)

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τα λογια σου, ειναι πολυ παρηγορητικα, οπως και να ερθουν τελικα τα πραγματα...

απο 86 που ηταν την πεμπτη, σημερα ειναι 327...σχεδον τετραπλασιάστηκε( επρεπε να ηταν γυρω στα 340) ο γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενος απο το νουμερο αυτο, θελει αλλη μια χοριακη τη παρασκευη. οσο για το στηθος ( το οποιο οντως σταματησε να ποναει), ειπε οτι δεν τον ενδιαφερει αυτο, μονο τα νουμερα, δηλαδη δεν δινει σημασια στα συμπτωματα.

αυτο που εζησα σημερα, δεν μπορω να το περιγραψω...εφτασα σε σημειο οριακο απελπισιας..τι θα εκανα εαν δεν προχωρουσε η αν δεν προχωρησει? ποσο θα απογοητευα τον αντρα μου, τη μητερα μου, τον εαυτο μου? μακαρι να ημουν πιο δυνατη, οπως ειμαι σε αλλα καθημερινα πραγματα και καταστασεις.

Μαγδα μου, μακαρι να ειναι οπως τα λες. αυτο που με φοβησε ειναι οτι στην παλλινδρομη, λιγο πριν αποβαλλω ( το περιμενα γιατι απο την αρχη οι χοριακες ηταν χαλια) ειχε σταματησει να ποναει το στηθος μου. τωρα παριστανω οτι απλα δεν υπαρχει!

Το μονο ομως που σκεφτομαι απο τοτε που επαθα την παλλινδρομη, ειναι γιατι σε μενα? κατι, που για το περισσοτερο κοσμο, ειναι τοσο "κοινο", μια ακομη φυσικη διαδικασια, για μενα να ειναι τοσο δυσκολο? γιατι, και αυτη η εγκυμοσυνη να παει καλα, η η επομενη, σιγουρα δεν θα ειναι η "ομορφοτερη περιοδος της ζωης" μου. Σας κουρασα βραδιατικα....

Ζαχαρούλα μου γλυκιά.. Να σκέφτεσαι ότι αν τυχόν δεν προχωρήσει - που θα προχωρήσει είμαι σίγουρη - καμία απογοήτευση δεν θα προσφέρεις στον άντρα σου και στο οικογενειακό σου περιβάλλον.. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία θα είσαι.. Όλοι όσοι βρίσκονται κοντά σου αυτή τη στιγμή σε αγαπάνε και σε νοιάζονται και είμαι σίγουρη ότι αυτό που θέλουν πάνω απ' όλα είναι να είσαι εσύ καλά, γερή και δυνατή.. γι' αυτό ξέχνα τους άλλους για λίγο και βάλε πρώτα και πάνω απ' όλα τον εαυτό σου..

Ο γιατρός σου έχει απόλυτο δίκιο. Αυτή τη στιγμή δεν μας νοιάζουν τα συμπτώματα.. μας νοιάζουν μόνο τα νούμερα.. Σου εύχομαι η επαναληπτική να έχει φτάσει στα 1.500 και μετά όλο χαρά να προγραμματίσεις τον πρώτο σου υπέρηχο!

Εμείς εδώ θα είμαστε για ότι χρειαστείς!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

δυστυχως εγω και το αγχος ειμαστε κολυταρια:|

πασχω απο γενικευμενη αγχωδη διαταραχη. ποσο μαλλον τωρα που εχω και λογο να αγχωνομαι... ευχαριστω πολυ για τα ενθαρρυντικα σας λογια.

ελπιζω να μου φτιαξει λιγο η ψυχολογια και να μην ειναι αυτοσκοπος της ζωης μου η εγκυμοσυνη.

παντως τωρα η αληθεια ειναι πως μου εχει γινει εμμονη... ελπιζω να με καταλαβαινετε...

Το να καταφέρεις να φτιάξεις την ψυχολογία σου αυτή τη στιγμή είναι ότι σημαντικότερο.. Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν, προγραμμάτισε τις καλοκαιρινές σας διακοπές -όχι, δεν είναι νωρίς, ήδη μπήκε ο Μάρτης... ζήσε την κάθε στιγμή όπως έρχεται διότι μετά οι στιγμές φεύγουν και δεν γυρνάνε πίσω.. και να δεις ότι όλα θα φτιάξουν σιγά σιγά!

L2qIp2.png

Ζαχαρούλα συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη και για τις πολύ καλές χοριακές!!!

θα σου πω κ εγώ, μετά από 2 παλλίνδρομες πίστευα πως δεν θα καταφέρω να γίνω μανούλα...χάζευα στο ιντερνετ υπέρηχους αυχενικής και έλεγα πως δεν πρόκειται ποτέ να φτάσω και εγώ στις 12 εβδομάδες και να ζήσω τέτοια χαρά....στην τρίτη μου εγκυμοσύνη όταν έκανα το τεστ μόνο χαρά δεν ένιωσα όταν βγήκε θετικό...ήμουν φοβισμένη και πανικόβλητη...όταν οι χοριακές προχωρούσαν κανονικά αποφάσισα να ξεαγχωθω, και δε σκεφτόμουν καθόλου την εγκυμοσύνη...απλά φερόμουν σαν να μην υπάρχει μέχρι την 9η εβδομάδα που κάναμε έναν φανταστικό υπέρηχο και είδα το φασολάκι να κουνιέται!!!μετά άρχισαν και τα συμπτώματα και πλέον επέτρεψα στον εαυτό μου να νιώσω έγκυος!

Οτι νιώθεις είναι φυσιολογικό, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, και πίστεψέ το και εσύ!!!να μας λές τα νέα σου;););)

Μαράκι, όπως είπα και πριν και εγώ ήμουν σίγουρη ότι δεν θα καταφέρω να κάνω παιδάκι...οι παλλίνδρομες με είχαν εξοντώσει ψυχολογικά, και όπως βλέπεις και από το nickname μου, ήμουν στα τάρταρα όταν μπήκα στο καφέ...πριν από 2 βδομάδες είχα τη δεύτερη επέτειο της πρώτης παλλίνδομης εγκυμοσύνης μου..δεν θα ξεχάσω ποτέ τα συναισθήματα που είχα..

τώρα όμως έχω στην αγκαλιά μου τον γιό μου, που είναι το πιό υπέροχο πλάσμα στη ζωή μου..η ζωή μου ολόκληρη!!!

είμαι σίγουρη πως θα έρθει και η δική σου στιγμή να μας γράφεις για την εγκυμοσύνη και το μωράκι σου!να μην έχεις καμία αμφιβολία!

HDfQp3.png

Γεία σας.σας διαβαζω απο τον Σεπτεμβρη απόταν μπήκα και εγω στο club. έχω παρακολουθησει τηνευτυχή πορεια των περισσοτέρων απο σας να αλλάζουν forum αφου αποκτήσαν τα μωράκια τους. δεν ήθελα να γράψω για να μην χαλάσω το κλίμα αφού τώρα αυτο το φόρουμ έχει γίνει σήμειο συνάντησεις των εγυμωνούσων- στις οποίες εύχομαι μέσα απτην καρδιά μου μια τελειώμηνη εγκυμοσύνη και ένα υγιέστατο μωράκι!

ομως εφτασα στα όριά μου και είπα να τα πω για να ξεσκάσω

Μετά απο προσπάθειες 3 χρόνων έμεινα έγκυος και το έχασα στις 9.5w με αυτόματη αποβολη( ούτε στον εχθρό μου).

εχουν περάσει 7 μήνες και τώρα ολο κάτι πάει στραβά. στην αρχη είχα παχύ ενδομήτριο, τώρα που έστρωσε αυτο δεν έχω ωορηξίες(πολ.ωοθηκες).

στον επομενο κυκλο θα αρχισω κλομιφαίνη.

ο φιλικος μου κυκλος εχει γεμισει εγκυες. πριν τις εβλεπα και στεναχωριόμουν, τωρα όμως νιώθω ένα πονο στο στήθος κυριολεκτικα.

η υπομονη μου εφτασε πάτο.

σορυ που σας ψιχοπλακωνω αλλα νιωθω οτι δεν μπορεί να με καταλάβει κανενας αλλος...

αυτο να μην το ξαναπεις εδω το θεμα ειναι παλινδρομες κυησεις που σημαινει οτι μπορεις να γραφεις για το θεμα σου κ μεις εχοντας περασει αυτο το σταδιο κ σε καταλαβαινουμε κ μπορουμε με βεβαιοτητα να σου πουμε οτι κ εγκυος θα ξαναμεινεις κ ολα θα πανε καλα. ολα τα συναισθηματα που νιωθεις τωρα ειναι απολυτα φυσιολογικα ο χρονος ομως ειναι ο καλυτερος γιατρος κ γω εκανα 2 χρονια να μεινω εγκυος μετα ακολουθησαν μια αυτοματη αποβολη μια παλινδρομη κ στην κορη μου ειχα δυδημα αλλα το ενα δεν τα κατεφερε ξερω θα πεις οτι ναι αλλα το ενα εμεινε τοτε δεν το ξερα ομως μολις ο γιατρος μας ειπε οτι το ενα δεν θα τα καταφερει κατευθειαν το μυαλο μου πηγε στο κακο οτι θα την εχανα κ αυτην τωρα ομως ειναι κατω κ βασανιζει την γιαγια της που δεν κοιμαται κ μεσα στο καροτσι αλο ενα μικρο που ηρθε εντελος απροσμενα .παψε να σκεφτεσε ιατρικα αυτο θα σε ταλαιπωρησει μικρο ενδομητριο μεγαλο ενδομητριο κακη οωρηξια αυτα αστα στους γιατρους μην προσπαθεις να κανεις την δουλεια τους θα σε ριξει σε αλλα μονοπατια που δεν θες να περασεις .σου ευχομαι συντομα να μεινεις ξανα εγκυουλα (που θα μεινεις;))εδω θα μαστε κ θα τα λεμε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...