Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!

Αχ ποσο χαιρομαι που πλησιαζουν οι μερες για τις εγκυουλες...Επειδη νιωθω οτι μου φερατε τυχη οταν μπηκα στην παρεα σας,να σας πω τα νεα μου.

Καποιο απο τα κοριτσια εδω μου ειχε πει να μην περιμενω καθολου για να προσπαθησουμε παλι.Ε λοιπον ετσι εγινε.Ειμαι ξανα εγκυος!!! :D

Εχω κανει ηδη τρεις χοριακες και απο οτι φαινεται μεχρι στιγμης προχωραμε καλα.Ελπιζω σε δυο βδομαδες να ακουσουμε και καρδουλα και να ηρεμησω ακομα πιο πολυ.

Συγχαρητηρια!!!!!!!!! Μπράβο κορίτσι μου, με το καλό και στους 9! Να έχεις μια όμορφη και όσο γίνεται ανέφελη εγκυμοσύνη!!!! Να μας γραφεις νέα σου!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια που χαθήκατε; Για περάστε κι από εδώ! Σήμερα έχω γιατρό και ανυπομονώ να δω πόσο έχουμε μεγαλώσει.. Οι αιματολογικές και των ούρων οι εξετάσεις τέλειες και λογικά ο μπέμπης θα έχει τσιμπήσει κανένα 200 γραμμάρια ακόμη!

δομνινάκι θα περιμένουμε νεα σου! χαθηκα γιατι οι πονοι στα οστα και το αστατο ωραριο υπνου δεν με αφηνουν να λειτουργησω νορμαλ!

Πριν λιγες μερες πηγαμε κι εμεις στο γιατρο κι επιτελους ειδαμε φατσουλα! Μαλλον κοριτσια φιλικη συμμετοχη ειχα, ιδια ο αντρας μου ειναι χχαχαχαχα!

Ολα καλα με τη μικρη, αλλα στο τελος προβληματιστηκα λιγο και κανα 2 μερες δεν μπορουσα να ηρεμησω!

Συνηθως η μπεμπα μας εβγαινε μεγαλο μωρο, στα ανωτατα φυσιολογικα ορια κι αυτη τη φορα μας βγηκε μικρο μωρο στα κατωτατα φυσιολογικα ορια! Προφανως δεν πηρε τοσο βαρος οσο τις αλλες φορες! Ο γιατρος ειπε πως δεν ειναι κατι ανησυχητικο εφοσον ειναι μεσα στα φυσιολογικα ορια και ισως απλα να ειναι μικροκαμωμενη οπως αλλωστε ειμαι κι εγω. Εξαλλου σε λιγες μερες θα κανουμε και το ντοπλερ.

Εφυγα ελαφρως προβληματισμενη αλλα στο σπιτι προσεξα πως το μηριαιο οστο ειχε την ιδια διασταση με την προηγουμενη φορα! Ε, εφαγα μια φρικη αλλο πραγμα! Δεν ξερω τι μπορει να σημαινει αυτο κι αν ειναι κατι κακο, αλλα φανταζομαι αν ηταν ο γιατρος θα μου το ελεγε! Η αιματωση του πλακουντα, μητριαιες κτλ ειναι ολα αριστα που σημαινει πως το μωρο τρεφεται και οξυγονωνεται σωστα, οποτε δεν υπαρχει θεμα, αλλα ελα που στο μυαλο μου επλασα ολα τα κακα σεναρια!

Τελικα καταφερα να το βαλω στο πισω μερος του μυαλου μου και σε λιγες μερες που θα παω για καρδιοτοκογραφο θα το συζητησω με τον γιατρο μου για να μου φυγει καθε ενδοιασμος.

Ειναι πολυ προσεκτικος γιατρος και ειδικα στην περιπτωση μου που συνεχως τονιζει λογω ιστορικου πως τα ψειριζουμε ολα για να ειμαστε σιγουροι, οποτε δεν παιζει να ειδε κατι και να μη το ειπε! Ηδη με εβαλε να ξεκινησω προληπτικα καρδιοτοκογραφο νωριτερα απο το κανονικο.

Εσεις βρε κοριτσια οι υπολοιπες ειχατε κατι αναλογο; Ξερω και διαβασα πως σ' αυτη τη φαση οι μετρησεις δεν ειναι ακριβειας επειδη το μωρο ειναι μεγαλο κι οτι ουτως ή αλλως υπαρχουν αποκλισεις στον υπερηχο. Αν καποια ομως εχει σχετικη εμπειρια ας τη γραψει!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Δομνινα μου καλά να περάσεις!!!!

Νικχ με το καλό στους 9!!!:):):)

Ειρηνη μου τπτ δεν θα ειναι μην αγχωνεσε και αγχωνεις την μπεμπα, στο λεω γιατι μετα την αυχενικη ειχα κατα αγχωθει αλλα μετα σκεφτηκα οι γιατροι με τις περιπτωσεις μας ειναι τοσο προσεκτικοι που αμα βλεπαν κατι θα μας ταραζαν στις εξετασεις, αρα για να μην ειπε τπτ, δεν ειναι απολυτως τπτ:):):) Ειμαι σιγουρη γι'αυτο:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημερασσσσσσσσσ

νικχ συγχαρητηρια να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!

ειρηνακι ο υπερηχος ειναι ενας μπουσουλας οτι το μωρο αναπτυσσεται αλλα δεν ειναι κ ακριβειας, παιζει ροολο κ η θεση του μωρου , ειναι κ το λαθος του χειριστη που λεμε, οποτε μπορει να βγαλει μεγαλη αποκλιση....πχ εγω πηγαινα καθε 15 μερες στον γιατρο απο την αρχηη, καθε φορα η μπεμπα εβγαινε πανω απο την 85η θεση κ η κοιλια κ μηριαιο ηταν παντα μεγαλα, το κεφαλι οχι τοσο... μια φορα ειχε βγει χαμηλα στην εκατοστιαια λογω θεσης μαλλον δεν μπορουσε να μετρηθει καλα.. μετα απο 15 μερες παλι πανω απο 85η θεση...καθε φορα δλδ υπηρχε καποια αποκλιση στις εκαστοτε μετρησεις, αλλα παντα βλεπαμε τη συνολικη αναπτυξη οτι ηταν οκ...πριν γεννησω ο υπερηχος την εβγαζε ~3200 κ γεννηθηκε 3460, μην βαζεις κακες σκεψεις στο μυαλο σου, αφου ο γιατρος δεν ανησυχει κ ολα τα υπολοιπα ειναι καλα............. αααααααααα κ προς το τελος θυμαμαι το κεφαλι στις μετρησεις εβγαινε παντα σταθερο κ ειχα αγχωθει λιγο....

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλησπέρα κι από μένα και πάλι!

Σας γράφω από την Πάτρα στην οποία με το που ήρθα άλλαξε ο καιρός άρδην και από μια υπέροχη ηλιόλουστη μέρα αυτή τη στιγμή ρίχνει χαλάζι! Σας γράφω και δίπλα μου στο ριλάξ κοιμάται ο πανέμορφος ανηψούλης μου.. Χαχανούλης, γελαστούλης, καλόβολος όσο δεν παίρνει..

Τα νέα τα δικά μας είναι πολύ καλά. Πήγαμε στο γιατρό μας σήμερα.. Ο μικρός τσίμπησε άλλα 200 γραμμάρια και φτάσαμε τα 2.100.. Καταφέραμε και μεις σήμερα και είδαμε φατσούλα αν και όχι πεντακάθαρα μιας και είχε τα χέρια του μπουνίτσες σχεδόν στα μάτια του αλλά μια ματιά τη ρίξαμε.. Έχει τρομερά χειλάκια και νομίζω ότι μοιάζει στον άντρα μου... ο οποίος και κατουρήθηκε! Μεγαλώνουμε μια χαρά, εξακολουθούμε να μην έχουμε περιτύλιξη, το βάρος της μαμάς σταθερό και ο γιατρός κατευχαριστημένος..

Ειρηνάκι τελείως τυχαία ρώτησα το γιατρό μου σήμερα κάτι παρόμοιο με τη δική σου περίπτωση μιας και στο doppler ο γιατρός έβγαζε το μωρό στην 35η θέση της καμπύλης ανάπτυξης και σήμερα τον έβγαλε στην 42η θέση και μου απάντησε ότι αυτές οι θέσεις εξαρτώνται από κάποια γραμμάρια.. Αν το μωρό αναπτύσσεται κανονικά μην ανησυχείς καθόλου.. Άλλωστε ξέρω ένα σωρό περιπτώσεις που ο υπέρηχος έδειχνε + ή πλην στα γραμμάρια και τα μωρά γεννήθηκαν με εντελώς διαφορετικό βάρος.. Άλλωστε όπως πολύ σωστά είπες κι εσύ με το δικό μας ιστορικό ο γιατρός ψειρίζει τα πάντα και είμαι σίγουρη πως αν έβλεπε το οτιδήποτε ανησυχητικό θα σου το έλεγε.

Το επόμενο ραντεβού μας είναι σε 2 βδομάδες και συγκεκριμένα στις 12 Μαρτίου! Το δικό σας πότε είναι;

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις, με καθυσηχασατε αρκετα μπορω να πω!!! Μα ρε παιδι μου να μην ηρεμησουμε μια στιγμη; Ολο κατι να μας απασχολει; τς τς τς!

Δομνινακι σωστος αντρας ο Δομνινος τζουνιορ!! Τι ωραια νεα που μας ειχες και παλι!! Πολυ χαρηκα και περιμενω με ανυπομονησια τη στιγμη του τοκετου σου που δεν αργει!! Αχ, ποσες αγωνιες περασαμε για να κανουμε τωρα αυτες τις συζητησεις!!!

Ξεαχγωθηκες τωρα με το σακχαρο ε; Ολα μια συνηθεια ειναι τελικα!

Ο ανιψιος σου τωρα ποσο ειναι;;; Αντε θα εχει και τον ξαδερφο παρεα! Μαζι θα μεγαλωσουν!

Την ερχομενη Δευτερα εχω καρδιοτοκογραφο και στις 14/3 εχουμε το ντοπλερ. Μεχρι τοτε υπομονη αν και δεν μπορω να πω η μικρη ειναι πολυ ζωηρη και ριχνω πολυ γελιο μαζι της! Εχουμε εναν δικο μας κωδικα επικοινωνιας και ειλικρινα ειναι το μονο που θα μου λειψει απο την εγκυμοσυνη!

Λιγο πριν τον γυναικολογο εχω ενδοκρινολογο με τις κλασσιες εξετασεις του μηνα σακχαρο και θυρεοειδη και να δει κ τις μετρησεις που κανω με το μηχανακι οι οποιες ειναι τοσο καλες τελευταια που φοβαμαι μηπως χαλασε το μαραφετι! Στα κιλα ειμαι +2,5 στο συνολο απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι τωρα και η διατροφη μου δεν ειναι και πολυ αυστηρη, το ομολογω! Θα μπορουσα να ειχα χασει κιολας!

Μαγδουλα μου εσυ πως εισαι; Κατρινακι οπως εχεις καταλαβει οι συμβουλες σου ειναι πολυτιμες και μετα με το θηλασμο θα σε ζαλισουμε, να το ξερεις χαχαχα!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Καλημέρα:):)

Ειρηνακι ειναι λογικο να τσιτωνουμε με το παραμικρο!!!!

Και εγω αγωνιω να ακουσω το μπεμπακι ελπιζω να το ακουσω νωρις;):)

Καθως επισης να κανω την β επιπεδου (λογω της μετριας αυχενικη), ποσο θελω να ειναι όλα καλά!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου από μια ηλιόλουστη Πάτρα..

Σήμερα αφήσαμε τον ανηψιό μου στην πεθερά της αδερφής μου και κατεβήκαμε για καφεδάκι παραλία, κάτι που είχαμε κι οι δυο μας πολύ καιρό να κάνουμε και το ευχαριστηθήκαμε δεόντως..

Ειρηνάκι τόσο νωρίς σε βάζει στον καρδιοτοκογράφο; Εγώ φαντάζομαι ότι θα ξεκινήσω με το που μπω στο μήνα μου αν και δε νομίζω να παρουσιάσω συσπάσεις τόσο νωρίς.. θα δούμε..

Εγώ μπουνιές και κλωτσιές δεν έχω καταλάβει ακόμη.. Ο μικρός είναι ιδιαίτερα ευγενικός μαζί μου και περισσότερο τον αισθάνομαι σαν να σκάει τσιχλόφουσκα μέσα στην κοιλιά μου παρά οτιδήποτε άλλο! Κι εμένα όμως θα μου λείψουν πολύ αυτές οι χαρακτηριστικές κινήσεις!

Την βδομάδα που μας έρχεται θα πρέπει να κάνω κάποιες ειδικές αιματολογικές εξετάσεις για να δούμε τι θα κάνουμε με τις αντιπηκτικές και πως θα προχωρήσουμε με τον τοκετό σε συνδυασμό και με τη γνώμη του ενδοκρινολόγου.. Τελευταία καταληκτική ημερομηνία μέχρις στιγμής η 29η Μαρτίου εκτός αν ο μπέμπης αποφασίσει να μας επισκεφτεί νωρίτερα.. Και εξακολουθώ να αρνούμαι να ψωνίσω το οτιδήποτε.. Μόλις μπω στο μήνα μου και μου πει ο γιατρός ότι όλα είναι εντάξει τότε θα αρχίσω τα ψώνια!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Γεια σας φιλενάδες μου καλές!! Ειχα καιρό να μπω και σημερα διάβασα τόσα πολλά νέα!!!Καταρχήν να συγχαρώ τη nikx !!Σου εύχομαι ολόψυχα μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!Στη συνέχεια θέλω να πω ποσο πολύ χαίρομαι οταν διαβάζω για το Ειρηνακι και το Δομνινάκι!!!Ολες λίγο πολυ που γνωριστήκαμε εδώ μεσα ταλαιπωρημενες ειμασταν αλλά είχα μεγαλη αγωνία για σενα Δομνινακι και πραγματικα νοιωθω χαρα και ανακουφιση που φτανεις επιτελους στο ονειρο!!!!Το ιδιο και για σενα Ερηνακι απλά δε σε φοβομουν και τοσο ,εσύ έπιανες στο πιτς φυτιλι !!!! Μαγδακι και σενα δε σε φοβαμαι , ηρθε η ωρα να γινεις μανουλα σε λιγους μηνες!!!Επθσης στελνω φιλακια πολλά στη Ανδριαννη και κορακλες, Αννα και μ πουμπου και Τζενακι με το καλο , Χρυσακι μου ματς μουτς και στη φοβερη μπεμπουλα , Σοσαντακι φιλόυρες σε σενα και στον αντρα σου τον ηλιοκαμμενο, Κατρινακι φιλια και στη μπουμπου !!!! <αν ξεχασα καποια ας με συγχωρεσει , ειμαι λιγο αφηρημενη τελευταια !!!! Αλτσχαιμερ το λενε!!!!Ειμαι πολυ καλά όμως !!!!Οχι μη νομιζετε οτι ειμαι εγκυος και σας το κρυβω!!!Απλά νοιωθω απελευθερωμενη που δε σκεφτομαι πια οτι θελω να μεινω εγκυος !!!!!Πραγμετικα θελω να συμβει , αν συμβει ,τελειως απροσμενα και χωρις να το περιμενω!!!Προς το παρων θελω να ζω χαλαρα και να κανω ολα αυτα που στερηθηκα περιμενοντας ενα μωρο!!!!Ειμαι απολυτως συνειδητοποιημενη !!!Το μονο που με νοιαζει ειναι να μαστε καλα εγω και ο αντρουλης μου!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!

Επέστρεψα χθες από την Πάτρα αφήνοντας πίσω τον πανέμορφο χαχανούλη ανηψούλη μου με βαριά καρδιά και απ' ότι βλέπετε από σήμερα πιστή στο πρωϊνό ραντεβού μας.. Έτσι, για να μη χαλάμε τις συνήθειές μας..

Είμαστε καλά, η κοιλιά τσιτώνει και με ζορίζει λιγάκι αλλά οι μέρες περνάνε σαν νερό.. Αύριο λέω να πάω να κάνω κάτι αιματολογικές για να δούμε με τον αιματολόγο αν και πότε θα κόψουμε τις αντιπηκτικές.. Λέω σιγά σιγά να βάλω κάποιες δουλειές στο πρόγραμμα διότι αν ο μπέμπης αποφασίσει να κάνει την μεγάλη εμφάνιση νωρίτερα θα τρέχουμε μετά και δεν θα φτάνουμε! Ελπίζω όλες να είστε καλά και να περνάτε τέλεια!

Να σας πω κιόλας ότι στην Πάτρα βρεθήκαμε με την Αδριανή και το Τζενάκι μας η οποία κοντεύει προς το τέλος.. Και οι δυο γλυκύτατες, πρόσχαρες και χαμογελαστές.. Βέβαια την παράσταση έκλεψε η Μαρία, η μπέμπα και μετά οι φουσκοκοιλίτσες μας.. Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για όλα και όταν με το καλό ξανάρθω εννοείται ότι θα τα ξαναπούμε..

Τζενάκι με έναν πόνο κορίτσι μου..

Sosad ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές..

Λουλουδίρα χαίρομαι που σε διαβάζω τόσο απελευθερωμένη και χαλαρή.. Έχεις απόλυτο δίκιο.. Να χαίρεσαι όσο περισσότερο μπορείς τη ζωή και τη σχέση σου με τον άντρα σου.. τα καλύτερα έρχονται και για σένα.. το πιστεύω ακράδαντα!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Τα υπολοιπα κοριτσια που ειναι????

Εγω την Παρασκευη εχω ραντεβου με το γιατρο και αγωνιω να δω το μικρο, να συζυτησουμε τα αποτελεσματα της αυχενικης και τι κανουμε!!!!

Αληθεια ποτε καταλαβατε τα μικρά σας???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μαγδούλα μου ναι, μέχρι τις 29 του μήνα Θεού θέλοντος θα κρατάω αγκαλιά το μικρό μου... Εγώ άργησα πολύ να τον ακούσω. Τον άκουσα 21 βδομάδων και 4 ημερών, μια μέρα πριν κάνουμε την β΄επιπέδου μας.. Περίμενε ο μπόμπιρας τη γιορτή του μπαμπά του για να του το κάνει δώρο!

Όλα καλά θα είναι μην ανησυχείς!

L2qIp2.png

!

Να σας πω κιόλας ότι στην Πάτρα βρεθήκαμε με την Αδριανή και το Τζενάκι μας η οποία κοντεύει προς το τέλος.. Και οι δυο γλυκύτατες, πρόσχαρες και χαμογελαστές.. Βέβαια την παράσταση έκλεψε η Μαρία, η μπέμπα και μετά οι φουσκοκοιλίτσες μας.. Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για όλα και όταν με το καλό ξανάρθω εννοείται ότι θα τα ξαναπούμε..

!

δομνινακι μακαρι να ξαναρθεις να γνωρισουμε κ τον μπεμπη .θα φροντισω ομως να χω μονο την μπεμπα γιατι με την μαρια δεν προλαβαμε να πουμε κ πολλα

κοριτσια εχει εναν ανηψιο γλυκα φοσκωτα μαγουλα κ γαλαζια ματια.κ μοιαζει στην αδερφη της η οποια αν την εβλεπες ελεγες οτι ηταν μαμα απο παντα ειχε μια ηρεμια με το μικρο μια ανεση που ακομα εγω με δυο παιδια δεν την εχω

περιμενουμε απο μερα σε μερα την τζενουλα τζουνιορ κ εννοειται οτι θα μπει θεμα οταν γεννησουμε

εμεις ειμαστε μια χαρα πριν 3 μερες εβγαλα κ τις δυο μικρες απο το δωματιο μου λειπει να ξαπλωνω με το μαρακι να το παιρνω αγκαλια να κοιμαμαι αλλα επρεπε να κοπει αυτο τωρα παιρνω τον αρκουδο μου αγκαλια :D:D:D

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...