Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Μια καλημέρα κι από μένα.. την άγρυπνη μάνα..

Βρε κορίτσια έχει αλλάξει εντελώς το ωράριο του ύπνου μου.. Το βράδυ κοιμάμαι ελάχιστα.. συνήθως ξυπνάω κατά τις 4 ή 5 το πρωί παρέα με τον Δομνίνο.. Δεν το κάνει επίτηδες ο καημένος.. απλά κοιμάμαι πολύ ελαφριά και ξυπνάω με το ξυπνητήρι που βάζει για να πάει στη δουλειά, σηκώνομαι, του ετοιμάζω καφέ, τοστάκια για να πάρει μαζί του και εννοείται ότι μετά δεν με πιάνει ύπνος.. Έτσι αράζω στο κομπιούτερ, βλέπω αγαπημένες σειρές και κατά τις 7.30 με 8 ξαπλώνω στον καναπέ όπου ξανακοιμάμαι.. Σήμερα ξύπνησα 11.30! Έλεος..

Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι σε άδεια εγκυμοσύνης... Σήμερα δεν έκανα τίποτε.. Είμαι στο σπίτι όλη μέρα και τώρα έχει έρθει η κοπέλα που με βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού.. Αυτό δεν πρόκειται να το κόψω, ο κόσμος να χαλάσει..

Αύριο θα πάω από τη δουλειά να μου σφραγίσουν το χαρτί του ΙΚΑ και επ' ευκαιρίας θα κάνω και μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.. Σήμερα με τις διαδηλώσεις δεν ήταν να πάω πουθενά διότι είχαν κλείσει και τους κεντρικούς σταθμούς του ΜΕΤΡΟ και δεν βόλευε με τίποτε..

Το καλό είναι ότι σιγά σιγά περνάνε οι μέρες..

Αχ βρε Ειρηνάκι μου, τα αισθήματα είναι αμοιβαία και το ξέρεις.. και όχι, δεν καταντάς καθόλου κουραστική!

Εγώ ακόμη δεν έχω πάει να πάρω τα πραγματάκια από τη φίλη μου.. από τη μια με έχει πιάσει μια αναβλητικότητα μιας και είμαι λίγο προληπτική και από την άλλη η κακομοίρα τραβιέται με τα αγοράκια της στο Παίδων διότι κόλλησαν και τα δυο μια μικροβιακή λοίμωξη την οποία οι γιατροί δεν μπορούν να εντοπίσουν με βεβαιότητα και τα κακόμοιρα είναι μόλις 7 μηνών οπότε πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν ενδοφλέβια αντιβίωση.. Μάλιστα το ένα δεν γλύτωσε τη διάνοιξη πριν από ένα μήνα και το άλλο μόλις το Σάββατο που μας πέρασε μπήκε στο Νοσοκομείο και θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία..

Ειρηνάκι εγώ νομίζω πως αν ο γιατρός δεν βλέπει κάτι ανησυχητικό τη βαλίτσα μπορείς να τη φτιάξεις μόλις μπεις στον 9ο.. Τουλάχιστον αυτό έχω σκοπό να κάνω εγώ..

Εσύ μένεις σε άλλη πόλη και έχετε 2 ώρες ταξίδι πριν φτάσετε στο Νοσοκομείο αλλά τουλάχιστον τα βασικά τα έχεις στο σπίτι οπότε μέσα σε 20 λεπτά προλαβαίνεις να την ετοιμάσεις αν συμβεί κάτι έκτακτο.. Άλλωστε για το μωρό το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια αλλαξιά εξόδου και μια κουβερτούλα..

Εγώ ακόμη δεν έχω βρει τι θέλω να του φορέσω για να τον πάρω από το Μαιευτήριο.. Βλέπεις θέλω την πρώτη φορεσιά του να του την αγοράσω εγώ και δεν έχω πάει καθόλου στα μαγαζιά να δω τι υπάρχει και τιμές.. Μάλλον την άλλη βδομάδα θα πάω με την αδερφή μου!

Μαγδάκι σε σένα απάντησα σε άλλο τόπικ... Αφού δεν ανησυχούν οι γιατροί δεν ανησυχώ κι εγώ.. Τα νούμερα είναι τέλεια πάντως.. Καλή συνέχεια!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μια καλημέρα κι από μένα.. την άγρυπνη μάνα..

Βρε κορίτσια έχει αλλάξει εντελώς το ωράριο του ύπνου μου.. Το βράδυ κοιμάμαι ελάχιστα.. συνήθως ξυπνάω κατά τις 4 ή 5 το πρωί παρέα με τον Δομνίνο.. Δεν το κάνει επίτηδες ο καημένος.. απλά κοιμάμαι πολύ ελαφριά και ξυπνάω με το ξυπνητήρι που βάζει για να πάει στη δουλειά, σηκώνομαι, του ετοιμάζω καφέ, τοστάκια για να πάρει μαζί του και εννοείται ότι μετά δεν με πιάνει ύπνος.. Έτσι αράζω στο κομπιούτερ, βλέπω αγαπημένες σειρές και κατά τις 7.30 με 8 ξαπλώνω στον καναπέ όπου ξανακοιμάμαι.. Σήμερα ξύπνησα 11.30! Έλεος..

Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι σε άδεια εγκυμοσύνης... Σήμερα δεν έκανα τίποτε.. Είμαι στο σπίτι όλη μέρα και τώρα έχει έρθει η κοπέλα που με βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού.. Αυτό δεν πρόκειται να το κόψω, ο κόσμος να χαλάσει..

Αύριο θα πάω από τη δουλειά να μου σφραγίσουν το χαρτί του ΙΚΑ και επ' ευκαιρίας θα κάνω και μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.. Σήμερα με τις διαδηλώσεις δεν ήταν να πάω πουθενά διότι είχαν κλείσει και τους κεντρικούς σταθμούς του ΜΕΤΡΟ και δεν βόλευε με τίποτε..

Το καλό είναι ότι σιγά σιγά περνάνε οι μέρες..

Αχ βρε Ειρηνάκι μου, τα αισθήματα είναι αμοιβαία και το ξέρεις.. και όχι, δεν καταντάς καθόλου κουραστική!

Εγώ ακόμη δεν έχω πάει να πάρω τα πραγματάκια από τη φίλη μου.. από τη μια με έχει πιάσει μια αναβλητικότητα μιας και είμαι λίγο προληπτική και από την άλλη η κακομοίρα τραβιέται με τα αγοράκια της στο Παίδων διότι κόλλησαν και τα δυο μια μικροβιακή λοίμωξη την οποία οι γιατροί δεν μπορούν να εντοπίσουν με βεβαιότητα και τα κακόμοιρα είναι μόλις 7 μηνών οπότε πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν ενδοφλέβια αντιβίωση.. Μάλιστα το ένα δεν γλύτωσε τη διάνοιξη πριν από ένα μήνα και το άλλο μόλις το Σάββατο που μας πέρασε μπήκε στο Νοσοκομείο και θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία..

Ειρηνάκι εγώ νομίζω πως αν ο γιατρός δεν βλέπει κάτι ανησυχητικό τη βαλίτσα μπορείς να τη φτιάξεις μόλις μπεις στον 9ο.. Τουλάχιστον αυτό έχω σκοπό να κάνω εγώ..

Εσύ μένεις σε άλλη πόλη και έχετε 2 ώρες ταξίδι πριν φτάσετε στο Νοσοκομείο αλλά τουλάχιστον τα βασικά τα έχεις στο σπίτι οπότε μέσα σε 20 λεπτά προλαβαίνεις να την ετοιμάσεις αν συμβεί κάτι έκτακτο.. Άλλωστε για το μωρό το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια αλλαξιά εξόδου και μια κουβερτούλα..

Εγώ ακόμη δεν έχω βρει τι θέλω να του φορέσω για να τον πάρω από το Μαιευτήριο.. Βλέπεις θέλω την πρώτη φορεσιά του να του την αγοράσω εγώ και δεν έχω πάει καθόλου στα μαγαζιά να δω τι υπάρχει και τιμές.. Μάλλον την άλλη βδομάδα θα πάω με την αδερφή μου!

Μαγδάκι σε σένα απάντησα σε άλλο τόπικ... Αφού δεν ανησυχούν οι γιατροί δεν ανησυχώ κι εγώ.. Τα νούμερα είναι τέλεια πάντως.. Καλή συνέχεια!

Σας φιλώ γλυκά!

Δομνινακι και το δικο μου προγραμμα του "υπνου" ειναι καπως ετσι! Γενικα δεν υπαρχει προγραμμα! Πολλες φορες ειμαι κι εγω ξυπνια απο τις 5-6 το πρωι και ξανακοιμαμαι κατα τις 9 με αποτελεσμα να ξυπναω μεσημερι! Μετα ολα πανε προς τα πισω κι εχω παντα την αισθηση πως περναει η μερα και τη χανω χωρις να κανω και πραγματα που πρεπει!

Περαστικα στα αγορακια της φιλης σου και γρηγορα!! Οσο για το προληπτικη εγω νομιζω δεν ειναι προληψη αλλα φοβος και αγωνια λογω προηγουμενων εμπειριων..κι εγω το παθαινω μερικες φορες απλα προσπαθω να μη το εχω τοσο στο μυαλο μου γιατι αλλιως φρικαρω!! Οσο μπορω θελω να βλεπω το ποτηρι μισογεματο αλλα ομολογω πως δεν τα καταφερνω παντα! Οποτε η συμβουλη μου ειναι να πραξεις οπως νιωθεις εσυ καλυτερα ο,τι και να λεμε εμεις οι απεξω!

Προς το παρον δεν εχουμε κατι που να μας ανησυχει αλλα ξερω πως με το που μπω στο μηνα μου πρεπει να ειμαι "ετοιμοπολεμη" χαχα! ο στοχος ειναι 37εβδ. και 3 ημερων. μετα μπορει να μου πει αυριο γεννας!!:shock:

Τωρα περναω το σταδιο που νομιζω ολες οι εγκυμονουσες περνανε, αυτο της φοβιας του προωρου τοκετου! Δεν παω καλα χαχαχα! Χωρις λογο φοβαμαι!

Εχω αφησει και σε 2η μοιρα το θεμα με το καροτσι και το καθισμα αυτοκινητου και με αγχωνει λιγο γιατι θα πρεπει να τα παρω απο αλλη πολη και πρεπει να τα εχω στην ωρα τους. Οχι τοσο για το καροτσι οσο για το καθισμα μιας κι εχουμε ενα 2ωρο οπως ειπες που με το μωρο μπορει να γινει 3ωρο με τις στασεις κτλ κτλ!

Οσο για τα ρουχα εξοδου που λες για το μωρο κι εγω της αγορασα με τον αντρα μου το εσωρουχακι που θα φορεσει και εψαχνα να της βρω και ρουχακι (της ειχαμε παρει μια φοβερη τζιν σαλοπετα/φουστα αλλα ολοι φαγωθηκαν πως πρεπει να φοραει φορμακι κι οχι φουστανακι για να ειναι ανετα το μωρο), αλλα η γλυκια μας νονα εξεφρασε την επιθυμια να αγορασει αυτη το φορμακι που θα φορεσει και δεν θελω να της χαλασω χατηρι!!

Απο ρουχα παντως ειμαστε φουλ, να ειναι καλα η φιλη μου!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Καλημέρα!!!!!

Αχ κοριτσια σας διαβαζω και χαλαρωνω!!!!!:):)

Ειρηνη μου στην επιστροφη το μωρακι θα ειναι 2 ωρες στο αυτοκινητο σε καθησματακι αυτοκινητου ή σε καλαθούνα??? Καλυτερα να φοραει φορμακι λεω εγω!!!!!:) Ετσι λεω να κανω και εγω οταν με το καλό ερθει η ωρα μου!!! θα εχω και εγω 2 ωρες ταξιδι!!! Θα πας προγραμματισμένα?? Καισαρικη??? γινεται να πας προγραμματιμενα με τεχνιτους πόνους???? Πολλές αποριες.......

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Για του λόγου το αληθές σήμερα είμαι από τις 4.30 στο πόδι.. Μάλλον ξαγρυπνάμε όλες μαζί μου φαίνεται!

Ειρηνάκι κι εγώ φορμάκι ψηφίζω.. Θα είναι πολύ μικρή για σαλοπέτα και καλσόν και νομίζω ότι μόνο ταλαιπωρία θα σου έφερνε το συγκεκριμένο ρουχάκι. Στην αρχή νομίζω πως και τα ίδια αισθάνονται καλύτερα με τα φορμάκια που είναι όλο το σωματάκι τους καλυμμένο.. βλέπεις δεν έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία του σώματός τους..

Όσο για το καρεκλάκι αυτοκινήτου.. Αν έχεις καλαθούνα που θα βάλεις το μωρό στο σπίτι νομίζω ότι μπορείς να το πάρεις από το μαιευτήριο και με αυτήν και κοιτάς αργότερα με την ησυχία σου για κάθισμα αυτοκινήτου.. Άλλωστε θέλω να πιστεύω ότι για 40 μέρες μετά τον τοκετό θα είστε σπίτι και τις βόλτες με το αυτοκίνητο θα τις ξεκινήσετε αρκετά αργότερα!

Εμάς μας το έχει δώσει ήδη ο αδερφός μου.. Διαφορετικά κι εγώ με την καλαθούνα θα τον έπαιρνα σπίτι..

Μαγδούλα θα έρθει και η δική σου η σειρά.. ήδη κοντεύεις να κλείσεις το α' τρίμηνο..

Καλέ τώρα συνειδητοποιώ ότι ο καιρός τρέχει και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό.. Αύριο κλείνω την 33η βδομάδα και μπαίνω στην 34η! Αλλά αρνούμαι να αγχωθώ από τώρα!

Φιλάκια!

L2qIp2.png

καλημερααα κοριτσιααα,

ειρηνακι κ εγω φορμακι ψηφιζωω, αλλα για το καθισμα αυτοκινητου ειμαι καθετηη , οπωσδηποτε το μωρο σ ε καθισμα αυτοκινητου στο αυτοκινητο.ουτε σε πορτ μπεμπε ουτε σε καλαθουνα κ ουτε σε αγκαλια, το μονο ασφαλες ειναι το καθισμα, ποσο μαλλον που εσυ εχεις κ 2 ωρες ταξιδι... σας τα γραφω γρηγορα γιοατι δεν προλαβαινωωω

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!

Ειρηνάκι, συμφωνώ για το κάθισμα αυτοκινήτου, θα είναι και για σένα μεγάλο το άγχος αν την βάλεις σε καλαθούνα...εγώ τον έβαλα αναγκαστικά στο πόρτ μπεμπέ για να πάμε από το μαιευτήριο στο λιμάνι, 10 λεπτά δρόμος και σεόλη τη διαδρομή σκεφτόμουν τι θα γίνει αν μας τρακάρουν:shock::shock:φουλ 'άγχος, κρατούσα την ανάσα μου μέχρι που μπήκαμε στο καράβι!!!

και οπωσδήποτε φορμάκι στην έξοδο, ακόμα και αυτό είναι δύσκολο να το "διαχειριστείς" σαν νέα μανούλα πίστεψέ με!!!

Μάγδα όπως λένε και τα κορίτσια, μια χαρά ειναι τα νούμερα της αυχενικής, μην ανησυχείς, αφού στο είπαν και οι γιατροί, όλα θα είναι τέλεια!μάλλον κοριτσάκι ε?άντε με το καλό στους 9!!!

πρόκληση με τεχνητούς πόνους γίνεται, έτσι γέννησα εγώ φυσιολογικά, βέβαια είχα ήδη μια μικρή διαστολή και ο τράχηλός μου ήταν έτοιμος, αλλά μπήκα προγραμματισμενα!

Δομνίνα, βγήκες επιτέλους σε άδεια?ωραία δεν είναι?Όπως βλέπεις τα αγόρια μας παραμένουν τα μόνα αρσενικά της παλιοπαρέας!!!χαχα, κρατάμε θερμοπύλες!!!

HDfQp3.png

Καλημέρα!!!!!

Αχ κοριτσια σας διαβαζω και χαλαρωνω!!!!!:):)

Ειρηνη μου στην επιστροφη το μωρακι θα ειναι 2 ωρες στο αυτοκινητο σε καθησματακι αυτοκινητου ή σε καλαθούνα??? Καλυτερα να φοραει φορμακι λεω εγω!!!!!:) Ετσι λεω να κανω και εγω οταν με το καλό ερθει η ωρα μου!!! θα εχω και εγω 2 ωρες ταξιδι!!! Θα πας προγραμματισμένα?? Καισαρικη??? γινεται να πας προγραμματιμενα με τεχνιτους πόνους???? Πολλές αποριες.......

Καλημέρα κορίτσια!

Για του λόγου το αληθές σήμερα είμαι από τις 4.30 στο πόδι.. Μάλλον ξαγρυπνάμε όλες μαζί μου φαίνεται!

Ειρηνάκι κι εγώ φορμάκι ψηφίζω.. Θα είναι πολύ μικρή για σαλοπέτα και καλσόν και νομίζω ότι μόνο ταλαιπωρία θα σου έφερνε το συγκεκριμένο ρουχάκι. Στην αρχή νομίζω πως και τα ίδια αισθάνονται καλύτερα με τα φορμάκια που είναι όλο το σωματάκι τους καλυμμένο.. βλέπεις δεν έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία του σώματός τους..

Όσο για το καρεκλάκι αυτοκινήτου.. Αν έχεις καλαθούνα που θα βάλεις το μωρό στο σπίτι νομίζω ότι μπορείς να το πάρεις από το μαιευτήριο και με αυτήν και κοιτάς αργότερα με την ησυχία σου για κάθισμα αυτοκινήτου.. Άλλωστε θέλω να πιστεύω ότι για 40 μέρες μετά τον τοκετό θα είστε σπίτι και τις βόλτες με το αυτοκίνητο θα τις ξεκινήσετε αρκετά αργότερα!

Εμάς μας το έχει δώσει ήδη ο αδερφός μου.. Διαφορετικά κι εγώ με την καλαθούνα θα τον έπαιρνα σπίτι..

Μαγδούλα θα έρθει και η δική σου η σειρά.. ήδη κοντεύεις να κλείσεις το α' τρίμηνο..

Καλέ τώρα συνειδητοποιώ ότι ο καιρός τρέχει και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό.. Αύριο κλείνω την 33η βδομάδα και μπαίνω στην 34η! Αλλά αρνούμαι να αγχωθώ από τώρα!

Φιλάκια!

καλημερααα κοριτσιααα,

ειρηνακι κ εγω φορμακι ψηφιζωω, αλλα για το καθισμα αυτοκινητου ειμαι καθετηη , οπωσδηποτε το μωρο σ ε καθισμα αυτοκινητου στο αυτοκινητο.ουτε σε πορτ μπεμπε ουτε σε καλαθουνα κ ουτε σε αγκαλια, το μονο ασφαλες ειναι το καθισμα, ποσο μαλλον που εσυ εχεις κ 2 ωρες ταξιδι... σας τα γραφω γρηγορα γιοατι δεν προλαβαινωωω

κοριτσια οπως λεει και η κατριν που συμφωνω απολυτα ο ασφαλεστερος τροπος μεταφορας του μωρου με το αυτοκινητο ειναι το ειδικο καθισματακι. αντε το πολυ πολυ το πορτ μπεμπε ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ κιτ ασφαλειας που εμενα και παλι προσωπικα δεν με πειθει.

Το θεμα σχετικα με την ασφαλεια ειναι 1ον να μην εκσφενδονιστει το μωρο σε περιπτωση συγκρουσης και 2ον να ειναι καλα προστατευμενος ο αυχενας του. Πρεπει να ειναι σταθερος ετσι ωστε ακομη και σε ενα αποτομο φρεναρισμα να μη τρανταχτει! Οπως καταλαβατε δεν υπαρχει περιπτωση να παω χωρις το καθισμα! Αν ψαξετε και βρειτε το ιντερνετ σχετικα βιντεακια θα πειστειτε 1000%!!

Μαγδακι προγραμματισμενα θα παω και μαλλον με καισαρικη, αλλα αυτο θα το μαθω αφου μπω στο μηνα μου. Εχω ενα θεμα με τον τραχηλο που το εμαθα στον προηγουμενο τοκετο, αλλα ο γιατρος μου λεει θα το δουμε μηπως κατι αλλαξει τελευταια στιγμη που προσωπικα δεν το πιστευω, αλλα οκ βλεποντας και κανοντας. Εννοειται μπορεις να πας προγραμματισμενα με προκληση (τεχνητους πονους).

Τελικα φορμακι θα της βαλω γιατι οντως δεν θα βολευει με το ταξιδι καποιο αλλο ρουχαλακι! Αν ημουν στην ιδια πολη παντως θα της φορουσα τη σαλοπετα χαχαχα!

Δομνινακι δεν ξερω αν θ' αντεξω 40 μερες μεσα στο σπιτι! Αν το προγραμμα θα ειναι πολυ αστατο και ειμαι κουρασμενη λογικα δεν θα καταλαβω καν ποτε περασαν οι 40 μερες, αλλιως εστω και στο παρκο της γειτονιας θα βγαινω με τη μπεμπα! Η λοχεια ειναι πολυ δυσκολη περιοδος και η κλεισουρα μονο καλο δεν κανει! Μιλαω προσωπικα για μενα επειδη το βιωσα (υπο αλλες συνθηκες βεβαια δεν το συζητω), αλλα το βλεπω κι απο φιλες που γεννησαν προσφατα! Και παλι θεωρητικα το λεω, στη πραξη θα δουμε πως θα παει!

Οσο για τα ξενυχτια...σημερα πρεπει να κοιμηθηκα ολες κι ολες 2 ωρες..νιωθω σαν το ζομπι!

Βρε Δομνινα τωρα που το λες σαν χθες μου φαινεται που διαβαζα με δακρυα στα ματια για τη θετικη σου χοριακη κι εσυ τωρα γεννας!!!!! Τρεχει νερακι ο καιρος, εχεις δικιο!!!!:D:D:D:D:D

Καλα για σενα Μαγδακι δεν το συζητω! Ποτε εφτασες βρε θηριο στην αυχενικη, χαμπαρι δεν πηρα!!

Αντε να δουμε τι θα μας πει κι ο ντοκ σημερα!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Μαγδακι τωρα το διάβασα,, όλα καλά θα πάνε μην αγχωνεσαι !!! Με το καλό να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη κ απολαυσε την!!!

Ειρηνάκι εγώ έκατσα μεσα 40 μέρες όχι επειδη φοβόμουν να βγω έξω , αλλά γιατί ήμουν μόνη δεν είχα καμία βοήθεια κ απλά με τους θηλασμούς που ήταν ανα 1 - 11/2 ώρα δεν προλάβαινα!!!! ήμουν κ τόσο κουρασμένη από την γέννα κ δεν είχα κ πολύ όρεξη να βγω εέξω!!!Χουχουλιαζα με την μικρή κ δεν με πείραζε η "κλεισουρα" , ούτε ένιωθα κλεισμένη μέσα!!!Οι μόνες βόλτες που κάναμε ήταν 2 φορές - 1 που πήγαμε σε μία γιατρό κ μία στο μαιευτήριο για κάτι εξετάσεις επειδή μου είχε αρρωστήσει στις 20 μέρες!!!Πιστεψε με δεν θα το καταλαβεις πως θα περάσει ο καιρός,!!! Τώρα βέβαια βγαίνουμε απαραιτήτως βόλτα το πρωί , εκτός κ αν βρέχει ή έχει πολλή συννεφιά (ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ) :(:(:(

fyJbp3.png

GCQAp2.png

Καλημέρα κορίτσια..

Πρωϊνή πρωϊνή σήμερα παρέα με τις φιλενάδες μου τις καούρες.. ευτυχώς είναι ελαφριάς μορφής αλλά ενοχλητικές.. Τι πράγμα κι αυτό.. Κάθε βράδυ, σχεδόν την ίδια ώρα.. γύρω στις 3 με 3.30 κάνουν την εμφάνισή τους.. Τι άλλο μπορώ να κάνω εκτός από υπομονή;

Σήμερα το πρόγραμμα έχει τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος και ούρων και μετά μια βολτίτσα μέχρι το Τμήμα Παροχών του ΙΚΑ της περιοχής μου για να καταθέσω τα χαρτιά για το επίδομα κύησης.. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθώ ιδιαιτέρως... Έφτασα μέχρι αυτό το σημείο.. Δεν το πιστεύω..

Ο άντρας μου ο καημένος ξύπνησε κι αυτός με καούρες σήμερα και μου κάνει συμπαράσταση.. Τον λυπάμαι διότι τον ταλαιπωρεί αρκετά συχνά το στομάχι του και όταν είναι έτσι μετά όλη μέρα είναι χάλια..

Θα σας πω νεότερα όταν με το καλό γυρίσω!

Ειρηνάκι κι εγώ δεν ξέρω αν θα κάτσω μέσα στο σπίτι και τις 40 μέρες.. Λογικά όχι διότι στο ενδιάμεσο υπάρχουν διάφορες δουλειές που πρέπει να γίνουν και τις οποίες ο άντρας μου δεν μπορεί να αναλάβει διότι φεύγει στις 7 το πρωί και γυρνάει καλές 8 το βράδυ.. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι δεν θέλω επισκέψεις ούτε καν από τα πεθερικά μου αυτές τις 40 μέρες.. Θέλω να είμαι ανενόχλητη με το μωρό μου για να μπορέσουμε να μπούμε σε πρόγραμμα..

Δεν μου έχουν κάνει τίποτε τα πεθερικά αλλά μένουν με την αδερφή του άνδρα μου η οποία έχει 2 παιδιά.. Το ένα 14 και το άλλο μόλις 6.. τα οποία πάνε σχολείο και όπως καταλαβαίνετε είναι φορητή εστία μικροβίων.. Το τελευταίο πράγμα που θέλω και χρειάζομαι είναι να μας κουβαλήσουν κανένα μικρόβιο από τα παιδιά στο σπίτι και να τρέχουμε.. Εγώ πάντως τη συνείδησή μου την έχω καθαρή και την εξήγηση την έχω κάνει ήδη στο Δομνίνο.. Θα έρχονται μόνο αν είναι τελείως καλά και αφού έχουν πάρει τηλέφωνο πρώτα!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Αχ ποσο χαιρομαι που πλησιαζουν οι μερες για τις εγκυουλες...Επειδη νιωθω οτι μου φερατε τυχη οταν μπηκα στην παρεα σας,να σας πω τα νεα μου.

Καποιο απο τα κοριτσια εδω μου ειχε πει να μην περιμενω καθολου για να προσπαθησουμε παλι.Ε λοιπον ετσι εγινε.Ειμαι ξανα εγκυος!!! :D

Εχω κανει ηδη τρεις χοριακες και απο οτι φαινεται μεχρι στιγμης προχωραμε καλα.Ελπιζω σε δυο βδομαδες να ακουσουμε και καρδουλα και να ηρεμησω ακομα πιο πολυ.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλησπερα κοριτσια!

Αχ ποσο χαιρομαι που πλησιαζουν οι μερες για τις εγκυουλες...Επειδη νιωθω οτι μου φερατε τυχη οταν μπηκα στην παρεα σας,να σας πω τα νεα μου.

Καποιο απο τα κοριτσια εδω μου ειχε πει να μην περιμενω καθολου για να προσπαθησουμε παλι.Ε λοιπον ετσι εγινε.Ειμαι ξανα εγκυος!!! :D

Εχω κανει ηδη τρεις χοριακες και απο οτι φαινεται μεχρι στιγμης προχωραμε καλα.Ελπιζω σε δυο βδομαδες να ακουσουμε και καρδουλα και να ηρεμησω ακομα πιο πολυ.

Συγχαρητήρια βρε κορίτσι.. Με το καλό και να φτάσεις στο τέλος αυτή τη φορά!:tongue:

L2qIp2.png

συγχαρητηρια να εχεις μια ομορφη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη

Αδριανή κατεβαίνω Πάτρα σήμερα και θα μείνω μέχρι Σάββατο! Τι λες θα παίξει κανένα καφεδάκι; Αν ναι, στείλε τηλέφωνο με πμ να τα πούμε!

L2qIp2.png

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια που χαθήκατε; Για περάστε κι από εδώ! Σήμερα έχω γιατρό και ανυπομονώ να δω πόσο έχουμε μεγαλώσει.. Οι αιματολογικές και των ούρων οι εξετάσεις τέλειες και λογικά ο μπέμπης θα έχει τσιμπήσει κανένα 200 γραμμάρια ακόμη!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...