Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

η μαρια μου εγινε δυο χρονων προχθες της κοψαμε κ τουρτα κ τις λεγαμε να σβησει τα κερακια κ αυτη φωναζε οχι οχι φουβαμαι α καω πατο πατο(παρτο δηλ)δαγκωσε κ τον ξαδερφο της τον εβαλε κατω απο το τραπεζι ταχα να παιξουν κ του την εδωσε κατα τα αλλα μια χαρα ολη μερα λεει οτι θα μας κοψει με το πριονι κ την μπεμπα θα την βαλει στο φορνο με παπατες

Εσύ δεν ανατρέφεις παιδί.. Τον σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι ανατρέφεις:tongue:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

λουλουδιρα με προλαβε η αννα κ σας τα πε τα νεα την τζενη την περιμενουμε να γεννησει.πρωτα να πω οτι ξαναγινα θεια απο την μικρη μου αδερφη γεννησε προωρα βεβαια στις34 βδ κ η μικρουλα χρειαστηκε οξυγονο κ την ειχαν στην θερμοκοιτιδα τωρα της το εβγαλαν απο την δευτερα που γεννηθηκε στα κιλα της ειναι καλα για τις βδομαδες της 2370 γεννηθηκε κ παει 2200 τωρα σε 2-3 μερουλες θα την παρει η μαμα της την ειδα κ γω χθες ειναι πολυ μικρουυυυυυλα ειχα συνηθισει βλεπετε εγω απο τα δικα μου που εβγαιναν τζαμπο!η μπεμπουλα μ ου ειναι μια χαρα ολο ναζι η μαρια μου εγινε δυο χρονων προχθες της κοψαμε κ τουρτα κ τις λεγαμε να σβησει τα κερακια κ αυτη φωναζε οχι οχι φουβαμαι α καω πατο πατο(παρτο δηλ)δαγκωσε κ τον ξαδερφο της τον εβαλε κατω απο το τραπεζι ταχα να παιξουν κ του την εδωσε κατα τα αλλα μια χαρα ολη μερα λεει οτι θα μας κοψει με το πριονι κ την μπεμπα θα την βαλει στο φορνο με παπατες

xaxaxa α ρε Ανδριαννη πως τα λες!!! Φοβερή η Μαρία πάντως!!!!Τσαούσα!!!!

Να σου ζήσει και η ανηψούλα!!!!Και με το καλό και το Τζενάκι!!

Λουλουδίρα μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου πολύ σύντομα να ανήκεις και συ στο κλαμπ των μέλλουσων μανούλων!

Φιλιά πολλά!

Ευχαριστώ Δομνινάκι μου αν και δε το βλέπω !!! Ας ειμαι καλα πρωτα και μετα αν ειναι θα ερθει!!!

louloudira μου μια χαρα ειμαστε κ εγω κ η τζενη εγω γεννησα πριν 3 μηνεσ ενα υπεροχο πλασματακι που μου εχει αλλαξει ευχαριστα την ζωη μου η σκατουλιτσα μου..κ η τζενη γενναει στης 8 μαρτιου κ αυτη κοριτσακη εχει κ πλεγει σε πελαγη ευτηχιας..φυσικα ειναι λιγο ανγωμενη με την γεννα αλλα θα το ξεπερασει με το που θα κρατηση την κορουλα τησ στην αγκαλιτσα τησ..οπως τα ξεχασα κ εγω γιατι ειχα δυσκολη γεννα...αυτα φιλακια πολλα κ σε ευχαριστουμε πολλη που μας σκεφτεσε..

Μπράβο Αννα να σου ζήσει κοριτσάκι μου και με το καλο το Τζενακι!!!!

Λουλουδιρα μου σε βλεπω ανανεωμενη και χαιρομαι!!!! Παντα χαρες να εχεις κοπελα μου:):):)

και εγω αγαπαω Ειρηνακι;):)

Μαγδάκι καποιες φορες μας συμβαινουν πραγματα που θεωρουμε οτι ειναι παρα πολυ ασχημα αλλα στο βαθος χρονου καταλαβαινουμε οτι γιναν για καλο!!! Ειμαι στη φαση λοιπον ανανεωσης αναγκαστικης θα λεγα και προσδοκω να μου ερθουν καλυτερες μερες πια!!!!!Ειδωμεν!!!!

Λουλουδιρα μου εσυ τι κανεις;:P

Φιλακια πολλα!

Χρυσακι ειμαι λιγο περιεργα!!! Αλλα καλά !!! Εφτασα στο πατο και τωρα ανεβαινω παλι!!!!

Γραφετε καλα νεα να παιρνω τα πανω μου και κυριως βαζετε μπεμποφωτό!!!!!!!!

φιλακιααααααα

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Εδώ κι εμείς ύστερα από ένα ήσυχο και ξεκούραστο βράδυ! Σήμερα μπαίνω στην 33η βδομάδα και τη Δευτέρα έχω το doppler! Ελπίζω να βγει τέλειο και σε συνδυασμό με τις μετρήσεις του ζαχάρου που τείνουν πάλι στις κανονικές (σήμερα το πρωϊνό ζάχαρο ήταν 89)! να συνεχίσουμε αισιόδοξοι μέχρι το τέλος του υπέροχου ταξιδιού της εγκυμοσύνης..

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Καλημερα!!!

Πρωινη πρωινη!!!!!

Ανδριανη μου να σου ζησει η ανηψούλα!!!!

Αννα με μπραβο κοπέλα μου:):):) Να ειναι γερη και τυχερη η μικρούλα:):)

Τζενη μου με το καλό!!!!!

Ανδριάνα μου πολύ γελασα με την Μαρία:):)

Λουλουδίλα μου ξερω πολύ καλα τι εννοεις οταν λες εφτασες στο πατω αλλα αυτο ειναι και το δυσκολο γιατι μετα τον πατω εχει μονο ανηφορα;):):) Ολα θα πανε καλά!!! Ειμαι σιγουρη:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινα μου δεν ξυπνησες ακόμη???:):)

Τι λες θα υπαρχει μερα που θα κοιμηθω μεχρι τις 700???? ή οι αυπνιες κραταν μεχρι των 9ο μηνα????

Αληθεια ποτε θα αρχισει να φουσκωνει η κοιλίτσα???? Εγω δεν εβαλα ουτε ενα κιλο και ειμαι και αδυνατη!!!! Προσπαθω αλλα δεν βαζω κιλά, λετε να ειναι κακό αυτο???

Εχθες παντω ειχα μια λιγούρα και αφου γλυκα δεν με αφηνουν με χιλια ζωρια επεισα τον αντρα μου και πηρα εναν γυρο!!!!!:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Δομνινα μου δεν ξυπνησες ακόμη???:):)

Τι λες θα υπαρχει μερα που θα κοιμηθω μεχρι τις 700???? ή οι αυπνιες κραταν μεχρι των 9ο μηνα????

Αληθεια ποτε θα αρχισει να φουσκωνει η κοιλίτσα???? Εγω δεν εβαλα ουτε ενα κιλο και ειμαι και αδυνατη!!!! Προσπαθω αλλα δεν βαζω κιλά, λετε να ειναι κακό αυτο???

Εχθες παντω ειχα μια λιγούρα και αφου γλυκα δεν με αφηνουν με χιλια ζωρια επεισα τον αντρα μου και πηρα εναν γυρο!!!!!:):)

Μαγδούλα σήμερα ξύπνησα από τις 4.. απλά δεν μπήκα εκείνη την ώρα..

Αυπνίες είχα μέχρι και τη β' επιπέδου και μετά ξεκινήσαν πάλι εδώ και 2 βδομάδες περίπου.. Υπομονή!

Το ότι δεν βάζεις κιλά δεν είναι καθόλου ανησυχητικό. Σημαίνει ότι το μωρό διατρέφεται μια χαρά από σένα.. Άλλωστε οι γυναικολόγοι θέλουν να παίρνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα για να είναι η γέννα πιο εύκολη και για τη μητέρα αλλά και για το παιδί..

Τα 5 κιλά που πήρα τα πήρα στο β' τρίμηνο. Στο α' δεν έβαλα τίποτε και μέχρις στιγμής έχασα και 2... για γλυκό βολεύομαι με ζελέ με πολύ λίγες θερμίδες.. από το τίποτε καλό είναι κι αυτό.. Για δοκίμασέ το!

Φιλάκια πολλά σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Φιλενάδες, καλημέρα!!!

όμορφα νέα διαβάζω, γεννητούρια, καρδουλίτσες που χτυπάνε δυνατά και ντόπλερ πριν την τελική ευθεία!!!

Τι χαρούμενο καφέ που έγινε το καφέ μας!

Δομνινάκι, πλησιάζει ο καιρός, σε ένα μήνα θα έχεις το αγοράκι σου αγκαλίτσα!!!αχ, τι όμορφα που θα νιώθεις!φαντάζομαι την κοιλίτσα σου, αφού είναι ζωηρός, όλη μέρα θα τη βλέπεις να πηγαινοέρχεται, χαχα!ευτυχώς όμως δε σε ταλαιπωρεί, και με τα κιλά σου τέλεια!

Μαγδούλα, μια χαρά είναι και το δικό σου σποράκι!μην ανησυχείς θα φουσκώσει η κοιλίτσα σου και χαμπάρι δε θα πάρεις, και μη βιάζεσαι να πάρεις κιλά, το σίγουρο είναι ότι θα πάρεις όσο πιο αργά τόσο πιο καλά για σένα!

Ανδριανή, να χαίρεσαι τη Μαρία σου!πολύ γέλασα με τα γενέθλια...αχ, θα βάλει τη μπέμπα στο φούρνο με πατάτες???χαχαχα, είναι της μαγειρικής μάλλον, να μη βλέπει μαστερσεφ πες της;););)

Χρύσα, τι κάνει η μικρή?καλέ είναι πανέμορφη!τι μάτια υπέροχα, τι μουτράκι!Να τη χαίρεσαι Χρυσάκι μου, νε είναι τυχερή στη ζωή της, φαντάζομαι πως θα την καμαρώνεις!!!

Λουλουδίρα, χαίρομαι που σε ακούω πάλι αισιόδοξη!Είναι δικαιωματικά η σειρά σου τώρα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα...εύχομαι μόνο χαρές να έχεις από εδώ και πέρα και σύντομα να ακούμε νέα για τη δική σου φουσκοκοιλίτσα;););)

Εμείς κορίτσια είχαμε μετακόμιση, βρήκαμε μια μονοκατοικία-ευκαιρία και αλλάξαμε σπίτι, ζοριστήκαμε λίγο αλλά όλα καλά, ο ηλιοκαμμένος μου έχει βγάλει πλέον 5 δοντάκια!!! έχει γίνει πανέξυπνος, μας κάνει γειά σου-γειά σου, είπε μπαμ-μπά για λίγες μέρες αλλά μάλλον το ξέχασε μετά:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

στέκεται όρθιος και κάνει φιλότιμες αλλά αποτυχημένες προσπάθειες να μπουσουλίσει!!!

Αυτά προς το παρόν, σας φιλώ γλυκα!

HDfQp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Το ξέρω ότι είμαι ασυγχώρητη που δεν μπήκα χθες να σας ενημερώσω αλλά από το πρωί στις 8 μέχρι το μεσημέρι στις 3.30 ήμουν εκτός σπιτιού.. Μετά μέχρι να φάω, να πάρω τα φάρμακά μου, να πάρω τη μέτρηση του ζαχάρου, να κοιμηθώ μισή ωρίτσα πέρασε η ώρα και δεν ήθελα με τίποτε να σηκωθώ από τον καναπέ.. Ελπίζω τα καλά νέα που έχω να μοιραστώ μαζί σας να σας αποζημιώσουν και να με συγχωρήσετε για την παράλειψη..

Λοιπόν.. το doppler μας βγήκε τέλειο.. Όλα καλά.. Ο μπέμπης έφτασε κοντά το δίκιλο, εξακολουθεί να είναι με το κεφάλι προς τα κάτω και με τη σωστή θέση και τα πόδια του είναι κάτω ακριβώς από το αριστερό μου στήθος.. γι' αυτό έχει τσιτώσει τόσο η κοιλιά μου προς τα πάνω.. Έχασα άλλο 1 κιλό, ο μπέμπης τρέφεται κανονικότατα και οι αρτηρίες είναι πεντακάθαρες, τα αμνιακά υγρά τέλεια, μόνο ο πλακούντας έφτασε Grade II αλλά αυτό δεν μας ανησυχεί.. Το πολύ πολύ να γεννήσω μόλις μπω στο μήνα μου.. Ακόμη καλύτερα, θα τον έχω πιο σύντομα στην αγκαλιά μου..

Οι μετρήσεις του ζαχάρου κατά έναν περίεργο τρόπο έχουν επανέλθει στα κανονικά πλαίσια οπότε φαίνεται να γλυτώνω προς το παρόν τις ινσουλίνες και επόμενο ραντεβού με τον γιατρό μας την ερχόμενη Τρίτη στις 26/2!

Γιούπι!

Μου φαίνεται ότι πρέπει να αρχίσω να συγκεντρώνω τα πραγματάκια μας μη τυχόν αποφασίσει ο μπέμπης και μας κάνει καμιά ευχάριστη έκπληξη νωρίτερα!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εκανα την αυχενικη μπορω να πω οτι αγχωθηκα λιγάκι!!! το μωρακι ειναι καλα ειδαμε ρηνικο οστο χερακια δακτυλάκια στομαχακι κ.α φυσιολογικη καρδια και αγγεια αλλα το αυχενικο υγρο ηταν αυξημενο, αλλα μαζι με το pap A τα αποτελεσματα βγηκαν καλα δηλαδη 1:3236 για τρισωμια 21- 1:16654 για τρισωμια 18 και 1:32973 για τρισωμια 13!!! μου ειπαν δεν χρειαζετε να κανω αμνιοπαρακεντηση γιατι θεωρει οτι το υγρο απλα ετυχε να ειναι αυξημενο δεν ειχε και καλη θεση το μωρο, θα με ξαναδει στην β επιπεδου!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

κ γω ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ναι καλα μαγδακι μην αγχωνεσε.πολλες φορες ειναι αυξημενο το υγρο χωρις να συντρεχει λογος μια γνωστη μου ειχε αυχενικη μετρηση 3,5 εκανε ενα σωρο εξετασεις που πολλες βγηκαν μετα την γεννα κ το μωρο ηταν μια χαρα

αν εσυ αποφασισεις να κανεις ληψη τροφοβλαστης κανενας δεν μπορει να σου πει οχι παντως.

η εξεταση αυτη πλεον ειναι ρουτινα κ σε βγαζει απο πολυ αγωνια

αλλα αφου ο γιατρος δεν ανυσηχει να μην ανυσηχεις κ συ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

δομνινα μου επρεπε να τα ειχες ηδη ετοιμα καλο ειναι κανα 2 βδομαδουλες να κατσει εκει που καθεται ο μπεμπης για να μην χρειαστει θερμοκοιτιδα η αδερφη μου σημερα την πηρε την μικρη 9 μερες μετα κ γεννηθηκε στις 34+2 αλλα τα πνευμονακια της θελαν λιγο ακομη .εφτασε ο καιρος κοπελια σε λιγο θα σαι αγκαλια με τον δομνινο τζουνιορ κ τοτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ολα θα ναι αλλιως

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Μαγδούλα μου όλα τέλεια.. Αφού δεν ανησυχεί ο γιατρός δεν ανησυχώ ούτε και εγώ και ομολογουμένως τα νούμερα είναι πολύ καλά.. Μπορείς να πεις ότι έκανες ένα βήμα παραπάνω και ότι σου έφυγε ένα μεγάλο άγχος.. Άντε με το καλό στη β' επιπέδου τώρα!

Αδριανή θέλω να ελπίζω ότι ο μπέμπης θα κάτσει τουλάχιστον άλλον έναν μήνα εκεί που βρίσκεται.. Νομίζω ότι από τώρα και στο εξής ο γιατρός θα με βλέπει κάθε βδομάδα σχεδόν οπότε θα είμαστε υπό στενή παρακολούθηση.. Ξέρεις ακόμη φοβάμαι μην πάει κάτι στραβά και δεν έχω πάει να πάρω τα πράγματα από τη φίλη μου.. Αλλά νομίζω ότι θα το κανονίσω λίαν συντόμως!

L2qIp2.png

Το υγρο ηταν 2,7 και για το υψος του εβρυου το ηθελε μεχρι 2,5 αλλα και η εβρυολογος και ο γιατρος μου ειπαν οχι στον τροφοβλάστη θα κανω β επιπεδου και αν δουν εκει κατι τοτε θα με στειλουν για αμνιοπαρακεντηση γιατι η εβρυουλογος απεκλησε το ενδεχομενο για προβλημμα με αυτα που ειδε, το εγραψε και στο χαρτι!!! εγω πρεπει απλα να χάλαρωσω!!!

Πιθανοτατα εχουμε κοριτσακι!!!:)

Κοριτσια εγω νευριασα λιγο γιατι το μικρο δεν αλλαζε θεση και αυτη δεν με εβγαλε εξω να φαω κατι και να ξαναπαω αφου το μωρακι δεν ειχε καλή θεση,(το ελεγε και αυτη όλη την ωρα) της το ειπα και μου λεει οτι δεν χρειάζετε όλα ειναι καλά, εχει δει πολλα μωράκια και ξερει!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

φιλεναδες χαιρομαι που γραψατε τοσα πολλα, αλλα δεν μπορω να τα συγκρατησω ολα χαχα!

ανδριανη να χαιρεσαι το Μαρακι σου και μακρια απο τα πριονια χαχαχαχα!

σοσαντακι μου καλοριζικο το νεο σπιτικο και να μας φιλησεις τον ηλιοκαμμενο μας που εγινε πια σωστος αντρας!

Δομνινακι μου γλυκο τα νεα σου απο το ντοπλερ ειναι μια χαρα κι ευχομαι ο μπεμπουλης σου να μεινει οσο χρειαζεται στη φωλιτσα της μαμας!! Σιγα σιγα θα ξεκινησεις και τις προετοιμασιες σου και μια χαρα θα τα προλαβεις!!! Αχ, ειμαι πολυ συγκινημενη για σενα, δεν ξερω ποσες φορες το εχω πει και ισως γινομαι βαρετη, αλλα ετσι νιωθω!!

Κατρινακι μου τι κανει η μπουμπουδενια σου;

Μαγδακι λες να πας για κορη;; Με το καλο στους 9! Οσο για την αυχενικη πιστευω πως δεν εχεις θεμα ειδικα αν σου το λενε και οι γιατροι! Δεν ηταν δα και τεραστια η αυχενικη πτυχη! Νομιζω πανω απο 3 αρχιζουν και ανησυχουν! Οσο για τη θεση κι εμενα στην αυχενικη δεν ειχε καλη θεση κι οταν ειπα στον γιατρο να βγω εξω να περπατησω ή να φαω κατι και να επιστρεψω μου ειπε πως αυτο δεν παιζει ρολο σε εκεινη τη φαση γιατι το εμβρυο ειναι ακομη μικρο, δεν ειναι δλδ οπως στη β επιπεδου που ας πουμε οτι "πιανει" το κολπο γιατι εμενα η β επιπεδου με το ξεροκεφαλο μωρο μου κρατησε 8 ολοκληρες ωρες με μπες και βγες και φαε και περπατα κι ενα σωρο αλλα τεχνασματα! Τελικα γυρισε οποτε ηθελε αυτη!!!

Αννουλα χαθηκες!!! να σε βλεπουμε συχνοτερα να μαθαινουμε νεα σου! Να χαιρεσαι το μωρακι σου και με το καλο και η τζενουλα που επισης τη χασαμε!!!

Λουλουδιρακι μου αγαπημενο δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο δημοσιως, ξερεις!!!!!!!

αυριο απογευμα εχουμε υπερηχο να δουμε πως παμε και σε 3 εβδομαδες παμε κι εμεις για ντοπλερ! οποτε τα νεα μας αυριο!!

Προς το παρον αδειασαμε το παιδικο που ειχε καταντησει αποθηκη, εκανα ενα γερο συμμαζεμα στην υπαρχουσα ντουλαπα του δωματιου και μεσα στο σ/κ λεω να ξεκαθαρισω τα ρουχακια που μου εχουν ηδη δωσει φιλες μου. Την αλλη εβδομαδα θα μπουν οι "μπογιατζηδες" (μπαμπας-γιαγια) κι οταν με το καλο στεγνωσει θα στησει ο μπαμπας μας τα επιπλακια μας! ελπιζω να προλαβω πριν μπω στο μηνα μου να τελειωσω τις ετοιμασιες μας!

αυτη τη ρημαδα τη βαλιτσα ποτε τη φτιαχνουμε βρε κοριτσια; Υπολογιστε πως εγω θα γεννησω σε αλλη πολη απο αυτη που βρισκομαι οποτε δεν με παιρνει να "ξεχασω" κατι σημαντικο ή να μην ειναι ετοιμη εγκαιρως!

σας φιλω ολες!!

569129i0tzap526i.gif "Φεγγοβολάς βλαστάρι μου, στ' όνειρο ταξιδεύεις

τους γαλαξίες τριγυρνάς και το Θεό γυρεύεις"

my little angel 10/5/12

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...